рыбак Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 1 минуту назад, yuragon сказал: Кант теоретик, і навіть він допускав насильство в плані практичної реалізації своїх ідей в реальному суспільстві. конституція це мануал з практики - так він не досконалий, так можуть бути протиріччя які потрібнео вирішувати в реальних ситуаціях. саме це я називаю реальним світом А практик кто , Ленин , Сталин или Макиавелли ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Ота " гідність " так как ее многие понимает и есть камень преткновения . Кант вообще пишет " персона " , а не личность , если я не ошибаюсь ну це можуть бути труднощі перекладу. значення сдова в одній мові не завжди має відповідник в іншій зі всіма тонкощами і відтінками. навіть якщо ви читали Канта в оригіналі не дуже виправляє ситуацію бо для людини для якої німецька не рідна завжди будуть проблеми з повним розумінням прочитаного зі всіма нюансами Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: А практик кто , Ленин , Сталин или Макиавелли ? Ленін і Сталін так, про Макіавеллі не впевнений. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Які незвичайні іпсо кацапи стали робити www.instagram.com/reel/Dcvd8W5KaCV/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Только что, yuragon сказал: можу сказати лише з моїх уявлень про християнство, які без АІ точно будуть кривими бо я сходу не відділю те що було в євангелії і те що вже потім наслоїлося церквою і я точно помилюся в точності формулювання. отак непомітно ми від мого питання чи вірите ви в надприродню сутність Ісуса ми перейшли до тикання мене носом в моє невігластво в питаннях термінології. Тебя же ранее спрашивал . А к чему эти твои вопросы , что они для тебя изменят , природняя или не природняя , это может повлиять на твое мировоззрение ? Или тебе поговорить ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Тебя же ранее спрашивал . А к чему эти твои вопросы , что они для тебя изменят , природняя или не природняя , это может повлиять на твое мировоззрение ? Или тебе поговорить ? хочу знати чи у вас прихильність до вчення чи віра в Ісуса Христа. якщо віра то змісту дискутувати я не бачу, згідно з вашим ж текстом про різницю між релігією/вірою і вченням. якщо не віра а переконання в тому що це вчення на ваш погляд є найкращим варіантом для людини і людства загалом - можна пробувати обговорювати різні моменти, наприклад можливість практичної реалізації ідей закладених там. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 9 минут назад, yuragon сказал: можу сказати лише з моїх уявлень про християнство, які без АІ точно будуть кривими бо я сходу не відділю те що було в євангелії і те що вже потім наслоїлося церквою і я точно помилюся в точності формулювання. отак непомітно ми від мого питання чи вірите ви в надприродню сутність Ісуса ми перейшли до тикання мене носом в моє невігластво в питаннях термінології. Вот ниже ответ и в том числе и веру или неверие в воскресенье --От Луки 16;.17 "Тогда сказал он: так прошу тебя, отче, пошли его в дом отца моего, ибо у меня пять братьев; пусть он засвидетельствует им, чтобы и они не пришли в это место мучения. 29 Авраам сказал ему: у них есть Моисей и пророки; пусть слушают их. 30 Он же сказал: нет, отче Аврааме, но если кто из мертвых придет к ним, покаются. 31 Тогда Авраам сказал ему: если Моисея и пророков не слушают, то если бы кто и из мертвых воскрес, не поверят." Змінено 11 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 2 хвилини тому, рыбак сказав: Вот ниже ответ и в том числе и веру или неверие в воскресенье --От Луки 16;.17 "Тогда сказал он: так прошу тебя, отче, пошли его в дом отца моего, ибо у меня пять братьев; пусть он засвидетельствует им, чтобы и они не пришли в это место мучения. 29 Авраам сказал ему: у них есть Моисей и пророки; пусть слушают их. 30 Он же сказал: нет, отче Аврааме, но если кто из мертвых придет к ним, покаются. 31 Тогда Авраам сказал ему: у них есть Моисей и пророки; пусть слушают их.[29] Ин. 5:39, 45. 30 Он же сказал: нет, отче Аврааме, но если кто из мертвых придет к ним, покаются. 31 Тогда Авраам сказал ему: если Моисея и пророков не слушают, то если бы кто и из мертвых воскрес, не поверят." чи правильно я розумію що ця відповідь означає що ви саме вірите в Ісуса і його божествену сутність? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Може для румінації окрему тему зробити? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Тільки що, US7IGN сказав: Може для румінації окрему тему зробити? я думаю, надіюсь, що ми вже на фінішній прямій Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Только что, yuragon сказал: чи правильно я розумію що ця відповідь означає що ви саме вірите в Ісуса і його божествену сутність? Опять 25. Перечитай ранее сказанное. Христос не бог , он об этом никогда не говорил. Все люди - дети Божьи . Христос говорил из Евангелии " Царство Божье внутри вас есть " . Сколько можно повторять уже Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 5 минут назад, yuragon сказал: я думаю, надіюсь, що ми вже на фінішній прямій Прочти " Царство божье внутри вас есть " .Л.Толстой. может больше у тебя понимания будет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 11 минут назад, yuragon сказал: я думаю, надіюсь, що ми вже на фінішній прямій Народ торопит , хочет о мертвых поговорить , и кто что сказал или недосказал обсудить . Насущное дело Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Тільки що, рыбак сказав: Народ торопит , хочет о мертвых поговорить , и кто что сказал или недосказал обсудить . Насущное дело так, думаю можна закінчувати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 47 минут назад, US7IGN сказал: Які незвичайні іпсо кацапи стали робити www.instagram.com/reel/Dcvd8W5KaCV/ Можна було передбачити при прийнятті рішень про зупинку транспорту. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) гіркін , на відміну від прутіна , Слов'янськ захопити зміг Змінено 10 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому ви чого мені на генератора не скидаєтесь ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) За даними прокурорів САП, озвученими в суді, посадовець Офісу генпрокурора Сергій Кропива (на плівках – "Канцлер") намагався монополізувати контроль над усіма кримінальними провадженнями щодо шахрайських кол-центрів. Механізм працював за таким принципом – тих, хто відмовлявся платити, жорстко пресували, а лояльних звільняли від переслідувань. За інформацією джерел "Дзеркала тижня", до системи тіньового "єдиного вікна" для збору данини були залучені представники СБУ, ГУР, Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції, прокуратури, Держфінмоніторингу та Держприкордонслужби. Гроші переважно збирали представники СБУ, після чого їх розподіляли між усіма структурами. Викриття мережі детективами НАБУ пов'язують із порушенням балансу. Стверджується, що після призначення генпрокурором Руслана Кравченка частку прокуратури з кожної точки вирішили збільшити з 3 до 7 тисяч доларів, а загальну щомісячну "абонплату" підняти з 20 до 24 тисяч. Це збільшило загальний тіньовий ринок поборів із понад тисячі точок до 24 мільйонів доларів на місяць і викликало спротив частини нелегального "бізнесу". Жадібність фраєрів згубила. Змінено 9 годин тому користувачем Александр Аврамчук 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 14 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: За даними прокурорів САП, озвученими в суді, посадовець Офісу генпрокурора Сергій Кропива (на плівках – "Канцлер") намагався монополізувати контроль над усіма кримінальними провадженнями щодо шахрайських кол-центрів. Механізм працював за таким принципом – тих, хто відмовлявся платити, жорстко пресували, а лояльних звільняли від переслідувань. За інформацією джерел "Дзеркала тижня", до системи тіньового "єдиного вікна" для збору данини були залучені представники СБУ, ГУР, Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції, прокуратури, Держфінмоніторингу та Держприкордонслужби. Гроші переважно збирали представники СБУ, після чого їх розподіляли між усіма структурами. Викриття мережі детективами НАБУ пов'язують із порушенням балансу. Стверджується, що після призначення генпрокурором Руслана Кравченка частку прокуратури з кожної точки вирішили збільшити з 3 до 7 тисяч доларів, а загальну щомісячну "абонплату" підняти з 20 до 24 тисяч. Це збільшило загальний тіньовий ринок поборів із понад тисячі точок до 24 мільйонів доларів на місяць і викликало спротив частини нелегального "бізнесу". Жадібність фраєрів згубила. так а кому і скільки зараз будуть башляти? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 8 часов назад, yuragon сказал: не знаю чому у вас склалося таке враження. чому я не є прихильником абсолютного пацифізму я пояснював і пояснюю. на мою думку у випадку абсолютних моральних уродів типу кацапів це не працює - це призводить до ще більших жертв невинних ніж у випадку силового протистояння їх агресії Редко , но иногда перечитываю свои сообщения и ответы - вопросы. Некоторые твои спичи , даже тяжело комментить , настолько они абсурдны . Но этот пост немного зацепил . "моральних уродів типу кацапів "- а если я скажу , что для меня ты и дощ - моральные уроды , и у меня будут вполне обоснованные аргументы. На каком основании " моральный урод " дощ мне завуалированно угрожал убийством , зная , что я отец погибшего бойца и только потому , что я призывал к миру Так кто тут моральный урод ? Вы дебилы ?? Сколько моральных уродов бегают ездят людей ловят, избивают, убивают , это кто , кацапы ? А если ты родился и вырос в условиях тех , в которых вырос тот , кого ты считаешь моральным уродом , то что тебя остановит им не стать или им не быть , что , твое , якобы " украинское " происхождение ? Это какой- то ссюрр. Ты на себя в зеркало посмотри . Сколько там уже погибших на счету за 4 года , а , гражданин практик? Сколько еще желаете практиковаться ? Вы сколько этой практикой народа за 2000 лет погубили , практиканты и теоретики государственности , еще мало , когда упьетесь кровушкой? Твою практику видно , пришел , залез в нору , отравил своей пропагандой сердца и души и свалил в кусты получив убд и ништяки. Защитник, ты уже землю защитил , которую у тебя отнимали или еще не совсем ? Змінено 8 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 4 години тому, yuragon сказав: мене вже на стільки затравили за лайки що мушу замість лайка з пальцем вгору написати текстом що згоден з вами. курс лекцій сапольського прослухав вже давно, років 10 напевне тому. Можливо, є сенс ще раз прослухати - уже оновлену версію від 24-го року. Бо наука - не Євангеліє: вона динамічна, розвивається, і деякі твердження 14-річної давнини (курс попередніх лекцій був від 2010 року) вже можуть бути відкинуті або переосмислені. 😉 У новій версії 32 лекції, загалом приблизно 38 годин. Будь ласка - оновлений Human Behavioral Biology, записаний навесні 2024 року (викладати в мережу почали у 25-му): open.spotify.com/show/7HB96hzNiek5R0rotIbFVL?utm_source=chatgpt.com Змінено 9 годин тому користувачем DmiVady 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 25 минут назад, DmiVady сказал: Можливо, є сенс ще раз прослухати - уже оновлену версію від 24-го року. Бо наука - не Євангеліє: вона динамічна, розвивається, і деякі твердження 14-річної давнини (курс попередніх лекцій був від 2010 року) вже можуть бути відкинуті або переосмислені. 😉 У новій версії 32 лекції, загалом приблизно 38 годин. Будь ласка - оновлений Human Behavioral Biology, записаний навесні 2024 року (викладати в мережу почали у 25-му): open.spotify.com/show/7HB96hzNiek5R0rotIbFVL?utm_source=chatgpt.com Та да , некоторые науки уже доказали, что мир - это война. :))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) ці люди забороняють нам колупатися в носі Змінено 8 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз