Дощ Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) truck55 - і ти тоже йди нах бот галімий Змінено 14 годин тому користувачем Дощ 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) 42 хвилини тому, US7IGN сказав: сайт верховної ради лежить. може на сайті ООн є? Може, Он Кантон вже знайшов, хоча його спеціалізація тг канали та інші помийки А загалом я шокований беззубістю і тупорилістю нашого МЗС і всіх відповідальних - цих корейців якщо і віддавати то публічно на весь світ під прицілом камер снн, політико, нют корейських китайських і всіх можливих, і кричати на весь світ що ми не стратили цих підорасів а з гуманних переконань віддаємо їх додому живими, жирними, нагодованими, полікованими виродків таких, і щоб всі це бачили, і в першу чергу Кім чен хрен, щоб слиною давився, і щоб Дональд дак на цьому обов'язково попіарився типу це його заслуга А то віддали тишком нишком ще й ховайся як злодій Змінено 14 годин тому користувачем Дощ 4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 1 година тому, Canton сказав: Все ещё хуже чем насрано... Просто полный пздц, улиточка У Безсмертного теж насрано? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 35 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Я ж вище говорив, що корупція це погано, але користуючись таким постулатом, хтось явище оберне на зброю проти нас. Здається хтось просто не чув ще прислів'я - "Застав дурака богу молитись, то він і... Я ще пробачаюсь - я ще сьогодні бачив в медіа MSN матеріал за претензії през. Пд К Лі Чжуна, що його інцидент з Зеленськім перетворився на скандал старанням прокацапської преси. тобто проблема не в тому хто створює проблеми, а в тому хто їх проти нас обертає? проблему не треба вирішувати, а треба її замовчувати? гарна логіка. веде до перемоги однозначно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 31 минуту назад, kim chen lhoran сказал: я ще сьогодні бачив в медіа MSN матеріал за претензії през. Пд К Лі Чжуна, що його інцидент з Зеленськім перетворився на скандал старанням прокацапської преси. Уточню - я натрапив на факт непорозуміння між Україною і ПдКореєю, і прочитав пару речень.Мені це було вже нецікаво і я перегорнув матеріал, сав дивитись наступні сторінки подумалось - корейці це зробили через міжпартийни чвари. Правда, там було ще розміщене фальшиве фото - ніби кореєць дає ляпаса Зеле. І було повідомлено що деякі київські відання передрукували вже все це неподобство. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 6 хвилин тому, Дощ сказав: Може, Он Кантон вже знайшов, хоча його спеціалізація тг канали та інші помийки А загалом я шокований беззубістю і тупорилістю нашого МЗС і всіх відповідальних - цих корейців якщо і віддавати то публічно на весь світ під прицілом камер снн, політико, нют корейських китайських і всіх можливих, і кричати на весь світ що ми не стратили цих підорасів а з гуманних переконань віддаємо їх додому живими, жирними, нагодованими, полікованими виродків таких, і щоб всі це бачили, і в першу чергу Кім чен хрен, щоб слиною давився, і щоб Дональд дак на цьому обов'язково попіарився типу це його заслуга А то віддали тишком нишком ще й ховайся як злодій Як гадаєте, весь світ не знає чи не хочеш помічати найманців? Вас сильно тригерило, коли бомбили Сирію? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 2 часа назад, US7IGN сказал: рудь завжди фігове морозиво робило. максдональдс гарне було і геркулес. зараз хіба що хрещатик та рошен залишилися Саме краще Плрмбір 1965.💪 Рудь з Макдональдсом відстій 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 2 хвилини тому, kim chen lhoran сказав: Уточню - я натрапив на факт непорозуміння між Україною і ПдКореєю, і прочитав пару речень.Мені це було вже нецікаво і я перегорнув матеріал, сав дивитись наступні сторінки подумалось - корейці це зробили через міжпартийни чвари. Правда, там було ще розміщене фальшиве фото - ніби кореєць дає ляпаса Зеле. І було повідомлено що деякі київські відання передрукували вже все це неподобство. www.bbc.com/ukrainian/articles/ck9qrze94ye1o тут більш зрозуміло що і чому 2 хвилини тому, XL.pro сказав: Вас сильно тригерило, коли бомбили Сирію? ви в слові бамбас багато помилок зробили 2 хвилини тому, sergio сказав: Саме краще Плрмбір 1965.💪 Рудь з Макдональдсом відстій з держрезерву підняли? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 8 минут назад, US7IGN сказал: тобто проблема не в тому хто створює проблеми, а в тому хто їх проти нас обертає? проблему не треба вирішувати, а треба її замовчувати? В першу чергу має бути розумний баланс із тим, щоби собі не нашкодити. Усього навсього! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому Тільки що, XL.pro сказав: Як гадаєте, весь світ не знає чи не хочеш помічати найманців? Вас сильно тригерило, коли бомбили Сирію? Взагалі не тригерило, мені пох на сирію - там є кому нею перейматись Корейці - не класичні найманці, вони фактично сторона війни - їх уряд офіційно відправив свої війська в район БД проти нас. Я б знайшов можливість за нагоди уїбати пхеньян як відповідь за напад, хай би й в сеулі піднапряглись, а то виходить весь світ типу воює, але не при справах, а віддуваємось ми за весь світ, в ті лиш спостерігають і радіють що не в них 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 5 минут назад, US7IGN сказал: www.bbc.com/ukrainian/articles/ck9qrze94ye1o тут більш зрозуміло що і чому ви в слові бамбас багато помилок зробили з держрезерву підняли? Львівськкій холодокомбінат. Координати не скажу, таємниця. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 4 хвилини тому, kim chen lhoran сказав: В першу чергу має бути розумний баланс із тим, щоби собі не нашкодити. Усього навсього! це ви про 40 днів примушення до миру чи баланс втрат та досягнень за результатами контрнаступу 2023 чи курської операції? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 19 хвилин тому, US7IGN сказав: тобто проблема не в тому хто створює проблеми, а в тому хто їх проти нас обертає? проблему не треба вирішувати, а треба її замовчувати? гарна логіка. веде до перемоги однозначно Цитата — Говорил мне папа: не воруй. А воруешь — так не попадайся. А попался — так не признавайся. А признался — так не подписывай. А подписал — так не удивляйся! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 10 минут назад, US7IGN сказал: це ви про 40 днів примушення до миру чи баланс втрат та досягнень за результатами контрнаступу 2023 чи курської операції? Щоби про таки речі розмірковувати потрібно мати дані від військових розвідок. Але по при те - до заходу наших на Курськ, кацапи могли тримати свої кордони без прикриття, а після того вже були змушені переправити якусь частину військ на свої кордони, в тому числі туди, де ще не йшли БД. Змінено 13 годин тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 6 хвилин тому, Дощ сказав: Взагалі не тригерило, мені пох на сирію - там є кому нею перейматись Корейці - не класичні найманці, вони фактично сторона війни - їх уряд офіційно відправив свої війська в район БД проти нас. Я б знайшов можливість за нагоди уїбати пхеньян як відповідь за напад, хай би й в сеулі піднапряглись, а то виходить весь світ типу воює, але не при справах, а віддуваємось ми за весь світ, в ті лиш спостерігають і радіють що не в них Дощ, європейці і американці в курсі. Гроші вирішують все. Нещодавно слухав, що до початку/середини 2026 р ізраїльська!!!! авіакомпанія літала в Іран. А Ви кажете Україна, війна... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 7 минут назад, XL.pro сказал: Нещодавно слухав, що до початку/середини 2026 р ізраїльська!!!! авіакомпанія літала в Іран. То були рейсові літаки чи чартерні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 54 минуты назад, Дощ сказал: truck55 - і ти тоже йди нах бот галімий Бубочка образився 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 36 хвилин тому, sergio сказав: Саме краще Плрмбір 1965.💪 Рудь з Макдональдсом відстій мені ескімос найбільше подобається з пломбіру. Змінено 13 годин тому користувачем Александр Аврамчук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 54 хвилини тому, Вячеслав63 сказав: У Безсмертного теж насрано? Шось у нього забагато обмовок - назвав Північну Корею замість Південної, колаборантів замість комбатантів, трибуну верховної ради замість генеральної асамблеї Змінено 13 годин тому користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 22 минуты назад, kim chen lhoran сказал: То були рейсові літаки чи чартерні? Рейсовые, регулярные. В июне 2025 года израильская авиация совершила массированные полеты и удары по территории Ирана в ходе военной операции Операция «Народ как лев» Змінено 13 годин тому користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому Хто б міг подумати, що Подоояк шахматист.. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 52 минуты назад, XL.pro сказал: Дощ, європейці і американці в курсі. Гроші вирішують все. ... все та не все Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому militarnyi.com/uk/news/vivaldi-3-ak-nove-ridkodub-i-katerynivku/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому militarnyi.com/uk/news/ponad-250-polonenyh-vzyav-3-ak-vivaldi/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 25 хвилин тому, vadimv сказав: Шось у нього забагато обмовок - назвав Північну Корею замість Південної, колаборантів замість комбатантів, трибуну верховної ради замість генеральної асамблеї Також звернув увагу, але суті не міняє - безсмертний - майстер пояснювати очевидні речі З.і. я його не дивлюсь - він так повільно говорить, навіть на швидкості 2х неможливо слухати, - професійний переговорник Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз