Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

3 години тому, vadimv сказав:

Хотілося б ще тепліше море і трохи більше зелені ) Я над цим працюю ))

А бути собою повністю задоволеним - це шлях до деградації, деменції, альцгеймера і геймовера

Спокій - головне в житті ?

ви коли на вулицю виходите, на бусики і дастери звертаєте увагу?

Ви живете в приватному секторі ?

Змінено користувачем akineo
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

53 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

Є багато пошкоджень енергомережі через ворожі удари. Відновлення ведеться цілодобово, — Зеленський

Окремо президент відзначив Київ, де, за його словами, фіксують повне невиконання міською владою необхідних кроків щодо енергостійкості.

презедент забув вказати що на Киїів націлено і більше засобів враження 

Це лише показує, що він, як  і вр відірвані від реальності. У нього все є.

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

56 хвилин тому, Бармалей сказав:

ну что, вот и объяснение гадалкам, кладбищам и подобному от зе команды

Вики)))))))))

Але ж схожий! ))

image.jpeg.d15952316b9b217176e6dc6f6f7c2f1a.jpeg

звернув увагу на ще одну річ

Цитата

Лаврентій Гнатович Кемпе (нар.22 серпня 1901 — пом. 27 січня1981) — військовик, козак 1-ї сотні полку Чорних запорожців, актор, режисер.

Виявляється, що то така давня єврейська традиція що всі «актори-режисори» на кшталт козловського мають бути записаним вояком різних тро та при «козацькому війську».

а потім тобі і убд і герой-захистник. Цікаво, а татарову дали убд чи інвалід?

Змінено користувачем Фрай
Посилання на коментар

25 хвилин тому, akineo сказав:

Спокій - головне в житті ?

В житті головне здоров'я, свобода і гроші )

ви коли на вулицю виходите, на бусики і дастери звертаєте увагу?

Тут канєшно є бусіки і навіть дастери трапляються, але вони тут не страшні. Хоча на них бармалєї в основному їздять ) 

Ви живете в приватному секторі ?

Ніт )

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, vadimv сказав:

В житті головне здоров'я, свобода і гроші )

і уявіть що у вас не має спокою при наявності всього цього?

Посилання на коментар

8 хвилин тому, akineo сказав:

і уявіть що у вас не має спокою при наявності всього цього?

Це неможливо. Спокій - це одна із складових здоров'я. Якщо його нема - то нема і здоров'я. А якщо є - то є.

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

5 годин тому, dvr002 сказав:

та нічим понтон не допоможе, то буде колапс повний

4 години тому, Vitaliy67 сказав:

Доброе утро 

Добре.

Ви електрошокер деколи виключаєте?

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 години тому, vadimv сказав:

Хотілося б ще тепліше море і трохи більше зелені ) Я над цим працюю ))

А бути собою повністю задоволеним - це шлях до деградації, деменції, альцгеймера і геймовера

Які географічні надбання зараз в тренді?

• Лайк 1
Посилання на коментар

16 годин тому, Danylo Ivanov сказав:

Відкрийте очі - безпеку України до Зеленського гарантувала саме відсутність Зеленського на посту Президента! 

Тобто, ти стверджуєш, що:

-- тисячі українців, закатованих в концтаборі "Ізоляція" після здачі без бою Донецька в окупацію у 2014 році;

-- тисячі загиблих та десятки тисяч поранених в АТО українських воїнів;

-- окупація Криму без жодного спротиву;

-- окупація Донецька та Луганська;

-- мільйони біженців з Донецької та Луганської області;

-- сотні втрачених заводів, у тому числі воєнних;

це безпека України?

Тобто, ти заперечуєш, що збройна агресія російської федерації проти України, розпочалась у 2014 році?

Змінено користувачем 7351
  • Дякую 1
Посилання на коментар

23 минуты назад, vadimv сказал:

Спокій - це одна із складових здоров'я.

"Счастье есть отсутствие несчастья и наличие спокойствия"(с)

Посилання на коментар

1 час назад, Александр Аврамчук сказал:

Окремо президент відзначив Київ, де, за його словами, фіксують повне невиконання міською владою необхідних кроків щодо енергостійкості.

❕Сьогодні держава розблокувала платежі за окремими проєктами Плану енергостійкості Києва

Це надзвичайно важливий крок. Адже замороження платежів негативно вплинуло на темпи виконання критично важливих інфраструктурних проєктів, які мали бути завершені до кінця року.

Йдеться про резервне теплопостачання, будівництво когенераційних станцій, безперебійне живлення об’єктів водопровідного господарства.

Проєкти були зупинені на етапі активної реалізації, зокрема транспортування обладнання, яке виробляється за кордоном, і лише за умови попереднього замовлення.

ℹ️Нагадаємо, на цей рік у плані закладено будівництво 1600 МВт резервного теплопостачання та 40 МВт резервного живлення для об’єктів водоканалу. Це десятки об’єктів.(С)

Посилання на коментар

5 минут назад, Canton сказал:

❕Сьогодні держава розблокувала платежі за окремими проєктами Плану енергостійкості Києва

Це надзвичайно важливий крок. Адже замороження платежів негативно вплинуло на темпи виконання критично важливих інфраструктурних проєктів, які мали бути завершені до кінця року.

Йдеться про резервне теплопостачання, будівництво когенераційних станцій, безперебійне живлення об’єктів водопровідного господарства.

Проєкти були зупинені на етапі активної реалізації, зокрема транспортування обладнання, яке виробляється за кордоном, і лише за умови попереднього замовлення.

ℹ️Нагадаємо, на цей рік у плані закладено будівництво 1600 МВт резервного теплопостачання та 40 МВт резервного живлення для об’єктів водоканалу. Це десятки об’єктів.(С)

главное, что плитку кладут не обращая внимание ни на что

Посилання на коментар

34 хвилини тому, vadimv сказав:

Це неможливо. Спокій - це одна із складових здоров'я. Якщо його нема - то нема і здоров'я. А якщо є - то є.

головне здоров'я)а що навколо то на спокій не впливає?

image.thumb.png.0e9ec22cd09874d09196267d163e0f90.png

Посилання на коментар

25 хвилин тому, 7351 сказав:

Тобто, ти заперечуєш, що збройна агресія російської федерації проти України, розпочалась у 2014 році?

Просто порівняйте, до чого довів країну барига Порошенко в 2019 році, і комік Зеленський у 2026. Думай.те.

• Лайк 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

1 годину тому, akineo сказав:

головне здоров'я)а що навколо то на спокій не впливає?

Ще раз: в житті головне здоров'я, свобода і гроші.

Якщо все це є - спокій буде автоматом.

Якщо чогось із цього немає - спокою не буде.

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
Посилання на коментар

42 хвилини тому, Danylo Ivanov сказав:

Просто порівняйте, до чого довів країну барига Порошенко в 2019 році, і комік Зеленський у 2026. Думай.те.

Звичайне волання рашапідорів:"расія нє вінавата!"

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

Раніше, ми дуже переживали за кацапів, навіть вболівали за них на спорт змаганнях.

Тапер, чомусь взялися за південнокорейців.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Україна починає кампанію з блокування повітряного простору на території Російської Федерації  трохи із запізненням.

Але на те були поважні причини і прохання від деяких партнерів.

t.me/ukraine_context/10548

• Хаха 1
Посилання на коментар

Читаю я тут срач навколо «КБ Луч» и «Фаерпойнт» и… Аргументи пані Берлінської здаються мені дуже дивовижними. Дууууже дивовижними. Вкрай.
Я без наездов, я просто логику хочу понять.

“КБ “Луч” саме не масштабується і не хоче ділитися з іншими виробниками. Київ розбивають, а засоби, які могли б допомогти, є, але КБ “Луч” не віддає їх, не дає можливість це виготовляти. Тому що  бізнес-інтерес, дуже багато зав’язано в ланцюжки постачань родичів певних представників певних структур. Це такі, по суті, бізнес-клани, які не хочуть відпустити можливість для країни захиститись”.
Эммм…

На юридическом языке все то, что вы описали, пани Мария, называется саботаж. В УК Украины отдельной статьи за саботаж нет, но есть еще более лучшая норма.
Стаття 113. Диверсія
1. Вчинення з метою ослаблення держави … інших дій, спрямованих на масове знищення людей … зруйнування або пошкодження об’єктів, які мають важливе народногосподарське чи оборонне значення, 
2. … в умовах воєнного стану — караються позбавленням волі на строк п’ятнадцять років або довічним позбавленням волі

Классификация налицо - иные действия, направленные на массовое убийство или уничтожение объектов народной собственности.
Деяние в юриспруденции, напомню, может быть совершено как путем действия, так и путем бездействия.
Впрочем, тут именно действие. КБ не дает засоби чтобы сбивать дроны.
Результатом чего являются прилеты.

Если у тебя есть основания полагать, что то или иное лицо во время войны устраивает диверсию путем саботажа, ты пишешь заявление в прокуратуру, идешь в офис к Генеральному прокрурору…
А. Стоп. Блин.
Оу, вэйт.

Ну, хорошо. Тогда ты пишешь заявление, идешь в Верховную Раду в Комитет по обороне - вы же вхожди в Парламент, Мария, выступали там…
Да блин.
Черт.

Нда. Дійсно особливый шлях. В общем, покупаешь билет, летишь в Танзанию…

Ладно, шутки шутками, но это примерно то, что я имел в виду, когда говорил про распад государственности.
В оборонном предприятии засели диверсанты, Генпрокурор свалил в Австрию, Парламент в Танзании, а Президенту похер.
И вот у меня два вопроса.
Первый.

Если руководитель оборонного предприятия посадил везде своих родственников, устроил свой собственный бизнес клан и преследует свои собственные бизнес интересы (мы сейчас про КБ «ЛУЧ», напоминаю, не перепутайте) и тем самым саботирует оборону страны, а ты - Верховный главнокомандующий, и пять лет ничего с этим картелем не делаешь, а вместо того, чтодбы вычистить этот гадюшник прекращаешь финансирование оборонного предприятия -
КТО ТУТ САМЫЙ ГЛАВНЫЙ САБОТАЖНИК?
И второй вопрос.

Из контекста неясно, кому КБ «Луч» должен передать технологии - я так понимаю, частным фирмам, тому же «Фаерпойнт», возможно.
Но.

КБ «Луч» - предприятие государственное. Предыдущий Проклятый Барыга развивал его именно как государственное предприятие. Чтоб Украина являлась страной с ГОСУДАРСТВЕННЫМ ракетостроением. Чтобы был государственный оборонный заказ. Чтобы было государственный оборонно-промышленный комплекс.
Он не вливал деньги в фирмы своих друзей, а занимался ГОСУДАРСТВЕННЫМ СТРОИТЕЛЬСТВОМ.

Ну, это как с Томосом. Как с Томомсом, безвизом, УПЦ, армией, мовой, верой, НАБУ, САП, «Нептуном», курсом в НАТО, курсом в ЕС…

Порошенко нет - Томос есть. Порошенко нет - безвиз есть. Порошенко нет - мова есть. Армия есть, что удивительно, при тех усилиях, которые прикладывали к её развалу. Церковь есть. «Нептун» летает.
НАБУ есть до такой степени, что его даже Ермак сковрынуть не смог!
А курс в НАТО закреплен конституционально.

Если строить государственное ракетостроение - то руководители меняются, а ракетостроение остается.

«Файерпойнт» же фирма частная. Которая существует только благодаря связям с первым лицом государства. Бизнес-кланы, смотри не перепутай.
И вот самый главный вопрос.

Dы же понимаете, да, что как только Зеленский перестанет быть Президентом - ФАЙЕРПОЙНТ ПРЕКРАТИТ СВОЕ СУЩЕСТВОВАНИЕ НА СЛЕДУЮЩИЙ ЖЕ ДЕНЬ!
Со всеми переданными наработками.
Вы же это понимаете, да?

А государственное ракетостроение к тому моменту вы уже наебнули.
Фулл-хаус, профит, бинго.
Мои поздравления.
Ваш Дед.(С)

Посилання на коментар

9 часов назад, vadimv сказал:

Коли в аеропорту рейс затримується скажімо на 5-6 годин, пасажирам так не кажуть. Їм оголошують, що на півгодини. Потім ще на півгодини і т.д. Щоб не буянили і не порозбігалися.

Дуже наївно думати щ о вони знають що то буде 5-6 годин затримки. Це просто був би верх планування. :) Насправді затримка це колись щось раптом трапляється та вони там бігають з палаючими сраками та переставляють літаки в розкладі як в тому тетрісі а також одночасно шукають додатковий літак (є зазадалегідь підписані договори між авіакомпаніями на такі випадки). А ще є така штука як слоти аеропорту... 

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...