US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 хвилин тому, murava сказав: Думаєте функціонерів окупаційної влади пришлють поштою з москви Саме так. І якщо трохи подумати, то стане зрозуміло чому. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 16 хвилин тому, DimaF сказав: Вчера (сегодня) умные люди прогнали 28 пунктов Трампа через умную шайтан машину, и выяснилось что изначально они писались на русском языке, а потом перевели уже на английский. Т.е. это план ху%ла, переданный окружению рыжего дебила.... Близько 6 місяців тому мені випадково потрапила на очі рання версія "мирного плану". Це була суто російська концепція, майже ідентична тій, що ми бачимо сьогодні", - написав він. За словами Грозєва, у тій початковій версії "мирного плану" було рівно 30 пунктів. Два із них згодом зникли з плану, що й пояснює, чому у нинішньому плані саме 28 пунктів. Перший з ци двох "зниклих" пунктів передбачав, що американський бізнес врятує повоєнну Росію від економічної рецесії, спричиненої борговими навантаженнями війни та вичерпанням інвестиційних ресурсів. Другий пункт пропонував створити союз Росії та США проти Китаю. За словами Грозєва, у цьому пункті було багато демагогії про "християнський альянс". "Я абсолютно впевнений, що це російська, а не спільно розроблена пропозиція. Я також не можу уявити, щоб росіяни не включили перший із двох додаткових пунктів. Однак я розумію, як це могло не стати частиною публічно оприлюдненого плану", - пише Грозєв. Щодо другого пункту, журналіст не впевнений, що його могли запропонувати саме росіяни. Але він переконаний, що у будь-якому разі цей пункт не був би публічним. uainfo.org/blognews/1763902537--mirniy-pakt-dmitrieva-vitkoffa-mistit-shche-dva-taemni-punkti-.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз