Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Учасники студії "Квартал 95" зареєстрували нову компанію ТОВ "Квартал ЮА", свідчать дані YouControl.

Крысы побежали.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 година тому, DmiVady сказав:

Простий приклад:

У вас в автомобілі від агресивної їзди, раніше чим ви планували, стерлися гальмівні колодки та не виконують свої функції. 

Ваші дії:

1) так і їздити до наступного планового ТО. 

2) поміняти колодки.

ВФЯ не дасть збрехати - це не така складна та довга процедура.

Давайте поміняємо на попередні, які теж вже давно стерлися? Та й умови не те, щоб сприятливі для заміни, бо на обрії щось дуже хмариться і як ударить грім з блискавкою та піде ливень, то може змити і вас і ваш автомобіль. Якщо раша неспроможна перемогти на полі бою, вона це буде намагатися робити суспільним розколом в країні- жертві нападу. Це вже ж було!

Змінено користувачем Вячеслав63
Посилання на коментар

23 часа назад, yuragon сказал:

Де я писав що я чимось лучше? Писав тільки що згідно вашої ж логіки самі підари себе поставили в позицію "гірше звірів", а не я їх так почав "счітати".

"Луки 23:27, 28

  Следом за Иисусом шло много людей. Среди них были женщины, которые от горя били себя в грудь и рыдали. 28  Повернувшись к ним, Иисус сказал: «Дочери Иерусалима, не плачьте обо мне. Плачьте о себе и о своих детях".

Посилання на коментар

4 хвилини тому, Вячеслав63 сказав:

Давайте поміняємо на попередні, які теж вже давно стерлися? Та й умови не те, щоб сприятливі для заміни, бо на обрії щось дуже хмариться і як ударить грім з блискавкою та піде ливень, то може змити і вас і ваш автомобіль. Якщо раша неспроможна перемогти на полі бою, вона це буде намагатися робити суспільним розколом в країні- жертві нападу. Це вже ж було!

А навіщо на попередні? Попередні то вже сумна історія і вони вже на її смітнику.

Питання було: міняти або ні?

Ви за те, щоб і далі тримати топ-корупціонера на посаді президента країни? я вас правильно зрозумів?

• Хаха 2
Посилання на коментар

8 хвилин тому, DmiVady сказав:

А навіщо на попередні? Попередні то вже сумна історія і вони вже на її смітнику.

Питання було: міняти або ні?

Ви за те, щоб і далі тримати топ-корупціонера на посаді президента країни? я вас правильно зрозумів?

Є вирок суду?

Посилання на коментар

Війна в Україні - Україна на порозі демографічного колапсу share.google/uRob6b11hZg3HKIz2

Посилання на коментар

2 години тому, Canton сказав:

А вот правильный перевод..." но их "мудрейшество" решило этого не делать.

Блєстяшшшє! image.gif.a804ff11acfdc89f84a8af94fca6889b.gif

А можна «их мудрейшество» написати англійською в оригіналі повідомлення?

2 години тому, Canton сказав:

Пре(пиз)дента? Какой это в жопу глава, если никуа не знает, что под носом творится?

Це ж скільки в тобі гівна накопичилось за час відсутності! :pozor:

От цікаво, щоб було аби я писав так за самізнаєтекого? 

А ще цікаво як воно так співпадає у вас у часі з кацапськими наративами?

IMG_3142.thumb.jpeg.a7b83aefa1aafcf22fed9cda747cc386.jpeg
бо навіть взяти лише сьогоднішній день то ваша секта зрадогонів реально пішла у наступ.

Змінено користувачем Фрай
Посилання на коментар

25 хвилин тому, рыбак сказав:

"Луки 23:27, 28

  Следом за Иисусом шло много людей. Среди них были женщины, которые от горя били себя в грудь и рыдали. 28  Повернувшись к ним, Иисус сказал: «Дочери Иерусалима, не плачьте обо мне. Плачьте о себе и о своих детях".

Всього доба знадобилася щоб хоч щось відповісти ))

Посилання на коментар

13 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

Є вирок суду?

Поки ще ні, і мабуть, не буде, бо за деяких обставин осудити людину буває неможливо 

Я спитав ваше відношення і думку:  "Ви за те, щоб і далі тримати топ-корупціонера на посаді президента країни?" 

Чи ні?

Бо прецедент вже був - ВФЯ пропонували теж поміняти по регламенту, на ТО. Але був суспільний запит, і його озвучив пан Парасюк. Далі ми пам'ятаємо.

Дуже просте і пряме питання: "Саме ви за чи проти?", так/ні.

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...