Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 години тому, Canton сказав: відповідати Лише смерека 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому что то предупреждения пошли, что возможен сегодня ночью орешник или еще какая то большая хрень Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 годину тому, Бармалей сказав: Кантон дякую, палец вниз - значит я прав))) ня Внаслідок суперечок фінансування на початку 2020 року так і не надійшло, і КБ «Луч» змушене було тимчасово перевести частину персоналу на неповний робочий тиждень. Спорить с тупорылым чмошником не вижу смысла. Змінено 1 година тому користувачем Vinsol2009 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) опять оскорбления))) Винсол, ты ведь оскорблениями, нервами, нарисованном в голове больным мировоззрением себя губишь...я серьезно...мозг человеческий так работает успагойся...был петя целых пять лет, как минимум 4 года мог бы потратить на вооружения без бюрократии ... но нет Змінено 1 година тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 44 минуты назад, Бармалей сказал: задавая такой вопрос, Вы ждете ответа? правда? большей части тех предприятий уже нет...на сайте Укроборонпрома или как он сейчас называется той информации нет, которую я разглядывал и изучал в году 12м будучи еще совсем юным но интересующимся всем таким))) А место в мире - ни для кого не секрет...и да там продажи всего...и старых запасов и произведенного ... То есть Вы просто чего-то набрасываете, не имея никаких данных, которые можете обосновать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 33 хвилини тому, Бармалей сказав: ну в твоем возрасте это бывает...хотя я думаю тебе подкинули зелени гидоты Я тот тут пи чем, стирай сам свои обосраные портки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 7 минут назад, ks6 сказал: То есть Вы просто чего-то набрасываете, не имея никаких данных, которые можете обосновать? ну каждый может верить или проверить, а надеяться, что обычный человек Вам даст цифры, а если и даст то не поверить и потребовать документ и т.д. - демагогия... спросите у Кантона (он утверждает что в теме) - были ли мы на 5 (около) месте и что производили...там еще и движки и системы наведения присутствовали, если память мне не изменяет Змінено 57 хвилин тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, Vinsol2009 сказал: Я тот тут пи чем, стирай сам свои обосраные портки забавен...весь взмылен...крепко я тебя и неожиданно поймал 🤣 успокойся...я бы промолчал и не усугублял))) а так читатели обратили внимание уже ржут и поняли всё...а могли бы и не заметить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 55 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 55 хвилин тому 1 минуту назад, Бармалей сказал: ну каждый может верить или проверить, а надеяться, что обычный человек Вам даст цифры, а если и даст то не поверить и потребовать документ и т.д. - демагогия... Почему демагогия? Вы заявили что Украина до 14-го года входила в пятерку производителей оружия. Мне интересно откуда данные .Вы же не балабол или интриган, а изучили вопрос и знаете что такого производилось и куда продавалось . Я чего-то только помню про танки в Таиланд и какой-то конфуз с заказом в Ливию при покойном ныне Каддафи. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 49 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 49 хвилин тому (змінено) 7 минут назад, ks6 сказал: Вы заявили что Украина до 14-го года входила в пятерку производителей оружия. Доля Украины была 3% в мировом экспорте оружия Укроборнпром занимал 92 место в мировом объеме экспорта И это все с учетом продажи старых запасов СССР Про место в производстве - вопрос даже не стоял... Тему можно закрывать... Змінено 48 хвилин тому користувачем Canton 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 46 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 36 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 36 хвилин тому (змінено) Цитата Крупнейшие мировые экспортеры оружия Ключевыми поставщиками вооружений в этот период выступали следующие страны: США: Абсолютный лидер 2012 года. Объем экспортных поставок достиг рекордных $$70 млрд, что значительно превысило показатели предыдущего года (около $30 млрд). [1] Россия: Занимала вторую строчку мирового рейтинга, удерживая долю рынка в районе 22–24%. Ключевым покупателем оставалась Индия (около 35% от объема всего экспорта РФ). [1, 2] Украина: Входила в число крупнейших мировых экспортеров (занимая места в Топ-10). Ключевыми рынками сбыта выступали страны Африки, Азии, а значительные объемы стрелкового оружия поставлялись в США. До 2012–2016 годов Украина также оставалась в тройке главных поставщиков для Китая. прикольно...раньше были статьи про 7-4 место))) ща их нет, лишь 10ка лидеров и в разные годы по разному ясно помню с 7го по 4 е место((( Цитата Динамика экспорта оружия из Украины В разные периоды доля Украины на мировом рынке продажи оружия выглядела следующим образом: 2008–2012 годы: 9-е место в мире. Основные рынки сбыта — страны Азии, Африки и Ближнего Востока. 2012–2016 годы: 9-е место в мире (доля около 2,6% глобального экспорта). Змінено 34 хвилини тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 23 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 23 хвилини тому (змінено) 1 година тому, kkost сказав: Вас, з таким здібностями, можуть і на телемарафон запросити. В якості редактора. Головного. 😁 Та і здібності не мої, а OpenAI А з тими, з ким я погоджуся, ми поки що не дійшли згоди щодо кількості робочих годин на тиждень та фінансової й соціальної винагороди за результати. В процесі 🧘♂️ Змінено 22 хвилини тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 20 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 20 хвилин тому (змінено) 2 години тому, sergio сказав: Пісец Не дарма я до міста не їжджу 😳 а всі навколо зараз як ті сусіди, з яких самі сміялись до 22 року "ПОЗОР! ПОЗОР!" кому ви це кричите? чи не видно, що абсолютна вседозволеність на насилля видана владою? завтра будете ви чи ваші рідні на цю тему можна нову серію ЧОРНОГО ДЗЕРКАЛА зняти Змінено 19 хвилин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 18 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 18 хвилин тому 4 хвилини тому, DmiVady сказав: Та і здібності не мої, а OpenAI А з тими, з ким я погоджуся, ми поки що не дійшли згоди щодо кількості робочих годин на тиждень та фінансової й соціальної винагороди за результати. В процесі 🧘♂️ таки, торг уместен)))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 16 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 16 хвилин тому 6 хвилин тому, DmiVady сказав: Та і здібності не мої, а OpenAI А з тими, з ким я погоджуся, ми поки що не дійшли згоди щодо кількості робочих годин на тиждень та фінансової й соціальної винагороди за результати. В процесі 🧘♂️ якщо серйозно, то я трохи розумію скільки часу та зусиль то потребує - знімаю капелюха. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 15 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 15 хвилин тому 37 минут назад, ks6 сказал: Почему демагогия? Вы заявили что Украина до 14-го года входила в пятерку производителей оружия. Мне интересно откуда данные .Вы же не балабол или интриган, а изучили вопрос и знаете что такого производилось и куда продавалось . Я чего-то только помню про танки в Таиланд и какой-то конфуз с заказом в Ливию при покойном ныне Каддафи. Тут даже не место в рейтинге главное, а смешные суммы в 500-700 млн баксов в год... В оружейном бизнесе это карманные деньги Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 8 хвилин тому 4 хвилини тому, kkost сказав: якщо серйозно, то я трохи розумію скільки часу та зусиль то потребує - знімаю капелюха. Налаштування? Так. Але це цікавий процес, а результат ще й корисний буває Звісно не тупуваті пости генерити та не голі жопи малювати 😁))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 8 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 8 хвилин тому а чого потужник сцить разом із делегацією США поїхати в Москву? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 7 хвилин тому 2 години тому, DmiVady сказав: Їбать, ви навантажили чатбота, як баржу цеглинами! ))) Ну це вже значно вищий рівень, ніж "позор від ШІ" Але можна повчитися працювати з ботом, і тоді нові версії писатимуть пости майже людською мовою. За сенси таких постів не скажу: вони напряму залежать від когнітивних здібностей і критичного мислення оператора чатбота. Тримайте ваші сенси (їх не змінено) в новій упаковці. Але я б ще зробив пару проходів і додав би індивідуальності та голосу/стилю автора (бо мій чатбот налаштований в спілкуванні на сарказм і це пробивається в текстах, а в чатботів і сарказм з дешевого пластику 😉 ) © CatGPT 5.5 Або так: © CatGPT 5.5 Цікавий тренд. Недавно теж стикнувся з неадекватним песимізмом у висновках, хоча і іншого ШІ. Що саме цікаво він спочатку каже що піхвець, потім цифрами показує що все зовсім навіть непогано, а в кінці знову висновок що піхвець) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 3 хвилини тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: Цікавий тренд. Недавно теж стикнувся з неадекватним песимізмом у висновках, хоча і іншого ШІ. Що саме цікаво він спочатку каже що піхвець, потім цифрами показує що все зовсім навіть непогано, а в кінці знову висновок що піхвець) Але тексту ШІ ви навіть вподобайку вліпили) Знак якості))) хоча там пафос та картон в першій же фразі ))) Я, якщо чесно, подумав що ваш акаунт зламали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз