vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 20 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Так половці - це татари, ... До чого тут кацапи? Дійсно, до чого кацапи (монголо-татарські вилупки) до татаро-монгол? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Ще одна думка - Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Статистика липня 2025 року щодо запусків по наших тилах (*цифри з відкритих джерел, можуть відрізнятися від реалій). - Кількість запущених «Shahed» та хибних цілей за липень досягла 6298 одиниць, порівняно з 4514 дронами у червні. - Відзначається зростання активного застосування реактивних дронів-камікадзе «Shahed». Також було оновлено (9/07/25) добовий рекорд - тепер він становить 728 дронів(ударні+хибні) за один раз. - Протягом липня по об’єктах на території України було завдано кілька ударів загалом 192 ракетами різних типів. Активне використання балістичних ракет 9М723 і KN-23, а також нарощування темпів запуску крилатих ракет «Іскандер-К», на які складно оперативно реагувати. - За липень по ЗСУ було запущено близько 23 500 FPV-дронів (*можливо, рахують тільки ураження та підтверджене збиття/протидію), що також є рекордним зафіксованим показником. Ймовірно, чергове зростання кількості застосованих FPV-дронів пов’язане з більш активними наступальними діями ворога на багатьох ділянках фронту. - «Ланцети» та «Молнія»(*Молнія, бо в нас теж вже є "Блискавка" за 900 доларів з гівна та палок), то їх стабільно застосовують на рівні близько 200 та 500 одиниць відповідно. Це не для налякати, для себе проглядав) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 37 минут назад, vadimv сказал: Син дочки половецького хана Аепи Осеневича. Предки половецького хана. А хто отой чувак з ручкою і блокнотом на малюнку? І звідки йому відомо де буде проходити кордон між УРСР і РФСР?😀 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 3 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Моя вам порада - досить фантазувати і щось придумувати за інших. Мама так вирішила, щоб не псувати свої нерви і не підривати ще більше своє здоров'я, хоча я наполягав на судовому розгляді. А адвокат з мене брав досить невеликі гроші по моїй справі у Харкові і зовсім безкоштовно склав листа-обгрунтування моєї невинуватості в моєму захисті перед ДАІ в Полтаві, яку я виграв. Правда, мушу зазначити, що це був адвокат "по знайомству", він раніше працював у Полтаві. Адвокати ж бувають різні, макиївський не дасть збрехати. Зачем же вы приплели по тому делу адвоката , если он там был совсем не при делах ? Так кто советовал вашей маме иак поступить- взять на себя провину, которую не совершала ? Змінено 5 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 4 минуты назад, XL.pro сказал: Якби Європа була воюючою стороною, вона б поставила літаки, ракети, ППО у 2022 р і Росія була б вибита з території України. А разве РФ поставляла самолеты и ракеты в 14-22 в Донецк ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 хвилини тому, yukon сказав: А хто отой чувак з ручкою і блокнотом на малюнку? Геродот, мабуть 2 хвилини тому, yukon сказав: І звідки йому відомо де буде проходити кордон між УРСР і РФСР?😀 Мабуть у Птолемея підгледів 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 хвилини тому, рыбак сказав: А разве РФ поставляла самолеты и ракеты в 14-22 в Донецк ? https://ru.wikipedia.org/wiki/Уголовный_судебный_процесс_по_делу_MH17 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 минуты назад, XL.pro сказал: рыбак, вам ментально ближче Росія, Європа, США чи інша країна? При чем к обсуждаемой теме моя ментальность, она должна повлиять на реальность происходящего между Европой , Россией и Украиной ? Или это такой примитивный съезд с темы обсуждения ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 5 хвилин тому, рыбак сказав: А разве РФ поставляла самолеты и ракеты в 14-22 в Донецк ? РФ ввела свої війська на територію України 1 хвилину тому, рыбак сказав: При чем к обсуждаемой теме моя ментальность, она должна повлиять на реальность происходящего между Европой , Россией и Украиной ? Или это такой примитивный съезд с темы обсуждения ? Ви питаєте що вас цікавить, в свою чергу я задаю такі самі питання. Мене цікавить діалог, не монолог. Бачу тема ментальності тригерить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 година тому, Dmitriy_S сказав: Тобто син Юрія Долгорукого, внук Володимира Мономаха, був андрофагом? Тобто предки українців були андрофаги? Тобто українці - це і є андрофаги? Ну, судячи по тому, як українцям подобається відосики з расчлєньонкою, виявленими нутрощами, відірваними кінцівками, то дуже схоже на те Это как считать русских царей русскими, которые несколько поколений женились на немках. Кто там мама была у Боголюбского? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 18 хвилин тому, XL.pro сказав: рыбак, вам ментально ближче Росія, Європа, США чи інша країна? Монголия 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 17 хвилин тому, yukon сказав: А хто отой чувак з ручкою і блокнотом на малюнку? І звідки йому відомо де буде проходити кордон між УРСР і РФСР?😀 Все, что за Доном Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 10 минут назад, XL.pro сказал: РФ ввела свої війська на територію України Ви питаєте що вас цікавить, в свою чергу я задаю такі самі питання. Мене цікавить діалог, не монолог. Бачу тема ментальності тригерить. Оо, у вас уже появилось " ввела войска" . Может вы составьте весь перечень , по каким критериям оценивать , когда " воюет" , а когда лишь - "наблюдатель". Вы , лично, и ваша ментальность меня совершенно не интересует. Не понятно с какой целью вы интересуетесь мной. Я вам задал вопрос относительно общей обсуждаемой темы , и которую вы же и затронули ,а не то , что касается вашей ментальности. А вы начинаете крутиться , как вьюн на сковородке. Змінено 4 години тому користувачем рыбак 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 17 хвилин тому, рыбак сказав: А разве РФ поставляла самолеты и ракеты в 14-22 в Донецк ? А кто сбил Боинг? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 4 хвилини тому, рыбак сказав: у вас уже появилось " ввела войска" . Может вы составьте весь перечень , по каким критериям оценивать , когда " воюет" , а когда лишь - "наблюдатель". Существует определение агрессии. Гугля в помощь. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 39 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: Зеленський визнав, що визволення окупованих територій силою більше неможливе, - The Telegraph Джерело: https://censor.net/ua/n3567625 готує валізи? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 34 минуты назад, yukon сказал: А хто отой чувак з ручкою і блокнотом на малюнку? І звідки йому відомо де буде проходити кордон між УРСР і РФСР?😀 а хто той чувак , хто визначив право жидів на територію нинішнього ізраілю ? і чому семіти жиди не є братами семітам арабам ? Змінено 4 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 5 хвилин тому, akineo сказав: готує валізи? потужна незламність закінчилась? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 32 хвилини тому, рыбак сказав: Зачем же вы приплели по тому делу адвоката , если он там был совсем не при делах ? Так кто советовал вашей маме иак поступить- взять на себя провину, которую не совершала ? Я ж ясно написав - вона сама так захотіла. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) річниця влаштування жидами українцям Голодомору . 7 серпня 1932 року було ухвалено «закон про п’ять колосків» – так у народі назвали Постанову «Про охорону майна державних підприємств, колгоспів і кооперації та зміцнення громадської (соціалістичної) власності». Цей репресивний документ передбачав за розкрадання колгоспного і кооперативного майна «розстріл із конфіскацією всього майна і з заміною за пом'якшуючих обставин позбавленням свободи на термін не нижче 10 років з конфіскацією всього майна». Амністію для засуджених за такі злочини постанова вимагала не застосовувати. «Крадіжкою» вважали навіть знайдені на полі кілька колосків чи картоплин, що залишилися після збору врожаю і все одно зогнили б. Змінено 4 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 17 хвилин тому, рыбак сказав: Оо, у вас уже появилось " ввела войска" . Может вы составьте весь перечень , по каким критериям оценивать , когда " воюет" , а когда лишь - "наблюдатель". Вы , лично, и ваша ментальность меня совершенно не интересует. Не понятно с какой целью вы интересуетесь мной. Ок. Не вказуйте мені що робити, щоб не почути куди піти. Злив зараховую. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Только что, Вячеслав63 сказал: Я ж ясно написав - вона сама так захотіла. Т.е вашу маму никто не бил , не пытал и она по своему желанию захотела признать себя без вины виноватой, чтобы " не нервничать". ? Так? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Т.е вашу маму никто не бил , не пытал и она по своему желанию захотела признать себя без вины виноватой, чтобы " не нервничать". ? Так? Так. Нерви і здоров'я важливіші за ту тисячу гривень. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 10 хвилин тому, Бездомный сказав: чому семіти жиди не є братами семітам арабам ? У них папаня один, а мамані різні ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз