Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 хвилини тому, DmiVady сказав:

В цьому плані нема про гроші ... 

"Для успішної війни потрібно три речі: 1) гроші ... 2) багато грошей ... 3) дуже багато грошей!"
© Ви Сунь якщо Всу Нув 

Грошей для цього достатньо, якщо перестати їх пuздити.

• Лайк 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

. Бо підараси порушили суспільний договір. 

Можно подумать , что они его раньше соблюдали .

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Грошей для цього достатньо, якщо перестати їх пuздити.

Я поміркую над цим коаном)

• Хаха 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Хто сказав, що я збираюся їм допомагати?

Всьо сама, всьо сама(с)

Я ж не один такий. Всі розумні і талановиті виїдуть. Бо підараси порушили суспільний договір. Поки підараси не чіпали розумних і талановитих, вони не заважали підарасам. Але цю домовленість підараси порушили. До війни Україна була чудовою країною, якщо виключити із своєї бульбашки підарасів. 

Так і скажіть, що метою ваших маніпуляцій є вибори для заробляння коштів з подальшою еміграцією.

P.S. У підарасів є прізвища і національність, не соромтесь їх озвучувати)))

• Дякую 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, XL.pro сказав:

Так і скажіть, що метою ваших маніпуляцій є вибори для заробляння коштів з подальшою еміграцією.

P.S. У підарасів є прізвища і національність, не соромтесь їх озвучувати)))

Національність в основному - українці. Ви, здається, маєте якесь відношення до Бучі/Ірпеня. То хто там єврей, Карплюк чи Федорук, чи може у міськраді там євреї засідають? Виправдовувати все євреєм Зеленським - це знімати відповідальність з українців. Зручно, звичайно, але необачно.

• Хаха 1
Посилання на коментар

21 хвилину тому, рыбак сказав:

Ты шо обыдився, чы шо ?

Не вижу смысла общаться с дебилами.

• Лайк 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Національність в основному - українці. Ви, здається, маєте якесь відношення до Бучі/Ірпеня. То хто там єврей, Карплюк чи Федорук, чи може у міськраді там євреї засідають? Виправдовувати все євреєм Зеленським - це знімати відповідальність з українців. Зручно, звичайно, але необачно.

Вперся вам той Зеленський. Я розумію що обличчя рекламної компанії це важливо, але взагалі не критично:lol:

Посилання на коментар

35 хвилин тому, US7IGN сказав:

а ще й заміноване баригою розмінували на півдні

Ця брехня не має жодного офіційного доказу -- тільки рашапропаганда.

Поки що ніхто "не здивував" посиланням на офіційні документи.

А от "пройобані" попередником сотні тисяч тон снарядів, ракет та мін, та розпродана іншими попередниками авіація, ППО, ракети до ППО, тактичні ракетні установки з ракетами, тисячі танків, тисячі БТРів, тисячі гармат та іншої зброї та боєприпасів -- це і було "відкритими воротами" для повномасштабного вторгнення у 2022 році.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

Риба гниє з голови: хто серед керівництва країни українець: президент, прем'єр, голова ВР ?! Навіть при слав'янському обличчі Януковича керували в тому числі Фірташ, Льовочкін. Ви завжди звинувачуєте українців, вигороджуючи євреїв (позиція метиса: не свій і не чужий).

P.S. Глобально я бачу, що корупцією пронизане все суспільство від низин до вершин. Моя логіка наступна: чим більше/вищий у людини статус/статки, тим більше відповідальності. У вас, вибачте, гнила позиція - умивання рук (винні всі інші). 

P.P.S. До Бучі/Ірпеня, як і до Ворзеля не маю жодного відношення.

• Дякую 1
Посилання на коментар

23 минуты назад, US7IGN сказал:

Вперся вам той Зеленський. Я розумію що обличчя рекламної компанії це важливо, але взагалі не критично:lol:

Білецький. 

Теж з одноплеменників Зе посилено на білбордазюх вже  бовтається. 😎

Посилання на коментар

1 час назад, Dmitriy_S сказал:

Його не потрібно, багаторівневі лінії оборони і міни для мінних полів можуть будуватися і вироблятися без західної військової допомоги. Мільйони дронів теж не проблема накопичити власними силами.

Та яке, у нас нормально літаючу чавунну міну зробити не можуть, на дронах пилять два бюджети довоєнної країни... 

Яке  нафіг накопичення...

• Лайк 3
Посилання на коментар

48 минут назад, Бармалей сказал:

если вернуть Запорожскую и Херсонскую, есть маленький шанс избежать повторного нападения...иначе - неминуемо, от слова совсем

Питання коли :)

повторний напад через два роки і через десять - це зовсім різні ситуації,які розрулювати муть зовсім різні люди.

Посилання на коментар

Начинается, не в ту дверь вошел))

www.slovoidilo.ua/2025/08/09/novyna/polityka/vitkoff-mih-nepravylno-zrozumity-slova-putina-shhodo-postupok-ta-peremyrya-zmi

• Хаха 3
Посилання на коментар

30 минут назад, murava сказал:

повторний напад через два роки і через десять - це зовсім різні ситуації,які розрулювати муть зовсім різні люди.

в течении 3-6 лет...имхо

Посилання на коментар

1 час назад, murava сказал:

Питання - для чого. В Україні кацапів не чекають більше. Впевненість у них в легкій перемозі за два-три дні теж відсутня, ще раз нарватися на війну на виснаження позбавлено всякого сенсу.

Єдина причина незупинки війни зараз це нерозуміння виходу без втрати обличчя.

• Хаха 1
Посилання на коментар

Об'єктивних причин для відновлення військових дій не буде дуже довгий період.

І за ці роки Україна зможе інтегруватися в світову систему безпеки.

Та і на Росії влада поміняється 

Змінено користувачем karbo
  • Хаха 1
Посилання на коментар

До чого тут контроль Донецька? Гіркіна випустили зі Слов'янська і дали йому безперешкодно дійти до Донецька. Це факт.

Змінено користувачем Вячеслав63
  • Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, Вячеслав63 сказал:

До чого тут контроль Донецька? Гіркіна випустили зі Слов'янська і дали йому безперешкодно дійти до Донецька. Це факт.

Не випустили би, то ввійшли би війська РФ. Україна не була тоді готова до спротиву від слова зовсім 

Посилання на коментар

Тільки що, karbo сказав:

Не випустили би, то ввійшли би війська РФ. Україна не була тоді готова до спротиву від слова зовсім 

А хіба вони і так не ввійшли? На той момент, я так розумію, і раша не була готова ввести війська. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, Вячеслав63 сказал:

А хіба вони і так не ввійшли? На той момент, я так розумію, і раша не була готова ввести війська. 

Прикинь, так і не ввійшли, попри всю брехню українських змі.

Частково були присутні, але загалом це була гібридна війна.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

20 минут назад, karbo сказал:

Чому не два-три тижні?

много факторов влияющих...захотите, сами разберетесь почему)

Посилання на коментар

Цитата

Україна виконала всі зобовʼязання для вступу до ЄС і готова до першого переговорного кластера, заявив Володимир Зеленський. 

ого. а ЄС в курсі?

це до історії з НАБУ чи після? 🤣

пам'ятаємо бумажку з 2022 про прискорений вступ в ЄС, боу  нас же війна, значить у нас пільги на вступ .. 

Змінено користувачем akineo
  • Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, karbo сказав:

Прикинь, так і не ввійшли, попри всю брехню українських змі 

"Ви бурят? - Как я рад".

Посилання на коментар

1 минуту назад, Вячеслав63 сказал:

"Ви бурят? - Как я рад".

Така сама хрень, як розповіді орків про те що тут поляки воюють.

Якщо ти за три з половиною роки не зрозумів різниці між повноцінним вторгненням та гібридною війною то я пас 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...