Бездомный Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 2 часа назад, XL.pro сказал: Попередня влада була такою самою, і до неї така ж, і до неї ... гірша , на багато гірша - за шоколадного зайця , бізнес партнер мертвечук під носом сбу роздав на вербовки агентури п'ять мільярдів долларів , утримував антиукраїнські тб канали та армію блогерів петушаріїв , складав списки на знищення не бажаного елемента - тобто етнічні чистки .... Змінено 13 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому У нас теж була практика формування кримінального міста, це місто Калуш, там зганяли народ з всього союзу на хімічні виробництва. Давалося взнаки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 7 хвилин тому, Бездомный сказав: гірша , на багато гірша - за шоколадного зайця , бізнес партнер мертвечук під носом сбу роздав на вербовки агентури п'ять мільярдів долларів , утримував антиукраїнські тб канали та армію блогерів петушаріїв , складав списки на знищення не бажаного елемента - тобто етнічні чистки .... Треба було Юлію Володимирівну обирати. І був би мир 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 14 хвилин тому, Бармалей сказав: что это? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 22 минуты назад, karbo сказал: У нас теж була практика формування кримінального міста, це місто Калуш, там зганяли народ з всього союзу на хімічні виробництва. Давалося взнаки. тю , в мене - в закритому місті Дніпропетровську , в класі , сформованому переважно з ліміти з гуртожитку Пентагон , були п'ятеро татар завезених звідкісь кацапських їбеней : людей в одно истолочь (с) Змінено 13 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 2 минуты назад, Бездомный сказал: тю , в мене - в закритому місті Дніпропетровську , в класі , сформованому переважно з ліміти з общага Пентагон , були п'ятеро татар завезених звідкісь кацапських їбеней : людей в одно истолочь (с) Та я просто пробую пояснити чому Донбас був кримінальним. А те, що статистика грала як треба, то хто би там дозволив її псувати?))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 58 минут назад, Vinsol2009 сказал: За словами двох європейських дипломатів та ще одного джерела, обізнаного з цим питанням, планується відправити щонайменше одного з улюблених співрозмовників Трампа, президента Фінляндії Александра Стубба, разом із Зеленським, коли він приїде до Вашингтона в понеділок на зустріч із Трампом. Ідея полягає в тому, що Стубб може допомогти запобігти будь-яким спалахам конфлікту між Трампом і Зеленським і переконати президента США залучити Європу до будь-яких подальших переговорів. За словами однієї людини, обізнаної з цим питанням, генеральний секретар НАТО Марк Рютте, який підтримував тісні стосунки з Трампом, також може здійснити візит до Вашингтона. Клоуну нужна няня. з ним летить у Вашингтон: 🔘генсек НАТО Марк Рютте, 🔘канцлер Німеччини Фрідріх Мерц, 🔘прем’єрка Італії Джорджа Мелоні, 🔘президент Франції Еммануель Макрон, 🔘прем’єр Британії Кір Стармер, 🔘президент Фінляндії Александр Стубб, 🔘президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн. 🔘очікуються представники Польщі, Естонії, Латвії та Литви. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 1 минуту назад, Canton сказал: з ним летить у Вашингтон: 🔘генсек НАТО Марк Рютте, 🔘канцлер Німеччини Фрідріх Мерц, 🔘прем’єрка Італії Джорджа Мелоні, 🔘президент Франції Еммануель Макрон, 🔘прем’єр Британії Кір Стармер, 🔘президент Фінляндії Александр Стубб, 🔘президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн. 🔘очікуються представники Польщі, Естонії, Латвії та Литви. Зброї давати не будуть, а перемир'я зірвуть. Трамп відійде в сторону і буде бізнес з Путіним крутити. Проблема в тому, що Європа нічого не дає суттєво. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 2 часа назад, Dmitriy_S сказал: Чому українцями весь час керують підараси? Місце прокляте? пострадянська еліта лишилася керувати з причини , що будь яка альтернатива була знищена жидокацапйом Змінено 13 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 22 хвилини тому, Canton сказав: з ним летить у Вашингтон: 🔘генсек НАТО Марк Рютте, 🔘канцлер Німеччини Фрідріх Мерц, 🔘прем’єрка Італії Джорджа Мелоні, 🔘президент Франції Еммануель Макрон, 🔘прем’єр Британії Кір Стармер, 🔘президент Фінляндії Александр Стубб, 🔘президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн. 🔘очікуються представники Польщі, Естонії, Латвії та Литви. Не вмовлять вони Донні Фредовича. Мир близько Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 3 години тому, Dmitriy_S сказав: Чому українцями весь час керують підараси? Місце прокляте? Зроблю припущення: вони їм це дозволяють бо їм це подобається. До речі, приїхав зранку в село, спробував помідорки, шо виростила сусідка на моєму городі ... після чого натякнув їй, що в мене є знайомий Кіт Карлеоне, який дуже не любить, коли за овочами погано доглядають;) вона пішла, мабуть гуглити, хто такий, той Карлеоне, і досі на городі її не бачу) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому ⚡Москва пошла на уступки по пяти областям Украины, — утверждает Уиткофф Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 5 хвилин тому, DmiVady сказав: Зроблю припущення: вони їм це дозволяють бо їм це подобається. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому Цитата «Єдиний спосіб досягти угоди – це коли кожна сторона щось отримує і кожна сторона щось дає. Ось чому Зеленський приїжджає завтра, — Рубіо то зеля їде отримувати чи давати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 44 хвилини тому, karbo сказав: За Дніпро я нічого не можу сказати, бо не проникався, за донецьких більше знаю, бо я служив з пацанами з Горлівки, їх було у нас немало в роті та і так приходилося спілкуватися. Таки, "абідєлі"... 19 хвилин тому, karbo сказав: Та я просто пробую пояснити чому Донбас був кримінальним. А те, що статистика грала як треба, то хто би там дозволив її псувати?))) Тобто, це особисто твоя, чисто суб`єктивна думка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 1 минуту назад, akineo сказал: то зеля їде отримувати чи давати? Віддати території в обмін на якісь гарантії Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому Только что, 7351 сказал: Таки, "абідєлі"... Тобто, це особисто твоя, чисто суб`єктивна думка. Ти нереально тупий Я дружив з тими пацанами але їхні погляди це їхні погляди Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому Тільки що, karbo сказав: Ти нереально тупий Я дружив з тими пацанами але їхні погляди це їхні погляди Тобто, ваші погляди на той час??? збігались. Який ти -- такі в тебе і друзі(С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 2 минуты назад, 7351 сказал: Тобто, ваші погляди на той час??? збігались. Який ти -- такі в тебе і друзі(С) Ти ще тупіший, як можна собі уявити. В СССР ніхто і ніколи про якусь там незалежність не говорив, за виключенням півдесятка людей, яких тримали в психушці. Змінено 12 годин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 56 минут назад, karbo сказал: Шось не дописав? Родичі моєї жінки звідти приїжджали і сусідів родичі Та і взагалі - Донбас наповнювався зеками для роботи там. Звідси і максимум кримінального менталітету Мій батько, ще підлітком допомагав перевозити худобу з колгоспу на Донбас ( привіт дешевій ковбасі для шахтарів😀) залізничними вагонами. Потім скот вигружали і гнали своїм ходом в напрямку м'ясокомбінату. То у місцевих була традиція відчиняти всі хвіртки і ворота на своєму подвір'ї, будь яка корова, що заходила на подвір'я вважалась своєю і назад не поверталась. То було перше знайомство з місцевим "колоритом", ще запам'яталась мова, на якій місцеві популярно пояснювали колгоспникам чому та корова вже не їхня😀 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 2 хвилини тому, yukon сказав: Мій батько, ще підлітком допомагав перевозити худобу з колгоспу на Донбас ( привіт дешевій ковбасі для шахтарів😀) залізничними вагонами. Потім скот вигружали і гнали своїм ходом в напрямку м'ясокомбінату. То у місцевих була традиція відчиняти всі хвіртки і ворота на своєму подвір'ї, будь яка корова, що заходила на подвір'я вважалась своєю і назад не поверталась. То було перше знайомство з місцевим "колоритом", ще запам'яталась мова, на якій місцеві популярно пояснювали колгоспникам чому та корова вже не їхня😀 добрі люди - рятували тварин від забою 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 13 хвилин тому, akineo сказав: то зеля їде отримувати чи давати? Їде вмовляти Трампа, щоб той дозволив йому продовжувати війну. Бо це єдина можливість залишатися при владі. Змінено 12 годин тому користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 3 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Бо це єдина можливість залишатися при владі. та ладно - вывести во второй тур петю или бойка и зе дальше гетьманович Змінено 12 годин тому користувачем Бармалей 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 1 година тому, Бездомный сказав: не виправдовую нинішніх крадіїв у владі . шоколадний заєць через бізнес партнера мертвечука домовився з прутіним про здачу України . а потім шоколадний заєць програв вибори і домовленості полетіли шкереберть . але тупі й ліниві кацапи думали , що плани можна не змінювати : и так сойдет (с) Я ще можна запустити військ кацапів якомога глибше. Дблблд Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 17 хвилин тому, karbo сказав: В СССР ніхто і ніколи про якусь там незалежність не говорив, за виключенням півдесятка людей, яких тримали в психушці. op.ua/news/osvita-v-ukraini/vasil-stus-nezlamnist-ukrayinskogo-duhu Брешеш, як "друзяка" попередника Зеленського, бувшого адвоката Стуса на суді, що просив у суддів засудити свого клієнта на якнайбільший строк, і якого Зеленський поміняв на українських полонених... ................................................. Стуса в "псіхушці" не тримали -- його закатували в 1985 році... Змінено 12 годин тому користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз