Александр Аврамчук Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня Учасник російсько-білоруської групи "Би-2" Льова (Єгор Бортник) 18 серпня в Instagram розмістив пост про майбутню мобілізацію у країні-агресорі РФ, передають Патріоти України. На знімку, який опублікував Льова, зображене російське місто, вулиці якого засипані повістками. "Незабаром осінь", – написав музикант. Саме восени, із 1 жовтня до 31 грудня, у РФ відбувається черговий призов на строкову службу. "Усі мої товариші й друзі із середнього соціального сегмента отримали майже одночасно днями електронні повістки. Добре, що багато хто вже виїхав... Діти багатих не підуть служити. Підете ви, ваші діти й чоловіки, батьки, навіть жінки", – написав музикант. Льова повідомив, що російські пропагандисти – телеведуча Ксенія Собчак, режисери Костянтин Богомолов і Федір Бондарчук – перебувають поза межами РФ. "За 100 м від мене, на віллі, відпочивають Ксенія Собчак, Костянтин Богомолов і Федір Бондарчук. Вони "втомилися" і, звісно, треба спокійно купатися, засмагати й насолоджуватися вечірніми розмовами про високі духовні цінності. Коли ви до кінця життя ходитимете на цвинтар до своїх близьких, які "загинули за батьківщину", вони вже будуть відкривати лінію одягу й ставити вистави про складну російську душу, яка незрозуміла й загадкова", – повідомив вокаліст "Би-2". У попередньому пості Льова повідомляв, що перебуває в місті Марбелья (Іспанія). www.instagram.com/p/DNeNYNMiXXu/?utm_source=ig_embed&ig_rid=53be2338-882f-4c19-bc68-7104ac68ec0b Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня 5 хвилин тому, US7IGN сказав: На якому відео? apnews.com/article/ukraine-drones-weapons-industry-russia-7201ab851544c394ee454407058b10ba Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня 18 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Слив засчитан. Держави-підписанти Україна Російська Федерація Велика Британія Сполучені Штати Америки Пізніше приєдналися: Франція із застереженнями [3] Китайська Народна Республіка із застереженнями[ 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня Лавров додав, що у разі виходу до етапу підписання угод з Україною потрібно буде розв'язати питання "легітимності підписанта від Києва". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня 1 час назад, Александр Аврамчук сказал: Лавров додав Нехер этого долб:оеба слушать. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2 часа назад, DmiVady сказал: Мене цікавить, у знімальної групи та супроводжуючих, яка в цехах (які гарно видно на фото) вундерваффе фільмувала ... мобільні телефони ж відібрали за 200 км до розташування цехів? ну правда ж? 😉 Они еще и дроны дальнобойные собирают 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня 24 минуты назад, US7IGN сказал: А молодь вже відкалібрували. rubryka.com/2025/08/21/v-ukrayini-82-pidlitkiv-zberigayut-obnadijlyve-bachennya-svogo-majbutnogo-zelenska/ Це як на окупованій території - через декілька років виростають діти які іншого не бачили Я, щось не зауважив, щоб мій малий мав якесь бачення, на тему того, що сказала Зеленська. А його більше турбує, що відяха на великих навантаженнях вирубається і він в Доту не може рубатись😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня (змінено) 7 хвилин тому, DimaF сказав: Нехер этого долб:оеба слушать. вони впевнені в своїх можливостях. а нам пі... Змінено 21 серпня користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня (змінено) 1 годину тому, Вячеслав63 сказав: Держави-підписанти Україна Російська Федерація Велика Британія Сполучені Штати Америки Пізніше приєдналися: Франція із застереженнями [3] Китайська Народна Республіка із застереженнями[ Випускники бауманки вікіпедію не читають ) Так само як і істеричні володарки тесел, ностальгірующіє за совком у Чорногорії замість історічєской родіни свого чоловіка з курячим паспортом у курській областіі )) Змінено 21 серпня користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня 34 хвилини тому, sergio сказав: В моїх сусідів син вже роки три за територію СТ не виходить. Ра***те відбуває термін. Так, що не думаю, що особливо на щось вплине. Як валили так і будуть валити. Тим більше в багатьох оповідання про вихід так і починаються, що вже рік, два, три ховались по хатам, надіялись, що Трамп порішає, а тут кінця не видно. Не бути йому Президентом Прихований текст - За Конституцією, кандидат у Президенти України має останні десять років жити в Україні, - сказала йому огрядна уредна баба ізспересердя в ЦеВеКа… - Єй, відповів Іван, - аді, стою перед вами і говорю з вами, - ніколи з України не виїжджав, все тут прожив життя кажу потроху… - Хіба це жизнь? – спитала баба… Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня (змінено) 6 хвилин тому, sergio сказав: Я, щось не зауважив, щоб мій малий мав якесь бачення, на тему того, що сказала Зеленська. А його більше турбує, що відяха на великих навантаженнях вирубається і він в Доту не може рубатись😏 А розкидані по Львову касетні боєприпаси його теж не турбують? Цитата Вперше! росія атакувала Львів ракетами Х-101 з касетними бойовим частинами – сили ППО збили над містом 3 таких ракети Вони нагадують металеві кулі або зрізані циліндри діаметром приблизно 10 см. Противник використовує їх, щоб розширити зону ураження. Змінено 21 серпня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня 1 хвилину тому, sergio сказав: Я, щось не зауважив, щоб мій малий мав якесь бачення, на тему того, що сказала Зеленська. А його більше турбує, що відяха на великих навантаженнях вирубається і він в Доту не може рубатись😏 Від "осинки" не народжуються "апельсинки"(С) Тому підарів масово і переселяли в Україну, замість закатованих голодомором... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня 7 минут назад, 7351 сказал: Звиздежь...пожар в ресторане...перекинулось на лес...несколько десятков гектаров 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня (змінено) 6 хвилин тому, Canton сказав: Звиздежь...пожар в ресторане...перекинулось на лес...несколько десятков гектаров Атріцатєльний падйом, хлопок -- чули... Змінено 21 серпня користувачем 7351 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня 3 години тому, Canton сказав: ... У нас дронами занимаются все, кроме тех, кто должен ими заниматься... Так сцяв під себе, що не можеш зупинитись і тому продовжуєш поливати все навколо? Вже брехав/насміхався за мільйон дронів і обісрався, коли вгомонишся? ось інфа від порохобота Мадяра Вистачає статистики і не лише від Мадяра, але ж звідки тому нещастю знати секретні дані? Читати треба щоденні висери від головного осінтера строімдома! Ось де інфа 100%, зуб дає, аркаша подтвєрдіт! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня 10 минут назад, vadimv сказал: А розкидані по Львову касетні боєприпаси його теж не турбують? Ми під Львовом живемо. Особисто про касетні боеприпаси довідася з вашого допису. Але мене вони, чомусь не турбують. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня 3 минуты назад, Фрай сказал: Так сцяв під себе, що не можеш зупинитись і тому продовжуєш поливати все навколо? Вже брехав/насміхався за мільйон дронів і обісрався, коли вгомонишся? ось інфа від порохобота Мадяра Вистачає статистики і не лише від Мадяра, але ж звідки тому нещастю знати секретні дані? Читати треба щоденні висери від головного осінтера строімдома! Ось де інфа 100%, зуб дає, аркаша подтвєрдіт! А що ще має писати новоспечений Герой України, що далі на донатах перебивають?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня 3 минуты назад, Фрай сказал: Так сцяв під себе, що не можеш зупинитись і тому продовжуєш поливати все навколо? Вже брехав/насміхався за мільйон дронів і обісрався, коли вгомонишся? ось інфа від порохобота Мадяра Вистачає статистики і не лише від Мадяра, але ж звідки тому нещастю знати секретні дані? Читати треба щоденні висери від головного осінтера строімдома! Ось де інфа 100%, зуб дає, аркаша подтвєрдіт! Ага, ага...это конечно авторитет...на уровне Мурзилки.. Усе, шо соприкасается с Зеленой дрисней (тм), автоматом превращается в него же... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня 11 минут назад, 7351 сказал: Від "осинки" не народжуються "апельсинки"(С) Тому підарів масово і переселяли в Україну, замість закатованих голодомором... То я так и не пойняв, твоих предков переселили чи закатували ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня 15 минут назад, 7351 сказал: Від "осинки" не народжуються "апельсинки"(С) Тому підарів масово і переселяли в Україну, замість закатованих голодомором... Ну ти ж звідкись взялося. Значить не всіх закатували. 😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня 1 хвилину тому, рыбак сказав: То я так и не пойняв, твоих предков переселили чи закатували ? Мої предки завжди жили в Україні. Ти по собі всіх "міряєш"? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня 22 хвилини тому, sergio сказав: Я, щось не зауважив, щоб мій малий мав якесь бачення, на тему того, що сказала Зеленська. А його більше турбує, що відяха на великих навантаженнях вирубається і він в Доту не може рубатись😏 розумію. співчуваю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня (змінено) 4 хвилини тому, sergio сказав: Ну ти ж звідкись взялося. Значить не всіх закатували. 😏 Звісно не всіх -- я десь писав, що всіх? -- знову брехня підрашиста? Нащадки тих українців, що вижили, вбивають зараз підорів на фронті. Змінено 21 серпня користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз