Вячеслав63 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 9 хвилин тому, yuragon сказав: В мене кум з самого початку повномасштабного пророкував що за два-три тижні все закінчиться, потім за два-три місяці, потім просто до якоїсь дати. Він на стільки точно пророкує протифазу що сумніватися в його пророцтвах (з протилежним знаком звичайно) - не було жодних підстав. Він і футболом цікавиться і там так само всі його прогнози на 100% справджуються (з точністю до навпаки звичайно). І от сьогодні він видав "я схильний до думки, що тут миру вже ніколи не буде"..... Тож в мене нарешті зажевріла надія на світло в кінці тунелю. Об'єктивно я не бачу жодних передумов для цього, але кум ніколи ще не помилявся в своїх прогнозах. Так то він Арестовича передивився. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 годину тому, US7IGN сказав: Бізнес-омбудсмен України Роман Ващук заявив, що на українському ринку праці відчувається гострий дефіцит робочої сили, особливо серед чоловіків. За його словами, питання нестачі кадрів постало ще до повномасштабної війни, а нині воно стало ще більш актуальним. Ващук наголосив, що в умовах демографічного спаду та масового виїзду громадян за кордон Україна може розглядати відкриття ринку праці для іммігрантів із країн Центральної Азії. news.novyny.live/ukrayina-uzhe-priimaie-immigrantiv-na-robotu-cherez-brak-robochikh-ruk-288777.html тобто українці мають вмирати щоб тут жили та працювали таджики? це точно українська влада? t.me/lviv_nez/14265 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 26 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Так то він Арестовича передивився. Арестович швидко закінчився, але в нього такий нюх на таке інформаційне гівно що він завждт має достатньо "авторів", включно з мольфарами, тарологинями і рештою провидець. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 38 минут назад, Dr.Yura сказал: t.me/lviv_nez/14265 Самі винуваті, таксі їм подавай. Що якщо я їду, я би за сотку(мінімальний тариф на зараз) не підкинув би когось, якщо би більш менш по дорозі було би(гак 2-3км зробити накрайняк) ?! Так не, треба якісь додатки ставити, і потім давати, щоб різні Убери з Болтами нажиаались.😠 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, sergio сказав: Самі винуваті, таксі їм подавай. Що якщо я їду, я би за сотку(мінімальний тариф на зараз) не підкинув би когось, якщо би більш менш по дорозі було би(гак 2-3км зробити накрайняк) ?! Так не, треба якісь додатки ставити, і потім давати, щоб різні Убери з Болтами нажиаались.😠 Так таксі дешевше та безпечніше за власну машину зараз виходить 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 минут назад, US7IGN сказал: Так таксі дешевше та безпечніше за власну машину зараз виходить Обоснуйте. З відповідними обрахунками. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 хвилин тому, sergio сказав: Обоснуйте. З відповідними обрахунками. У мене на місяць декілька поїздок до 200грн. виходить, при тому що я все одно даю 200 навіть якщо там мінімальний тариф. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 години тому, US7IGN сказав: тобто українці мають вмирати щоб тут жили та працювали таджики? це точно українська влада? Видання зазначає, що з 24 лютого 2022 року до лав українською армії долучилися тисячі іноземних добровольців, переважно з пострадянських країн та Заходу. Іноземний легіон був розгорнутий на лінії фронту та брав участь у деяких із найзапекліших битв війни. 21 жовтня 2022 року троюрідний племінник 35-го президента США Джона Кеннеді Конор Кеннеді заявив, що захищав Україну в лавах Інтернаціонального легіону. ukranews.com/ua/news/988434-zmi-nazvaly-skilky-inozemtsiv-voyuyut-za-zsu Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 21 минуту назад, sergio сказал: Обоснуйте. З відповідними обрахунками. Неоднократно уже считалось...такси дешевле содержания личного авто с учетом падения цены с возрастом Я полгода после аварии перемещался на такси, нарадоваться не мог Змінено 1 година тому користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 44 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 44 хвилини тому 17 хвилин тому, Canton сказав: такси дешевле содержания личного авто с учетом падения цены с возрастом тільки усі ці розрахунки йдуть коту під хвіст, коли потрібно їхати під час сильних злив чи інших надзвичайних ситуацій у місті. цінники зразу х10 і машин немає. а якщо їхати за межами міста, то все ще цікавіше. так само і з власним / орендованим житлом - цифри показують одне, а реальність вносить суттєві корективи. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 38 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 38 хвилин тому Жінки стали задумуватися, кличте Бездомного www.instagram.com/reel/DQAMbZFDUnJ/?igsh=dzA1ejZsOGN3b3M5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 34 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 34 хвилини тому 2 години тому, sergio сказав: Та вже 65 % німців проти, щоб нашим допомогу платити, а що буде через 10 років?! українці вивчуть арабську і почнуть читати Коран Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 32 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 32 хвилини тому news.liga.net/ua/politics/news/zapyshit-poroshenko-perekonanyy-shcho-vybory-v-ukraini-vidbudutsia-u-zhovtni-tsoho-roku censor.net/ua/resonance/3536079/sanktsiyi-proty-poroshenka Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 29 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 29 хвилин тому Цікаво, Зеленський вже викинув карти, які до Трампа возив? )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 26 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 26 хвилин тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 16 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 16 хвилин тому 17 хвилин тому, US7IGN сказав: українці вивчуть арабську Хоч би українську спромоглися вивчити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 15 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 15 хвилин тому 58 минут назад, US7IGN сказал: У мене на місяць декілька поїздок до 200грн. виходить, при тому що я все одно даю 200 навіть якщо там мінімальний тариф. Ну, в мене в місяць з 1500 км набігає, так що таксі не варіант. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 12 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 12 хвилин тому 18 хвилин тому, 7351 сказав: censor.net/ua/resonance/3536079/sanktsiyi-proty-poroshenka та нічого ви не розумієте, це не балабольство, а врємєнно-прастранствєнная аберація. Порошенко, як і кантон, не збреше 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 12 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 12 хвилин тому 29 минут назад, outdoor24 сказал: тільки усі ці розрахунки йдуть коту під хвіст, коли потрібно їхати під час сильних злив чи інших надзвичайних ситуацій у місті. цінники зразу х10 і машин немає. а якщо їхати за межами міста, то все ще цікавіше. так само і з власним / орендованим житлом - цифри показують одне, а реальність вносить суттєві корективи. Ну так радист і пише, що йому вигідно, бо декілька поїздок по 200 грн на м місяць , а якщо, як мені, онлайн, тричі вдень з села до Львова і назад то на таксі ніяких бабок не вистачить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 9 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 9 хвилин тому Тільки що, sergio сказав: Ну так радист і пише, що йому вигідно, бо декілька поїздок по 200 грн на м місяць , Та навіть з таким режимом вся вигода може нівелюватися в один момент. у перші дні повномасштабки у Харкові таксі коштувало 100$ за 5 км відстані по місту і ще було проблемою його знайти 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 8 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 8 хвилин тому 22 минуты назад, US7IGN сказал: українці вивчуть арабську і почнуть читати Коран Так вже потихеньку почали привчати. Рівноо о дев"ятій треба зупинитись. Дехто виходить із машини і сзиляє голову. Тепер лишилось, щоб шаріатьскі патрулі (закреслено) поліція контролювали, щоб до того ще стелили коврики, ставали на коліна і товклись лобом об асфальт і так х6 на день. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 1 хвилин тому Для любителей торговать на Виолити. Кстати в коментах под видосом всплыл чувак которого мусора зажопили. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз