Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

9 хвилин тому, yuragon сказав:

В мене кум з самого початку повномасштабного пророкував що за два-три тижні все закінчиться, потім за два-три місяці, потім просто до якоїсь дати. Він на стільки точно пророкує протифазу що сумніватися в його пророцтвах (з протилежним знаком звичайно) - не було жодних підстав. Він і футболом цікавиться і там так само всі його прогнози на 100% справджуються (з точністю до навпаки звичайно).

І от сьогодні він видав "я схильний до думки, що тут миру вже ніколи не буде".....

Тож в мене нарешті зажевріла надія на світло в кінці тунелю. Об'єктивно я не бачу жодних передумов для цього, але кум ніколи ще не помилявся в своїх прогнозах.

Так то він Арестовича передивився.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 годину тому, US7IGN сказав:

Бізнес-омбудсмен України Роман Ващук заявив, що на українському ринку праці відчувається гострий дефіцит робочої сили, особливо серед чоловіків. За його словами, питання нестачі кадрів постало ще до повномасштабної війни, а нині воно стало ще більш актуальним.

Ващук наголосив, що в умовах демографічного спаду та масового виїзду громадян за кордон Україна може розглядати відкриття ринку праці для іммігрантів із країн Центральної Азії.

news.novyny.live/ukrayina-uzhe-priimaie-immigrantiv-na-robotu-cherez-brak-robochikh-ruk-288777.html

тобто українці мають вмирати щоб тут жили та працювали таджики? це точно українська влада? :lol:

image.png.c82c60ba97707b4d0563120d82dd1a7a.png

t.me/lviv_nez/14265

• Конфуз 1
Посилання на коментар

26 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

Так то він Арестовича передивився.

Арестович швидко закінчився, але в нього такий нюх на таке інформаційне гівно що він завждт має достатньо "авторів", включно з мольфарами, тарологинями і рештою провидець.

• Хаха 2
Посилання на коментар

38 минут назад, Dr.Yura сказал:

image.png.c82c60ba97707b4d0563120d82dd1a7a.png

t.me/lviv_nez/14265

Самі винуваті, таксі їм подавай. 

Що якщо я їду, я би за сотку(мінімальний тариф на зараз) не підкинув би когось, якщо би більш менш по дорозі було би(гак 2-3км зробити накрайняк) ?! 

Так не, треба якісь додатки ставити, і потім давати, щоб різні Убери з Болтами нажиаались.😠

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, sergio сказав:

Самі винуваті, таксі їм подавай. 

Що якщо я їду, я би за сотку(мінімальний тариф на зараз) не підкинув би когось, якщо би більш менш по дорозі було би(гак 2-3км зробити накрайняк) ?! 

Так не, треба якісь додатки ставити, і потім давати, щоб різні Убери з Болтами нажиаались.😠

Так таксі дешевше та безпечніше за власну машину зараз виходить :flag1:

• Лайк 1
Посилання на коментар

6 минут назад, US7IGN сказал:

Так таксі дешевше та безпечніше за власну машину зараз виходить :flag1:

Обоснуйте. З відповідними обрахунками. 

Посилання на коментар

9 хвилин тому, sergio сказав:

У мене на місяць декілька поїздок до 200грн. виходить, при тому що я все одно даю 200 навіть якщо там мінімальний тариф.

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, US7IGN сказав:

тобто українці мають вмирати щоб тут жили та працювали таджики? це точно українська влада? 

image.png.dc602e7531847ef93560d4fa27e73189.png

Видання зазначає, що з 24 лютого 2022 року до лав українською армії долучилися тисячі іноземних добровольців, переважно з пострадянських країн та Заходу. Іноземний легіон був розгорнутий на лінії фронту та брав участь у деяких із найзапекліших битв війни.

21 жовтня 2022 року троюрідний племінник 35-го президента США Джона Кеннеді Конор Кеннеді заявив, що захищав Україну в лавах Інтернаціонального легіону.

ukranews.com/ua/news/988434-zmi-nazvaly-skilky-inozemtsiv-voyuyut-za-zsu

image.thumb.png.8f49fa6e34ca442df087c75840c141e3.png

Посилання на коментар

21 минуту назад, sergio сказал:

Неоднократно уже считалось...такси дешевле содержания личного авто с учетом падения цены с возрастом

Я полгода после аварии перемещался на такси, нарадоваться не мог

Змінено користувачем Canton
Посилання на коментар

17 хвилин тому, Canton сказав:

такси дешевле содержания личного авто с учетом падения цены с возрастом

тільки усі ці розрахунки йдуть коту під хвіст, коли потрібно їхати під час сильних злив чи інших надзвичайних ситуацій у місті. цінники зразу х10 і машин немає. а якщо їхати за межами міста, то все ще цікавіше. 

так само і з власним / орендованим житлом - цифри показують одне, а реальність вносить суттєві корективи. 

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Жінки стали задумуватися, кличте Бездомного :lol:

www.instagram.com/reel/DQAMbZFDUnJ/?igsh=dzA1ejZsOGN3b3M5

Посилання на коментар

2 години тому, sergio сказав:

Та вже 65 % німців проти, щоб нашим допомогу платити, а що буде через 10 років?! 

українці вивчуть арабську і почнуть читати Коран :flag1:

Посилання на коментар

image.thumb.png.569fc6790859337e470d5f8c45e1f27a.png

news.liga.net/ua/politics/news/zapyshit-poroshenko-perekonanyy-shcho-vybory-v-ukraini-vidbudutsia-u-zhovtni-tsoho-roku

image.thumb.png.075a82f24f3d7b2814e38a07670e4235.png

censor.net/ua/resonance/3536079/sanktsiyi-proty-poroshenka

Посилання на коментар

17 хвилин тому, US7IGN сказав:

українці вивчуть арабську

Хоч би українську спромоглися вивчити

Посилання на коментар

58 минут назад, US7IGN сказал:

У мене на місяць декілька поїздок до 200грн. виходить, при тому що я все одно даю 200 навіть якщо там мінімальний тариф.

Ну, в мене в місяць з 1500 км набігає, так що таксі не  варіант. 

Посилання на коментар

18 хвилин тому, 7351 сказав:

censor.net/ua/resonance/3536079/sanktsiyi-proty-poroshenka

та нічого ви не розумієте, це не балабольство, а врємєнно-прастранствєнная аберація. 
Порошенко, як і кантон, не збреше :crazy:

• Хаха 1
Посилання на коментар

29 минут назад, outdoor24 сказал:

тільки усі ці розрахунки йдуть коту під хвіст, коли потрібно їхати під час сильних злив чи інших надзвичайних ситуацій у місті. цінники зразу х10 і машин немає. а якщо їхати за межами міста, то все ще цікавіше. 

так само і з власним / орендованим житлом - цифри показують одне, а реальність вносить суттєві корективи. 

Ну так радист і пише, що йому вигідно, бо декілька поїздок по 200 грн на м місяць , а якщо, як мені, онлайн, тричі вдень з села до Львова і назад то на таксі ніяких бабок не вистачить. 

Посилання на коментар

Тільки що, sergio сказав:

Ну так радист і пише, що йому вигідно, бо декілька поїздок по 200 грн на м місяць ,

Та навіть з таким режимом вся вигода може нівелюватися в один момент.

у перші дні повномасштабки у Харкові таксі коштувало 100$ за 5 км відстані по місту і ще було проблемою його знайти

• Лайк 1
Посилання на коментар

22 минуты назад, US7IGN сказал:

українці вивчуть арабську і почнуть читати Коран :flag1:

Так вже потихеньку почали привчати. Рівноо о дев"ятій треба зупинитись. Дехто виходить із машини і сзиляє голову. Тепер лишилось, щоб шаріатьскі патрулі (закреслено) поліція контролювали, щоб до того ще стелили коврики,  ставали на коліна і товклись лобом об асфальт і так х6 на день. 

Посилання на коментар

Для любителей торговать  на Виолити.

Кстати  в коментах под видосом всплыл чувак которого мусора зажопили. 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...