Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, akineo сказал:

так чому не скористатися нашому лідору пропозиціями Трампа?

Вы идиот что ли??

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 години тому, Canton сказав:

А. Петров, позывной Кот

Ну от, а хіба можна слухати порохоскотів?

Посилання на коментар

1 час назад, Скромный прораб сказал:

И что скажут местные ухилянты? Нормуль?

IMG_0011.jpeg

У мене двоє знайомих з такими відмітками в "Резерві". По факту: обидва отримали інвалідність 2 групи в 2025 з переоглядом через рік. Але "резерв" світить саме так. Може це пов'язано з термінологією... бо мобілізація у нас кожні три місяці?

Посилання на коментар

1 годину тому, Скромный прораб сказав:

Если ответ будет - ни копейки «налево», поверите?

Нет, мне сказали сумму за продление. 

Посилання на коментар

2 години тому, Скромный прораб сказав:

И что скажут местные ухилянты? Нормуль?

IMG_0011.jpeg

в мене таке саме написано, але то може змінитись в будь який момент.

• Лайк 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

2 години тому, Скромный прораб сказав:

Если ответ будет - ни копейки «налево», поверите?

скільки копійок направо?

і я б на вашому місці не вихвалявся , мовчки собі радів би і насолоджувався би тимчасовою свободою. в цій країні все можливе.  

Змінено користувачем Александр Аврамчук
Посилання на коментар

"Слуга народу" Потураєв: "Майже всі відео з ТЦК - це діпфейки, створені штучним інтелектом" Джерело: https://censor.net/ua/n3581475

• Хаха 3
  • Конфуз 1
Посилання на коментар

39 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

"Слуга народу" Потураєв: "Майже всі відео з ТЦК - це діпфейки, створені штучним інтелектом" Джерело: https://censor.net/ua/n3581475

37 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

image.png.c3f79fcf9d394d8543d1e440eb2fe0ba.png

трохи не доїхав...

воля або смерть (с)

Змінено користувачем US7IGN
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

45 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

діпфейки,

ля де вони ці терміни беруть? 

цивільного в наручники чи стяжки за "порушення правил військового обліку" це вільні люди вільної країни? судіть його. по закону. 

виглядає так, наче завжання кожному цивільному щламати життя - розшук, штрафи, блокування рахунків, тюрма, бити, калічити, вбивати. 

жила собі людина, частиною суспільства, країни, економіки  - хуяк - і вже ворог держави. а ще вдома тварини залишились без нікого чи в селі господартсво. головне ж план виконати, бо політики сильно в себе повірили. 

Змінено користувачем akineo
  • Лайк 1
Посилання на коментар

53 минуты назад, Александр Аврамчук сказал:

скільки копійок направо?

і я б на вашому місці не вихвалявся , мовчки собі радів би і насолоджувався би тимчасовою свободою. в цій країні все можливе.  

Да я не хвастаюсь, меня беспокоит формулировка «до завершения мобилизации», как-то уж слишком оптимистично(

Посилання на коментар

Тільки що, Скромный прораб сказав:

Да я не хвастаюсь, меня беспокоит формулировка «до завершения мобилизации», как-то уж слишком оптимистично(

так там всі такі. ви що, в армії не служили? копати від мене та до обіду, або до наступного дуба. кругле носити, квадрартне катати і так далі :flag1:

Посилання на коментар

3 минуты назад, US7IGN сказал:

так там всі такі. ви що, в армії не служили? копати від мене та до обіду, або до наступного дуба. кругле носити, квадрартне катати і так далі :flag1:

Я в штабе служил, не копал и не катал)

Посилання на коментар

3 часа назад, US7IGN сказал:

Ухилянти взагалі совісті не мають 

fakty.com.ua/ua/ukraine/20251024-upav-na-pidlogu-u-kyyevi-v-rozpodilchomu-punkti-pomer-cholovik/

Ну а ми тут пару днів тому з ботом сперечалися про вибіти зуби, хоча чому тут дивуватися якщо ім спустили нову вказівку:

"Слуга народу" Потураєв: "Майже всі відео з ТЦК - це діпфейки, створені штучним інтелектом"

Змінено користувачем юра84
  • Хаха 1
Посилання на коментар

13 хвилин тому, юра84 сказав:

Ну а ми тут пару днів тому з ботом сперечалися про вибіти зуби, хоча чому тут дивуватися якщо ім спустили нову вказівку:

"Слуга народу" Потураєв: "Майже всі відео з ТЦК - це діпфейки, створені штучним інтелектом"

Та схоже це вони самі - діпфейки :lol:

Посилання на коментар

2 часа назад, Dr.Yura сказал:

в мене таке саме написано, але то може змінитись в будь який момент.

Треба провести експримент. Цікаво, що в мене було би написано в Резерв+(якби я його встановив)? 

• Хаха 4
Посилання на коментар

3 минуты назад, sergio сказал:

Треба провести експримент. Цікаво, що в мене було би написано в Резерв+(якби я його встановив)? 

Один из вариантов, на вас е звернення в полицию для доставлення щоб скласти протокол . Дословно не помню, но типа этого.

Посилання на коментар

3 минуты назад, ks6 сказал:

Один из вариантов, на вас е звернення в полицию для доставлення щоб скласти протокол . Дословно не помню, но типа этого.

Ну, весною, коли мене група оповіщення зупинила, я в розшуку в них не значився 

Посилання на коментар

12 минут назад, US7IGN сказал:

Та схоже це вони самі - діпфейки :lol:

"Дипфейки могут использоваться для разных целей, включая развлекательный контент, но также могут применяться в злонамеренных целях, таких как распространение дезинформации, мошенничество и шантаж. "...

Как распознать дипфейк :"Ищите признаки неестественности".

"Народный дипфейк".

Посилання на коментар

"Стало зовсім сумно.

Якщо голова Ради резервістів Сухопутних військ не розуміє хто такий резервіст, то це вже дуже погано…

👉Іван Тимочко, він же голова Ради резервістів, заявив, що студенти після проходження БЗВП складають присягу та стають резервістами.
💬“Скільки їм років значення не має. Після 25 років ці люди підлягають призову за умови, що їхній соціальний статус, стан здоров’я та інші критерії відповідають вимогам відбору - тоді вони стають військовозобов’язаними.”

🤯В мене когнітивний дисонанс від такого. Тобто пояснення від Тимочко таке: студент проходить БЗВП, стає резервістом, а в 25 - військовозобов'язаним. 

📄В Законі України "Про військовий обов'язок та військову службу" є три категорії: призовник, військовозобовязаний та резервіст.

🤔Навіть не знаю, з якої статті почати, бо їх там немало, які показують, що це вже навіть не котлети з мухами змішав Тимочко, а щось інше…

...

Тому прикро, але маємо неправильне тлумачення військового законодавства від військового експерта Тимочко та ще й по темі, де він мав би бути ас."

t.me/InspectorPrava/1131

• Хаха 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

17 хвилин тому, sergio сказав:

Ну, весною, коли мене група оповіщення зупинила, я в розшуку в них не значився 

за цей час все може змінитися. 

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

за цей час все може змінитися. 

Вже змінилося. Але можна почекати весни і по ходу пропустити ще пару змін )

Змінено користувачем US7IGN
Посилання на коментар

5 годин тому, US7IGN сказав:

От у мене теж ці цифри не сходяться з хвилиною незламності. Але друге пояснює перше :lol:

Хвилини та п'ятихвилинки то теж важливий атрибут(вже обговорювали), до них додадуться голосні карні справи (посадять/не посадять то таке, але це буде теж непогано для уваги, щоб "наверх" не дивились).

Ну і про гроші ... прийшов час вибивати грошву з тих, хто раніше "заносив" і був недоторканий. Дзвіночки дзвенять, ось і в пресі теж вже не про якісь дитячі мільйони гривень, а ось і невелику схему(звісно - не топ, навіть не "середнячок", але вже й не сільський рівень) під ніж пустили, і розголосили.

Екскерівнику Державної податкової служби оголосили підозру по справі про конвертаційний центр.

Цитата

Колишнього голову Державної податкової служби викрили у сприянні конвертаційному центру з обігом у 15 млрд гривень. Йдеться про посадовця, що в 2021 році був в.о. голови служби, повідомили в СБУ і НАБУ. За даними співрозмовників редакції в правоохоронних органах, йдеться про Євгена Олейнікова. 

Також у справі фігурує ексзаступниця начальника ГУ ДПС у Полтавській області, яка очолювала комісію з питань зупинення реєстрації податкових накладних. За даними слідства, вона забезпечувала ухвалення рішень на користь “потрібних” компаній.

Так що ТЦК та іншим можна готуватися ... ну вони й так у курсі, села чутками повняться)

Не все ж онліфанщиць щемити, хоча з них та і простого бізнесу теж поскубуть, чи будуть намагатися, то вже як вийде ...

"Ножи Бодхисаттвы заточены впрок;
Им нет объяснения.
Ножи Бодхисаттвы делают дело беззвучно как снег."
©

Якщо ще й буржуїни роздупляться та підкинуть грошви, то перезимуємо, гадаю. 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...