Alvalk Опубліковано: 22 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2022 Только что, bigsphinx2010 сказал: Я, вотэтовот, стесняюсь спросить - у кого "у нас"? У нас, в шахтёрском городе, до 2014 средняя з/п шахтёра была ~ 1000$, потом стала в районе 300. И если раньше люди платили чтобы попасть на шахту, то сейчас хрен заманишь. У нас - это в Украине, средняя зарплата по стране, а не лично у Вас. Есть официальные цифры. Вам найти или сами справитесь? До 2014 - не рассматривается (читайте внимательно), потому что Крым, Донбасс. Или не улавливаете связь? Я вроде достаточно четко написал, что рост был начиная с 2015-1016. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2022 24 минуты назад, Kirill_Dnepr сказал: Вы правильно поняли. В глаза на неё не смотрел Когда то я увлекался марками, альбомы у меня были, про космос много. Когда закончится война, вот тогда буду смотреть на марки. По сути. Изображение среднего пальца вверх - это имеет значение Господь Бог. Ну если он хочет чтобы его так изображали, значит он разрешает этому всему тут быть. В этом смысл, если даже происходящее с ним и его жизнью кому то не нравится, но это так Мне лично очевидно это и без марки. Прямо под нос людям он прислал знак: это я, я здесь. Так это читается. Если с неба будет падать сера или начнётся потоп, не удивляйтесь. знову десь чудо-траву надибав... 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2022 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Павлухан Опубліковано: 22 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2022 3 минуты назад, Kirill_Dnepr сказал: У Портникова походу такая же Арестовича почитай ...он все правильно разложил про козаков и "свинопасов"..... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Павлухан Опубліковано: 22 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2022 14 минут назад, bigsphinx2010 сказал: Якщо уважно послухати пана експерта з відео, то він каже що цей сценарій можливий лише з використанням ядерної зброї. вопрос не в ядрен батоне ,а в том что путин не остановиться (даже если этот сдохнет ,найдеться другой)..востановить "величие расеи" означает гибель Украины как государства , 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 22 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2022 (змінено) 2 години тому, Дощ сказав: Хреновий прогноз, ніхто не захоче в нього вірити. З 38 хв причини катастрофи, у які також не хочеться вірити Спершу, прослухала казковий план заволодіння Євразією. Я не стверджую, що такі мрії не можуть існувати на мапах Путіна. Чому ні? Дивує, що можна з серйозним обличчям це озвучувати в 21-му сторіччі. На Туркменістані стало нецікаво. Тому, глянула з 38-ї хвилини, як Ви рекомендували... а там про те, що в 2019-му потрібно було ... Ну не можна слухати підорасів. Вони продажні. І не обов‘язково, щоб їм повірили. Головне озвучувати те, за що йому платять. Змінено 22 квітня 2022 користувачем Музей 7 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bigsphinx2010 Опубліковано: 22 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2022 2 минуты назад, Павлухан сказал: вопрос не в ядрен батоне ,а в том что путин не остановиться (даже если этот сдохнет ,найдеться другой)..востановить "величие расеи" означает гибель Украины как государства , З цим згоден на 100%. Тому треба відновлювати оборонку. Шкода, що в нас літакобудування (винищувачі, штурмовики) не розвинуто.( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 22 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2022 4 минуты назад, Павлухан сказал: вопрос не в ядрен батоне ,а в том что путин не остановиться (даже если этот сдохнет ,найдеться другой)..востановить "величие расеи" означает гибель Украины как государства , Питання на засипку. За рахунок чого це вєлічіє, навіть чисто теоретично, можно відновити? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
qipru Опубліковано: 22 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2022 1 час назад, Vikctor сказал: купил лист (6шт.) в самом начале вообще без очереди на сувениры. Поделитесь? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 22 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2022 Про корупцію. Продовження. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 22 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2022 7 минут назад, qipru сказал: Поделитесь? Уже расписаны -себе одну оставляю. Укрпошта анонсировала выпуск следующей модели марки в развитии серии Буду покупать с учётом, чтобы вам передать. И как чувствовал - работница Укрпошты переспросила - 6 марок или 6 листов? Я подумал нафига мне 6 листов... Нидерланды устами премьера обещают нам такие. Кол-во не известно, но у них самих их 40-50шт - едва ли все отдадут. Говорят лучшая САУ в мире. Есть автоматический режим когда 4 снаряда выстреливаются с прилётом в одну точку. Правда не знаю для каких задач такое нужно... Немцы выделяют 40тыс. снарядов для них и обучат наших воинов. С бешеной собаки хоть шерсти клок... Это я про немцев а не голландцев разумеется. Последние красавцы. 8 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 22 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2022 56 хвилин тому, Alvalk сказав: Что у вас в голове вообще? В войне виноваты предыдущие? Вы серьезно? Не больше, чем нынешний. Вина 5-го и 6-го только в том, что они не предали народ и не развернули курс на север и не лягли под х*йла, как это пытался сделать 4-й Экономический кризис, говорите? Где вы его увидели? Где-то с 2015-2016г у нас стабильно росли зарплаты и пенсии, причем в валютном эквиваленте. И они уже достигли уровня раши, и перегнали бы, если бы не началась война. Отсутствие реформ? Да, сильно меньше, чем хотелось, да, коррупция ужасная, но вы что, реально не заметили разницы Украины образца 2013г и 2018-2021? Реально пургу какую-то несете. Я пам‘ятаю. Папірєднік вмів запобігти війні. Фраза «путін нападе» діяла як удав на кроликів. Будь-які спроби примусити владу діяти в інтересах України придушувалися. Обмазав брудом добробатів, волонтерів, активістів. Ще дуууже багато огидних речей є в активі Петьмана. Якщо про економіку Ви написали всерйоз, то я не буду Вас переконувати. Ви не знаєте елементарних речей, тому не зрозумієте чому саме Ви неправі. 4 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 22 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2022 25 минут назад, Музей сказал: ...Ну не можна слухати підорасів. Вони продажні. І не обов‘язково, щоб їм повірили. Головне озвучувати те, за що йому платять. Обережно - мене за такє самє висловлення про цього самє пана, раптом ставшего війсковим єкспєрдом, забанили на місяць... 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 22 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2022 (змінено) Юрий Романенко: На наших глазах произошла революция. Только ещё не все ее осознали uainfo.org/blognews/1650627270-yuriy-romanenko-na-nashih-glazah-proizoshla-revolyutsiya-tolko.html Хтось там сміявся, коли я висловив думку, що такий обсяг західної зброї був би неможливий, без сумлінної роботи міністра оборони Рєзнікова. "Также большая заслуга Резникова, который постоянно висит на телефоне с другими министрами обороны, встречается с ними, видно, что очень плотный контакт. Когда нам передаётся оружие из одной страны по разрешению другой, а платит за это третья – это как раз работа министра обороны, который выгрызает необходимое и склеивает эти схемы." Просто порівняйте його з усіма попередніми міністрами оборони. І англійську знає. Змінено 22 квітня 2022 користувачем Вячеслав63 16 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maxut Опубліковано: 22 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2022 Вот знаете. Я бы, на месте "Банковой", Выпустил бы, в догонку к маркам про "москву. Выпустил бы юбилейную монету "Верю в ЗСУ". Я хоть и не верю, в силу иконок на "торпеде". Я просто и так верю в ЗСУ. Но пару монеток, я бы, прикупил). 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 22 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2022 Может просто скинуть деньги на фонд ЗСУ? Какие нах монетки и марки? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 22 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2022 Было уже 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 22 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2022 Кто-нибудь уберёт этого утырка? Интересно реальная запись? 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 22 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2022 12 минут назад, Музей сказал: Будь-які спроби примусити владу діяти в інтересах України придушувалися. Обмазав брудом добробатів, волонтерів, активістів. Вы о чем? Добробаты стали действующими подразделениями ВСУ, а кто не хотел - ушел. Волонтеры, по крайней мере которых я уважаю, работали как до 19 года, так и работают сейчас. Может кто-то пытался грязью кидаться и случайно ей обмазался? Я не следил. Плохому танцору яйца мешают. 18 минут назад, Музей сказал: Якщо про економіку Ви написали всерйоз, то я не буду Вас переконувати. Вы всерьез увидели, что я написал про экономику? 🙃 Прекращайте злоупотреблять галлюциногенами. Я писал, что были реформы и был рост пенсий и зарплат. Готов подтвердить свои слова фактами (цифрами). А вы свой треп фактами подтвердить сможете? 3 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 22 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2022 9 минут назад, Kirill_Dnepr сказал: Если оккупируют, то не важно, найдут марки или карточный перевод, будут требовать 10 лет платить налог на восстановление Донбассе. Если нема чего платить, то руками. Маячна. Дуже складно. По факту - всіх хто вижив ставлять в ряди гарматного мяса. Лишатись свідомо в окупації сподіваючись, що хтось буде шукати марки чи холуйські пости на форумі - це смішно. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 22 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2022 4 хвилини тому, Alvalk сказав: Вы о чем? Добробаты стали действующими подразделениями ВСУ, а кто не хотел - ушел. Волонтеры, по крайней мере которых я уважаю, работали как до 19 года, так и работают сейчас. Может кто-то пытался грязью кидаться и случайно ей обмазался? Я не следил. Плохому танцору яйца мешают. Вы всерьез увидели, что я написал про экономику? 🙃 Прекращайте злоупотреблять галлюциногенами. Я писал, что были реформы и был рост пенсий и зарплат. Готов подтвердить свои слова фактами (цифрами). А вы свой треп фактами подтвердить сможете? Ну, спробуйте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 22 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2022 1 минуту назад, Музей сказал: Ну, спробуйте. Ну давайте. Для начала вот Вам парочка реформ - реформа децентрализации, реформа армии. Когда в ответ дадите пару значимых реформ после 2019 года, подкину еще. По зарплатам: Ваш выход. Жду факты, подтверждающие хоть что-то из написанного Вами 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 22 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2022 9 минут назад, Kirill_Dnepr сказал: Ну ну Где то я уже слышал: не может такого быть, потому что не может быть. Вражеские планы надо просматривать все возможные, как оказалось. Сантехник даже уже почувствовал Что Родина где то рядом. Раньше она была дальше, сейчас ближе подходит. Так тут не питання в тому чи можливо, питання в тому що шанси виживання дорослого чоловіка в окупації самі по собі невеликі, навіть колаборанти мають це розуміти. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 22 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2022 (змінено) 4 часа назад, MaksymS сказал: Були оголошення. Я пам’ятаю. А потім сплили. Шольц передумав. І все. Ніхто не поставив нічого. Щоб не було ядерної війни, як він заявив. Тобто постачання росії - це проти ядерної війни. А якщо поставити Україні - за ядерну війну. Отак. Кому-то в твиттере показалась знакомой фамилия Шольца, потому что написали вот такое: Цитата Sveta Shyrkova @ssh_sveta 12 ч а що як шольц так себе поводить бо У НАС ПРЕЗИДЕНТ ЄВРЕЙ??? Видимо, ассоциации с сериалом "17 мгновений весны"... Но ведь это же совсем другой Шольц, просто фамилия распространенная же... Змінено 22 квітня 2022 користувачем iiigolkin Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Павлухан Опубліковано: 22 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2022 1 час назад, Музей сказал: Спершу, прослухала казковий план заволодіння Євразією. Я не стверджую, що такі мрії не можуть існувати на мапах Путіна. Чому ні? Дивує, що можна з серйозним обличчям це озвучувати в 21-му сторіччі. На Туркменістані стало нецікаво. Тому, глянула з 38-ї хвилини, як Ви рекомендували... а там про те, що в 2019-му потрібно було ... Ну не можна слухати підорасів. Вони продажні. І не обов‘язково, щоб їм повірили. Головне озвучувати те, за що йому платять. Дивує, що можна з серйозним обличчям це озвучувати в 21-му сторіччі. ну да ...вас в 21 сторіччі не дивує армія бурятів - гвалтівників ? ну и про .....,слушать надо умных людей , к которым относиться Портников ....а ваши мелкие обиды оставьте при себе... 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз