OlaR Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 Только что, Dmitriy_S сказал: Він не співпрацював з орками. І як це йому вдалось? Тож майже не реально Цитата Це я до того, що ви розказуєте, що всі могли виїхати. Всі могли вивести дітей, щоб не було чим їх шантажувати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 1 хвилину тому, OlaR сказав: Ага. Коли я через 4 дні перетнула з дитиной кордон, то повернутись у досить безпечний Киів було вже дуже складно. А чоловік бачив градові дуєлі з балкона квартири. То чого ж ви така розумна, чоловіка в Києві лишили? Прихований текст Хтось не забирав. Але більшись пустими машинами не їхали. Звідки їхали, з Києва? А з Бучі, Макарова, Бородянки, коли там вже бойові дії йшли? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 4 минуты назад, irina1969 сказал: я не веду розмови з тими хто чує тільки себе і на цьому крапка Що? Ще раз - чому не можна пробачити орків? Чи Ви були у їхній шкурі? Може їх теж не тре судити, бо "да не судим ..."? Чим людина з раша паспортом відрізняється від колаборанта так вже сильно? Робили на окупованої теріторії вони одну справу ... 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 (змінено) 6 минут назад, Музей сказал: А чим Угорщина краща за ШЛ? А що є закатовани громадяни Угоршини? Змінено 18 вересня 2022 користувачем AOZ1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 5 хвилин тому, OlaR сказав: Всі могли вивести дітей, щоб не було чим їх шантажувати. Лише у вашому світі рожевих поні. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 56 минут назад, Музей сказал: Ніхто не має права рятувати власну дитину або себе ціною життя інших людей. Ух, ты! Уж позвольте Вам не поверить, эта мораль не для людей вашего круга. 4 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 2 минуты назад, Dmitriy_S сказал: То чого ж ви така розумна, чоловіка в Києві лишили? Мій чоловік залишився. Він не теля чи недієздатна людина. І теж зробив свій вибір. Сходив в военкомат, у ТРО. Не взяли - залишився працювати. Ось повірте, мені було б значно комфортніше їхати з ним, а не самій з дитиною. Не дай Боже колесо пробити - я б його не змінила сама Цитата Звідки їхали, з Києва? А з Бучі, Макарова, Бородянки, коли там вже бойові дії йшли? Я їхала в 5 ранку 24 лютого. Не чекала, коли бої почнуться на околицях міста. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 (змінено) 6 хвилин тому, Фрай сказав: Ух, ты! Уж позвольте Вам не поверить, эта мораль не для людей вашего круга. В інтернеті всі герої і патріоти, а в реальному житті виявляються не набагато кращі за орків. Змінено 18 вересня 2022 користувачем Dmitriy_S 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 (змінено) 4 хвилини тому, OlaR сказав: Я їхала в 5 ранку 24 лютого. Не чекала, коли бої почнуться на околицях міста. То здається, ви і є колаборантка, бо знали все заздалегідь? З якого року на орків працюєте? Змінено 18 вересня 2022 користувачем Dmitriy_S 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 59 хвилин тому, OlaR сказав: Вряд ли эту женщину посадят за пособничество. Ее рассказ пойдет в Гаагу. Ви дивились ролік? Про яке пособництво ви кажете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 Только что, Dmitriy_S сказал: З якого року на років працюєте? Це перекладач якийсь, що там було за слово, не можу вкурити ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 Тільки що, loader сказав: Це перекладач якийсь, що там було за слово, не можу вкурити ))) Це телефон виправляє орків на років. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 (змінено) 5 минут назад, Dmitriy_S сказал: То здається, ви і є колаборантка, бо знали все заздалегідь? З якого року на орків працюєте? Мене попередив особисто Байден ... Він всіх інших точно так попередив ... Брат навідь відправив жинку з невісткою, малим сином та двома онучками у Польщу 22 лютого. Теж довіряв американцям ... Змінено 18 вересня 2022 користувачем OlaR 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 1 хвилину тому, OlaR сказав: Мене попередив особисто Байден ... Він всіх інших точно так попередив ... То ви, починаючи з листопада, кожного дня вставали о трейтій-четвертій ранку? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 Только что, Dmitriy_S сказал: То ви, починаючи з листопада, кожного дня вставали о трейтій-четвертій ранку? Ні. З початку лютого. Не спалось якось ... 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 (змінено) 1 година тому, Privet сказав: пропагандоны в рашке кончились это разгон еще 2012 года вытаскивают разное старье некому новое придумать сразу напомню, что еще будут вбросы про ядерку и химию ну короче ничего нового, все как обычно Змінено 18 вересня 2022 користувачем iiigolkin 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 7 хвилин тому, OlaR сказав: Ні. З початку лютого. Не спалось якось ... І у вас точно була інформація, що вони підуть на Київ? Не на Донбас, не на Південь, а саме на Київ? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 57 минут назад, Dmitriy_S сказал: Ваша повнолітня донька зараз у ВСУ? Якщо ні, то пропоную вважати її зрадницею і засудити до довічного ув'язнення. Мої повнолітні доньки допомагають ВСУ, а не оркам. Їх немає за що судити. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 Только что, Dmitriy_S сказал: І у вас точно була інформація, що вони підуть на Київ? Не на Донбас, не на Південь, а саме на Київ? Я не мала бажання грати в рулетку - куди вони підуть. Карти з направленням ударів були по всьому інтернету. Коли ввечері 23 були закриті всі аеропорти, включаючі Львівський, я зрозуміло, що все дуже серьозно. Виїзд посольств з Києва теж натякало, що тре дитину вивозити 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: І у вас точно була інформація, що вони підуть на Київ? Не на Донбас, не на Південь, а саме на Київ? У всіх була. Читайте інформацію в новинах за 21.11.2021 від української розвідки. Друге питання що як саме це буде розгортатися звісно важко було спрогнозувати. В тому числі ніхто не знав як довго буде зв'язок і доступ до інформації, тому звалити для жінок і дітей це грамотне рішення. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 (змінено) 4 хвилини тому, OlaR сказав: Мої повнолітні доньки допомагають ВСУ, а не оркам. Їх немає за що судити. То чого ви хочете судити тих, хто лишився? Можливо вони також допомагають ЗСУ? Змінено 18 вересня 2022 користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 1 хвилину тому, loader сказав: У всіх була. Читайте інформацію в новинах за 21.11.2021 від української розвідки. Друге питання що як саме це буде розгортатися звісно важко було спрогнозувати. В тому числі ніхто не знав як довго буде зв'язок і доступ до інформації, тому звалити для жінок і дітей це грамотне рішення. Звалити куди і звідки? З Львова, Ковеля, Житомира, Вінниці теж треба було звалити? А куди? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 (змінено) 4 минуты назад, Dmitriy_S сказал: То чого ви хочете судити тих, хто лишився? Можливо вони також допомагають ЗСУ? Де я писала, що хочу судити тих, хто допомагає ВСУ? Ви з глузду з"їхали? З якого часу ті, хто допомагає ВСУ, чи просто залишились на окупованій теріторії вважаються колаборантами? Змінено 18 вересня 2022 користувачем OlaR 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 3 хвилини тому, OlaR сказав: Де я писала, що хочу судити тих, хто допомагає ВСУ? Ви з глузду з"їхали? З якого часу ті, хто допомагає ВСУ, чи просто залишились на окупованій теріторії вважаються колаборантами? Ваша цитата Прихований текст Якщо в результаті такого вибору їм прийдеться допомагати раші, то підуть під суд як колаборанти. І не буде їм виправдання. Це якраз "що буде,те буде" Акцент на слові "прийдеться". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз