7351 Опубліковано: 15 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2023 (змінено) 24 хвилини тому, Бездомный сказав: а давайте починати притягувати всіх ще живих посадовців - міністрів оборони та прм'єр міністрів , і далли вних за списком , хто причетний до роззброєння України . Вважаю час настав . Пропоную першою повісити на Хрещатику газпромівську принцесу тюбля тімошонка . Змінено 15 липня 2023 користувачем 7351 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergiyUA Опубліковано: 15 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2023 9 часов назад, Propeller сказал: Он - эстонец. Не оскорбляйте эстонцев! Персонаж "Скромный прораб" обычный кремлебот с украинским паспортом, ретранслирующий вражескую пропаганду. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen loran Опубліковано: 15 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2023 1 час назад, vadimv сказал: 10 часов назад, kim chen loran сказал: В раші вже запаси зброї закінчуються Це ми вже чули рік тому Щось чули, щось не хотили чути. А взагалі подібно, що США вирішила зараз розміняти рашу на Україну 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 15 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2023 2 години тому, sergio сказав: То зараз, а днів через 10 вертаюсь додому за 70 км від польского кордону. )) ну да,там за 70 км страшно мабуть) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2023 4 минуты назад, SergiyUA сказал: Не оскорбляйте эстонцев! Персонаж "Скромный прораб" обычный кремлебот с украинским паспортом, ретранслирующий вражескую пропаганду. Вайно теж естонець https://ru.wikipedia.org/wiki/Вайно,_Антон_Эдуардович кацапізація представника будь якого народу перетворює на вайно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 15 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2023 1 минуту назад, МаТраС сказал: )) ну да,там за 70 км страшно мабуть) Якщо щось через Закарпаття буду відходити. Від мене до Чопської траси 5 км. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergiyUA Опубліковано: 15 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2023 9 часов назад, OlaR сказал: Объясните мне, пожалуйста, почему Днепрогес фашисты восстановили за 1,5 года, а на восстановление каховской плотины нужно десятилетие при современных технологиях и оборудовании? Сильно разные разрушения. ДнепроГЭС пострадала меньше Каховской ГЭС. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 15 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2023 1 час назад, Tochkin сказал: Може і цитату мою знайдешь де я таке казав? А то всі якось люблять писати щось що нібито я казав а потім зливаються в той чи інший спосіб. 🤣🤣🤣 ох у тебя и фантазия, чучело. начнем с того что он не лётчик 🤣 Граждане, шановне панство! Давайте я вам розповім звідки поциєнт це взяв та історію питання. Тож десь дуже давно, з 2006 року був такий собі форум стосовно нерухомості (він вже не існує). Там збиралися люди які цікавилися "з якого ляда нерухомість так здорожчала". Там був і поциєнт, який до речі мав... дещо... ортодоксальні погляди - "свидомиты испоганили школьные учебники" (с) Бездомный. Я там теж був, тож поциєнт мені давно відомий. Потім якось зайшла мова про розпад СРСР і я надіслав поциєнту деякі матеріали стосовно війни в Таджикістані. Але "не в коня корм", тож я перервав марні спроби щось довести поциєнту. Ще я казав що жив в Середній Азії. Далі поциєнт якогось ляда придумав собі що мій батько служив в КДБ, але вибачився коли узнав що в ВВС. І всім жеж відомо що ВВС складаються тількі з одних пілотів. З усього цього поциєнт шляхом деяких розмірковувань родив оту фразу наведену вище. Л - ЛОГІКА. 🤣 Игорёшка, я ничего не пропустил? Забыл спросить - ты уже сам зарабатывать стал или всё ещё также на шее жены сидишь и борешься по ночам на информационном фронте? Людині властиво помилятись. Тільки у воінствующих ідіотів не міняються погляди. Пам'ятаю в 99-му на першій парі КПІ, препод запитав, як ми ставимось до розпочатої тоді війни НАТО проти Югославії, із всього потоку тільки один був за Захід,, і не важко здогадатись, що то був не я)). Зараз Бездомний, то наш сукин син)) хоча з баштами близнюками і Чорнобилем, реально загоняється)). Перепрошую від себе, за його вислови, що до вашого батька військового. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2023 3 часа назад, МаТраС сказал: то ще конь) вивалив тепр 2-3 контр наступу)) ну от так людина набиває підписників.світ такий став . найдеш толкову, в неї мінімум переглядів, а ***уни працюють) www.instagram.com/reel/CumWM_roUnG/?igshid=MzRlODBiNWFlZA%3D%3D 44 минуты назад, Бездомный сказал: а давайте починати притягувати всіх ще живих посадовців а на чинну владу твій заклик розповсюджується? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2023 1 час назад, vadimv сказал: Почну шукати з тем про 9 травня - кожного року нова була. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 15 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2023 40 хвилин тому, sergio сказав: Якщо щось через Закарпаття буду відходити. Від мене до Чопської траси 5 км. а якщо на закарпаття ще наступ будке і кадирівців*?))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2023 4 минуты назад, МаТраС сказал: а якщо на закарпаття ще наступ будке і кадирівців*?))) головне щоб злі мадяри не зловили 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2023 (змінено) 7 годин тому, yukon сказав: Людині властиво помилятись. Погано тільки, що за помилки одних в основному розплачуються інші. А когось історія нічому не вчить. Змінено 15 липня 2023 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 15 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2023 (змінено) 13 хвилин тому, US7IGN сказав: головне щоб злі мадяри не зловили я там разів 8 відпочивав. так саvе неперспетивне направлення)) в кожногогоо по 2-3 ствола лежить) останній раз,коли мені запропонували в їбати з карабіна мосіна,я був дуже здивований)) Змінено 15 липня 2023 користувачем МаТраС 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 15 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2023 «Мають бути вдячні Україні». Джонсон розкритикував лідерів НАТО після саміту у Вільнюсі. Колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон прокоментував рішення на Вільнюському саміті НАТО щодо перспектив України та вважає, що Альянс має бути більш рішучим. Про це він написав у своїй колонці для видання Daily Mail. Політик підкреслив, що Україна платить величезну ціну через розв’язану країною-агресором РФ повномасштабну війну, яка вже триває понад 500 днів. «Цього тижня лідери країн НАТО мали продемонструвати свою колективну повагу і вдячність за героїчний опір України в боротьбі, в якій жоден солдат НАТО не був поранений і не загинув, тому що ми в країнах НАТО знаємо — і постійно говоримо — що українці борються за всіх нас», — написав Джонсон. На думку політика, висновки Вільнюського саміту «такі ж нетверді та непереконливі, як і після саміту НАТО в Бухаресті 2008 року», тому «не дивно, що президенту Зеленському спочатку було важко приховати своє розчарування». Джонсон вважає, що Альянсу слід якомога швидше запропонувати чіткий графік вступу України в НАТО і додає, що Британія здійснює наполегливу непублічну роботу для досягнення цієї мети. nv.ua/ukr/world/geopolitics/samit-nato-u-vilnyusi-dzhonson-nazvav-diji-nato-nerishuchimi-ta-slabkimi-shchodo-ukrajini-50339161.html 6 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2023 (змінено) 1 час назад, US7IGN сказал: www.instagram.com/reel/CumWM_roUnG/?igshid=MzRlODBiNWFlZA%3D%3D а на чинну владу твій заклик розповсюджується? головне - створити прецедент - повісити зрадницю тимошонку . Далі легше піде . Змінено 15 липня 2023 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 15 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2023 1 час назад, 7351 сказал: Пряма мова: "Щоб врятувати своїх людей, чому я повинен питати у когось дозволу, що робити на ворожій території? Чомусь я повинен думати, що мені нічого не дозволено там робити. Чому? Тому що (президент Росії Володимир – ред.) Путін ... застосує ядерну зброю? Дітям, які помирають, все одно... Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив, що Україна буде використовувати зброю власного виробництва, щоб здійснювати удари по території Росії. 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2023 (змінено) 12 часов назад, vadimv сказал: Погано тільки, що за помилки одних в основному розплачуються інші. помилки ? та тимошонка - то свідома троянська кобила , яку кацапи через Газпром "подарували" Україні , проштовхнувши її "зі змазкою" на найвищі щаблі українського Олімпу . почитайте коротенький камінг-аут кацапських спецслужб в оповіданні Валентина Пікуля - "Постріл в отелі Кломзер" - як кацапи пУшили кар'єру зрадника - полковника Редля - з тих часів нічогісіньки не змінилося . Тимошонка - то український полковник Редль . Змінено 15 липня 2023 користувачем Бездомный 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 15 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2023 1 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
12val12 Опубліковано: 15 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2023 11 часов назад, Ranch сказал: От дуже хочу від Вас почути, в чому "дурня" полягає? В тому, що я не згадав, що ще від 238-го, 241-го, 242-го та америцію-241 "чистять" чи у тому, що на Вашу думку від 240-го, 241-го, 242-го не "чистять"? Приблизно так .Претензіі до фрази "І там треба плутонієві відливки очистити від Pu-240, який у них накопичується дуже швидко." кількість Pu240 у відливці (заряді)поза межами реактору не збільшується .Це балласт але його вміст фіксований в часі та достатньо врахований у розрахунках.Навіть пишуть що недоцільно зменшувати процент Pu240 меньше 5-6% Pu241 -->Am241 ,більш проблемне але не було згадане 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 15 липня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 15 липня 2023 26 минут назад, 7351 сказал: "Ну какой же Вы тупой!" (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 15 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2023 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 15 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2023 3 часа назад, 7351 сказал: Ага, из этого графика следует что при Кравчуке-Кучме-Порошенко украинский экспорт оружия не работал 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ranch Опубліковано: 15 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2023 (змінено) 3 часа назад, 12val12 сказал: пишуть що недоцільно "Пишуть" - це одне, а в реальності є - зовсім інше. По документації, за "писання" якої в інтернетах саджають. Була за часів СРСР стаття в одній із радянських центральних газет. Називалася "Капсула сумасшедшей силы. В ней маньяк хранил дома ядерный боезаряд". У мене навіть зберігалася газета з цією статтею ще зі школи, бо тоді їздив на міжнародні олімпіади по хімії і було цікаво, що там описані деякі цікаві нюанси радянського радіохімічного виробництва. Статтю передрукували ще деякі газети. А вже в ад'юнктурі мені розповідав представник 12-го управління МО кацапії, що журналюгу, який цю статтю написав і видав у ній особливості очистки плутонію у Томську-7, розстріляли тихенько. Купу ще дотичних до цієї статті надовго "закрили". Змінено 15 липня 2023 користувачем Ranch 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 15 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2023 21 час назад, Propeller сказал: Видимо подсыхает. У Нацгвардії анонсували наступ українських військових на Херсонському напрямку www.slovoidilo.ua/2023/07/14/novyna/bezpeka/naczhvardiyi-anonsuvaly-nastup-ukrayinskyx-vijskovyx-xersonskomu-napryamku Анонсувати наступ це сильно) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз