Бездомный Опубліковано: 23 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2023 (змінено) 17 минут назад, loader сказал: Картинка прямо гарно ) це крутіше за будь який "Аватар" чи "Титаник" думаю , Голлівуд вже приступив до планування , куди вставляти такі жирні візуалазації доведеться фільми про події в Україні знімати , бо нікуди таке круте відео не вставиш більше - нічого подібного ніде ніколи не було легендарна битва Гондору проти Мордору , але не вигадана , а реальна Змінено 23 серпня 2023 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergiyUA Опубліковано: 23 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2023 В ЮАР проходит саммит БРИКС Б404ИКС 2 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 23 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2023 4 минуты назад, SergiyUA сказал: В ЮАР проходит саммит БРИКС Б404ИКС это реальное фото?? или я туплю?:) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 23 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2023 11 хвилин тому, Оконщик сказав: это реальное фото?? или я туплю?:) в житті все не так як насправді (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 23 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2023 35 минут назад, Оконщик сказал: это реальное фото?? или я туплю?:) Ось реальне відео: t.me/nexta_live/59679 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 23 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2023 58 минут назад, loader сказал: Картинка прямо гарно ) Выфсеврети! Это файер-шоу ко Дню Флага! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 23 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2023 чергова ганьба фуціна в Йоханнесбурзі - він звернувся до учасників самміту голосом суфлера Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 23 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2023 «Скажу відверто, військові до мене звернулися, щоб дати можливість більше мобілізувати», – Зеленський під час пресконференції. Чекайте на посилення мобілізаціі. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 23 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2023 20 часов назад, МаТраС сказал: влк-це 99,9 %,що ти вже там. нікого не зацікавить,що тобі треб їсти 4-5 разів в сутки. і перший раз 5-6 ранку..а якщо я так не буду робити,то я знову попливу на колінах і знову ще один розрив 12 перстої кишки.... от сижу вже 4 дні охиріваю... а в бій не дають їсти,бо кишки вивернуться бля які в мене варіанти?)) Якщо це все ти про себе ,то варіант - почати проводити свіжі дообстеження, офіційно звертатись до профільних лікарів і отримувати у них офіційні висновки щодо стану здоров'я,необхідності лікування, отримувати довідки стосовно обмежень і т.д. Максимум офіційних паперів, які підтверджують на різний лад серйозність захворювання і важкість стану здоров'я. Проходити лікування і так далі. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 23 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2023 17 часов назад, МаТраС сказал: я не спеціаліст по косінню) Тоді збираєш волю в кулак і з тим завзяттям,з яким хочеш зклонити Бездомного до гріху ,ідеш до війська і захищаєш Батьківщину. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 23 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2023 1 1 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 23 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2023 (змінено) ,....,.....) Змінено 23 серпня 2023 користувачем Юрий Киев Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 23 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2023 Скоро 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 23 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2023 (змінено) 2 часа назад, Dark FeniX сказал: Да там и не так много покупателей было. Турки, беларусы и китайцы. В лучшее время особо не брали, а теперь и подавно. + Індюки + Алжир чомусь на карті позначено ?? Как сообщил американский канал CNBC со ссылкой на источники в разведке, не менее 13 стран выражали разную степень заинтересованности в поставках комплекса С-400. В списке заинтересованных покупкой С-400 числились такие страны, как Саудовская Аравия, Катар, Марокко, Египет, Вьетнам и Ирак, сообщает телеканал. До того ж неминуча гонка озброєннь , яку стартує нинішня війна , давала б виробнику ЗРК не аби які шанси . Але тепер є нюанси . Спойлер Змінено 23 серпня 2023 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dark FeniX Опубліковано: 23 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2023 28 минут назад, Бездомный сказал: + Індюки + Алжир чомусь на карті позначено ?? Как сообщил американский канал CNBC со ссылкой на источники в разведке, не менее 13 стран выражали разную степень заинтересованности в поставках комплекса С-400. В списке заинтересованных покупкой С-400 числились такие страны, как Саудовская Аравия, Катар, Марокко, Египет, Вьетнам и Ирак, сообщает телеканал. До того ж неминуча гонка озброєннь , яку стартує нинішня війна , давала б виробнику ЗРК не аби які шанси . Але тепер є нюанси . Скрыть контент Это хитрая карта. Там не только те, кто использует этот комплекс, а и все те, кто хоть когда-то заикнулся об его покупке Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав_В Опубліковано: 23 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2023 Прігожин все ще в Африці? Щось там з його літаком. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maryan_bhfz Опубліковано: 23 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2023 Пишуть, що наче був на борту 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 23 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2023 Как сообщили в Росавиации, начато расследование катастрофы Embraer в Тверской области, среди пассажиров значится фамилия и имя Евгения Пригожина савпадєніє 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 23 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2023 1 час назад, Юрий Киев сказал: Якщо це все ти про себе ,то варіант - почати проводити свіжі дообстеження, офіційно звертатись до профільних лікарів і отримувати у них офіційні висновки щодо стану здоров'я,необхідності лікування, отримувати довідки стосовно обмежень і т.д. Максимум офіційних паперів, які підтверджують на різний лад серйозність захворювання і важкість стану здоров'я. Проходити лікування і так далі. Так. А то багато хто про свої болячки згадав тільки перед мобілізацією ... А до цього не звертав на них уваги та не лікувався ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 23 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2023 7 минут назад, yur43 сказал: Как сообщили в Росавиации, начато расследование катастрофы Embraer в Тверской области, среди пассажиров значится фамилия и имя Евгения Пригожина савпадєніє 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 23 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2023 Шайгу, гєрасімов! Гдє прігожин?) 2 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 23 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2023 9 минут назад, yur43 сказал: Как сообщили в Росавиации, начато расследование катастрофы Embraer в Тверской области, среди пассажиров значится фамилия и имя Евгения Пригожина савпадєніє Там же и Уткин (Вагнер) вроде 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 23 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2023 2 години тому, Юрий Киев сказав: Якщо це все ти про себе ,то варіант - почати проводити свіжі дообстеження, офіційно звертатись до профільних лікарів і отримувати у них офіційні висновки щодо стану здоров'я,необхідності лікування, отримувати довідки стосовно обмежень і т.д. Максимум офіційних паперів, які підтверджують на різний лад серйозність захворювання і важкість стану здоров'я. Проходити лікування і так далі. да є довідка про операцію. дякую Юра Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 23 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2023 Може операції по зміні статі зробили та й гойда з новими документами? Або все таки подарунок на День Прапора? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 23 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2023 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз