iiigolkin Опубліковано: 7 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2024 (змінено) Тільки що, Вячеслав63 сказав: Голоси дали «Слуга народу» (178), «Платформа за життя та мир» (17), «Голос» (3), «За майбутнє» (7), «Довіра» (18), «Відновлення України» (12), позафракційні нардепи (8) Не голосували за законопроєкт «Батьківщина» та «Європейська солідарність». НЕ-голосували приблизно порівну з кожної фракції, включно з СН. А, ні. Уточнив - із СН найбільше проти. З великим відривом. Змінено 7 лютого 2024 користувачем iiigolkin Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 7 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2024 11 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: gwaramedia.com/na-kharkivshchyni-posyliat-zakhyst-povitrianoho-prostoru/ В що робити із с300? Знищувати установки, склади, виробництво до пусків. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 7 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2024 (змінено) 48 минут назад, loader сказал: Знищувати установки, склади, виробництво до пусків. Залишилося найлегше, прислухатися до поради. Так зрозумів, що іголкін теж знає, як цю пораду втілити. Він плюсанув. Змінено 7 лютого 2024 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 7 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2024 48 хвилин тому, loader сказав: Знищувати установки, склади, виробництво до пусків. Так партнери не дозволяють їхнею зброєю, а власної нема. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 7 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2024 57 хвилин тому, iiigolkin сказав: із СН найбільше проти. З великим відривом Популісти вони такі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 7 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2024 3 минуты назад, Vinsol2009 сказал: Так партнери не дозволяють їхнею зброєю, а власної нема. А від партнерів є чим. Вона на складах пилом припадає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 7 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2024 Тільки що, karbo сказав: Залишилося найлегше, прислухатися до поради. Так зрозумів, що іголкін теж знає, як цю пораду втілити. Він плюсанув. бачу прямо в реальному часі, дивлячись у новини різні і слухаючи. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 7 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2024 (змінено) 3 минуты назад, iiigolkin сказал: бачу прямо в реальному часі, дивлячись у новини різні і слухаючи. А конкретно можна почути чим і як,а то і я телевізор можу подивитися. Як на мою думку, то ці установки з території рф загроз фронту не несуть, а було би чим, то в першу чергу в місцях прориву русні застосували би. Біда, що голяк. Змінено 7 лютого 2024 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 7 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2024 (змінено) Тільки що, karbo сказав: А конкретно можна почути чим і як,а то і я телевізор можу подивитися. Як на мою думку, то ці установки з території рф загроз фронту не несуть, а було би чим, то в першу чергу в місцях прориву русні застосували би. Біда, що голяк. ні, якщо треба експертна думка - то тут багато експертів я не експерт, я мирний, допомагаю кого знаю чим можу і все моїх хлопців там пів-фірми, є кому допомагати, але усі розповіді будуть після війни, після капітуляції рф. тому я не лізу у справи, яких не розумію... Змінено 7 лютого 2024 користувачем iiigolkin Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 7 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2024 1 час назад, iiigolkin сказал: НЕ-голосували приблизно порівну з кожної фракції, включно з СН. А, ні. Уточнив - із СН найбільше проти. З великим відривом. Голосування по фракціях: Слуги народу – 178 Європейська Солідарність – 0 Батьківщина – 0 Платформа за життя та мир – 17 За майбутнє – 7 Голос – 3 Довіра – 18 Відновлення України – 12 Позафракційні – 8 tvoemisto.tv/news/verhovna_rada_pidtrymala_zakonoproiekt_pro_posylennya_mobilizatsii_160513.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 7 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2024 Тільки що, Leon26 сказав: Голосування по фракціях: Слуги народу – 178 Європейська Солідарність – 0 Батьківщина – 0 Платформа за життя та мир – 17 За майбутнє – 7 Голос – 3 Довіра – 18 Відновлення України – 12 Позафракційні – 8 tvoemisto.tv/news/verhovna_rada_pidtrymala_zakonoproiekt_pro_posylennya_mobilizatsii_160513.html Ви не зрозуміли. Зазвичай срач починається, одні "за" проєкт, інші "проти". Тому аргументи потрібні і тим і тим - відповідно "за" і "проти" політсил різних. Ось я і дав прикидку щодо тих, хто дав голоси "проти", а Ви дали список за голосами "за". І те й те потрібно буде, якщо почнеться срач. Можете ще у відсотках порахувати те і це, а можете ні, бо все одно хтось зробить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 7 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2024 h www.pravda.com.ua/news/2024/02/7/7440750/ 5 шт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 7 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2024 30 минут назад, iiigolkin сказал: ні, якщо треба експертна думка - то тут багато експертів я не експерт, я мирний, допомагаю кого знаю чим можу і все моїх хлопців там пів-фірми, є кому допомагати, але усі розповіді будуть після війни, після капітуляції рф. тому я не лізу у справи, яких не розумію... Тоді в мене питання, для чого щось говорити, якщо за тим пустота? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2024 29 минут назад, Leon26 сказал: Голосування по фракціях: Слуги народу – 178 Європейська Солідарність – 0 Батьківщина – 0 Платформа за життя та мир – 17 За майбутнє – 7 Голос – 3 Довіра – 18 Відновлення України – 12 Позафракційні – 8 tvoemisto.tv/news/verhovna_rada_pidtrymala_zakonoproiekt_pro_posylennya_mobilizatsii_160513.html А яка справжня мета такого законопроекту та голосування? Наступного дня після прийняття підуть заяви про визнання деяких положень антиконституційними. Поки Конституційний суд буде думати, всі інші провадження можна зупиняти та оскаржувати. Створити видимість зусиль та пошугати ухилянтів, заодно подивитися як рештки економіки відреагують? Так можна і ракети не пускати, а почекати поки само розвалиться... 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 7 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2024 16 минут назад, iiigolkin сказал: Ви не зрозуміли. Зазвичай срач починається,.. Усе дуже зрозуміло, не треба ніякого "срачу" (маніпуляций). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 7 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2024 20 минут назад, Vinsol2009 сказал: h www.pravda.com.ua/news/2024/02/7/7440750/ 5 шт 6 С-300 плюс 2 корейские, аналог Искандера 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 7 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2024 (змінено) 12 минут назад, US7IGN сказал: А яка справжня мета такого законопроекту та голосування? Наступного дня після прийняття підуть заяви про визнання деяких положень антиконституційними. Поки Конституційний суд буде думати, всі інші провадження можна зупиняти та оскаржувати. С Провадження буде крим. чи адм. ? по запиту тцк за неявку Змінено 7 лютого 2024 користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2024 21 минуту назад, рыбак сказал: Провадження буде крим. чи адм. ? по запиту тцк за неявку та хто їх, альтернативно обдарованих, знає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 7 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2024 36 хвилин тому, Canton сказав: 6 С-300 плюс 2 корейские, аналог Искандера Хорошою, хоть самолёты не летают, как это было в начале при отсутствии какого-то бы ни было ПВО. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 7 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2024 (змінено) 22 хвилини тому, karbo сказав: Тоді в мене питання, для чого щось говорити, якщо за тим пустота? У сенсі, для чого лайки ставити або для чого відповідати Вам замість ігнору? Гаразд, виправляюся. А в Бєлгороді знову немає паніки, тихо і темно, незважаючи на вечірній час. Але бахкало довго, але це було вдень. "єто другоє" Змінено 7 лютого 2024 користувачем iiigolkin 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 7 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2024 5 минут назад, iiigolkin сказал: У сенсі, для чого лайки ставити або для чого відповідати Вам замість ігнору? Гаразд, виправляюся. Юзер видає абсолютно беззмістовний пост, інші йому лайкають. В чому тут сенс? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 7 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2024 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 7 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2024 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 7 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2024 (змінено) Тільки що, миг сказав: Чекаю каментів від тих кремлеботів у твіттері, що маскуються під порохоботів. Будуть звинувачувати Зеленського, що не посадив Порошенка. Справжні порохоботи - не будуть, вони розумніші. А в рашці - повна дурка, наші їм накидають, ті розганяють, свого-то розуму немає, наші сміються з них після. Ось приклад: Змінено 7 лютого 2024 користувачем iiigolkin 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 7 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2024 (змінено) 3 минуты назад, iiigolkin сказал: Справжні порохоботи - не будуть, вони розумніші. Розумніші барыг не выбирают. Змінено 7 лютого 2024 користувачем миг 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз