Бездомный Опубліковано: 19 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2024 (змінено) 2 часа назад, Alvalk сказал: Поки не підтверджено, але начебто щось там під Маріком трапилось. Спочатку русня писала про начебто збитий ATACMS, а потім щось помінялось (можливо дружній вогонь) А зараз ще Ваньок олії у вогонь підливає: Черговий птахопад на 150 000 000 долларів ? І хто в них теє після такої ганьби купуватиме ? Змінено 19 лютого 2024 користувачем Бездомный 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 19 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2024 (змінено) 3 часа назад, Черномор сказал: Тогда ещё придется вспомнить привязку на местности по буссоли, поправку азимута на магнитное отклонение, ну а дальше альфа директрисы такое то, угол цели пятнадцать-ноль (к примеру, в делениях угломера), вот вам и контр-батарейная боротьба с помощью карты. Вспоминается служба при союзе - и ведь умудрялись при помощи таблиц зависимости тригонометрического угла в течении полминуты (ну может секунд 35-45) давать целеуказания на огневые дивизионы, а там через минуту ответный залп. за подібні витівки , "винахідникам" доведеться зіштовхнутися з тотальним баном , і тепер вже не лише з боку Заходу . І доведеться згадувати гужовий транспорт . Змінено 19 лютого 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 19 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2024 23 хвилини тому, рыбак сказав: Иголкин , не смешите меня . На мастера словесного жонглирования вы не тянете. Вы лишь банальный и ко всему прочему еще и тупой троль -дезинформатор . Но почитатели на этой ветке у вас найдутся . пиши есчЁ ! така кількість образ в одному пості свідчить про те, що я вас сильно дратую тоді я не стану Вам відповідати, а якщо у вас вистачить сил - то і Ви мене ігноруйте, звісно - за можливості, наполягати не можу. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 19 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2024 30 минут назад, iiigolkin сказал: Намагаюся почуттів не зачіпати, як можу. Не можна, щоб на гілці була тільки проросійська пропаганда Сергію, прошу, не годуйте того троля та не псуйте собі нерви. Таких лайнюків тут в гілці декілька, і всі проявляють активність. Частина вже відправилась відпочити в бан, частина розкидає лайно на всі боки і чекає черги. Найкращий спосіб боротьби, і це вже обговорювалось раніше, то ігнорування цих кацапських висерів. Їх тут багато, і це нікого не дивує та не повинно дратувати, адже боротьба триває, і ФСБ дрочить строчить відосики у ютуб та в стрічки свого телеграму пачками, а лайнюки його підхоплюють власними вентиляторами. Проте, немає нічого гіршого для троля, ніж вкиди без реакції, лише самому для себе. Кожна реакція то кайф та годівля, і ніякими інтелігентними відповідями цьому не завадити. Будете ви хоч на 100% праві, це нічого абсолютно не дає. У форумі - ігнор, в реалі - через мушку прицілу. І ніяк не інакше. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 19 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2024 (змінено) 12 минут назад, iiigolkin сказал: .. Змінено 19 лютого 2024 користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 19 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2024 1 годину тому, Alvalk сказав: Хроніки @беней 🤡 Окрім того, додав посадовець, правоохоронці направили до МСЕК 21 тисячу медико-експертних справ про встановлення інвалідності. У результаті 6,3 тисячі з них були визнані сумнівними, їх направили на ще один розгляд. Я шото не понял. И так до бесконечности? Пока не признают годными. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 19 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2024 9 минут назад, Vinsol2009 сказал: Окрім того, додав посадовець, правоохоронці направили до МСЕК 21 тисячу медико-експертних справ про встановлення інвалідності. У результаті 6,3 тисячі з них були визнані сумнівними, їх направили на ще один розгляд. Я шото не понял. Я теж чогось не зрозумів. Яке це має відношення до мого повідомлення, яке ви процитували? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 19 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2024 45 хвилин тому, Vladdi сказав: та не псуйте собі нерви. у мене їх немає, а якщо і є - то з мідного дроту, я ж електронщик... не страшно... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 19 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2024 Врятувати Маріуполь від захоплення було неможливо. Про це в інтерв'ю "Радіо Свобода" розказав генерал-лейтенант Олександр Павлюк, який на момент початку повномасштабної війни Росії з Україною очолював Операцію об'єднаних сил (ООС) на Донбасі. "Вдалося вийти (до міста - УНІАН), тому що ми отримали удар із заходу. Пройшовши перешийок, потужне угруповання вийшло в тил нашим підрозділам. Ми зуміли перегрупувати (свої сили - УНІАН), але все одно ті сили і засоби не здатні були зупинити таку армаду, яка пішла на нас. Вони перерізали основну дорогу і угруповання залишилося в оточенні. Ми негайно почали проводити заходи для створення угруповання, щоб пробити цей коридор. Я вивів 95-у бригаду (95 ОДШБР – УНІАН), зробивши перегрупування, і почав її готувати для проведення контрудару", - розказав Павлюк Ударне ми не змогли зробити, тому що пішло інше угруповання, яке зі сторони Харківської області знову противник перегрупував, зосередив і через Ізюм наніс новий удар нам в спину. Я вимушений був цією бригадою закрити і цю щілину, яку вони знайшли. Те операция по деблокирования Мариуполя стала невозможной по причине того, что не была развернута и подготовлена оборона со стороны Харькове, а резервов ударных на два направления не нашлось.. Отакая бл подготовка к войне. Шащлычков наелись? 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 19 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2024 6 минут назад, Vinsol2009 сказал: Те операция по деблокирования Мариуполя стала невозможной по причине того, что не была развернута и подготовлена оборона со стороны Харькове, а резервов ударных на два направления не нашлось.. Отакая бл подготовка к войне. Шащлычков наелись? Шоколадна брехня... підготовка до війни була! 14 лютого 2022 року, з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, Президент України Володимир Зеленський видав Указ, згідно з яким 16 лютого 2022 року визначене Днем єднання в Україні. Про це він повідомив у відеозверненні до українців у понеділок, 14 лютого 2022 року. «Нам кажуть, що 16 лютого стане днем нападу. Ми зробимо його Днем єднання. Відповідний указ уже підписано. Цього дня ми вивісимо національні прапори, надягнемо синьо-жовті стрічки та покажемо всьому світу нашу єдність» 2 5 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 19 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2024 8 минут назад, Alvalk сказал: Яке це має відношення до мого повідомлення, яке ви процитували? Не звертайте увагу, коли троля не годують (не реагують), у нього починаються глюки. Адже чергова порція старого засохлого лайна, яке вище викладене, то вже явна демонстрація втрати здорового глузду 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 19 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2024 29 хвилин тому, Alvalk сказав: Я теж чогось не зрозумів. Яке це має відношення до мого повідомлення, яке ви процитували? Там говорят, что воюют женщины и пенсионеры, а на самом деле хотят заставить инвалидов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 19 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2024 14 хвилин тому, Vladdi сказав: Адже чергова порція старого засохлого лайна Та ні , свіженьке 08:00 13.02.2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 19 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2024 19.02.2024 - 12:55 Октябрьский районный суд Липецка удовлетворил требования заместителя Генерального прокурора Российской Федерации, действующего в интересах Российской Федерации и защиту прав неопределенного круга лиц, о запрете на территории страны деятельности Петра Порошенко, Алексея Порошенко и Олега Казакова в связи с осуществлением экстремистской деятельности Матка боска, які дебіли! Вони не в курсі, що Петро Олексійович ліквідував свою хвабрику ще за своєї каденції багато-багато років назад? От тупарі! Та про це ж усі писали і кричали бальшими буквами, затикаючи ротяки всім горлопанам, яких потім записали у зелену плісняву. Хоча, незрозуміло про що вони там ще белькочуть? По решению суда в доход Российской Федерации должны быть обращены акции АО «Липецкая кондитерская фабрика «Рошен» и 94,9976% долей в уставном капитале ООО «Рошен», принадлежащие «Центрально-Европейской кондитерской компании», 5% долей в уставном капитале ООО «Рошен», принадлежащие Олегу Казакову — бывшему заместителю генерального директора ОАО «ЛКФ «Рошен». які в сраці акції? Фабрика закрита/ліквідована/вивезена і ніякої діяльності не веде! Я сам чув! 1 7 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 19 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2024 6 минут назад, Фрай сказал: Фабрика закрита/ліквідована/вивезена і ніякої діяльності не веде! Я сам чув! Виходить, що не все так доброчинно, як кричали порохоботи. Точилась підпільна боротьба за гроші, але закінчилась невдало. Як на мене, то бізнесменам від держави так і треба. Спочатку всім відома патологічна жадібність не давала поступитись хоть часткою, потім, коли приперли, почались танці з бубнами, а тепер, як виявилось, і танці не допомогли. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 19 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2024 4 минуты назад, Vladdi сказал: Виходить, що не все так доброчинно, як кричали порохоботи. Точилась підпільна боротьба за гроші, але закінчилась невдало. Як на мене, то бізнесменам від держави так і треба. Спочатку всім відома патологічна жадібність не давала поступитись хоть часткою, потім, коли приперли, почались танці з бубнами, а тепер, як виявилось, і танці не допомогли. Цікаво, скільки податків до бюджету заплатив Рошен і скільки 95 квартал? Ну і скільки відповідно отримали з бюджету щоб годувати народ лайном власного виробництва? 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 19 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2024 23 хвилини тому, Фрай сказав: 19.02.2024 - 12:55 Октябрьский районный суд Липецка удовлетворил требования заместителя Генерального прокурора Российской Федерации, действующего в интересах Российской Федерации и защиту прав неопределенного круга лиц, о запрете на территории страны деятельности Петра Порошенко, Алексея Порошенко и Олега Казакова в связи с осуществлением экстремистской деятельности Матка боска, які дебіли! Вони не в курсі, що Петро Олексійович ліквідував свою хвабрику ще за своєї каденції багато-багато років назад? От тупарі! Та про це ж усі писали і кричали бальшими буквами, затикаючи ротяки всім горлопанам, яких потім записали у зелену плісняву. Хоча, незрозуміло про що вони там ще белькочуть? По решению суда в доход Российской Федерации должны быть обращены акции АО «Липецкая кондитерская фабрика «Рошен» и 94,9976% долей в уставном капитале ООО «Рошен», принадлежащие «Центрально-Европейской кондитерской компании», 5% долей в уставном капитале ООО «Рошен», принадлежащие Олегу Казакову — бывшему заместителю генерального директора ОАО «ЛКФ «Рошен». які в сраці акції? Фабрика закрита/ліквідована/вивезена і ніякої діяльності не веде! Я сам чув! Добре хоч не розпізнали, що Олексій мінометником був… 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 19 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2024 Только что, US7IGN сказал: Цікаво, скільки податків до бюджету заплатив Рошен і скільки 95 квартал? Так а чому тільки Рошен? Це лише одна та не сама велика частка із списку бізнесів. До того ж всі оборудки пеця прокручував через власні інвестфонди. До речі, до продукції Рошену (не всієї), я претензій не маю, фірмовий шоколад дуже непоганий, м'яко кажучи, може й найкращий, а всі мої закордонні друзі при сліпому тестуванні як один вважали швейцарським, а швейцарський, навпаки, нашим 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 19 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2024 Только что, Vladdi сказал: Так а чому тільки Рошен? Це лише одна та не сама велика частка із списку бізнесів. До того ж всі оборудки пеця прокручував через власні інвестфонди. До речі, до продукції Рошену (не всієї), я претензій не маю, фірмовий шоколад дуже непоганий, м'яко кажучи, може й найкращий, а всі мої закордонні друзі при сліпому тестуванні як один вважали швейцарським, а швейцарський, навпаки, нашим Так а чому тільки 95 квартал? Куму та друзів теж рахуємо?😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 19 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2024 6 минут назад, US7IGN сказал: Ну і скільки відповідно отримали з бюджету Тут повз ворота. У шоколадного рахунок на десятки мільярдів іде. Таких інвестицій жодному бізнесу і не наснилось. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 19 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2024 7 хвилин тому, US7IGN сказав: Цікаво, скільки податків до бюджету заплатив Рошен і скільки 95 квартал? Ну і скільки відповідно отримали з бюджету щоб годувати народ лайном власного виробництва? Можна відповісти у вашому стилі? Вони що дурні, податки платити. Ви ж не хочете президента дурня….(зараз почнеться)) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 19 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2024 2 минуты назад, Vladdi сказал: Тут повз ворота. У шоколадного рахунок на десятки мільярдів іде. Таких інвестицій жодному бізнесу і не наснилось. А Єрмак друг чи ні? Його рахуємо? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 19 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2024 А до чого тут друг? Ми ж про персональні оборудки розмовляємо? Чи будемо пів країни додавати? Якщо всіх зберемо, то все одно, минуле "державне" акціонерне товариство всіх обставить на кілька порядків. Також і за масштабами приховування або ухиляння від оподаткування за рахунок використання легальних схем. Не дарма ж закони самі для себе створювали - там в кожному лазівок достатньо, щоб біле стало чорним на повному серйозі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 19 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2024 (змінено) 2 години тому, Vladdi сказав: Виходить, що не все так доброчинно, як кричали порохоботи. Та там далеко все не так. Саме ця фабрика насправді банкрот тому, що брала кредит у … А у кого хто зможе сам здогадатись? Так, у того ж таки Рошена, бо така шикарна схема закручена була з тою фабрикою, що перед його менеджерами таки варто зняти капелюха. упоротим опонентам можу сказати одне, не чіпляйтесь до слова Рошен, існує дуже багато компаній у яких імʼя самізнаєтечиє навіть не згадується, але у кінцевих бенефіціарах так чи інакше вираховується. просто подумайте, чому севастопольський завод який був виміняний на трубу мертвечука він і досі малює у декларації, а на російські схеми рошена, які нібито у нього забрані безповоротньо і досі в ходу якісь акції ні? Цікаво Змінено 19 лютого 2024 користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 19 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2024 1 час назад, Vinsol2009 сказал: Врятувати Маріуполь від захоплення було неможливо. Про це в інтерв'ю "Радіо Свобода" розказав генерал-лейтенант Олександр Павлюк, який на момент початку повномасштабної війни Росії з Україною очолював Операцію об'єднаних сил (ООС) на Донбасі. Нагороди та відзнаки: звання «Герой України» з врученням ордена «Золота Зірка» (4 березня 2022) — за особисту мужність і героїзм, вагомий внесок у захист державного суверенітету та територіальної цілісності України (c) Вікі. Мабуть, отримав за сдачу оборону Маріуполя? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз