US7IGN Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня www.bbc.com/ukrainian/articles/c4nv12ydq5po В Україні скасували статус "обмежено придатний". Тепер військові та військовозобов'язані можуть бути тільки придатними чи непридатними для військової служби. Ті ж громадяни, які поки що мають статус обмежено придатних, мають протягом 9 місяців пройти повторну військово-лікарську комісію. Про це йдеться в змінах до законів про забезпечення прав військових та поліцейських на соціальний захист, які 2 квітня підписав президент. Але як це буде відбуватися на практиці? Чи тепер усі, хто раніше був обмежено придатним, після ВЛК стане придатним? Чи розширять список захворювань, з якими вважатимуть непридатними для військової служби? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня 20 минут назад, US7IGN сказал: Але як це буде відбуватися на практиці? Билеты подорожают... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня 1 годину тому, US7IGN сказав: шахеди то фігня. ФАБи чим збивати? здається мені кацапи будуть робити як в Маріуполі та Бахмутоавдіївці... - 5 і два будинки, то не фігня. А головне, що їх можна збивати, і потрібно. Це не фаби і не с300 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2 хвилини тому, Canton сказав: Билеты подорожают... Ничего не поделаешь, — серьёзно ответил Швейк. — Меня за идиотизм освободили от военной службы. Особой комиссией я официально признан идиотом. Я — официальный идиот. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня 33 минуты назад, US7IGN сказал: и тепер усі, хто раніше був обмежено придатним, після ВЛК стане придатним? А какая разница? Обмежено придатни так само призываются. Двоих знакомых точно знаю. Не штурмовики.Не очень понимаю, аэророзведка, корректировка артиллерии , короче километров 5 от 0, может не точно. Месяц учебки во Львове, на зарядку не выходили ну и особо физически не напрягали. У одного гипертония 160 на 110, у другого там что-то с позвонками, но призвали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня 4 хвилини тому, ks6 сказав: У одного гипертония 160 на 110 як мені сказали лікарі це нормальний тиск. тільки друга цифра має більшою бути 😉 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня (змінено) 1 година тому, US7IGN сказав: як мені сказали лікарі це нормальний тиск. тільки друга цифра має більшою бути 😉 Що це за лікарі? Перша цифра, зазвичай, росте більше, ніж друга, при підвищеному тиску. Якщо різниця до 50 - то нормально, при відхиленні від 120 на 80. В моєї покійної матері робочий тиск на протязі тривалого часу був 160 на 100. Вже перед смертю був гіпертонічний криз і лікарі в лікарні домоглися тиску 120 на 80, чим її і вбили. Змінено 4 квітня користувачем Вячеслав63 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня 14 годин тому, Бездомный сказав: курко , ось тобі доказ , що кацап - тор не кров "паручік Галіцин" - не кацап Що там цей Малінін, ось Потап мочить - uainfo.org/blognews/1712226696-noviy-zashkvar-potap-vistupit-u-nimechchini-yak-artist-rosiyskogo.html 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня 20 минут назад, Вячеслав63 сказал: Якщо різниця до 50 - то нормально, при відхиленні від 120 на 80. Это как это? Не уловил смысла... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2 години тому, US7IGN сказав: Чи тепер усі, хто раніше був обмежено придатним, після ВЛК стане придатним? Чи розширять список захворювань, з якими вважатимуть непридатними для військової служби? Свята простота. Ну який же дурень буде зменшувати кормову базу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня 1 годину тому, US7IGN сказав: як мені сказали лікарі це нормальний тиск. тільки друга цифра має більшою бути 😉 У меня нижнее 110 было лет 15, а потом чуть не сдох. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг зазначив, ситуація на полі бою в Україні складна, позаяк, за його словами, росії вдається просуватися вздовж лінії фронту, а тому він спрогнозував два сценарії розвитку подій. Перший — країнам-членам НАТО вдається збільшити підтримку — і тоді Україна зможе повернути більше територій. Інший сценарій передбачає варіант, коли НАТО не вдасться мобілізувати підтримку Україні — і тоді вже росія захопить більше українських територій. hromadske.ua/posts/gensek-nato-mozhlivi-dva-scenariyi-rozvitku-podij-na-fronti-v-ukrayini Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня 1 година тому, Вячеслав63 сказав: лікарі в лікарні домоглися тиску 120 на 80, чим її і вбили. Маячня. Вбило її те, що син вчасно не піклувався. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня 49 хвилин тому, Canton сказав: Это как это? Не уловил смысла... Не було там сенсу, маячня. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня 43 хвилини тому, Canton сказав: Это как это? Не уловил смысла... 140 на 90, як зараз у мене - то нормально для мого віку, хоча це і відхилення від норми (120 на 80). Різниця між нижньою і верхньою цифрою - 50 - теж в нормі. Більше - вже гірше, хоча коли різниця 30 і менше - це погано. До речі, тиск змінюється на протязі дня, під вечір росте. Окрім того, не знаю, як у кого, влітку в мене він падає, іноді до 110 на 70. Мабуть, тому, що більше овочів-фруктів споживаєш і більше рухаєшся. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня 3 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: Маячня. Вбило її те, що син вчасно не піклувався. Це не маячня, це іншіі лікарі сказали, що при гіпертонічному кризі не можна різко знижувати тиск. В неї вже був мікроінсульт від таких маніпуляцій попередній разу, коли вона лежала в лікарні. А по іншій фразі можу сказати тільки одне, хоч, зазвичай і не користуюсь таким лексиконом, але тут особливий випадок - ти - підор. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня 7 годин тому, tort сказав: ти для чого тут це пишешь? от який сенс? корегуєш чи нагнітаєш? чи ти просто дов6ойо6? Ви якось так невпевнено спитали, ніби це не можна поєднувати одночасно. Тіпа твікс, або трівадномфлаконє. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня 6 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Це не маячня, це іншіі лікарі сказали, що при гіпертонічному кризі не можна різко знижувати тиск. В неї вже був мікроінсульт від таких маніпуляцій попередній разу, коли вона лежала в лікарні. А по іншій фразі можу сказати тільки одне, хоч, зазвичай і не користуюсь таким лексиконом, але тут особливий випадок - ти - підор. Підор це той, хто не піклується про своїх батьків. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня (змінено) 6 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Підор це той, хто не піклується про своїх батьків. Згоден, але це до мене не має ніякого відношення. Змінено 4 квітня користувачем Вячеслав63 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня (змінено) 4 години тому, Song сказав: ПС глядя с какой легкостью, пусть и в нездоровых фантазиях, вы готовы отправить на смерть всех и вся прикрывать вашу сморщенную сраку Почему все форумные кацапыськи постоянно говорят о пятой точке? Ржущая радистка так вааще при каждом случае. Или у кого шо болит тот за то и говорит? Вот ща за пuдopов вброс. Неспроста это. Цитата Song сказал: уверен, что среди мобилизованных не будет ни ваших детей, ни ваших внуков Ты реально тварь, раз ему сказал. Змінено 4 квітня користувачем Фрай 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня 14 хвилин тому, Danylo Ivanov сказав: десь заплакав Яценюк... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Song Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня (змінено) 10 минут назад, Фрай сказал: Ты реально тварь, раз ему сказал. От твари слышу Змінено 4 квітня користувачем Song 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня (змінено) 12 минут назад, US7IGN сказал: десь заплакав Яценюк... Змінено 4 квітня користувачем Danylo Ivanov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня (змінено) 37 минут назад, Danylo Ivanov сказал: Вроде этот дядя давно в политике. Должен соображать как себя презентовать. Ну сделал хорошее дела = показал покрашенные брендированные под свой фонд 6 железяк (возможно они работают). Всьо! Сделал - отчитался перед "народом". И тут надо себе сказать "стоп!". Народ сам оценит тебя, скромнягу бизнесмена-патриота. Нет, дядя начинает критиковать власть и тут появляется политический душок с гнильцой. Змінено 4 квітня користувачем Propeller 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз