irina1969 Опубліковано: 10 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2024 16 хвилин тому, Canton сказав: 🇦🇹В Австрії з'явилися антиукраїнські сіті-лайти — Heute. На зображенні Зеленський обіймається з главою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляєн. Під картинкою підпис «Корона хаос», «Розпалювання війни», і заклик «Зупинити безумство ЄС!». За плакати заплатила австрійська Партія свободи в рамках передвиборчої кампанії до Європарламенту. Що ще можна ще очікувати від партіі, яка підписала договір про співпрацю з "единою россією" це по-перше, по- друге- скоро перевибори і Урсула іде на вибори і по-трете-Австрія завжди були ватна...зрада відміняється 6 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 10 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2024 1 час назад, Vinsol2009 сказал: Мне уже звонят соседи с Салтовка и спрашивают тикать или ждать? З міста Вовчанська та навколишніх н.п. на Харківщині (https://t.me/+bJbrYjkWbPE3ZWIy) евакуюють населення, — очільник Вовчанської МВА Зараз ми евакуюємо населення. Спільно з волонтерами і поліцією працюємо. Вивозимо з Вовчанська і ближніх населених пунктів, — заявив Гамбарашвілі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 10 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2024 11 хвилин тому, US7IGN сказав: ну як сказати. бачу багато коментарів в LinkedIn від європейців які не бачать сенсу підтримувати Україну. не тому що проти або їх турбує корупція тут чи ще щось. просто вони питають свою владу - чи всі проблеми вже вирішені у них що таке бабло витрачається на Україну? от такі меркантильні інтереси звичайних людей. до речі, брити та французи не вважають свою владу зразком доброчесності та не впевнені в ефективності використання нею грошей. у них є НАТО і вони не бачать навіщо парашці нападати на них якщо виходило гарно торгувати. Мабуть Netflix у них забанений. Don`t look up. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2024 1 хвилину тому, MaxS сказав: Мабуть Netflix у них забанений. Don`t look up. Так в Україні теж... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 10 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2024 6 хвилин тому, Canton сказав: З міста Вовчанська та навколишніх н.п. на Харківщині (https://t.me/+bJbrYjkWbPE3ZWIy) евакуюють населення, — очільник Вовчанської МВА Зараз ми евакуюємо населення. Спільно з волонтерами і поліцією працюємо. Вивозимо з Вовчанська і ближніх населених пунктів, — заявив Гамбарашвілі. Людям не позавидуешь, третий раз фронт проходит. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 10 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2024 З приводу свого сина я теж дала пояснення громадськості. Антон виїхав за три з половиною роки до початку повномасштабного вторгнення. Не те, що виїхав - він емігрував. І повертатися в країну він не збирається. Власності у нього немає, фабрики кондитерської у нього немає. Він ні на що не претендує і він не порушував закон і не виїжджав 24.02.2022", - заявила Наталія Мосейчук. А у Порошенко власність є, і тому він сука, а я біла і пухнаста. Насправді зелена... гнида. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2024 18 хвилин тому, irina1969 сказав: Що ще можна ще очікувати від партіі, яка підписала договір про співпрацю з "единою россією" це по-перше, по- друге- скоро перевибори і Урсула іде на вибори і по-трете-Австрія завжди були ватна...зрада відміняється ваша правда. не там зраду шукають... Міністерка з питань економічного співробітництва Німеччини Свенья Шульце 16 годин добиралася до Києва для зустрічі з віцепрем'єр-міністром з відновлення України – міністром розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександром Кубраковим, але його звільнили у день приїзду німецької чиновниці 9 травня. Про це повідомив Welt. Наголошують, що Шульце на переговорах мала обговорювати розвиток української енергомережі, допомогу Німеччини, а також підготовку конференції з відновлення України, заплановану на 11–12 червня в Берліні. Як зазначив Welt, таку важливу для України конференцію мали готувати Шульце й Кубраков. Німецька міністерка підкреслила, що вважає його відставку "дуже, дуже сумною", оскільки вони разом просували багато проєктів. gordonua.com/ukr/news/politics/tse-nedobra-novina-nimetska-ministerka-16-hodin-dobiralasja-do-kijeva-dlja-zustrichi-z-vitsepremjerom-kubrakovim-ale-joho-zvilnili-zmi-1706638.html 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 10 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2024 Чучело г+г мосейчучело. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2024 (змінено) 1 час назад, irina1969 сказал: Що ще можна ще очікувати від партіі, яка підписала договір про співпрацю з "единою россією" це по-перше, по- друге- скоро перевибори і Урсула іде на вибори і по-трете-Австрія завжди були ватна...зрада відміняється та там один райффайзен - спонсор на мільярди терроризму та геноциду чого вартує Змінено 10 травня 2024 користувачем Бездомный 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 10 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2024 (змінено) 1 година тому, murava сказав: Це все може бути типовими розмовами ні про що. Ми не знаєм реальний стан справ, знаєм лише зі слів в новинах. Я вже можу навести мінімум три причини, за якими ви, маючи всі підстави або можливості/умови для перетину і відстрочки,не зможете її отримати і тим більше виїхати. Багато незрозумілого. Наприклад, сидіти місяцями стогнати, що не можна виїхати - теж мотивація потрібна... Якщо підлягаєш призову - сидів би тихо, щоб не світитися. А якщо не підлягаєш - то для чого? Розганяти зраду? Але найнезрозуміліше - нити, коли вже виїхав. Це - навіщо? Я знаю, що ця тема саме в такому вигляді - основний розгін кремлеботів. Але ж тут-то, на українському будівельному форумі - тільки українці, їм це навіщо? Колаборантів тут немає, ждунів теж, я правильно мислю? Змінено 10 травня 2024 користувачем iiigolkin 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zak Опубліковано: 10 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2024 1 час назад, murava сказал: Я вже можу навести мінімум три причини, за якими ви, маючи всі підстави або можливості/умови для перетину і відстрочки,не зможете її отримати і тим більше виїхати. Наведіть будь ласка. Знаю приклад коли людина з відстрочкою та оформленими документами від ТЦК не може виїхати більше місяця. Але не розумію чому, розпитати не маю можливості. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 10 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2024 (змінено) 1 годину тому, murava сказав: Це зовсім не так Ситуація така, що на даний момент народ бігає від тцк і масово косить від армії не по причині своєї гівняності - з народом все нормально. Причина в простому - народ не вірить владі. Оцей весь ***ьож про патріотизм закінчується рівно на факті усвідомлення того, що попавши в окоп, тебе просто злиють політики або станеш жертвою абсурдних наказів командування, до яких нема довіри - ти просто не розумієш на чиєму вони боці, окрім свого власного і на кого вони працюють по факту з огляду на їх ідіотські рішення. Незважаючи на всі призиви армії всім в окопи - це марна справа. Народ не бачить сенсу, перспектив і не має озвучених реальних планів (окрім кордонів 91го з марафону). Не піде він в армію, а заганяти його в армію примусово - це настроїти населення проти армії. Якщо мета саме в тому - то в принципі все йде по плану. Остані рішення про необхідність закриття від загалу реєстрів судових справ в частині порушень мобілізації, призову і військових злочинів тому наявний приклад. Давайте тоді говорити про те, що українці не вірять будь якій владі. Це якась "національна традиція". Про Кравчука не пам'ятаю, а вже починаючи із Леоніда Даниловича були лозунги "Кучму геть!" В кожній країні кількість патріотів (та активних людей) складає до 15-20%. Якби їх було більше, то ніколи Порошенко і Зеленський не стали б президентами. Прошу не плутати із "форумним патріотизмом": сам/чоловік/син не на фронті, перейшов на українську мову і строчить повідомлення про кордони 91-го. З приводу "абсурдних наказів командування". Давайте дивитися ширше, після розраду радянського союзу не створювалися проукраїнські силові структури. До слова, табличку КДБ замінили на СБУ з тими самими людьми (в тому числі агентами/кротами). Там само проводилися і "реформи" зразка 2014 р за стандартами НАТО. Зараз отримуємо результати. Змінено 10 травня 2024 користувачем XL.pro 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 10 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2024 3 минуты назад, XL.pro сказал: Там само проводилися і "реформи" зразка 2014 р за стандартами НАТО. Прям какая то секта свидетелей реформ и стандартов НАТО.... Какие такие реформы и стандарты могут противостоять навалу рашки, на страну в несколько раз меньше и беднее?? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 10 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2024 (змінено) 3 години тому, Дощ сказав: е всіх, а лише косарів-ухилянтів, які намагаються звинуватити і знецінити військових, виправдовуючи власний страх і недолугість Так тільки суд може визнати людину "косарєм". А стосовно мене - враховуючи кількість нагород - держава іншої думки. Бажаю вам реально кар'єрного зросту. Можливо колись лишите мене державних нагород Ви самі відокремили себе від суспільства, якщо вам соромно діставати посвідчення УБД. Я не комплексую з цього приводу і зі всіма спілкуюся нормально і не ділю людей. Гарно з вами попрацювали замполіти та всілякі Карасі. Тільки психологічні чари на мене не діють А військові святі люди? Якщо людина порушує щось - байдуже, хто він. Бо так можна і виправдати вбивство поліцейського двома вояками, які везли зброю хто зна куди 3 години тому, Дощ сказав: Чим? Впевнений вас можна було замінити не ОР-1 Отже не знаєте, це логічно. Чергове підтвердження, що ви "нє в тємє". Є питання, які вирішуєте не ви. Військові, які періодично до нас приїздять, іншої думки. Я розумію - епоха "простих рішень" Змінено 10 травня 2024 користувачем Магирус 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 10 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2024 16 минут назад, Zak сказал: Наведіть будь ласка. Знаю приклад коли людина з відстрочкою та оформленими документами від ТЦК не може виїхати більше місяця. Але не розумію чому, розпитати не маю можливості. Людину з оформленими в тцк документами не випустили як супроводжуючого інваліда, посилаючись на те, що раніше супроводжуючий повернувся не разом з інвалідом. Законних підстав немає. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 10 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2024 (змінено) 1 час назад, US7IGN сказал: навіщо Європі конкуренти? навпаки, більше сенсу підтримувати владу яка робить країну неконкурентною. Не задля опонування, але пригадаймо шлях Польщі, її також ніби недоцільно було піднімати у свій час. А колись вони на "Малюхах" обшукували в межах досяжности кожний куточок України в пошуках банальних совкових товарів. Адже не в усіх европейців свідомість як у австрійських жабок, яки полюбляють варитись в окропі. Змінено 10 травня 2024 користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 10 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2024 2 години тому, murava сказав: Про дешеву робочу силу можна забути - ця робоча сила зараз в армії або в цупких лапках тцк Вже проблема інженера знайти. І це тільки початок 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 10 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2024 3 часа назад, Alvalk сказал: Кажуть, щось у русні пішло не так: Стрілече, Красне, Пильне, Борисівка взяты орками. Создан плацдарм по фронту 10 км и в глубину 5 км. Наши тянут резервы 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2024 8 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Не задля опонування, але пригадаймо шлях Польщі, її також ніби недоцільно було піднімати у свій час. А колись вони на "Малюхах" обшукували в межах досяжности кожний куточок України в пошуках банальних совкових товарів. Адже не в усіх европейців свідомість як у австрійських жабок, яки полюбляють варитись в окропі. Шлях Польщі був обумовлений іншим вибором поляків. Згадайте їх реформи і заборону комуністів. За австріяк не хвилюйтеся. Щоб ми так жили як австрійці. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2024 16 хвилин тому, Gonchik сказав: Людину з оформленими в тцк документами не випустили як супроводжуючого інваліда, посилаючись на те, що раніше супроводжуючий повернувся не разом з інвалідом. Законних підстав немає. Суди, закони... Забувайте вже 3 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2024 (змінено) 34 минуты назад, US7IGN сказал: Шлях Польщі був обумовлений іншим вибором поляків. Згадайте їх реформи і заборону комуністів. За австріяк не хвилюйтеся. Щоб ми так жили як австрійці. вибір поляків було обумовлено тим , що поляків кацапи та смердюча макиївська даунбасямба не піддавали геноциду і не кацапізували так , як українців . Змінено 10 травня 2024 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 10 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2024 (змінено) 14 хвилин тому, US7IGN сказав: Шлях Польщі був обумовлений іншим вибором поляків. Згадайте їх реформи і заборону комуністів. За австріяк не хвилюйтеся. Щоб ми так жили як австрійці. Знову балачки про "загнівающую Європу" ? У мене мама в Австрії мешкає 21 рік, заробила на пенсію. А враховуючи, що вона інвалід ІІ групи (рак) - в Україні або прийшлося би продати оселю, щоб оплатити операцію, або померти. А моя бабуся таку пенсію отримує (друга війна вже у неї), що держава на утримання полоненого орка витрачає в тричі більше. А потім ми дивуємося, чому з того ж Часового Яру близько 700 людей не хочуть евакуюватися. А їх всі таврують та чмирять - "ждуни". Та не ждуни вони (є і такі, звісно). Просто це переважно люди похилого віку, які нафуй не потрібні нікому і державі в першу чергу. Їм немає куди евакуюватися і їм вже байдуже Змінено 10 травня 2024 користувачем Магирус 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2024 (змінено) 3 хвилини тому, Магирус сказав: Знову балачки про "загнівающую Європу" ? У мене мама в Австрії мешкає 21 рік, заробила на пенсію. А враховуючи, що вона інвалід ІІ групи (рак) - в Україні або прийшлося би продати оселю, що оплатити операцію, або померти Балакають в основному ті хто там ніколи не був і не спілкуються з іноземцями. Що мене вразило найбільше в бритах - самий бідний та соціально незначущий може розраховувати на повагу до себе та захист своїх прав судом та законами. Змінено 10 травня 2024 користувачем US7IGN 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 10 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2024 (змінено) 12 хвилин тому, US7IGN сказав: самий бідний та соціально незначущий може розраховувати на повагу до себе та захист своїх прав судом та законами. У мене ще знайомі є, які мріють про "військову хунту". Вони не знають, що таке військова диктатура. Це хана країні та економіці. Чому в цивілізованих країнах посада Верховного Головнокомандувача - цивільна. Щоб контролювати військових. Я кажу - яка "хунта" ? ти думаєш, якомусь умовному порядному бійцю дадуть дірватися до влади? Ні. Будуть керувати умовні Паворознюки та розумний криміналітет в погонах Змінено 10 травня 2024 користувачем Магирус 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2024 53 хвилини тому, XL.pro сказав: Давайте тоді говорити про те, що українці не вірять будь якій владі. Це якась "національна традиція". Про Кравчука не пам'ятаю Кравчуку організували революцію на граніті і дострокові вибори. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз