Canton Опубліковано: 2 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2024 6 минут назад, sergio сказал: Можна с машинним зрением ударные отправить. Чтобы по факту ипошить. А можно ядреную бимбу на кухне собрать,..и по Кремлю сразу... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2024 28 минут назад, US7IGN сказал: там моря немає... При, чем тут море?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 2 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2024 (змінено) 32 минуты назад, unreal1975 сказал: З супутників все видно Как раз перебазирование идет после прохода спутника...уверен в этом...это еще на моей памяти было... И срок попадания этих данных к нам - никак не реальное время А своих геостационаров у нас нет Змінено 2 липня 2024 користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2024 11 хвилин тому, sergio сказав: При, чем тут море?! малюки та сібейбі по небу не літають... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2024 13 минут назад, US7IGN сказал: малюки та сібейбі по небу не літають... Так я мав на увазі БПЛА з машинним зором, які підлітають до аеродрому по координатам, а далі по місцю вишукують мішень. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2024 29 хвилин тому, Canton сказав: Как раз перебазирование идет после прохода спутника...уверен в этом...это еще на моей памяти было... И срок попадания этих данных к нам - никак не реальное время А своих геостационаров у нас нет А як же Притулин? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 2 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2024 8 годин тому, Юрий Киев сказав: https://www.facebook.com/share/BvVqiVVJ6pm1mLSx/ Маса вакансій до Птахів Мадяра Навіщо? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2024 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2024 (змінено) 2 години тому, Canton сказав: Над ними не висит...а самолетики тасуют... к чему бы это? Є думка, що тому, що попередники, які проєбалі попередні атаки, вже отримали свої кримінальні справи, та інші методи заохочення до розпіздяйства. (о, вище пан US7IGN таку ж думку висловив) А в нас по одній і той самій схемі, з весни, вже навіть не п'ятий раз прилітає, і не тільки у Миргород. У нас іноді навіть по городському телеграмканалу новин коментують, де літає беспілот ... рукаобличчя ... Змінено 2 липня 2024 користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2024 www.gp.gov.ua/ua/posts/gotuvali-provokaciyi-v-kijevi-zi-sproboyu-zaxoplennya-vladi-pravooxoronci-vikrili-grupu-osib 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2024 12 годин тому, Юрий Киев сказав: https://www.facebook.com/share/BvVqiVVJ6pm1mLSx/ Маса вакансій до Птахів Мадяра 59 хвилин тому, Магирус сказав: Навіщо? Незрозуміло, навіщо вбивати окупантів України? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2024 www.ukrinform.ua/rubric-polytics/3881266-derzdep-pro-zaavi-orbana-rosia-povinna-vivesti-vijska-z-ukraini.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2024 www.ukrinform.ua/rubric-ato/3881206-ostin-na-zustrici-z-umerovim-anonsuvav-novij-oboronnij-paket-na-23-milarda.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 2 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2024 (змінено) Для розрядки. Да пробачать мене модератори. Во імя святого воєнкома і адміністратора, да святітся коронарний розряд... Люмінь... Общєм... Були часи - бабусі падали з кроватей у сусідніх квартирах. Навіть сусідка з першого поверху прибігла і мені люлєй вставляла. Ех, були часи!!! Це мій драм-кавер. Це не реклама У мене є мрія - створити наш український рок-гурт. І я живу цією мрією. І згагати всіх загиблих хлопців.. Змінено 2 липня 2024 користувачем Магирус 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 2 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2024 2 години тому, 7351 сказав: Незрозуміло, навіщо вбивати окупантів України? Ой, ну шо ви починаєте... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 3 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2024 4 години тому, Магирус сказав: Для розрядки. Да пробачать мене модератори. Во імя святого воєнкома і адміністратора, да святітся коронарний розряд... Люмінь... Общєм... Були часи - бабусі падали з кроватей у сусідніх квартирах. Навіть сусідка з першого поверху прибігла і мені люлєй вставляла. Ех, були часи!!! Це мій драм-кавер. Це не реклама У мене є мрія - створити наш український рок-гурт. І я живу цією мрією. І згагати всіх загиблих хлопців.. Добре жити в приватному будинку. Закрив вікна і можеш вмикати гітарний комбік, як тобі хочеться. Жінка, правда, не витримує такого звуку. Ну, то таке. Раніше в Полтаві, в різних місцях, грали й співали хлопці-афганці. Заробляли на "шапку" якісь гроші, в піснях згадували своїх товаришів. Непогано звучали, між іншим. Хоч і з примітивною мінімальною апаратурою. Я їх не знаю, може й не місцеві. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2024 Волонтеры подогнали... 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2024 «Дія» спробувала відбрехатися, але вляпалася ще більше. На днях мені вдалося привернути увагу суспільства до підтвердження американськими виданнями, ФБР та судовими інстанціями зламу Дії у січні 2022 та витоку даних мільйонів українців: cutt.ly/Uedvh93P «Дієвим» сильно не сподобалося, що американці викрили їхній обман і вони спробували розрулити ситуацію. Щоправда, у властивій собі манері: тиск, залякування, ще більша брехня на заперечення брехні попередньої. Дивіться, спочатку у статті Голосу Америки cutt.ly/sedqsH55 було написано так: «Хакери ГРУ також викрали з урядового порталу цифрових послуг Дія дані 13,5 мільйонів користувачів і розмістили їх для нелегального продажу в мережі» Але після скандалу в Україні, текст статті Voice of America змінився і в нього добавили «коментар пресслужби Дії», згідно якого, цитую: « На порталі Дія в той час нараховувалось тільки 1,5 мільйона користувачів» Ааа! (хапається за лоба) Невже можна ж так тупо брехати?! Варто лишень погуглити слова “кількість користувачів перевищила 13 млн осіб Дія Федоров” - і побачите купу лінків, у яких Федоров вихваляється кількістю користувачів станом на початок січня 2022 року – 13 мільйонів! Чи може станом на 3 січня бути 13 мільйонів користувачів, а за пару тижнів – вже 1,5 мільйони? Явно хтось один дзюрить в очі, чи не так? При цьому в обвинувальному акті суду штату Меріленд (США) англійською по білому написано: “У той самий день змовники запропонували до продажу в інтернет дані 13,5 мільйонів користувачів з Diia.gov.ua за $80,000.» (пункт 28, cutt.ly/hedV42QX ) Тобто федорови брехали про злам Дії та витік даних 13 мільйонів користувачів у 2022, хоча купа людей знайшло дані про себе і підтвердило, що злиті дані були свіжими, актуальними і саме з Дії: cutt.ly/jOMKavX Вони брешуть про це ж у 2024, попри твердження американського суду та пори інші докази. Щоб приховати брехню попередню, вони брешуть виданню Voice of America – і видання слухняно вносить зміни у свою статтю. Вони також брешуть українським журналістам, причому офіційними листами електронною поштою: “Ви поширюєте гіпотезу, якій нема підтвердження” Причому нова брехня настільки одноклітинна, що спростовується кількома секундами гугління. Брехня, брехня, брехня, одна брехня. Їх ловлять на брехні, вони знов брешуть щоб відбрехатися – а їх знову ловлять, от біда. І їм за це нічого не буде, шановна громадо. Україна мега-толерантна до такої поведінки влади. У цивілізованій країні, віце-прем’єр-міністр, спійманий на подібних маніпуляціях - вилетів би з посади без шансів повернення у публічну політику. Але ми ж з вами в Україні, у нас таке нормально. До речі, Голос Америки, ви не пробували перевіряти заяви українських посадовців? Звикли довіряти «виключно офіційним каналам»? Так це ви дарма, це не працює у поточній версії України. Є такий народний вислів «3,14здить як дише». Рівно це можна сказати і про «прес-секретаря Дії Тамару», і про саму Дію, і про очільника МЦТ Федорова, та й про всю мильну бульбашку урядово-примусової «цифровізації». Замість визнавати помилки та некомпетентність, замість чесної комунікації з суспільством, жижиталізатори в усіх випадках обирають шлях уріно-офітальмології, примітивних півкрокових маніпуляцій, диктату та обману. А проти тих, хто їх критикує, Михайло Федоров та його посіпаки сміливо застосовують репресії, переслідування, навіть не гребують спробами фізичної ліквідації – усе щоб примусити «закрити рота». Не вирішити проблему, а замести її під килим. І наостанок завдання на логіку: якщо Федоров&Со настільки бездарно брешуть стосовно величезних проблем з безпекою Дії – як думаєте, чи не будуть застосовані ті ж практики відносно їхніх же поробок Резерв+ та Армія+ ? К. Корсун Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 3 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2024 1 час назад, Canton сказал: «Дія» спробувала відбрехатися, але вляпалася ще більше. На днях мені вдалося привернути увагу суспільства до підтвердження американськими виданнями, ФБР та судовими інстанціями зламу Дії у січні 2022 та витоку даних мільйонів українців: cutt.ly/Uedvh93P «Дієвим» сильно не сподобалося, що американці викрили їхній обман і вони спробували розрулити ситуацію. Щоправда, у властивій собі манері: тиск, залякування, ще більша брехня на заперечення брехні попередньої. Дивіться, спочатку у статті Голосу Америки cutt.ly/sedqsH55 було написано так: «Хакери ГРУ також викрали з урядового порталу цифрових послуг Дія дані 13,5 мільйонів користувачів і розмістили їх для нелегального продажу в мережі» Але після скандалу в Україні, текст статті Voice of America змінився і в нього добавили «коментар пресслужби Дії», згідно якого, цитую: « На порталі Дія в той час нараховувалось тільки 1,5 мільйона користувачів» Ааа! (хапається за лоба) Невже можна ж так тупо брехати?! Варто лишень погуглити слова “кількість користувачів перевищила 13 млн осіб Дія Федоров” - і побачите купу лінків, у яких Федоров вихваляється кількістю користувачів станом на початок січня 2022 року – 13 мільйонів! Чи може станом на 3 січня бути 13 мільйонів користувачів, а за пару тижнів – вже 1,5 мільйони? Явно хтось один дзюрить в очі, чи не так? При цьому в обвинувальному акті суду штату Меріленд (США) англійською по білому написано: “У той самий день змовники запропонували до продажу в інтернет дані 13,5 мільйонів користувачів з Diia.gov.ua за $80,000.» (пункт 28, cutt.ly/hedV42QX ) Тобто федорови брехали про злам Дії та витік даних 13 мільйонів користувачів у 2022, хоча купа людей знайшло дані про себе і підтвердило, що злиті дані були свіжими, актуальними і саме з Дії: cutt.ly/jOMKavX Вони брешуть про це ж у 2024, попри твердження американського суду та пори інші докази. Щоб приховати брехню попередню, вони брешуть виданню Voice of America – і видання слухняно вносить зміни у свою статтю. Вони також брешуть українським журналістам, причому офіційними листами електронною поштою: “Ви поширюєте гіпотезу, якій нема підтвердження” Причому нова брехня настільки одноклітинна, що спростовується кількома секундами гугління. Брехня, брехня, брехня, одна брехня. Їх ловлять на брехні, вони знов брешуть щоб відбрехатися – а їх знову ловлять, от біда. І їм за це нічого не буде, шановна громадо. Україна мега-толерантна до такої поведінки влади. У цивілізованій країні, віце-прем’єр-міністр, спійманий на подібних маніпуляціях - вилетів би з посади без шансів повернення у публічну політику. Але ми ж з вами в Україні, у нас таке нормально. До речі, Голос Америки, ви не пробували перевіряти заяви українських посадовців? Звикли довіряти «виключно офіційним каналам»? Так це ви дарма, це не працює у поточній версії України. Є такий народний вислів «3,14здить як дише». Рівно це можна сказати і про «прес-секретаря Дії Тамару», і про саму Дію, і про очільника МЦТ Федорова, та й про всю мильну бульбашку урядово-примусової «цифровізації». Замість визнавати помилки та некомпетентність, замість чесної комунікації з суспільством, жижиталізатори в усіх випадках обирають шлях уріно-офітальмології, примітивних півкрокових маніпуляцій, диктату та обману. А проти тих, хто їх критикує, Михайло Федоров та його посіпаки сміливо застосовують репресії, переслідування, навіть не гребують спробами фізичної ліквідації – усе щоб примусити «закрити рота». Не вирішити проблему, а замести її під килим. І наостанок завдання на логіку: якщо Федоров&Со настільки бездарно брешуть стосовно величезних проблем з безпекою Дії – як думаєте, чи не будуть застосовані ті ж практики відносно їхніх же поробок Резерв+ та Армія+ ? К. Корсун Якщо якісь данні попали в мережу(пошта, додаток, база і т.д.), то треба рахувати, що вони вже загальнодоступні. Надіятись на чесність чиновника і на захист "дії" та інших додатків - це дитяча позиція. Ти або приймаєш умови гри, що твої данні будуть 100% злиті, або не приймаєш участь в цьому взагалі. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2024 37 минут назад, SermenK сказал: Якщо якісь данні попали в мережу(пошта, додаток, база і т.д.), то треба рахувати, що вони вже загальнодоступні. Надіятись на чесність чиновника і на захист "дії" та інших додатків - це дитяча позиція. Ти або приймаєш умови гри, що твої данні будуть 100% злиті, або не приймаєш участь в цьому взагалі. З моїх знайомих в Резерв + пореєструвалися тільки ті, хто працює. Роботодавці заставили. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dark FeniX Опубліковано: 3 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2024 2 минуты назад, sergio сказал: З моїх знайомих в Резерв + пореєструвалися тільки ті, хто працює. Роботодавці заставили. А до чого тут реєстрація? Вони і так були у базі, застосунок лише надає їм доступ до наявної інформації про себе З дією теж саме. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2024 9 хвилин тому, Dark FeniX сказав: А до чого тут реєстрація? Вони і так були у базі, Якби все було так, то нікого б не примушували все це встановлювати, реєструватися і так далі) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 3 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2024 8 хвилин тому, US7IGN сказав: Якби все було так, то нікого б не примушували все це встановлювати, реєструватися і так далі) Примушують для того, щоб обілетити. Зареєструвався, отримав запрошення в ТЦК.Д Дія - це сформована база, хочеш - реєструєшся і маєш до неї доступ, не хочеш, не реєструєшся Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2024 2 хвилини тому, XL.pro сказав: Дія - це сформована база, хочеш - реєструєшся і маєш до неї доступ, не хочеш, не реєструєшся Це залежить від того що в ній є. А там насправді багато чого немає. Це дійсно справа кожного за умови що він точно розуміє що і навіщо робить. Особисто мій досвід каже що коли хтось щось пропонує зробити для мене та щоб мені було зручно безкоштовно, це перша ознака що мене хочуть наїбати. Проста перевірка - запропонувати неймовірні блага конвертувати та віддати готівкою) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2024 (змінено) 19 хвилин тому, US7IGN сказав: Особисто мій досвід каже що коли хтось щось пропонує зробити для мене та щоб мені було зручно безкоштовно, це перша ознака що мене хочуть наїбати. Як ви ж самі колись казали в одному фільмі: Змінено 3 липня 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз