Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 годину тому, tansss сказав:

Новых пользователей нужно сначала обкатать в профильных темах с пол годика, например "как правильно делать бетон в бетономешалке", а уж потом давать возможность постить тут. 

Так это клон и очень похоже на стиль прохожего/гуманите

Цитата

04.02.2024 в 00:23,  Фрай сказав: 

Humanite? 

Або хтось інший, але з порохоботів.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 хвилини тому, 7351 сказав:

Військовий стан -- це вже діктатура.

По факту те, що зараз -- як на мене, набагато м'якше, ніж повинно бути при "справжньому" військовому стані -- дописи рашапропагандонів в цій темі тому доказ.

Для відповідей на такі питання є платні юристи -- вже казав тобі про це...

Безкоштовно -- телемарафон... 

Україна переможе!

8 хвилин тому, 7351 сказав:

Військовий стан -- це вже діктатура.

По факту те, що зараз -- як на мене, набагато м'якше, ніж повинно бути при "справжньому" військовому стані -- дописи рашапропагандонів в цій темі тому доказ.

Для відповідей на такі питання є платні юристи -- вже казав тобі про це...

Безкоштовно -- телемарафон... 

Україна переможе!

Військовий стан це не диктатура. А от ти кретин, тут нічого нового))) 

• Хаха 10
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 годину тому, vadimv сказав:

Білорусь стягує все більше військ, сил ППО та літаків до кордону з Україною, – Associated Press (https://apnews.com/article/belarus-border-ukraine-troop-movement-6d914756f4f873bb1d4462f63cccd5db?utm_source=copy&utm_medium=share) 

резерв...

Посилання на коментар

2 години тому, pump сказав:

Не, если написано на censor.net, тоды - канешна верим...:lol:

Ну, там не все так просто. Олександр Чебаненко - експерт Українського інституту майбутнього. А там цікаве представництво.

Український інститут майбутнього заснований 26 травня 2016 року.[2] Він є спільним проектом представників українського бізнесу, політики та громадського сектора.

Станом на 2019 рік в Інституті працювало близько 20 експертів.[1]

Засновники

[ред. | ред. код]

Директор інституту — Марія Чумак.

Антон Геращенко, екс-депутат Верховної Ради, екс-радник міністра внутрішніх справ;

Анатолій Амелін, бізнесмен;

Ігор Ліскі, бізнесмен, екс-депутат Луганської міськради;

Юрій Романенко, блогер, історик, експерт з міжнародної і внутрішньої політики; шеф-редактор сайту «Хвиля»;

Тарас Березовець, політтехнолог, експерт з питань національної безпеки;

Олексій Скрипник, екс-депутат Верховної Ради.

Наглядова Рада[3]

[ред. | ред. код]

- Деймон Вілсон (США), радник з питань зовнішньої політики США та нинішній виконавчий віце-президент Атлантичної Ради, старший радник Американсько-української ділової ради, член Міжнародної консультативної ради Словацької Атлантичної комісії, колишній старший директор з європейських питань Ради Безпеки США;

- Алекса Чопівськи (США), директорка Програми з питань світової економіки в Інституті Аспену, радниця Міністра економічного розвитку і торгівлі України, заступниця голови Наглядової ради «Україна Інвест», виконавча директорка Українського Дому в Давосі, засновниця Транснаціональної освітньої групи;

- Джонатан Джаногли[en] (Об'єднане Королівство), член Парламенту Великої Британії, колишній речник з питань торгівлі та промисловості в департаменті бізнесу, підприємництва та регуляторної реформи, колишній державний секретар від парламенту в Міністерстві юстиції Великої Британії;

- Марілуїзе Бек (Німеччина), засновниця аналітичного центру Zentrum Liberale Moderne, колишня депутатка Бундестагу та Парламентської асамблеї Ради Європи;

- Павло Клімкін (Україна), Міністр закордонних справ України у 2014—2019, Надзвичайний і Повноважний Посол України в Німеччині, автор численних публікацій про національну безпеку та міжнародні відносини України;

- Віктор Андрусів (Україна), колишній виконавчий директор Українського Інституту Майбутнього, колишній заступник голови Донецької військово-цивільної адміністрації з гуманітарних питань, співавтор багатьох українських законопроєктів та публікацій;[4]

- Ігор Ліскі (Україна), голова ради директорів групи компаній «Ефективні інвестиції», член Ради директорів Канадсько-української торгової палати, колишній депутат Луганської міської ради, активний громадський діяч, ініціатор регіональних та національних соціальних проєктів.

uk.wikipedia.org/wiki/Український_інститут_майбутнього

Посилання на коментар

23 хвилини тому, loader сказав:

Як дитина обіжена...

Законів не читав, але засуджую...

Мені мойша наспівав (С)

Змінено користувачем 7351
Посилання на коментар

44 минуты назад, loader сказал:

Що там сьогодні прийняли про дезертирів і чому? 

Я не знаю… навіть не уявляю, який зараз емоційний пізд@ць почнеться у війську, стосовно нововведень прийнятих Верховною Радою. А саме… Тепер, якщо людина яка раніше самовільно залишила частину (СЗЧ), повернеться добровільно до своєї військової частини, то їй нічого не буде! 

Хлопці вже регочуть (через матюки) на КСП роти. 

- Зараз ротний скаже, «Ну! Я пішов! За себе залишаю Кота. Потім, ну десь через півроку поміняємось.
- Взагалі-то тепер треба створити та затвердити у комбрига графік СЗЧ. З першого вересня по перше квітня йде перший та другий взводи, потім міняємось.
- Та хер там. Я не піду… Дурень, чи що, взимку відпочивати? Ставте мене з першого травня по перше жовтня…

Напевне було би смішно, якщо би не було так сумно… А. Петров, позывной Кот

• Дякую 1
  • Хаха 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Canton сказав:

Я не знаю… навіть не уявляю, який зараз емоційний пізд@ць почнеться у війську, стосовно нововведень прийнятих Верховною Радою. А саме… Тепер, якщо людина яка раніше самовільно залишила частину (СЗЧ), повернеться добровільно до своєї військової частини, то їй нічого не буде! 

- Зараз ротний скаже, «Ну! Я пішов! За себе залишаю Кота. Потім, ну десь через півроку поміняємось.
- Взагалі-то тепер треба створити та затвердити у комбрига графік СЗЧ. З першого вересня по перше квітня йде перший та другий взводи, потім міняємось.
- Та хер там. Я не піду… Дурень, чи що, взимку відпочивати? Ставте мене з першого травня по перше жовтня…

ну правильно. все має бути добровільно. тоді і якість і відповідальність і ефективність повернеться.

• Лайк 2
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Canton сказав:

Та думаю нормальний закон, якраз змусить покращувати управління.

Але очевидно інше - це вже латання дірок. Кількість СЗЧ така що доцільність їх садити нульова. А рік назад приймали збільшення відповідальності солдатам, якщо хтось передивився марафон і забув. І це в той час коли монатіки їздять на концерти Європою, збирають 1к доларів донатів.... 

Посилання на коментар

Українські дрони-камікадзе атакували російський аеродром "Саваслейка" 16 серпня. Там було знищено три російські літаки.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на джерела.

За даними джерел, 16 серпня, в результаті операції ГУР МОУ, було завдано удару дронами-камікадзе по військовому аеродрому "Саваслейка", який знаходиться в Ніжегородській області РФ.

Як повідомляють джерела у воєнній розвідці, внаслідок атаки було знищено літак МІГ-31К/И, два літаки Іл-76 та пошкоджено близько п’яти літаків, ймовірно МІГ-31К/И.

Перед цим по аеродрому було завдано ще один удар - 13 серпня. Внаслідок чого було уражено склад ПММ та пошкоджено літак МІГ-31К/И.

• Лайк 3
  • Дякую 2
Посилання на коментар

Только что, Alvalk сказал:

Українські дрони-камікадзе атакували російський аеродром "Саваслейка"

Хорошо если правда)

Посилання на коментар

4 минуты назад, DimaF сказал:

Хорошо если правда)

навіть якщо тільки половина - теж непогано

Про склад - це 100%, були фото-відео, а літаки там кучно стояли

• Лайк 1
Посилання на коментар

Країна повинна знати своїх героїв :

Ветеран ЗСУ Якімчук заявив, що поліціянтка в Києві назвала його "конченим інвалідом": Нацполіція та омбудсмен відреагували на конфлікт 

Джерело: https://censor.net/ua/n3505888

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

За його словами, підрозділи Сил оборони поки не штурмують завод, щоб це не призвело до зайвих втрат.

«Стороні, яка обороняється, там легше діяти, є підземні комунікації і дуже багато місць, де можна утримувати бойові позиції», —

А чого ж ви там не оборонялися?

Посилання на коментар

5 годин тому, 7351 сказав:

Тут не слухають -- тут читають!

Саме прихильники плісняви, яка отримала копняка від народу України у 2019 році, таке і писали і заявляли...

Ще й бажали ракет на голови всім українцям...

20230828_155916.jpg

• Хаха 5
Посилання на коментар

14 хвилин тому, Юрий Киев сказав:

20230828_155916.jpg

хто цей поц такий? і чи не з тої ж він контори, де 7351 харчується?

Посилання на коментар

1 годину тому, loader сказав:

Та думаю нормальний закон, якраз змусить покращувати управління.

Але очевидно інше - це вже латання дірок. Кількість СЗЧ така що доцільність їх садити нульова. А рік назад приймали збільшення відповідальності солдатам, якщо хтось передивився марафон і забув. І це в той час коли монатіки їздять на концерти Європою, збирають 1к доларів донатів.... 

По досвіду -в сзч 99% уходили ті,від кого і так користі нуль.

В принципі були поодинокі випадки, коли норм пацани йшли в сзч по своїм причинам :рубали їм перевод,губили бойові виплати . Але ці потім самі повертались і ніхто їх не переслідував,виходили на позиції і таким чином якби реабілітовувались.

Той закон головним чином направлявся проти дезертирства та залишення поля бою/позицій...

В принципі сзч-шникам можна давати другий шанс.

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, MaxS сказав:

Хз хто такий

7351 точно не з "тої контори".

p-p.com.ua/news/putin-vvedy-voiska-navishcho-prykhylnyky-poroshenka-khochut-zagostrennya-viiny-na-donbasi/

• Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

2 години тому, loader сказав:

Диктатура поняття неоднозначне і трактувати можна по різному.

По факту військовий стан це в тому числі і обмеження прав громадян,тому справедливо можна говорити ,що так,при ВС своєрідна диктатура.

І хоча президент не отримує всю необмежену повноту влади,але відміна виборів це також формально ознаки диктатури,як мені здається.

• Лайк 2
Посилання на коментар

7 часов назад, Canton сказал:

А вот это - оно самое...

кажуть , не лише касетний  Хаймарс , а й касетний АТАКМС .

невже АТАКМС по території кацапії дозаволили битти ?

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

38 хвилин тому, MaxS сказав:

Схоже, брехати то твоє, єдине, пишайся!

Україна переможе!

підори згинуть!

Змінено користувачем 7351
Посилання на коментар

Тільки що, 7351 сказав:

Схоже, брехати то твоє, єдине, пишайся!

скажи, Юра Якубовський з тобою на одній фермі працює?  Таку хрінь тільки в кварталі могли придумати після передозу Нафтусею

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

15 хвилин тому, Бездомный сказав:

кажуть , не лише касетний  Хаймарс , а й касетний АТАКМС .

невже АТАКМС по території кацапії дозаволили битти ?

є питання, чи дійсно це територія кацапії :)

image.png.e82e8ef5db50877115039232ad5c3170.png

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

11 хвилин тому, MaxS сказав:

скажи, Юра Якубовський з тобою на одній фермі працює?  Таку хрінь тільки в кварталі могли придумати після передозу Нафтусею

Спробуй меньше пити, або меньше брехати, може попустить...

Україна переможе!

підори згинуть!

Посилання на коментар

Окупанти активно бомблять з авіації власні села на Курщині, – Генштаб.

Російські війська активно застосовують авіацію по Курщині. На даний час (станом на 16:00 21 серпня – 24 Канал) відомо про 17 авіаційних ударів, із застосуванням 27 керованих авіаційних бомб, по населених пунктах Росії,
– розповіли в Генштабі.
24tv.ua/okupanti-aktivno-bomblyat-aviatsiyi-vlasni-sela-kurshhini-genshtab_n2623492

Посилання на коментар

10 хвилин тому, 7351 сказав:

Україна переможе!

підори згинуть!

В цьому ніяких сумнівів.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...