Vinsol2009 Опубліковано: 21 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2024 1 година тому, Юрий Киев сказав: Хз хто такий 7351 точно не з "тої контори". p-p.com.ua/news/putin-vvedy-voiska-navishcho-prykhylnyky-poroshenka-khochut-zagostrennya-viiny-na-donbasi/ А де ви таке лайно вишукуєте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2024 24 минуты назад, MaxS сказал: є питання, чи дійсно це територія кацапії . нажаль , цю карту ніхто не вИзнає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 21 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2024 (змінено) 7 хвилин тому, Бездомный сказав: нажаль , цю карту ніхто не вИзнає Без кордону з Китаєм навряд чи Змінено 21 серпня 2024 користувачем MaxS 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 21 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2024 7 минут назад, Бездомный сказал: нажаль , цю карту ніхто не вИзнає Вам мало нашої "домашньої" вати? Треба ще кацапську? Щоб що? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 21 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2024 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 21 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2024 22 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: А де ви таке лайно вишукуєте? А що це ви колегу по цеху лайном називаєте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2024 (змінено) 28 минут назад, yukon сказал: Вам мало нашої "домашньої" вати? Треба ще кацапську? Щоб що? щоб позбавити кацапію чорноморських портів , та й взагалі чорноморського узбероежжя - це багато що змінить , якщо не все . а вата ... у 1991 - му році , бувша УРСР майже поголовно була вата . Кацапію так чи інакше - жорстко , або лагідно , доведеться декацапізовувати , інакше , ця війна триватиме тисячі років Змінено 21 серпня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 21 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2024 Ещё день назад 155 бригада рф выставляла видео убийства пленного ВСУ Вчера ВСУ встретились с 155 бригадой при зачистке Коренево. Не жалели никого. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2024 (змінено) 11 часов назад, Canton сказал: Ещё день назад 155 бригада рф выставляла видео убийства пленного ВСУ Вчера ВСУ встретились с 155 бригадой при зачистке Коренево. Не жалели никого. а де подивитися красівоє кіно ? 155-я отдельная бригада морской пехоты — тактическое соединение морской пехоты Тихоокеанского флота Российской Федерации. Условное наименование — Войсковая часть № 30926 (в/ч 30926). Сокращённое наименование — 155 обрмп. Дислоцируется в городе Владивосток и в посёлке Славянка Приморского края. і не сиділося їм вдома ? Змінено 22 серпня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 21 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2024 (змінено) 20 минут назад, Бездомный сказал: а де подиваитися красівоє кіно ? Где то туточки t.me/+1rd2B3aSl0ViYzVi Я ХЗ, что за телега, но ее упоминали Змінено 21 серпня 2024 користувачем Canton 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 21 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2024 10 хвилин тому, Canton сказав: Где то туточки t.me/+1rd2B3aSl0ViYzVi Я ХЗ, что за телега, но ее упоминали Ї банутий канал. 30 повідомоень за хвилину. Типа,ви з росії, ваш акауни десь там помічений, ви не пройшли перевірку, ви пройшли, потім щнову не пройшли ... На хер такі уанали 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 21 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2024 Як кормлять військових. Віл стін і здоровий в депресняк впаде в тій псіхушкі) t.me/AndriyuKK/33948?single 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 21 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2024 Німці вам не британці) t.me/AndriyuKK/33868?single Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 21 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2024 34 хвилини тому, Canton сказав: Где то туточки t.me/+1rd2B3aSl0ViYzVi Я ХЗ, что за телега, но ее упоминали що за підарастію ви поширили? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 21 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2024 1 годину тому, Вячеслав63 сказав: А що це ви колегу по цеху лайном називаєте? Де я казав, що зеленее лайно треба вбивати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 21 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2024 5 годин тому, loader сказав: Та думаю нормальний закон, якраз змусить покращувати управління. І в якому місці змусить покращувати управління? 3 години тому, Юрий Киев сказав: По досвіду -в сзч 99% уходили ті,від кого і так користі нуль. В принципі були поодинокі випадки, коли норм пацани йшли в сзч по своїм причинам :рубали їм перевод,губили бойові виплати . Але ці потім самі повертались і ніхто їх не переслідував,виходили на позиції і таким чином якби реабілітовувались. Той закон головним чином направлявся проти дезертирства та залишення поля бою/позицій... В принципі сзч-шникам можна давати другий шанс. Цей закон не для сзчшників, а для всп шників і дбр, які і так забивали на виконання. Ну типу якщо закон не виконується то його треба змінити. У війську ці зміни ні на що не вплинуть 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 21 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2024 3 години тому, Юрий Киев сказав: Диктатура поняття неоднозначне і трактувати можна по різному. По факту військовий стан це в тому числі і обмеження прав громадян,тому справедливо можна говорити ,що так,при ВС своєрідна диктатура. І хоча президент не отримує всю необмежену повноту влади,але відміна виборів це також формально ознаки диктатури,як мені здається. Зеленський має необмежену повноту влади з самого початку, до воєнного стану, через абсолютну підконтрольність монобільшості парламенту - це в свою чергу, через відсутність важелів впливу опозиції (і самої опозиції - кількісно), вплинуло на підконтрольність всіх інших гілок влади - уряду, конституційного суду, ГПУ, силових структур і т.д. Такої влади досі не мав жоден президент, і напевно вже не матиме Фактично від початку моновладу обмежує лише громадянське суспільство і розмір совісті її виконавців 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 21 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2024 1 година тому, МаТраС сказав: Ї банутий канал. 30 повідомоень за хвилину. Типа,ви з росії, ваш акауни десь там помічений, ви не пройшли перевірку, ви пройшли, потім щнову не пройшли ... На хер такі уанали Вітаю, ваші особисті дані як то номер тел і підписане ім'я зафіксовані підарами Зараз десь в початкових класах вчать що не потрібно за першої нагоди ходити за стрьомними посиланнями 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 21 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2024 1 хвилину тому, Дощ сказав: Вітаю, ваші особисті дані як то номер тел і підписане ім'я зафіксовані підарами Зараз десь в початкових класах вчать що не потрібно за першої нагоди ходити за стрьомними посиланнями Да насрать мені, що там хто де зафіксував)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 21 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2024 2 хвилини тому, Дощ сказав: Вітаю, ваші особисті дані як то номер тел і підписане ім'я зафіксовані підарами Зараз десь в початкових класах вчать що не потрібно за першої нагоди ходити за стрьомними посиланнями Думаю, пора лінчувать кантона😄 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 21 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2024 6 хвилин тому, МаТраС сказав: Думаю, пора лінчувать кантона😄 Впевнений кантону також насрать хто там де вас зафіксував 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 21 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2024 6 минут назад, МаТраС сказал: Думаю, пора лінчувать кантона😄 Та його як Бездомного, ще спробуй злови 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 21 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2024 33 хвилини тому, Дощ сказав: І в якому місці змусить покращувати управління? Ризик того що від тебе звалить підрозділ ніби має змушувати мінятись, ні? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 21 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2024 7 хвилин тому, МаТраС сказав: Думаю, пора лінчувать кантона😄 може цей осінтер херов тут спеціально 2,5 роки воду мутив, щоб вас в ту гомосятину втягнути 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 21 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2024 (змінено) 3 хвилини тому, MaxS сказав: може цей осінтер херов тут спеціально 2,5 роки воду мутив, щоб вас в ту гомосятину втягнути І не тільки мене) хитрий жук Змінено 21 серпня 2024 користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз