Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

21 хвилину тому, murava сказав:

.

Ну давайте, зробіть такий прецедент, ви ж так хочете...

Запакуйте тата, лишіть дитину - тільки потім не дивуйтесь новинам, що солдат грохнув в окопі товаришів і пішов в туман.

Прецедент вже був в одеській області. 

bukvy.org/tczk-posered-dorogy-zabraly-cholovika-lyshyvshy-dvoh-jogo-ditej-napryzvolyashhe-v-avto/

• Конфуз 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 години тому, Александр Аврамчук сказав:

поліція. молоді здорові мужики цілими зграями ганяють старих хворих замість себе. відпрацьовують бронь. але влада поліцію не мобілізує. хто буде її захищати в випадку народного бунту? поліція на вдячність за бронь. 

Всупереч всьому поганому, що є у нинішній поліції, на фронт їх відправляти недоцільно (тільки добровольці, і то не всіх).

Чому в мене така думка? ну я, наприклад, не встигну одночасно захистити й батьків, і доньку, й близьких від дрібного криміналу(який росте день від дня), бо вони живуть у різних локаціях, різних містах, та й мені періодично з міста тре поїхати по ділах. Просити "хлопців з 90-х" слідкувати за порядком? 😉 "Народні дружини" не варіант, бо нема нормального КК про застосування зброї пересічними громадянами.

Поки поліціянти виконують, хоч якось, свої функції, то най будуть у містах. Також з МЧС і критичними службами.

Те, що їх долучили до людоловства, така собі історія ...

Та і якщо їх всіх повбивають де нових набирати? З солдатів у поліціянти брати заборонено (у нормальних країнах), молоді з сіл вже в окопах ...

Ну, якщо є бажання пограти "яка банда у місті сильніша" то можна і позбавитись поліції ... але я проти такого повернення у 90-ті ...

Це суто моя думка, не для суперечок.

1 година тому, US7IGN сказав:

ні. вони завжди першими перевдягаються :lol:

Ну така їх доля, городський страж: трусуватий, злодійкуватий ))) але корисний місцями....

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

30.10.2024 в 13:41, loader сказав:

Байден заявив, що Україна має вдарити по військах КНДР, якщо ті зайдуть на її територію. 

Отакий план...

Нормальний план. Якщо зайдуть на нашу територію то ми зобов'язані ввалити в Пхеньян, було б чим дістати. Може з тральщика якого

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 години тому, Вячеслав63 сказав:

І знову про олігархічну систему, якої, по-вашому, не існує. Тут і про вибори, скільки людей і за кого голосували, з якою мотивацією. І про те, як нас розділяють і як розвели народ після Майдану. І про землю, надра, які повинні належати народу, а не олігархам, які і далі грабують країну. Про все те, що я вам вже казав. 

До речі, Кантону і Вінсолу теж корисно це подивитися, як і решті порохоботів. Може й прозріють, хоча, навряд чи.

Що це за ухилянт? Це ви їх всіх переглядаєте чи лише обраних? 

Посилання на коментар

35 хвилин тому, DmiVady сказав:

Всупереч всьому поганому, що є у нинішній поліції, на фронт їх відправляти недоцільно (тільки добровольці, і то не всіх).

Відрядження о/с звичайної патрульної поліції у збд для виконання певних фахових завдань і так є. Евакуація цивільного населення, патрулювання, охорона. Майже все те саме тільки під обстрілами. Вовчанськ, Липці січень-травень, відрядження були по два тижня. Звісно це Ха обл. і тут як то кажуть діватися нікуди. Коротше - їм є чим зайнятися.

Колаборація з тцк то звісно така собі історія, не схвальна навіть у копів, але для розуміння - у патрулі можуть бути і ті хто брав участь у бд. Тож черговий диванний бичок якщо заведе звичайну шарманку про "самі воюйте" може нарватися по повній.

ну окрім цього, ще: "З метою виконання бойових завдань та відсічі нападу ворога в структурі Національної поліції розпочато формування додаткових бойових підрозділів – трьох зведених стрілецьких бригад поліції загальною штатною чисельністю 8 тисяч поліцейських."

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

4 часа назад, Фрай сказал:

другое дело ухилянты бляхеры, аферисты на доверии как таняадамсы или кгбшно-фсбшное бабченко

Нормальненько так...в одной фразе три раза соврать...

"Продовжуйте, цікаво..."(С)

Посилання на коментар

3 години тому, tort сказав:

Колаборація з тцк то звісно така собі історія, не схвальна навіть у копів

А хто має ухилянтів ловити, тцкшники? Типу їм треба - хай самі собі й наловлять? Все йде до того що тцк будуть ліквідовані, а функціонал перебере якийсь резерв+ абощо.

Насправді серед зондер команд представників від тцк мінімум, їм штат не дозволяє, в Ірпені і районі  наприклад ходить один

Посилання на коментар

7 годин тому, Вячеслав63 сказав:

Про Україну. 

Що про Україну?

Посилання на коментар

7 годин тому, Вячеслав63 сказав:

Так. Про це. Тільки це стосується і виборців Порошенка, тому, що здобутками людей на Майдані скористалася олігархічна сцена Майдану, а люди залишилися з носом. Система не змінилася, лише очільник. 

Ніякі революційні зміни системи неможливі.

Тільки еволюційний шлях. Узгодження законодавства для вступу до ЄС в НАТО.

Вибрекеньки блазня це довели.

5-6 менеджерів замість дієвого уряду. Система втратила стійкість і розбалансована..

Скандали зі МСЕК і прокурорами тому підтвердження. А СБУ за три роки перетворилася на фсбшний щурятник.

Посилання на коментар

6 годин тому, murava сказав:

Просто ух какая пропаганда!

Правильна ж пропаганда - ухилянти мають боятися за своїх дітей.

Запакуйте тата, лишіть дитину - тільки потім не дивуйтесь новинам, що солдат грохнув в окопі товаришів і пішов в туман.

У Харкові є гарний приклад.

Автівки, кинуті на мосту в центрі міста. Проїхати не можливо. Зусиллями тцкшників був фактично паралізований центр.

• Лайк 2
Посилання на коментар

5 годин тому, Дощ сказав:

Брехун і маніпулятор звичайний.

До того ж не обізнаний із математикою для початкової школи .

Посилання на коментар

29.10.2024 в 09:38, Вячеслав63 сказав:

Не треба свою роботу, яку вони зобов'язані зробити, бо така вимога часу, видавати за подвиг. 

Яку роботу повинен робити президент щоб це був подвиг, а не його робота, і звичайно не вимога часу

Якими критеріями слід оцінювати

Посилання на коментар

7 часов назад, DmiVady сказал:

Чому в мене така думка? ну я, наприклад, не встигну одночасно захистити й батьків, і доньку, й близьких від дрібного криміналу(який росте день від дня), бо вони живуть у різних локаціях, різних містах, та й мені періодично з міста тре поїхати по ділах. Просити "хлопців з 90-х" слідкувати за порядком? 😉 "Народні дружини" не варіант, бо нема нормального КК про застосування зброї пересічними громадянами.

Поки поліціянти виконують, хоч якось, свої функції, то най будуть у містах. Також з МЧС і критичними службами.

Те, що їх долучили до людоловства, така собі історія ...

Та і якщо їх всіх повбивають де нових набирати? З солдатів у поліціянти брати заборонено (у нормальних країнах), молоді з сіл вже в окопах ...

Ну, якщо є бажання пограти "яка банда у місті сильніша" то можна і позбавитись поліції ... але я проти такого повернення у 90-ті ...

Це суто моя думка, не для суперечок.

Ну така їх доля, городський страж: трусуватий, злодійкуватий ))) але корисний місцями....

В ТЦК вже вояків понабирали, що тепер і видно, на процесі мобілізації, не вистачало, щоби і в поліцію їх брали. 

Посилання на коментар

7 годин тому, Дощ сказав:

Чому всі, кому не вистачає аргументів щось сказати проти, починають переходити на особистості і шукати якісь вади у опонента? В Україні дуже багато людей не воєю. Вони всі ухилянти?

В чому він неправий?

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, Vinsol2009 сказав:

Брехун і маніпулятор звичайний.

До того ж не обізнаний із математикою для початкової школи .

До мехмату КНУ він закінчив київський фізико-математичний ліцей і займав 2-місце на київській олімпіаді з математики. Аналогічно, судячи по вашій грамотності, можна сказати, що ви її не засвоїли в початковій школі.

Посилання на коментар

8 часов назад, Фрай сказал:

100%

Що ми і побачили у 2019

Така ж сама доля очікує і цю команду

І якщо послідовники будуть не з іншої планети то і їх також.

Біда в тому, що нормальні люди в це лайно йти не хочуть. Єдине, що може їх заставити щось робити правильно - це західний кнут.

Тому мабуть ця війна, і як наслідок, повна економічна дупа - це наш єдиний шанс. Але поки він працює погано. Бо гроші все ж таки дають. І багато. Пиляють - аж гай гуже.

Справжній шанс буде після завершення війни. Коли Захід скаже хочете гроші - робіть реформи, долайте корупцію. Немає реформ - немає грошей, економічна дупа, дефолт,  і вас вже ніхто не обере.

• Лайк 1
Посилання на коментар

9 годин тому, murava сказав:

Просто ух какая пропаганда!

Правильна ж пропаганда - ухилянти мають боятися за своїх дітей.

неправильно думаєте. солдат має захищати державу, яка потурбується про його дітей :flag1:

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, US7IGN сказал:

неправильно думаєте. солдат має захищати державу, яка потурбується про його дітей :flag1:

Знов ви про Вовину тисячу?! 

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

6 хвилин тому, Alvalk сказав:

Справжній шанс буде після завершення війни. Коли Захід скаже хочете гроші - робіть реформи, долайте корупцію. Немає реформ - немає грошей, економічна дупа, дефолт,  і вас вже ніхто не обере.

"Яких бля вам ще реформ не вистачає?" 144 потужних реформи - вам мало? Отой "брехун і маніпулятор", відео якого я викладав, популярно пояснював у чому тут справа. Але, я думаю і так всім очевидно, що зміна очільника системи знову нічого не дасть. Два Майдани - це дві спроби змінити олігархічну систему. На жаль, невдалі. 

Змінено користувачем Вячеслав63
  • Лайк 1
Посилання на коментар

8 годин тому, DmiVady сказав:

"Народні дружини" не варіант

бгг. вони вже є. оті всі "помічники" при тцк. тільки вони не будуть вас захищати. а в цілому я бачу що ви мабуть ніколи не мали справ з поліцією і не дай Боже не були жертвою криміналу...

8 годин тому, DmiVady сказав:

але я проти такого повернення у 90-ті ...

ви вже в 20-х. історія повторюється...

• Сумно 2
Посилання на коментар

2 хвилини тому, sergio сказав:

Знов ви про Вовину тисячу?! 

160 тисяч www.lbcgroup.tv/news/world-news/810792/ukraine-to-mobilize-another-160000-troops-into-army-official-says/en

Посилання на коментар

17 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

Чому всі, кому не вистачає аргументів щось сказати проти, починають переходити на особистості і шукати якісь вади у опонента? В Україні дуже багато людей не воєю. Вони всі ухилянти?

В чому він неправий?

Не дивився. То він ухилянт чи ні

• Хаха 1
Посилання на коментар

7 минут назад, US7IGN сказал:

бгг. вони вже є. оті всі "помічники" при тцк. тільки вони не будуть вас захищати. а в цілому я бачу що ви мабуть ніколи не мали справ з поліцією і не дай Боже не були жертвою криміналу...

ви вже в 20-х. історія повторюється...

Щось мені здається, що закінчиться все тим, що як в перші дні війни по роблять БП в кожному селі тільки не від руські, а щоб тих всіх дружинників до сіл не пускати. 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...