Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

6 хвилин тому, Canton сказав:

Алексей Петров, позывной Кот

Як швидко люди змінюють світогляд. )

Цитата:

19.09.2018

Шановні
Верховний Головнокомандувач Збройними Силами України
Петро Олексійович Порошенко

Прем’єр-міністр України
Володимир Борисович Гройсман

Голова Верховної Ради України
Андрій Володимирович Парубій

Я – лейтенант ЗСУ Петров Олексій Вікторович. В зоні проведення АТО перебував у складі 37-го ОМПБ повних два роки. На жаль, за цей час десять моїх бойових побратимів, захищаючи Україну, віддали саме дороге, що було в них, – своє життя.

Тому мене як громадянина України та діючого військового надзвичайно обурює, що в той час, коли палає війна, за спинами українських захисників у глибокому тилу знову розпускає свої отруйні квіти так званий «русский мир».

Інакше як мені, офіцеру ЗСУ, зрозуміти редакційну політику таких нібито українських телеканалів як, наприклад, «NewsOne» та «112»?

В їхніх ефірах все частіше знаходять притулок політичні діячі, які, майже не ховаючись, при повному потуранні ведучих, поширюють брехню про ЗСУ, використовують прийоми воєнної пропаганди проти України та українців. Раз за разом там лунають прямі заклики щодо примирення з Росією – державою, що вже п’ятий рік веде війну проти України, вбиваючи наших побратимів. Яскравий приклад роботи проти України – інтерв’ю пана Медведчука, яке транслювали обидва телеканали. Політик, не соромлячись, закликав фактично до капітуляції перед російським агресором заради миру.

Якщо це прийнятно та демократично, то що керівництво країни, кожен з вас скаже тим, хто зараз боронить Україну? Що почують рідні тих, хто загинув в бою з російськими окупантами? Все, війна скінчилась? Давайте сядемо з Путіним за стіл переговорів? Наллємо йому горілки, потиснемо руки та заспіваємо «Широка страна моя родная»? Після чого він забере собі нашу землю, а нам залишить рабське життя? Можливо, залишить. Все буде залежати від його настрою.

Я не знаю, як вирішити цю проблему в законний спосіб, і тому звертаюсь до вас з вимогою розібратися з цим питанням та припинити безупинний інформаційний вплив, який завдає шкоди Збройним Силам України, Національній гвардії, Прикордонним військам, добровольчим формуванням та нашій країні загалом.

З повагою,
лейтенант ЗСУ,
Олексій Петров.

Тепер так несамовито топить за самізнаєтекого, мабуть вдячний, що Петро Олексійович відреагував і розігнав ті канали ще за своєї каденції. 

• Хаха 6
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

46 хвилин тому, Tochkin сказав:

Я більше не коментую українську політику, тільки адміністративні питання та погоду :)

Відсутність мозку для аналізу, це не про політику)))

Посилання на коментар

3 години тому, US7IGN сказав:

ну якщо об'єктивно, то хвилину мовчання та стояння на коліна треба робити перед Ахметовим, бо він в цій війні втратив найбільше :lol:

А хто Гудку лікар? Треба було не гудіти і не спонсорувати "апалчєнцєв". Чуйка його підвела. Чи він думав, що пуйло не такий же бандит, як він?

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

52 хвилини тому, Tochkin сказав:

giphy.gif.41118a2996c20c5e382a4338c57c70f9.gif

Я більше не коментую українську політику, тільки адміністративні питання та погоду :)

Я теж колись думав, що це не політика.

Ви фотку в Лєона брали?

Посилання на коментар

Українці не хочуть проводити вибори до завершення війни через можливість окупації Росією всієї території країни.

Про це заявив Президент України Володимир Зеленський на Мюнхенській безпековій конференції в суботу, передає кореспондент Укрінформу.

“Я сконцентрований на тому, щоб наша країна вижила. Я справді роблю це протягом усієї своєї каденції... Я готовий говорити про вибори, але цього категорично не хочуть українці, бо бояться, бо інакше ми втратимо військовий стан, наші солдати повернуться додому, а Путін окупує всю нашу територію. Це відбудеться. Тому зараз ми мобілізовані. Зараз ми – єдиний організм і, значить, одна країна”, – пояснив він.

Глава держави наголосив на важливості зберігати єдність в Україні, з огляду на потребу зберегти країну, незалежність і свій дім.

“Якщо комусь не подобається, він може вибрати інше громадянство, якщо хоче”, – додав Зеленський.

www.ukrinform.ua/rubric-polytics/3960406-zelenskij-a-gotovij-govoriti-pro-vibori-ale-cogo-kategoricno-ne-hocut-ukrainci.html

зображення_2025-02-15_200616830.png

• Дізлайк 2
Посилання на коментар

5 годин тому, irina1969 сказав:

Зеленский сказал, что те, кому не нравится Зеленский, может выбрать другое гражданство.

Будь ласка, можна дати посилання на цю фразу Верховного Головнокомандуючого Збройних Сил України?

Чи це рашистська брехня?

• Лайк 2
Посилання на коментар

2 минуты назад, 7351 сказал:

Будь ласка, можна дати посилання на цю фразу Верховного Головнокомандуючого Збройних Сил України?

Чи це рашистська брехня?

що методичку не обновили ?

Українці не хочуть виборів зараз. Кому не подобається – міняйте громадянство

news.liga.net/politics/news/zelenskii-ukraintsy-ne-hotyat-vyborov-seichas-komu-ne-nravitsya-menyaite-grazhdanstvo

Посилання на коментар

5 хвилин тому, 7351 сказав:

.

Глава держави наголосив на важливості зберігати єдність в Україні, з огляду на потребу зберегти країну, незалежність і свій дім.

“Якщо комусь не подобається, він може вибрати інше громадянство, якщо хоче”, – додав Зеленський.

www.ukrinform.ua/rubric-polytics/3960406-zelenskij-a-gotovij-govoriti-pro-vibori-ale-cogo-kategoricno-ne-hocut-ukrainci.html

зображення_2025-02-15_200616830.png

Ну він сам почав передвиборчу війну. Тому для кого ці байки для бідних? Так, українці працюють на захист, а не створюють міністерства єдності, які крім відмиву бабла ніякої цінності не несуть. І навряд українці поділяють його підхід до введення санкцій. 

Висновок один - не факт що він сам українець, виходячи з його ж слів. 

• Лайк 2
Посилання на коментар

5 хвилин тому, ozzy сказав:

news.liga.net/politics/news/zelenskii-ukraintsy-ne-hotyat-vyborov-seichas-komu-ne-nravitsya-menyaite-grazhdanstvo

Відучаємося казати за всіх :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

8 минут назад, 7351 сказал:

Чи це рашистська брехня?

Навіть Чучело не повірив, що можна нести  таку дічь :)

Но ніт, оказалось можна.

Чи то найпотужніший лідор мав на увазі щось інше? А ну проясніть нам, що там в методиках пишуть?

• Лайк 4
  • Хаха 5
Посилання на коментар

4 хвилини тому, murava сказав:

Но ніт, оказалось можна.

Чи то найпотужніший лідор мав на увазі щось інше? А ну проясніть нам, що там в методиках пишуть?

Методички теж в ахуї :lol:

• Хаха 5
Посилання на коментар

9 часов назад, murava сказал:

Но ніт, оказалось можна.

Я же говорил - как человек - гавно, как артист-гавно, как гражданин - гавно,  как при***ент - тоже гавно...удивительно целостная личность

Змінено користувачем Canton
  • Лайк 4
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

В пості Ірини була така фраза - "Зеленский сказал, что те, кому не нравится Зеленский, может выбрать другое гражданство."

Я щось такого ніде не знайшов. 

5-й канал пише таке - 

Президент України Володимир Зеленський на основній сесії 61-ї Мюнхенської конференції з безпеки заявив, що українці зараз не хочуть виборів, натомість країні потрібна єдність. Також він сказав, що якщо комусь це не подобається, то вони можуть вибрати інше громадянство. 

www.5.ua/polityka/ne-podobaietsia-zminiuite-hromadianstvo-zaiava-zelenskoho-pro-vybory-v-ukraini-vyklykala-khvyliu-oburennia-344880.html

Посилання на коментар

1 час назад, ozor сказал:

Ви фотку в Лєона брали?

Ні, простознайшов фото з попкорном. :)

Цей хлопець до речі зі Saturday Night Life шоу. 

Ось пара випусків що мені сподобались нещодавно:

Змінено користувачем Tochkin
  • Лайк 1
Посилання на коментар

Бля@ь, это же с доступом до украинских копален, нависает угроза над золотом Полуботка. Ай, беда(((

• Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

«Команда Трампа прямо зараз прямує до Саудівської Аравії, де зустрінеться з російськими та українськими переговорниками, – Politico з посиланням на джерела.»

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 годин тому, irina1969 сказав:

Зеленский сказал, что те, кому не нравится Зеленский, может выбрать другое гражданство.

42 хвилини тому, 7351 сказав:

Чи це рашистська брехня?

39 хвилин тому, ozzy сказав:

В наведеному посиланні відсутня фраза, про яку я ставив запитання.

Тобто, наведена в верхній цитаті фраза -- рашистська брехня!

Для інформації -- діючий Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України розмовляє або українською або англійською і у виключних випадках, коли звертається до росіян, переходить на російську.

• Лайк 2
Посилання на коментар

12 хвилин тому, Скромный прораб сказав:

«Команда Трампа прямо зараз прямує до Саудівської Аравії, де зустрінеться з російськими та українськими переговорниками, – Politico з посиланням на джерела.»

Якщо Бога немає, то кому крутити дулі? А якщо він є, то навіщо псувати стосунки?  (С)

• Лайк 1
Посилання на коментар

В спойлере анализ действий подразделений ВСУ.

Юрій Бутусов 

1 ч.  · 

Звільнено Піщане - огляд обстановки під Покровськом

Село Піщане, яке знаходиться у 5 км на південь від Покровська звільнено від ворога в результаті боїв 2-6 лютого, у ході боїв знищено понад 80 російських окупантів зі складу 74-ї мотострілецької бригади ЗС РФ. У нас також є втрати, але вони у багато разів менші за росіян.

Спойлер

Першими у село увірвались воїни 425-го штурмового полку "Скала". Після того, як бійці 425-го ошп знищили та захопили основні опорні пункти ворога, для підтримки у село зайшли воїни 210-го батальйону 120-ї бригади ТРО та 32-ї механізованої бригади, які добили ворога та закріпили успіх.

На околицях села все ще продовжують зачищати окремі групи противника, який намагається відновити становище.

425-й штурмовий полк - резерв головнокомандувача ЗСУ О.Сирського, контратака проведена за його наказом.

Загальне керівництво - командир ОТУ "Донецьк" О.Тарнавський, командир Тгр "Покровськ" О.Бакулін.

Але зараз потрібно з холодною головою, без зайвої ейфорії відзначити усіх гідних учасників операції, відмітити фактори, які забезпечили успіх, та проблеми, які існують на цій ділянці оборони.

Село Піщане 425-й штурмовий полк за останні два місяці звільнив не у перший, а... у четвертий (4) раз! Раніше туди заходили окремі російські штурмові групи, "Скала" заходила та їх зачищала, потім у село ставили в оборону інший підрозділ, і через очевидні проблеми в організації та управлінні ці підрозділи відходили, посилити їх не могли, і ворог знову займав село. Одну з посадок біля Піщаного бійці 425-го ошп зачищали 14 (чотирнадцять) разів.

Штурм Піщаного у четверте був складною операцією, оскільки росіяни розгорнули там оборону значними силами, закріпились і чинили сильний спротив.

Ключовим фактором операції стала не кількість, а якість організації, підготовка та воля українських піхотинців, штабу 425-го ошп. А також значні зміни напередодні проведення операції щодо планування, управління та взаємодії БПЛА, зроблені на рівні ОТУ та ТГР.

По-перше, командир 425-го ошп Ю. Гаркавий отримав розумну підтримку та певну свободу у плануванні від командирів ОТУ та ТГР, що дозволило якісно підготувати штурмові групи з числа звичайних мобілізованих бійців та швидко виконати план атаки.

По-друге, командир ОТУ Тарнавський залучив експертів для покращення організації та застосування БПЛА, та створив центр об'єднаної вогневої підтримки, на який призначив командира 55-ї артилерийської бригади С. Жука. А на управління БПЛА був призначений один з командирів ОЗСПН "Лазар" Нацгвардії К.Бондаренко, тобто командування надало повноваження по застосуванню основних засобів ураження реально компетентним та вмотивованим офіцерам.

По-третє, рішенням Сирського для підтримки військ на Піщаному були зосереджені якісні та вмотивовані підрозділи БПЛА з компетентними командирами та операторами зі складу:

414-та бригада "Птахи Мадяра" ЗСУ;

загін "Бродяги" 411-й полк ЗСУ;

412-й полк "Немезіс" ЗСУ;

ЦСО А СБУ;

підрозділ "Чарлі" 190 НЦ ЗСУ;

425-тий штурмовий полк "Скала";

32-га механізована бригада;

спецпідрозділ ГУР МО;

55-та артилерийська бригада;

ОЗСПН Нацгвардії "Лазар".

Якісні зміни у плануванні та застосуванні БПЛА ворог відчув на собі і це дуже важливий досвід, який необхідно масштабувати і на інших ділянках. Це не був випадковий успіх на характері, це була системна та злагоджена робота, яку варто відмітити.

На Піщаному був вибудований ешелонований фронт дронів, керована система, і це дозволило ефективно виконати завдання попри високу активність та масовані удари російських дронів та артилерії. І все це зроблено у короткі терміни, все це зроблено на ентузіазмі та мотивації командирів підрозділів БПЛА, які знайшли спільну мову, взаємодію і усіма силами, без сну та віпочинку підтримували нашу героїчну піхоту. І добре підготовлена та забезпечена піхота змогла блискуче виконати найважчу роботу.

• Лайк 8
Посилання на коментар

22 минуты назад, 7351 сказал:

В наведеному посиланні відсутня фраза, про яку я ставив запитання.

Тобто, наведена в верхній цитаті фраза -- рашистська брехня!

Не переживайте, модер вибачиться. Неможливо бути святішим за Папу РимськогоСвятого Петра.👍

Змінено користувачем ashim1990
  • Хаха 4
Посилання на коментар

1 година тому, ozzy сказав:

Тримайте "методічку" -- ви пропустили, мабуть...

image.png.6e9309435ae92d8fe5da5069153f4147.png

Лідер партії "Європейська солідарність", народний депутат України Петро Порошенко заявив, що виборчі процеси в Україні під час війни руйнують внутрішню єдність і вигідні тільки керівництву РФ, повідомляється на сайті політсили.

"Ви знаєте, що означають вибори в Україні зараз? Вбивство єдності. Бо вибори – це завжди боротьба. А єдності не може бути під час виборів. Про це знає будь-яка демократія", – зазначив під час зустрічі з дипломатами, політиками та експертами у Французькому інституті міжнародних відносин.

Він наголосив, що в такій ситуації не виграє ні він, ні чинний президент Володимир Зеленський. "Хто б став переможцем на цих виборах? Одна людина – Путін. У нього вже є продумана кампанія з дезінформації. У нього є п’ята колона. І він ніколи не відступить назад зараз, під час війни, якщо відбуватимуться вибори, він просто скористається моментом. Це неприйнятно", – наголосив Порошенко.

interfax.com.ua/news/political/1044958.html

image.thumb.png.bf815555a97fffdb25e8571e51a3f3f6.png

Петро Порошенко під час зустрічі з дипломатами, політиками та експертами у Французькому інституті міжнародних відносин заявив, що виборчі процеси в Україні під час війни руйнують внутрішню єдність і вигідні тільки путіну. 

«Ми повинні виграти війну. Ми повинні припинити вогонь. І вибори мають відповідати загальним критеріям демократії та свободи. Я проти виборів зараз», – заявив пʼятий Президент. 

«І коли ви питаєте: «ви все ще думаєте про вибори, пане президенте?» – моя відповідь буде «так», я дуже мрію про перемогу на виборах. На виборах, коли я буду кандидатом у депутати Європарламенту від України, коли Україна буде членом Європейського Союзу.  Про інші вибори будемо думати в майбутньому», – резюмував Порошенко. 

eurosolidarity.org/2025/02/01/poroshenko-rozpoviv-shho-vin-dumaye-pro-vybory-pid-chas-vijny/

.........................................

Тобто, Зеленський сказав теж саме про вибори зараз в Україні.

Тобто, вибори зараз в Україні потрібні тільки рашистам, підрашистам та путіну...

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, murava сказал:

Но ніт, оказалось можна.

Так він навіть не читає що копіює)))))

Screenshot_20250215-220231.png

• Лайк 2
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

1 година тому, юра84 сказав:

Так він навіть не читає що копіює)))))

Спробуй навчитись читати, хоч "по слогам", хоч по буквах -- колись знадобиться, може.

Не здивував...

Якщо ти не повний йолоп та не підрашист -- обведи фразу, на яку я просив надати посилання, ось вона:

image.thumb.png.dc05ce84e1de43ca0f27041600fd346b.png

Асіліш?

Чи тільки російською розумієш?

Змінено користувачем 7351
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...