Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

16 минут назад, murava сказал:

В Україні 5-6 млн людей офіційно по суті в нелегальному статусі ухилянтів. 

Половина західної України пройшла школу нелегального перебування в польщах-чехіях-італіях десятиріччями.

Ми ще вашій Америці можем майстер-клас викладати по темі схематозу, офіційного безробітництва і існування в сірій зоні. 

Не нийте, звикайте. Вам буде важко, але то лише перший раз.

Будеш в мексика на фермі за обід працювати 

А потім зіпєшся і здохнеш 

А дитину прямо з школи депортують

Змінено користувачем karbo
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

17 минут назад, karbo сказал:

Я про ненависть. На Донбасі не одні москалі жили а потім пішли вбивати укрів

ну так таки да, такие вы, с мозгом в котором живет ссср, то вам понаехи, хотя вы сами понаехи, мешают..., то вы всю Украину кормите и потому бамбас под бЕндер не ляжет :))

• Лайк 4
Посилання на коментар

7 минут назад, Оконщик сказал:

ну так таки да, такие вы, с мозгом в котором живет ссср, то вам понаехи, хотя вы сами понаехи, мешают..., то вы всю Украину кормите и потому бамбас под бЕндер не ляжет :))

Економіст з тебе ще той 

Тепер ти в іншій сфері свою фаховість проявиш)))

Посилання на коментар

27 хвилин тому, murava сказав:

Проблеми американців понаєхів нє цікавлять.

Змиріться.

www.instagram.com/reel/DHGxbxDRvvD/?igsh=Nzc4MGN1bXhmeHNq

Посилання на коментар

9 минут назад, US7IGN сказал:

www.instagram.com/reel/DHGxbxDRvvD/?igsh=Nzc4MGN1bXhmeHNq

Реалии они такие. А еще адвокат стоит от 350 ( примерно) то тысячи, ато полторы, две, в час...Платите, пострадашки и он будет судиться, да хоть с Байденом (  Трампа побоится и потому попросит три в час). Отсудит хорошо, не отсудит, ему так же хорошо :)).

Посилання на коментар

мопедів як гівна. та ще і пізно пеленгують. 

за 3 роки ніяких змін. як збивали над головами так і залишилось..

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

1 годину тому, Дощ сказав:

На початку війни як ви драпали за кордон

За кораблем.

Нікуди я не драпев, а вивіз сім'ю у безпечне місце.

Я іще у 14 році був виключений із військового обліку.

Проте за власною ініціативою з'явився у військомат і запропонував свої послуги.

А мені воєнком відмовив.

Конституцією підтерлася не військова частина, а суд.

Бо відмовив у відновленні порушеного права.

Він повинен був встановити, хто є належним відповідачем, але цього не зробив .

• Хаха 1
Посилання на коментар

Михеїла Саакашвілі засудили ще до 4,5 років тюрми за незаконний перетин кордону Грузії

и этого придурка тупоголовая вата видела премьером Украины 

Посилання на коментар

Я так зрозумів, що шахеди, які тільки що над головою пролетіли, то в честь телефонних перемовин.

Дякую, пане US7IGN, за мантру для релаксу)

:flag1:

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, Vinsol2009 сказав:

Нікуди я не драпев, а вивіз сім'ю у безпечне місце.

Я іще у 14 році був виключений із військового обліку.

Проте за власною ініціативою з'явився у військомат і запропонував свої послуги.

А мені воєнком відмовив.

ой, люди добрі, ви погляньте брехло яке :lol:

вже героїчний візит до військкомату собі приписав, далі колчаківські фронти підуть:

16.07.2022 в 14:19, Vinsol2009 сказав:

24 я был в больнице после операции, 25всех выгнали, организовав операционную в подвале  только для раненых. заправки в городе закрылись.26 закрылись аптеки.27 магазины. закончились лекарства, 3 марта сердечный приступ, скорые не работают.4 марта уехали за Днепр. Первая работающая заправка в Полтаве.

Выехал по удостоверению инвалида.

хоч військкомат у ті дні в нього таки був, та тільки в Закарпатті і з зовсім іншого питання:

28.07.2022 в 15:18, Vinsol2009 сказав:

До середины марта только с первой и только по решении комиссии военкомата. Я двое суток простоял перед военкоматом в Виноградове.

При мне людей с первой группой заносили для подтверждения. Блядский треш. Те, кто по повестке без очереди

Змінено користувачем tort
  • Лайк 1
Посилання на коментар

9 часов назад, karbo сказал:

Безперечно його резюме краще і при наборі перевагу віддадуть йому

старий анекдот:

старий пенсіонер жаліється доктору:

- доктор скажіть, чому мій сусід такий самий пенсіонер може з жінкою три рази кожну ніч а я тільки оно раз на місяц?

- а звідки ви знаєте скільки він раз?

- так він сам каже.

- так ви теж кажіть. :)

Це я про закордонні резюме. :)  Роботодавець немає ніякої змоги перевірити що ви там в себе в резюме вказали. Тому йому як раз простіше запросити випускника місцевого ВУЗу, бо він як раз знає що то за ВУЗ та може покладится на деякий рівень якості знань що надає той ВУЗ. А резюме новоприбулого буде йти поряд с сотнями резюме з різними "Mom & Dad Bangalore IT services inc" та "Addis Ababa IT Solution Centre" і роботодавці гадки не матимуть що воно таке і чи не брешете ви взагалі.

Змінено користувачем Tochkin
  • Лайк 1
Посилання на коментар

9 минут назад, Tochkin сказал:

старий анекдот:

два пенсонери.

Розкажи це людям, дітям, які не можуть знайти свою першу роботу. 

Та і судячи по твоїй відповіді ти взагалі не в темі 

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, karbo сказал:

Розкажи це людям, дітям, які не можуть знайти свою першу роботу. 

Та і судячи по твоїй відповіді ти взагалі не в темі 

Я як раз в темі. І знаю як тут шукають першу роботу і про те як тілько з'явиться більш-менш пристойна відома місцева компанія в резюме, то справи починають йти краще. Минулого року одна HR з відомої компанії мені відверто сказала: якщо ми не знаємо що то за компанія в резюме, то не важливо що там написано, воно відправляється в урну. Ще можна загуглити що таке вимоги мати "canadian experience": www3.ohrc.on.ca/en/common-questions-policy-removing-canadian-experience-barrier-fact-sheet
Це ми про ІТ де Оракл він і в Африці Оракл. Більш цікавий квест з отримання місцевих ліцензій чекає інженерів, сантехників та ін. Тут 3 всього дороги яки не портебують дового навчання чи великих зусиль: будівництво, дальнобій, ІТ (якщо вдома працював в цій сфері).

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 минуту назад, Tochkin сказал:

Я як раз в темі. І знаю як тут шукають першу роботу і про те як тілько з'явиться більш-менш пристойна відома місцева компанія в резюме, то справи починають йти краще. Минулого року одна HR з відомої компанії мені відверто сказала: якщо ми не знаємо що то за компанія в резюме, то не важливо що там написано, воно відправляється в урну. Ще можна загуглити що таке вимоги мати "canadian experience": www3.ohrc.on.ca/en/common-questions-policy-removing-canadian-experience-barrier-fact-sheet
Це ми про ІТ де Оракл він і в Африці Оракл. Більш цікавий квест з отримання місцевих ліцензій чекає інженерів, сантехників та ін. Тут 3 всього дороги яки не портебують дового навчання чи великих зусиль: будівництво, дальнобій, ІТ (якщо вдома працював в цій сфері).

Якщо ти в темі, то для чого переводиш на анекдоти? 

Мала не змогла знайти інтернатури, а зараз роботу шукає вже який час після закінчення університету. І все впирається в досвід 

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, karbo сказал:

то для чого

До того що між "випускником University of Toronto" vs "резюме з 5 роками досвіду в 'Roga & Kopyta inc'" роботдавець обере першого. Бо часто не має ні змоги ні бажання перевіряти другого, тим більше що там насправді легко може бути не 5 років досвіду а 5 місяців, чи взагалі брехня.

• Лайк 1
Посилання на коментар

12 минут назад, Tochkin сказал:

До того що між "випускником University of Toronto" vs "резюме з 5 роками досвіду в 'Roga & Kopyta inc'" роботдавець обере першого. Бо часто не має ні змоги ні бажання перевіряти другого, тим більше що там насправді легко може бути не 5 років досвіду а 5 місяців, чи взагалі брехня.

Це у ваших канадах так, а тут 

І ще я говорив про 20 років стажу 

П'ять років і тут вже не проходить 

Від десяти і більше 

Навіть випускники престижних універів в прольоті 

IMG-ea9a8f432b2fad78bdd23c90aa6e159b-V.jpg

Посилання на коментар

22 минуты назад, karbo сказал:

Це у ваших канадах так, а тут 

IMG-ea9a8f432b2fad78bdd23c90aa6e159b-V.jpg

Remote 😀 там 50% спаму, інші 45% люди з закордону які розраховують що можна в Індії в себе жити а отримувати 30 на годину і тільки 5% реальних заяв. 

Правильні keywords замість Remote це On-site та Hybrid.

Змінено користувачем Tochkin
Посилання на коментар

3 минуты назад, Tochkin сказал:

Remote 😀 там 50% спаму, інші 45% люди з закордону які розраховують що можна в Індії в себе жити а отримувати 30 на годину і тільки 5% реальних заяв. 

Правильні keywords замість Remote це On-site та Hybrid.

Навіть на таку херню практично нереально потрапити

Посилання на коментар

8 часов назад, Бездомный сказал:

Ворог вже порушив енергетичне перемир’я — вдарили по підстанції Слов’янська: половина міста без світла Не прошло і години..

Та це справжня дурня - Трамп  запросто придумає хпутіну відмазку.

Посилання на коментар

8 часов назад, vadimv сказал:

а хто не хотів - того у буцегарню по статті за тунеядство )

В Армянской ССР отсутствовало преследование за тунеядство.

• Хаха 1
Посилання на коментар

10 минут назад, kim chen lhoran сказал:

Та це справжня дурня - Трамп  запросто придумає хпутіну відмазку.

Ворон ворону глаз не выклюет.

• Лайк 1
Посилання на коментар

8 часов назад, karbo сказал:

Якби не було ненависті то не було би цієї війни

А ти здібний учень по виправдовуванню злочинців, може навіть Трамп дасть тобі за це цукерку. Хоча проживаєшь якихось надцять років за океаном, а мозок вже ущербний.

Навіть і Ниряну вже ясно, хоч він нічого за це не каже, що причиною є страждання рашиків за минулою імперією, а хпутін хотів довічно бути царем і для цього використав це ідіотське бажання глибинного народу.

• Лайк 5
Посилання на коментар

3 часа назад, kim chen lhoran сказал:

причиною є страждання рашиків за минулою імперією

чому це - минулою ? 

імперія - метрополія та провінції  -  існує й зараз 

і поки що кінця-краю імперії не видно , нажаль 

стрижень імперії - кацапощелепна педопіхвомразь :

что не доделал русский штьік , доделает русский поп и русский учитель

Муравйов вішатель

Спойлер

Минпросвещение издало приказ, устанавливающий не только регламент, но и требования к уровню знания русского языка. Тестирование детей иностранцев на знание русского языка будет проходить для зачисления в первый класс в устной форме, а далее — в устной и письменной. Максимальная продолжительность тестирования — 80 минут. В случае неуспешного прохождения повторно его пройти можно не ранее чем через три месяца.

Чтобы поступить в первый класс ребенок должен воспринимать на слух и повторять предложение из 5-6 слов, понимать монолог/диалог в 2 предложения, описывающий ситуацию социально-бытового характера, и прослушанный художественный текст объемом не более 20 слов, пересказывать основное его содержание с опорой на рисунки или фотографии.

Также он должен уметь составлять предложение из 3-4 услышанных слов, участвовать в диалоге в ситуациях социально-бытового общения, используя формулы русского речевого этикета, составлять текст из не менее чем 3 простых предложений с опорой на серию сюжетных изображений, подбирать слова с противоположным значением, называть не менее двух признаков предмета и частотные слова, входящие в такие тематические группы, как семья, посуда, одежда и т.д.,— тоже с опорой на изображения.

При таких требованиях достаточно, согласно приказу уже Рособрнадзора, ответить на "удовлетворительно", чтобы быть зачисленным в школу. Вся процедура проведения тестирования должна быть зафиксирована на видео, а устные ответы еще и с помощью средств аудиозаписи. Вступают в силу правила уже с 1 апреля.

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
Посилання на коментар

31 минуту назад, kim chen lhoran сказал:

А ти здібний учень по виправдовуванню злочинців, може навіть Трамп дасть тобі за це цукерку. Хоча проживаєшь якихось надцять років за океаном, а мозок вже ущербний.

Навіть і Ниряну вже ясно, хоч він нічого за це не каже, що причиною є страждання рашиків за минулою імперією, а хпутін хотів довічно бути царем і для цього використав це ідіотське бажання глибинного народу.

А ти елементарних речей не розумієш. Не бачиш причинно-наслідкових зв'язків. Власні фантазії мені пришиваєш. Але ти тут такий не один. Так що сприймай це спокійно.

Чим дальше, тим менше людей я бачу, які би хоча прибували в чомусь розібратись. Просто рефлексії потоком...

Посилання на коментар

57 минут назад, Черномор сказал:

Ворон ворону глаз не выклюет.

Занадто багато честі їх за воронів асоціювати, скоріше голубки. 

А взагалі, я вже не дивуюсь (хоча повинен) недалекоглядності оточення трампа, яке не бачить, або не хоче вірити у те, що бачить, а саме екзистенціїні цілі кожного "голуба": у трампа - розвернути рабзію проти Китаю, у ***ла - розвалити сполучені штати, і здається, він досяг в цьому певного прогресу. Чому я про оточення, а не про трампа? Тому що він сліпий, точніше засліплений своїм его, а ще він президент, і йому рілі пох на наслідки. А от оточення має розуміти, що вони не трамп і не мають імунітету недоторканності.

Змінено користувачем Evgenich
  • Лайк 3
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...