Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

21 минуту назад, outdoor24 сказал:

Ви бляха читати не вмієте?

я не виправдовую це рішення, але я проти тупих маніпулятивних висновків Мурави, який хоче переключити увагу з власного підмахування кацапам на іншу лажу.

ти ж правильно пишеш, що починати потрібно з себе. А у його випадку - сірі розрахунки за товар, несплата податків в повному обсязі, підмахування кацапам, а потім виявляється, що то не він обісрався, а хтось інший, хоча гроші ще не сплачені і не факт що вони дійдуть до кацапів взагалі.

Ух ти, какой зрадник оказуєцуа єтот ваш мурава :) пане майор, заберіть в нього паспорт - он позоріт нашу вєліку думаючу націю.

Всьо по класиці: якщо пропаганда не може зробити з тебе ідіота, вона робить з тебе ворога :)

• Лайк 5
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

37 хвилин тому, akineo сказав:

навіщо так завзято виправдовувати явно не правильне рішення? 

Україна кричить, що ми єВропа. Війна дала шанс будувати все з нуля, сучасне, а не модернізувати старе. На скільки дорожче було б побудувати іншу , сучасну АЕС? очевидно є, що хтось отримав чемодан грошей за таке рішення. А ти дупу рвеш і виправдовуєш зо це правильне рішення. Ні. Не правильне. 

Для довідки про Європу

Зараз повних ходом іде добудова АЕС Моховце 3, 4. Їх почали будувати десь у 87. Як і ХАЕС-3, 4. 

Проєкт Моховце 3.4 - майже такий самий, як у нас на РАЕС-1, 2 (В-213). Він явно поступається безпекою проєкту В-320 (ХАЕС-3, 4). Немає ключового елементу - контайменту.

Але Моховце 3, 4 добудовують (3й вже на номіналі, 4й ось-ось). І це Європа, де декларується "безпека понад усе".

Посилання на коментар

6 хвилин тому, murava сказав:

Ух ти, какой зрадник оказуєцуа єтот ваш мурава

Звичайний пристосуванець.

5 хвилин тому, murava сказав:

якщо пропаганда не може зробити з тебе ідіота

і чого це не може, Пєтіна чудово зробила свою справу.

Змінено користувачем outdoor24
  • Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

54 минуты назад, akineo сказал:

я от виборів взагалі не хочу. я хочу щоб хтось порішав всі проблеми. 

тому люди і виїзджають за кордон, бо у нас завжди будуть довбойоби у влади, від місцевої до верховного

суть ЄС була в тому, щоб привести в порядок всі інструменти держави, норми, технології, Укрзалізницю кончену привести в порядок, щоб 300-500 км-г їздила, а не 40-60, як 50 років тому. Сталвення до тварин, відповідальнітсь, закон і т.д. 

Тільки от виявляється, що наше суспільство ніколи не буде починати з себе. Скільки років нас привчають сортувати сміття? Це ж справа звички. А люди не сортують, бо "все одно в одим сміттєвоз грузять". ТАк це вже питання до місцевої влади, якого ху все в один сміттєвоз, а не роздільна переробка. Тільки всі волонтери-активісти переключились на заробітки на війні і їм вже байдуже на всі ці проблеми , включно з тваринами.  

Найпростіше - виїхати у вже готове, а не пробувати побудувати це у сіспільстві де велика кількість довбойобів

Я отвечу на последний абзац.

Во всем готовом  Вы , скорее всего, будете лишним.

Причины, основные, две.

У "всего готового" есть свои правила .

И они буду пожоще наших.

Вам так жить будет трудно.

И второе, априори, Вас там в задницу никто целовать не будет.

Надо представлять ценность для страны, в которую эмигрирует.

Своих долбоебов там тоже хватает.

Какую ценность Вы можете представлять?

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Vitaliy67 сказав:

Я отвечу на последний абзац.

Во всем готовом  Вы , скорее всего, будете лишним.

Причины, основные, две.

У "всего готового" есть свои правила .

И они буду пожоще наших.

Вам так жить будет трудно.

И второе, априори, Вас там в задницу никто целовать не будет.

Надо представлять ценность для страны, в которую эмигрирует.

Своих долбоебов там тоже хватает.

Какую ценность Вы можете представлять?

Так йому навіть можливості спробувати не дають :lol:

• Хаха 3
Посилання на коментар

1 час назад, akineo сказал:

я от виборів взагалі не хочу. я хочу щоб хтось порішав всі проблеми. 

тому люди і виїзджають за кордон, бо у нас завжди будуть довбойоби у влади, від місцевої до верховного

суть ЄС була в тому, щоб привести в порядок всі інструменти держави, норми, технології, Укрзалізницю кончену привести в порядок, щоб 300-500 км-г їздила, а не 40-60, як 50 років тому. Сталвення до тварин, відповідальнітсь, закон і т.д. 

Тільки от виявляється, що наше суспільство ніколи не буде починати з себе. Скільки років нас привчають сортувати сміття? Це ж справа звички. А люди не сортують, бо "все одно в одим сміттєвоз грузять". ТАк це вже питання до місцевої влади, якого ху все в один сміттєвоз, а не роздільна переробка. Тільки всі волонтери-активісти переключились на заробітки на війні і їм вже байдуже на всі ці проблеми , включно з тваринами.  

Найпростіше - виїхати у вже готове, а не пробувати побудувати це у сіспільстві де велика кількість довбойобів

Так а в чем проблема, сейчас то для желающих "махнуть в светлое ЕС" самое время?? Сейчас еще дают "прыхысток", уже начинают прижимать это дело, но все же дают. А если закончится ( приостановится) война то все, только на правах туриста, 90 дней та, 90 дома, в ненавистную родину придется возвращаться. Не надо терять время, порешать с прохождением границы, продав недвижимость тут,  по любому для этого хватит финансов и в путь, сортировать мусор и любить животных...😀

Змінено користувачем Оконщик
  • Лайк 1
Посилання на коментар

Коли вже настане той момент, коли ми зайдемо в цю тему і крім гризні політичної буде якась дійсно гарна новина....в цей день не гріх і нахерачитись 

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, МаТраС сказав:

Коли вже настане той момент, коли ми зайдемо в цю тему і крім гризні політичної буде якась дійсно гарна новина....в цей день не гріх і нахерачитись 

Живий, на волі. Нахєрячитися нічого не заважає. Що вам ще треба? :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

Померти за Україну — цього мало. Треба бути готовим убити і не боятися загинути, — посол України в Британії Валерій Залужний.

t.me/batalionmonako/38604

• Хаха 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

7 часов назад, murava сказал:

Ух ти, какой зрадник оказуєцуа єтот ваш мурава :) :)

щоб зрадити , треба спочатку  присягнути . 

ви ж не присягали Україні ? 

на  відміну від пана  Потрошителя , який тут синхронно з панами  кондомом та вінсолом  дизлайки тицькає .

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 3
  • Дізлайк 3
Посилання на коментар

8 минут назад, Dr.Yura сказал:

Померти за Україну — цього мало. Треба бути готовим убити і не боятися загинути, — посол України в Британії Валерій Залужний.

ну  я  це вперше  від прані Ірини Фаріон почув 

Посилання на коментар

10 хвилин тому, Dr.Yura сказав:

Десь поперхнувся пивом один Кошовий і трохи сікнув офіс у повному складі :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

11 минут назад, Dr.Yura сказал:

Саме тому я пройшов справедливе і швидке влк, став інвалідом -  і тихенько свалив в Англію :)

А вам, мої любі холопи, мало бути готовими вмерти, треба ще і не боятися вмерти, бо хто боїться - той ухилянт і ганьба нації.

• Лайк 4
  • Дякую 1
  • Хаха 4
Посилання на коментар

19 хвилин тому, Dr.Yura сказав:

Так якби  ж то загинути. Це дуже легко.  Ще жорсткіші речі. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

15 часов назад, DmiVady сказал:

Експерти по майбутньому розпроділу світу є не тільки у нас на форумі )))

Map Shows How Trump, Putin and Xi Could Carve Up the Globe.

Кожен день приносить якійсь дивні новини, яки не зможуть прокоментувати навіть форумні політексперти.😏
 Наприклад, під Орбаном починає хитатись крісло.

А бацька лука зараз з візитом у Пакистані, під час якого видав місцевій владі запрошення на 150 000 голів молодняка. Ось хотілось би все ж таки знати - чи він сам такий прудкий, чи його туди заслав у відрядження хпутін? Ніби там планують відкривати складальний заводи з випуску Шахедів, а  дехто не дуже звичний до гайкового ключа може піти просто в окопи.

• Хаха 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, МаТраС сказав:

Ще жорсткіші речі. 

.......виконувати дебільні накази дебілоїдів

• Лайк 2
Посилання на коментар

6 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

Кожен день приносить якійсь дивні новини, яки не зможуть прокоментувати навіть форумні політексперти.😏

А бацька лука зараз з візитом у Пакистані, під час якого видав місцевій владі запрошення на 150 000 голів молодняка. Ось хотілось би все ж таки знати - чи він сам такий прудкий, чи його туди заслав у відрядження хпутін? Ніби там планують відкривати складальний заводи з випуску Шахедів, а  дехто не дуже звичний до гайкового ключа може піти просто в окопи.

Війна це мистецтво союзів. Україна встановила дип відносини з Сомалі і герой війни в Лондоні. Що вам ще треба? :lol:

• Лайк 1
Посилання на коментар

А що хиба десь є майстри спорту з керування державою під час нападу. Правда один колись такий був - Черчілль, який з самого початку не дав себе намахати. А ідіот хпутін намахав себе сам, але в основному за наш рахунок

6 минут назад, naupv сказал:

виконувати дебільні накази дебілоїдів

Посилання на коментар

5 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

А що хиба десь є майстри спорту з керування державою під час нападу. Правда один колись такий був - Черчілль, який з самого початку не дав себе намахати. А ідіот хпутін намахав себе сам, але в основному за наш рахунок

Є. І за три роки можна було знайти за бажання. Черчиль якраз і замінив Чемберлена під час нападу, який він спровокував коли зазирав в очі гітлера та будував англійські дороги. Але мудрі поціновувачі калу обирають лише між коричневим та зеленим

Змінено користувачем US7IGN
Посилання на коментар

20 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

Я не мацав крісло під Орбаном, це к експертам форумним, вони в курсах, але в мене до нього особисті рахунки і якщо йому натовчуть пику, то буде непогано 😉

А Пакистан давно вміє робити зброю прям у гаражах, багато, і навіть на рівні ... тож допомога працьовитими пакистанцями буде для РФ дуже вагома, бо поки европейські поні з'їдять вранішній круасан та вдягнуть робочі лосіни, пакистанський парубок, поміж намазами, збере 5 калашів та виточить штук тридцять 152-х снарядів.

Тому тре більше шапок 😉

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 2
Посилання на коментар

10 минут назад, US7IGN сказал:

Є. І за три роки можна було знайти за бажання.

Мабуть можна було у нас знайти, але ще за президента Байдена і сірого кардинала Ненсі Пелосі, а зараз за преза Трампа важкувато. Навіть так починає виглядати після того, яка каша заварилась у Вашінгтоні бувший опальний президент П-ко вже сам не зхоче, хоч би його навіть і просили. Йюля, наприклад, вже більше не забажала.

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

1 хвилину тому, kim chen lhoran сказав:

Мабуть можна було у нас знайти, але ще за президента Байдена і сірого кардинала Ненсі Пелосі, а зараз за преза Трампа важкувато.

Щось змінити ніколи не пізно. Але шкідливі звички кидають лише коли в реанімацію потрапляють 

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, DmiVady сказав:

Я не мацав крісло під Орбаном, це к експертам форумним, вони в курсах, але в мене до нього особисті рахунки і якщо йому натовчуть пику, то буде непогано 😉

А Пакистан давно вміє робити зброю прям у гаражах, багато, і навіть на рівні ... тож допомога працьовитими пакистанцями буде для РФ дуже вагома, бо поки европейські поні з'їдять вранішній круасан та вдягнуть робочі лосіни, пакистанський парубок, поміж намазами, збере 5 калашів та виточить штук тридцять 152-х снарядів.

Тому тре більше шапок 😉

Нагадайте хто у нас посли в Китаї, Індії та Пакистані і які їх здобутки?

Посилання на коментар

Тільки що, US7IGN сказав:

Нагадайте хто у нас посли в Китаї, Індії та Пакистані і які їх здобутки?

Ой, а я не слідкував ...

Тільки те що Індія нам допомагає зброєю та комплектухою, знаю (без подробиць).

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...