akineo Опубліковано: учора в 05:26 Поділитись Опубліковано: учора в 05:26 18 хвилин тому, sergio сказав: Если даже, для выборов главы сельсовета, нужно чтобы он представлял какую-нибудь партию, то о какой свободе выборов или быть избранным мы можем говорить? 😏 так є ж безпартійні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 05:29 Поділитись Опубліковано: учора в 05:29 2 минуты назад, akineo сказал: так є ж безпартійні Були. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: учора в 05:31 Поділитись Опубліковано: учора в 05:31 1 година тому, sergio сказав: Вчора читав, що Мядяр негативно ставиться до рапорта комбата Ширшина. Недаремно Зе Хероя йому присаоїв. 😏 1 година тому, Canton сказав: Noblesse oblige... Він звання не за фейса заробив, а за службу Україні і організацію підрозділу який ефективно знищує кацапню, тим самим рятуючи тисячі життів наших людей, у т.ч. ваші нікчемні сраки 10 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 05:32 Поділитись Опубліковано: учора в 05:32 Тільки що, Дощ сказав: Він звання не за фейса заробив, а за службу Україні і організацію підрозділу який ефективно знищує кацапню, тим самим рятуючи тисячі життів наших людей, у т.ч. ваші нікчемні сраки Ну тоді і я заробляючи гроші роблю Україну краще Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 05:33 Поділитись Опубліковано: учора в 05:33 11 годин тому, vadimv сказав: А шо сталося, кацапи не пішли на зустріч? Так виборів у кінці літа-осінню цього року не буде? Якісь та будуть. Може Президента України, а може Ясновельможного Гетьмана Київської Народної Республіки, а може губернатора Київської губернії. На крайняк Майдан якийсь. Скучили українці за виборами, для них вибори - то святе:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: учора в 05:35 Поділитись Опубліковано: учора в 05:35 5 годин тому, Akademik сказав: ты поедь по регионам, с солдатами русскоязычными поообщайся и тебе бережно объяснят за "рускую" идентификацию. Если догонят. так це твоя теза про "зраджування ідентичності", я ж лапками виділив для недоумка його ж цитату. Тож кацап тут ти i солдати бігатимуть за тобою. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 05:42 Поділитись Опубліковано: учора в 05:42 (змінено) 11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Якісь та будуть. От мені цікаво - в чому причина такого ганебного факту, що абсолютна більшість ссавців не здатна визнавати свої факапи? Це ж зовсім не важко - я про свої факапи цілу книжку накатав з довгим їх переліком ) Так ні - починають нести якусь ахінею, аби тільки не сказати "Так, я довбойоб, натворив/наговорив ***ні" )) Змінено учора в 05:45 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 05:47 Поділитись Опубліковано: учора в 05:47 1 хвилину тому, vadimv сказав: От мені цікаво - в чому причина такого ганебного факту, що абсолютна більшість ссавців не здатна визнавати свої факапи? Це ж зовсім не важко - я про свої факапи цілу книжку накатав з довгим їх переліком ) Так ні - починають нести якусь ахінею, аби тільки не сказати "Так, я довбойоб, натворив/наговорив ***ні" )) Все просто, висновки треба робити в межах "прогноз - результат (відсутність результата)". Звісно, якщо ви можете бачити майбутнє - то у вас може бути інший метод:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 05:49 Поділитись Опубліковано: учора в 05:49 (змінено) 22 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Все просто, висновки треба робити в межах "прогноз - результат (відсутність результата)". Звісно, якщо ви можете бачити майбутнє - то у вас може бути інший метод:) Мій метод ще простіший - якщо я бачу щось абсолютно для мене очевидне - я про це так і кажу. А якщо не бачу або воно не очевидне - то мовчу собі в тряпочку. І якщо раптом "очевидне" виявилося повною ***нею - то я так і кажу: "Так, я довбойоб, натворив/наговорив ***ні" Говорити правду легко і приємно ) Але за це часто банять )) Змінено учора в 06:09 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 05:53 Поділитись Опубліковано: учора в 05:53 11 хвилин тому, vadimv сказав: мені цікаво - в чому причина такого ганебного факту, що абсолютна більшість ссавців не здатна визнавати свої факапи? Комахи їх взагалі не усвідомлюють Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: учора в 05:53 Поділитись Опубліковано: учора в 05:53 21 минуту назад, Дощ сказал: Він звання не за фейса заробив, а за службу Україні і організацію підрозділу який ефективно знищує кацапню, А я разве спорю? Просто иногда ложные символы и бляхи, синдром ложной значимости - ОЧЕНЬ резко меняю риторику индивидуя 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: учора в 05:54 Поділитись Опубліковано: учора в 05:54 Только что, US7IGN сказал: Комахи їх взагалі не усвідомлюють А одноклеточно-полубитные? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 05:56 Поділитись Опубліковано: учора в 05:56 (змінено) 10 годин тому, US7IGN сказав: Комахи їх взагалі не усвідомлюють То ви про комах мало знаєте ) Вони-то може і не "усвідомлюють", але якось реагують і поведінку змінюють відповідно. Інакше вже вимерли б нахрін... Змінено учора в 16:03 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: учора в 06:00 Поділитись Опубліковано: учора в 06:00 (змінено) 1 час назад, sergio сказал: Если даже, для выборов главы сельсовета, нужно чтобы он представлял какую-нибудь партию, то о какой свободе выборов или быть избранным мы можем говорить? 😏 Вот только выше сказал за чувство вины и сразу же -".. ваші нікчемні сраки." Если война будет проиграна, то виноваты будут , в том числе, и такие как вы. А началась она , потому что не на том языке разговаривали и 73 проц .не за того проголосовали (так нам талдычат разного рода местячковые пропагандисты) . " батько наш Бандера , Україна мати".. и батько у вас был не той и мама не та. Чем - то мне этот лозунг напоминает про " отца народов" Змінено учора в 06:15 користувачем рыбак 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: учора в 06:00 Поділитись Опубліковано: учора в 06:00 2 хвилини тому, vadimv сказав: То ви про комах мало знаєте ) Вони-то може і не "усвідомлюють", але висновки роблять і поправки в дії вносять. Інакще вже вимерли б нахрін... не усвідомлюють. ті, хто робить помилки, просто не виживають. природний відбір. люди на жаль виживають і роблять далі помилки, але проблема у тому що їх помилки шкодять іншим людям на відміну від комах. і роблячі помилки люди живуть собі далі, а інші люди гиніть черех їх помилки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 06:02 Поділитись Опубліковано: учора в 06:02 1 хвилину тому, рыбак сказав: А началась она , потому что не на том языке разговаривали и 73 проц .не за того проголосовали. " батько наш Бандера , Україна мати".. О, полезло кацапское повидло... 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 06:04 Поділитись Опубліковано: учора в 06:04 (змінено) 4 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: не усвідомлюють. ті, хто робить помилки, просто не виживають. природний відбір. люди на жаль виживають і роблять далі помилки, але проблема у тому що їх помилки шкодять іншим людям на відміну від комах. і роблячі помилки люди живуть собі далі, а інші люди гиніть черех їх помилки. Люди, які гинуть через помилки інших, роблять одну фатальну помилку - вони роблять своє життя залежним від дій інших. Змінено учора в 06:05 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 06:05 Поділитись Опубліковано: учора в 06:05 Ну що ж, астрологи нарешті оголосили тиждень експертів по комахам 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 06:11 Поділитись Опубліковано: учора в 06:11 5 хвилин тому, US7IGN сказав: Ну що ж, астрологи нарешті оголосили тиждень експертів по комахам Взагалі-то починали з баранів у стаді ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 06:23 Поділитись Опубліковано: учора в 06:23 11 хвилин тому, vadimv сказав: Взагалі-то починали з баранів у стаді ) Я наполягаю! loveread.ec/read_book.php?id=2941&p=1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 06:23 Поділитись Опубліковано: учора в 06:23 33 хвилини тому, vadimv сказав: І якщо раптом "очевидне" виявилося повною ***нею - то я так і кажу: "Так, я довбойоб, натворив/наговорив ***ні" Про "виявилося" нагадаєте в кінці осені:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 06:24 Поділитись Опубліковано: учора в 06:24 1 година тому, US7IGN сказав: а чого ви ще від нього чекали? бізнес це завжди бізнес Якщо колись настане той день, і ви до нього доживете (дай доля вам здоров'я) коли можна буде трошки більше розказати, то для своїх книжок ви отримаєте трошки більше матеріалу, можливо і про групу тих людей, які, звісно, не святі й не безсрібники (бо там з інтелектом порядок), але й не провладні підораси. Ну, і наші зморщені сраки боронять, чи не так? 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: учора в 06:25 Поділитись Опубліковано: учора в 06:25 (змінено) Мирная инициатива Трампа для прекращения войны РФ против Украины построена на трех иллюзиях — WP zn.ua/war/mirnaja-initsiativa-trampa-dlja-prekrashchenija-vojny-rf-protiv-ukrainy-postroena-na-trekh-illjuzijakh-wp.html Администрация Трампа использовала запутанную тактику: сначала предложила ограниченное прекращение огня - энергетическое и морское перемирие. Это ни к чему не привело, поэтому команда президента США попросила обе стороны подготовить проект своих условий. Условия в итоге оказались очень разными, поэтому Трамп призвал к прямым переговорам. Встреча представителей Украины и РФ в Стамбуле не принесла прорыва, поэтому в понедельник Трамп провел разговор с Путиным. И что происходит сейчас? Похоже, Трамп хочет, чтобы стороны сами все решили. Такой разрозненный, постоянно меняющийся подход - это рецепт неудачи, который отражает основные ошибочные предположения, лежащие в его основе. Змінено учора в 06:27 користувачем Akademik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: учора в 06:26 Поділитись Опубліковано: учора в 06:26 13 годин тому, DimaF сказав: Понятно, что разговор с ху#лом по телефону, закончился пшиком. Рыжий даун продолжает есть говно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 06:26 Поділитись Опубліковано: учора в 06:26 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Про "виявилося" нагадаєте в кінці осені:) Обов'язково ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз