Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

18 хвилин тому, sergio сказав:

Если даже, для выборов главы сельсовета, нужно чтобы он представлял какую-нибудь партию, то о какой свободе выборов или быть избранным мы можем говорить? 😏

так є ж безпартійні

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 година тому, sergio сказав:

Вчора читав, що Мядяр негативно ставиться до рапорта комбата Ширшина. 

Недаремно Зе Хероя йому присаоїв. 😏

1 година тому, Canton сказав:

Noblesse oblige...

Він звання не за фейса заробив, а за службу Україні і організацію підрозділу який ефективно знищує кацапню, тим самим рятуючи тисячі життів наших людей, у т.ч. ваші нікчемні сраки

• Лайк 10
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Тільки що, Дощ сказав:

Він звання не за фейса заробив, а за службу Україні і організацію підрозділу який ефективно знищує кацапню, тим самим рятуючи тисячі життів наших людей, у т.ч. ваші нікчемні сраки

Ну тоді і я заробляючи гроші роблю Україну краще :flag1:

Посилання на коментар

11 годин тому, vadimv сказав:

А шо сталося, кацапи не пішли на зустріч? Так виборів у кінці літа-осінню цього року не буде?

Якісь та будуть. Може Президента України, а може Ясновельможного Гетьмана Київської Народної Республіки, а може губернатора Київської губернії. На крайняк Майдан якийсь. Скучили українці за виборами, для них вибори - то святе:)

Посилання на коментар

5 годин тому, Akademik сказав:

ты поедь по регионам, с солдатами русскоязычными поообщайся и тебе бережно объяснят за "рускую" идентификацию. Если догонят.

так це твоя теза про "зраджування ідентичності", я ж лапками виділив для недоумка його ж цитату.

Тож кацап тут ти i солдати бігатимуть  за тобою.

Посилання на коментар

11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Якісь та будуть.

От мені цікаво - в чому причина такого ганебного факту, що абсолютна більшість ссавців не здатна визнавати свої факапи?

Це ж зовсім не важко - я про свої факапи цілу книжку накатав з довгим їх переліком ) Так ні - починають нести якусь ахінею, аби тільки не сказати "Так, я довбойоб, натворив/наговорив ***ні" ))

image.png.8ebc1ae71a5b10230b323b6589b56009.png

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, vadimv сказав:

От мені цікаво - в чому причина такого ганебного факту, що абсолютна більшість ссавців не здатна визнавати свої факапи?

Це ж зовсім не важко - я про свої факапи цілу книжку накатав з довгим їх переліком ) Так ні - починають нести якусь ахінею, аби тільки не сказати "Так, я довбойоб, натворив/наговорив ***ні" ))

Все просто, висновки треба робити в межах "прогноз - результат (відсутність результата)". Звісно, якщо ви можете бачити майбутнє - то у вас може бути інший метод:)

Посилання на коментар

22 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Все просто, висновки треба робити в межах "прогноз - результат (відсутність результата)". Звісно, якщо ви можете бачити майбутнє - то у вас може бути інший метод:)

Мій метод ще простіший - якщо я бачу щось абсолютно для мене очевидне - я про це так і кажу.

А якщо не бачу або воно не очевидне - то мовчу собі в тряпочку.

І якщо раптом "очевидне" виявилося повною ***нею - то я так і кажу: "Так, я довбойоб, натворив/наговорив ***ні"

Говорити правду легко і приємно )

Але за це часто банять ))

Оруэлл2.jpg

Посилання на коментар

11 хвилин тому, vadimv сказав:

мені цікаво - в чому причина такого ганебного факту, що абсолютна більшість ссавців не здатна визнавати свої факапи?

Комахи їх взагалі не усвідомлюють :lol:

Посилання на коментар

21 минуту назад, Дощ сказал:

Він звання не за фейса заробив, а за службу Україні і організацію підрозділу який ефективно знищує кацапню,

А я разве спорю?

Просто иногда ложные символы и бляхи, синдром ложной значимости - ОЧЕНЬ резко меняю риторику индивидуя

• Хаха 1
Посилання на коментар

Только что, US7IGN сказал:

А одноклеточно-полубитные?

Посилання на коментар

10 годин тому, US7IGN сказав:

То ви про комах мало знаєте )

Вони-то може і не "усвідомлюють", але якось реагують і поведінку змінюють відповідно. Інакше вже вимерли б нахрін...

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, sergio сказал:

Если даже, для выборов главы сельсовета, нужно чтобы он представлял какую-нибудь партию, то о какой свободе выборов или быть избранным мы можем говорить? 😏

Вот только выше сказал за чувство вины и сразу же -".. ваші нікчемні сраки."  Если война будет проиграна, то виноваты будут , в том числе, и такие как вы. А началась она , потому что не на том языке разговаривали   и 73 проц .не за того проголосовали (так нам талдычат разного рода местячковые  пропагандисты) . " батько наш Бандера , Україна   мати".. и батько у вас был не той и мама не та. Чем - то мне этот лозунг напоминает  про " отца народов"

Змінено користувачем рыбак
  • Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, vadimv сказав:

То ви про комах мало знаєте )

Вони-то може і не "усвідомлюють", але висновки роблять і поправки в дії вносять. Інакще вже вимерли б нахрін...

не усвідомлюють. ті, хто робить помилки, просто не виживають. природний відбір. люди на жаль виживають і роблять далі помилки, але проблема у тому що їх помилки шкодять іншим людям на відміну від комах. і роблячі помилки люди живуть собі далі, а інші люди гиніть черех їх помилки.  

Посилання на коментар

1 хвилину тому, рыбак сказав:

А началась она , потому что не на том языке разговаривали   и 73 проц .не за того проголосовали. " батько наш Бандера , Україна   мати"..

О, полезло кацапское повидло...

• Лайк 5
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

не усвідомлюють. ті, хто робить помилки, просто не виживають. природний відбір. люди на жаль виживають і роблять далі помилки, але проблема у тому що їх помилки шкодять іншим людям на відміну від комах. і роблячі помилки люди живуть собі далі, а інші люди гиніть черех їх помилки.  

Люди, які гинуть через помилки інших, роблять одну фатальну помилку - вони роблять своє життя залежним від дій інших.

Посилання на коментар

5 хвилин тому, US7IGN сказав:

Ну що ж, астрологи нарешті оголосили тиждень експертів по комахам

Взагалі-то починали з баранів у стаді )

Посилання на коментар

11 хвилин тому, vadimv сказав:

Взагалі-то починали з баранів у стаді )

Я наполягаю! :lol:

loveread.ec/read_book.php?id=2941&p=1

• Хаха 1
Посилання на коментар

33 хвилини тому, vadimv сказав:

І якщо раптом "очевидне" виявилося повною ***нею - то я так і кажу: "Так, я довбойоб, натворив/наговорив ***ні"

Оруэлл2.jpg

Про "виявилося" нагадаєте в кінці осені:)

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 година тому, US7IGN сказав:

а чого ви ще від нього чекали? бізнес це завжди бізнес :flag1:

Якщо колись настане той день, і ви до нього доживете (дай доля вам здоров'я) коли можна буде трошки більше розказати, то для своїх книжок ви отримаєте трошки більше матеріалу, можливо і про групу тих людей, які, звісно, не святі й не безсрібники (бо там з інтелектом порядок), але й не провладні підораси. Ну, і наші зморщені сраки боронять, чи не так? 😉 

Посилання на коментар

Мирная инициатива Трампа для прекращения войны РФ против Украины построена на трех иллюзиях — WP

zn.ua/war/mirnaja-initsiativa-trampa-dlja-prekrashchenija-vojny-rf-protiv-ukrainy-postroena-na-trekh-illjuzijakh-wp.html

Администрация Трампа использовала запутанную тактику: сначала предложила ограниченное прекращение огня - энергетическое и морское перемирие. Это ни к чему не привело, поэтому команда президента США попросила обе стороны подготовить проект своих условий. Условия в итоге оказались очень разными, поэтому Трамп призвал к прямым переговорам. Встреча представителей Украины и РФ в Стамбуле не принесла прорыва, поэтому в понедельник Трамп провел разговор с Путиным.

И что происходит сейчас? Похоже, Трамп хочет, чтобы стороны сами все решили. Такой разрозненный, постоянно меняющийся подход - это рецепт неудачи, который отражает основные ошибочные предположения, лежащие в его основе.

Змінено користувачем Akademik
Посилання на коментар

13 годин тому, DimaF сказав:

Понятно, что разговор с ху#лом по телефону, закончился пшиком.

Рыжий даун продолжает есть говно.

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Про "виявилося" нагадаєте в кінці осені:)

Обов'язково )

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...