Оконщик Опубліковано: учора в 14:32 Поділитись Опубліковано: учора в 14:32 12 минут назад, US7IGN сказал: Мабуть не у всіх вистачає на дачу в манакє и это повод покупать в Житомире? ну ладно, пусть так Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: учора в 14:39 Поділитись Опубліковано: учора в 14:39 5 минут назад, Оконщик сказал: и это повод покупать в Житомире? ну ладно, пусть так Потому что єто немного дальше от Сум. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: учора в 14:46 Поділитись Опубліковано: учора в 14:46 7 минут назад, murava сказал: Потому что єто немного дальше от Сум. тогда бы были сумские номера. а тут речь шла о киевских Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: учора в 14:47 Поділитись Опубліковано: учора в 14:47 Только что, Оконщик сказал: тогда бы были сумские номера. а тут речь шла о киевских Зразу видно, що поїхали ви давно і надовго Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 14:57 Поділитись Опубліковано: учора в 14:57 23 минуты назад, Оконщик сказал: и это повод покупать в Житомире? ну ладно, пусть так Грят, что вокруг Житомера сейчас строительный бум. А если рашка снова через Беларусь нападёт?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 15:54 Поділитись Опубліковано: учора в 15:54 (змінено) Нарешті Полтава спромоглася розпочати демонтаж імперської ганьби - дивно , що на четвертому році повномасштабної війни . в кацапів пердаки репаються Змінено учора в 16:06 користувачем Бездомный 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: учора в 15:56 Поділитись Опубліковано: учора в 15:56 57 минут назад, sergio сказал: Грят, что вокруг Житомера сейчас строительный бум. А если рашка снова через Беларусь нападёт?! я не знаю. верят в ЗСУ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 16:03 Поділитись Опубліковано: учора в 16:03 7 минут назад, Бездомный сказал: Нарешті Полтава спромоглася розпочати демонтаж імперської ганьби - дивно , що на четвертому році повномасштабної війни . в кацапів пердаки репаються Бронза чи чавуняка? То суттєво. Для мене. 😺 3 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 16:07 Поділитись Опубліковано: учора в 16:07 (змінено) 22 минуты назад, sergio сказал: Бронза чи чавуняка? То суттєво. Для мене. 😺 в кацапів пердаки рвуться , немов то пластид його перенесли на територію музею , присвяченому полтавській битві ще б ганьбу в центрі міста прибрали Змінено учора в 16:26 користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: учора в 16:11 Поділитись Опубліковано: учора в 16:11 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: учора в 16:12 Поділитись Опубліковано: учора в 16:12 2 години тому, Бармалей сказав: сам на 2х таких езжу Одночасно? в яку ціну найдорожча полуниця у Дніпрі? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: учора в 16:18 Поділитись Опубліковано: учора в 16:18 55 минут назад, sergio сказал: Грят, что вокруг Житомера сейчас строительный бум. А если рашка снова через Беларусь нападёт?! З краєчка курортної зони Трускавець-Східниця, у передгір'ях Карпат стоїть трішки унікальне село Майдан, має таку промовисту назву, однім словом. Але відоме воно іншим - там є шикарний костел, чи його можна назвати на німецький лад - кірха. Її побудували за легендою сектанти, ніби меноніти, зовсім перед другою світовою і ось комусь там було відіння і ця община миттю зібралась і виїхала як кажуть, десь у Чехословаччину. Мабуть це була помилка; на ті гроші що вони вбухали у будівництво костелу, вони могли би дістатись до якогось там Парагваю, ну а до Аргентини точно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 16:30 Поділитись Опубліковано: учора в 16:30 (змінено) 20 минут назад, outdoor24 сказал: Одночасно? в яку ціну найдорожча полуниця у Дніпрі? тест на Кірю совкодрочера ? ні , це не Кіря Змінено учора в 16:32 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: учора в 16:42 Поділитись Опубліковано: учора в 16:42 Україна запропонувала Євросоюзу фінансувати ЗСУ з 2026 року Про це повідомив міністр фінансів Сергій Марченко за результатами поїздки в Канаду, де була зустріч фінансового блоку Великої сімки (G7). Що ми пропонуємо: участь партнерів у фінансуванні українських збройних сил, та відповідно інтеграцію української армії в оборонну систему Європи. Витрати на забезпечення українських збройних сил для безпеки Європи становитимуть невелику частку ВВП ЄС. Вона може бути розподілена між країнами, які готові доєднатися до ініціативи, і включена до розрахунку оборонних витрат відповідно до зобовʼязань цих країн перед НАТО. Він підкреслив, що враховуючи військові ризики, Європа вже шукає шляхи зміцнення оборони, зокрема через збільшення чисельності військового персоналу. «Але розбудова подібного потенціалу потребуватиме років і значних ресурсів. Інтеграція українських збройних сил – дієве рішення, що має економічні переваги для країн-партнерів», — підкреслив він 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому А мне вот кажется что хватит уже Трампу подписывать свои указы строительным маркером. Нужно идти дальше. Переходить на малярный валик, или хотя бы на балончик с краской.. Напишите ему кто-нибудь... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 21 хвилину тому, Propeller сказав: Україна запропонувала Євросоюзу фінансувати ЗСУ з 2026 року Про це повідомив міністр фінансів Сергій Марченко за результатами поїздки в Канаду, де була зустріч фінансового блоку Великої сімки (G7). Що ми пропонуємо: участь партнерів у фінансуванні українських збройних сил, та відповідно інтеграцію української армії в оборонну систему Європи. Витрати на забезпечення українських збройних сил для безпеки Європи становитимуть невелику частку ВВП ЄС. Вона може бути розподілена між країнами, які готові доєднатися до ініціативи, і включена до розрахунку оборонних витрат відповідно до зобовʼязань цих країн перед НАТО. Він підкреслив, що враховуючи військові ризики, Європа вже шукає шляхи зміцнення оборони, зокрема через збільшення чисельності військового персоналу. «Але розбудова подібного потенціалу потребуватиме років і значних ресурсів. Інтеграція українських збройних сил – дієве рішення, що має економічні переваги для країн-партнерів», — підкреслив він Немає Європі сенсу вкладуватися в українську армію. Бо цілком може так статися, що завтра українці об'єднаються з кацапами і підуть на Європу. Це вже було (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому (змінено) "Він вкрав вибори". Вийшла книга про те, як оточення Байдена приховувало правду про його здоров'я. 20 травня вийшла в продаж книга про Джо Байдена під назвою "Первородний гріх" ( англ. Original Sin) з підзаголовком: "Занепад президента Байдена, його приховування та катастрофічне рішення балотуватися на другий термін". Цитата Книга малює їдкий портрет літнього, егоїстичного президента, ізольованого від реальності, який намагається переобратися у 2024 році, попри погіршення здоров'я та зниження когнітивних здібностей, підсумовує The Guardian. У "Первородному гріху" детально описується, як справжній стан Байдена приховували не лише від виборців, а й від донорів, політиків і колег по Демократичній партії. У підсумку, Таппер і Томпсон створили покрокову реконструкцію того, як люди з близького оточення впертого старіючого президента сприяли його донкіхотському рішенню балотуватися на другий термін, пише The New York Times. "The Back Channel: A Memoir of American Diplomacy and the Case for Its Renewal" ... "War" ... "Original Sin" ... скільки ще книжок тре написати, щоб дехто прокинувся? Я гадаю, що не в кількості справа ... "Неможливо розбудити людину, яка прикидається сплячою" © Змінено 23 години тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 1 час назад, outdoor24 сказал: Одночасно? :) так и знал, что кто то, но нет, как бы боссы не хотели Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 1 час назад, outdoor24 сказал: в яку ціну найдорожча полуниця у Дніпрі? не знаю, никогда ее не покупаю, в селе у сеструхи плантация, правда пока еще не поспела Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 16 хвилин тому, DmiVady сказав: "Він вкрав вибори". Вийшла книга про те, як оточення Байдена приховувало правду про його здоров'я. 20 травня вийшла в продаж книга про Джо Байдена під назвою "Первородний гріх" ( англ. Original Sin) з підзаголовком: "Занепад президента Байдена, його приховування та катастрофічне рішення балотуватися на другий термін". "The Back Channel: A Memoir of American Diplomacy and the Case for Its Renewal" ... "War" ... "Original Sin" ... скільки ще книжок тре написати, щоб дехто прокинувся? Я гадаю, що не в кількості справа ... "Неможливо розбудити людину, яка прикидається сплячою" © так а хто має прокинутися? ті хто трохи вище за середній рівень і так все чудово знають. а рабів краще не будити. їм дають їжу, наркотики та розваги щоб не рознесли все Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому (змінено) 9 хвилин тому, US7IGN сказав: так а хто має прокинутися? ті хто трохи вище за середній рівень і так все чудово знають. а рабів краще не будити. їм дають їжу, наркотики та розваги щоб не рознесли все От не любите ви жертв та халявників ... ох і не любите )))) Піду я від вас ... на прогулянку, бо мені казали, що бігати шкідливо ))) Змінено 22 години тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому А я то думаю, що сьогодня ТЦКашників якось поменшало.Сцуться. https://www.google.com.ua/amp/s/suspilne.media/amp/lviv/1024039-pobitta-vijskogo-tck-u-novomu-rozdoli-so-vidomo/?espv=1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 7 хвилин тому, sergio сказав: А я то думаю, що сьогодня ТЦКашників якось поменшало.Сцуться. https://www.google.com.ua/amp/s/suspilne.media/amp/lviv/1024039-pobitta-vijskogo-tck-u-novomu-rozdoli-so-vidomo/?espv=1 Та просто чекають постанови, щоб дозволили стрілять ухилянтами по колінам:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 33 хвилини тому, DmiVady сказав: От не любите ви жертв та халявників ... ох і не любите )))) Піду я від вас ... на прогулянку, бо мені казали, що бігати шкідливо ))) Хіба в демократіях є халявщики? Я нє халявщік, я партньор (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 🚌Військові кажуть, що лише 5-6 % бусифікованих можуть бути боєздатними, - нардеп Мазурашу. 👉Народний депутат України від партії “Слуга народу” Георгій Мазурашу висловив свою чергову думку щодо бусифікації: 💬“Судячи з того, що говорять військові, учасники бойових дій, яким я довіряю та ставлюсь з повагою, шанси приблизно 5-6 відсотків. Я декілька разів від реальних хлопців з передової чув, що умовно зі 100% бусифікованих, 5-6 можна більш-менш довести до якогось там боєздатного стану, і то не дуже.. І ми можемо бігати за ними, знімати з дерев, з колодців витягувати, з бусиків, з річок, доганяти їх, коли вони тікають з країни і одразу їх відправляти в ТЦК, … а потім просто рахуємо поповнення СЗЧ і інших сумних цифр, але не можуть люди, які не спроможні воювати, виконувати ті завдання, які стоять перед Збройними Силами України.” Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз