kim chen lhoran Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 5 часов назад, Vinka сказал: По рівню позитивності я звісно йду сильно позаду за Ланою) Нема сенсу порівнювати - Лана хороша, весела людина, а Вінка - людина, що вміє мислити. Бажаю Вам усім найкращого, особливо Савріку - він мені колись допомагав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Учора на "Прямому" політолог Димов розповідав, що в Польщі у опозиції є факти фальсифікацій на виборах, ніби думають передавати до суду. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 3 часа назад, Дощ сказал: Але галіма тема призивати чесно відвоювавшого за наявності нефігової кількості защурених ухилянтів. Не чув таких випадків, навіть за відсутності документів, очевидно наклалось багато факторів Я знаю про такой случай. Год отслужил, уволился как доглядальник за отцом со второй группой. Но малость побухивал, в военкомат не ходил, чтобы со временем подтвердить отсрочку. Короче тормознули, сейчас в армии, хотя по факту имеет право не служить, но с бумагами не подсуетился. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 8 годин тому, Vinka сказав: «закінчив життя в дурці» - не аргумент з приводу розумності. Не згодний. Розум якраз на те і потрібен, щоб уникати таких ситуацій як війна, окупація, дурка, тюрма і т.д. і т.п. А вирішувати математичні задачки і гратися в шахи - то бонусом. 8 годин тому, Vinka сказав: І опинитись в окупації - не аргумент з приводу прийняття логічних рішень. Знову не згодний. Мені взагалі незрозуміло, як маючи макітру на плечах, можна опинитися в окупації. Хіба що перебуваючи в летаргічному сні. Я, наприклад, опинився з будкою біля кордону саме через те, що з 2005 по 2013 зовсім не цікавився, що там відбувається. 8 годин тому, Vinka сказав: Наступ з Беларусі - ось його мало хто розглядав. Хоча лежало на поверхні. Тут ви однозначно молодця. Та ладно, це ж дійсно очевидна річ була. У мене більше питання до генералів, які публічно заявляли, що це неможливо було передбачити - вони ідіоти чи зрадники? 8 годин тому, Vinka сказав: І Точкін, і Васабі взагалі не розглядали можливість війни. Інші мотиви і так співпало. Точкін мені зовсім інше розказував ) Змінено 4 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 37 минут назад, ks6 сказал: Я знаю про такой случай. Год отслужил, уволился как доглядальник за отцом со второй группой. Но малость побухивал, в военкомат не ходил, чтобы со временем подтвердить отсрочку. Короче тормознули, сейчас в армии, хотя по факту имеет право не служить, но с бумагами не подсуетился. Я тоже, теоретически, догляд за женой могу оформить, но влом этим заниматься. Для начала нужно будет прописаться по адресу жены. А одно это подразумевает поход в военкомат. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 4 години тому, Дощ сказав: тих, хто встигне втекти чекає доля євреїв до 1948 року - без надії розкидані по світу. Це мабуть краще, ніж опинитися в концтаборі 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 година тому, kim chen lhoran сказав: Нема сенсу порівнювати - Лана хороша, весела людина, а Вінка - людина, що вміє мислити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 1 година тому, kim chen lhoran сказав: Учора на "Прямому" політолог Димов розповідав, що в Польщі у опозиції є факти фальсифікацій на виборах, ніби думають передавати до суду. Знов поганий нарід винуватий ) На "чесний демократичних" виборах взяв і вибрав шопопало )) Ніколи такого не було - і от знову! ))) А коти-фальсифікатори тим часом підраховують срібники і ніхто їх не ***ить ногами )))) Змінено 6 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 1 годину тому, sergio сказав: Я тоже, теоретически, догляд за женой могу оформить, но влом этим заниматься. Для начала нужно будет прописаться по адресу жены. А одно это подразумевает поход в военкомат. С 2014 по 2022 8 лет было на то, чтобы этим заняться. Я сам такой - до последнего не оформлял ни инвалидность ни догляд. Пришлось все в 2023 оформлять в пожарном порядке. А потом второй раз лохонулся - не сделал второй загранпаспорт в 2023 ) А потом еще и третий - пенсионное удостоверение переоформлял в Черновцах )) Отак от я не способен признавать свои ошибки ))) Змінено 4 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 минуты назад, vadimv сказал: С 2014 по 2022 8 лет было на то, чтобы этим заняться. Я сам такой - до последнего не оформлял ни инвалидность ни догляд. Пришлось все в 2023 оформлять в пожарном порядке. А потом второй раз лохонулся - не сделал второй загранпаспорт Для меня с 14 по 22 год ничего екстраординарного не произошло. 19-тый год воще бомба. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 29 минут назад, vadimv сказал: У мене більше питання до генералів, які публічно казали, що це неможливо було передбачити - вони ідіоти чи зрадники? що ти з "сапогів" хочеш, вони з Курщини на Суми напад в 2025 не передбачили 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 хвилини тому, sergio сказав: Для меня с 14 по 22 год ничего екстраординарного не произошло. Хренасе! Я как увидел дым над Крещатиком - сразу понял, чем это пахнет... Начал грызть локти насчет стройки и думать, шо теперь со всем этим делать... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 минуты назад, vadimv сказал: Хренасе! Я как увидел дым над Крещатиком - сразу понял, чем это пахнет... Начал грызть локти насчет стройки и думать, шо теперь со всем этим делать... От нас Крещвтик не виден. На тот момент стройка была уже закончена. Беседку с барбекю доделывал. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 7 годин тому, Vinka сказав: Точкін, і Васабі взагалі не розглядали можливість війни. Інші мотиви і так співпало. Стосовно Васабі " блажен, кто верует"( с). Він, навіть, сидячи під пальмами Тенеріфе, строчив в інтернеті " рузькие маладці". Вову Чванова, це те, що зветься "Васабі", я знала в реальному житті і спілкуюсь з тими, хто знав його вже в часи, коли він виїхав з України. Чи спілкуються зараз, то навряд, бо боронять країну в лавах ЗСУ. Але інтернет творить дива і те, що в житті є смердючою купкою лайна, яку оминаєш якомога далі, тут перетворюється на "позитив" та "молодець". Ця тема тому прикладом. Точкін мене здивував на початку війни. В гарному сенсі. Своєю людяністю. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 хвилину тому, sergio сказав: От нас Крещвтик не виден. А мы в то время часто ездили в Могрицю, откуда с высокого холма над Пслом видно кацапское Гуево... Сидел, много думал... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 минуту назад, vadimv сказал: А мы в то время часто ездили в Могрицю, откуда с высокого холма над Пслом видно кацапское Гуево... Сидел, много думал... Та у нас тут тоже ситуация в любой момент может перестать быть однозначной. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 23 хвилини тому, vadimv сказав: Це мабуть краще, ніж опинитися в концтаборі Напевно краще. Але у євреїв шанс опинитись у концтаборі до 48р був набагато вищим ніж після і до сьогодні. Очевидно власна країна дає більше шансів на виживання народу ніж асиміляція де прийдеться 1 година тому, ks6 сказав: Я знаю про такой случай. Год отслужил, уволился как доглядальник за отцом со второй группой. Но малость побухивал, в военкомат не ходил, чтобы со временем подтвердить отсрочку. Короче тормознули, сейчас в армии, хотя по факту имеет право не служить, но с бумагами не подсуетился. Тут інша причина, напевно сам хотів. Звільнені не повинні ходити в тцк оформляти відстрочки - вони не скористались цим правом і вже звільнені в запас. Якщо батько живий і з інвалідністю то таких примусово не призивають оскільки немає сенсу - він знову подасть документи на звільнення 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 32 хвилини тому, allanek сказав: Стосовно Васабі " блажен, кто верует"( с). Він, навіть, сидячи під пальмами Тенеріфе, строчив в інтернеті " рузькие маладці". Принаймні у нього вистачило мозку завчасно виїхати, на відміну від. 32 хвилини тому, allanek сказав: те, що в житті є смердючою купкою лайна, яку оминаєш якомога далі Це помітно, мабуть тема про купу цегли у Франику сама за вами бігає, кожен раз наздоганяє і сере там по кілька купок смердючого лайна, незважаючи на попередження модераторки ) Спитаю ще раз - якого хєра ви поперлися до Європи, а не до свого улюбленого совка на родіну вашого чоловіка в курську область? 32 хвилини тому, allanek сказав: Точкін мене здивував на початку війни. В гарному сенсі. Своєю людяністю. Та да, нарешті припинив писати кожного 9 травня про асвабадітєлів від фашистів Змінено 5 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 15 хвилин тому, Дощ сказав: Але у євреїв шанс опинитись у концтаборі до 48р був набагато вищим ніж після і до сьогодні. Очевидно власна країна дає більше шансів на виживання народу ніж асиміляція де прийдеться Тии не менш більше половини з них вирішили жити поза власною країною. І після 7 жовтня 2023 їхня кількість тільки збільшилася. Змінено 5 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Грета Тумблерг ще в тренді? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Лос Анжелес палае. Как говорил чечетов в далёком 13-м, "мы без крови власть не отдадим". Но вот уже который раз кровь льётся совсем не с той стороны о которой говорил чечетов. В котроый раз доказано что демократия и силы добра против сатанинской Системы бессильны. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 година тому, vadimv сказав: Це мабуть краще, ніж опинитися в концтаборі комусь дуже хочеться бути в цьбому таборі вертухаєм. не заважайте мріяти. ще трохи, головне до осені протягнути Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Только что, US7IGN сказал: комусь дуже хочеться бути в цьбому таборі вертухаєм. не заважайте мріяти. ще трохи, головне до осені протягнути А що такого осенью має відбутись, що кардинально все змінить?! Приліт інопланетян, які все пофіксять розглядати не будемо 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 36 хвилин тому, Дощ сказав: Очевидно власна країна дає більше шансів на виживання народу ніж асиміляція де прийдеться тобто еврею в США чи Австралії виживати важче ніж в Ізраїлі? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Тільки що, sergio сказав: А що такого осенью має відбутись, що кардинально все змінить?! Приліт інопланетян, які все пофіксять розглядати не будемо 😎 а чого ви у мене питаєте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз