Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

5 часов назад, Vinka сказал:

По рівню позитивності я звісно йду сильно позаду за Ланою)

Нема сенсу порівнювати - Лана хороша, весела людина, а Вінка - людина, що вміє мислити. Бажаю Вам усім найкращого, особливо Савріку - він мені колись допомагав.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Учора на "Прямому" політолог Димов розповідав, що в Польщі у опозиції є  факти фальсифікацій на виборах, ніби думають передавати до суду.

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

3 часа назад, Дощ сказал:

Але галіма тема призивати чесно відвоювавшого за наявності нефігової кількості защурених ухилянтів. Не чув таких випадків, навіть за відсутності документів, очевидно наклалось багато факторів 

Я знаю про такой случай. Год отслужил, уволился как доглядальник за отцом со второй группой. Но малость побухивал, в военкомат не ходил, чтобы со временем подтвердить отсрочку. Короче тормознули, сейчас в армии, хотя по факту имеет право не служить, но с бумагами не подсуетился.

• Сумно 3
Посилання на коментар

8 годин тому, Vinka сказав:

«закінчив життя в дурці» - не аргумент з приводу розумності.

Не згодний. Розум якраз на те і потрібен, щоб уникати таких ситуацій як війна, окупація, дурка, тюрма і т.д. і т.п. А вирішувати математичні задачки і гратися в шахи - то бонусом. 

І опинитись в окупації - не аргумент з приводу прийняття логічних рішень.

Знову не згодний. Мені взагалі незрозуміло, як маючи макітру на плечах, можна опинитися в окупації. Хіба що перебуваючи в летаргічному сні. Я, наприклад, опинився з будкою біля кордону саме через те, що з 2005 по 2013 зовсім не цікавився, що там відбувається.

Наступ з Беларусі - ось його мало хто розглядав. Хоча лежало на поверхні. Тут ви однозначно молодця.

Та ладно, це ж дійсно очевидна річ була. У мене більше питання до генералів, які публічно заявляли, що це неможливо було передбачити - вони ідіоти чи зрадники?

І Точкін, і Васабі взагалі не розглядали можливість війни. Інші мотиви і так співпало.

Точкін мені зовсім інше розказував )

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

37 минут назад, ks6 сказал:

Я знаю про такой случай. Год отслужил, уволился как доглядальник за отцом со второй группой. Но малость побухивал, в военкомат не ходил, чтобы со временем подтвердить отсрочку. Короче тормознули, сейчас в армии, хотя по факту имеет право не служить, но с бумагами не подсуетился.

Я тоже, теоретически, догляд за женой могу оформить, но влом этим заниматься. 

Для начала нужно будет прописаться по адресу жены. А одно это подразумевает поход в военкомат. 

Посилання на коментар

4 години тому, Дощ сказав:

тих, хто встигне втекти чекає доля євреїв до 1948 року - без надії розкидані по світу.

Це мабуть краще, ніж опинитися в концтаборі

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 година тому, kim chen lhoran сказав:

Нема сенсу порівнювати - Лана хороша, весела людина, а Вінка - людина, що вміє мислити.

image.png.a2851fe90c22281f3c4945e8eede7843.png

Посилання на коментар

1 година тому, kim chen lhoran сказав:

Учора на "Прямому" політолог Димов розповідав, що в Польщі у опозиції є  факти фальсифікацій на виборах, ніби думають передавати до суду.

Знов поганий нарід винуватий )

На "чесний демократичних" виборах взяв і вибрав шопопало ))

Ніколи такого не було - і от знову! )))

А коти-фальсифікатори тим часом підраховують срібники і ніхто їх не ***ить ногами ))))

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 годину тому, sergio сказав:

Я тоже, теоретически, догляд за женой могу оформить, но влом этим заниматься. 

Для начала нужно будет прописаться по адресу жены. А одно это подразумевает поход в военкомат. 

С 2014 по 2022 8 лет было на то, чтобы этим заняться. Я сам такой - до последнего не оформлял ни инвалидность ни догляд. Пришлось все в 2023 оформлять в пожарном порядке.

А потом второй раз лохонулся - не сделал второй загранпаспорт в 2023 )

А потом еще и третий - пенсионное удостоверение переоформлял в Черновцах ))

Отак от я не способен признавать свои ошибки )))

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, vadimv сказал:

С 2014 по 2022 8 лет было на то, чтобы этим заняться. Я сам такой - до последнего не оформлял ни инвалидность ни догляд. Пришлось все в 2023 оформлять в пожарном порядке.

А потом второй раз лохонулся - не сделал второй загранпаспорт 

Для меня с 14 по 22 год ничего екстраординарного не произошло. 19-тый год воще бомба. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

29 минут назад, vadimv сказал:

У мене більше питання до генералів, які  публічно казали, що це неможливо було передбачити - вони ідіоти чи зрадники?

що ти з "сапогів" хочеш, вони з Курщини на Суми напад в 2025 не передбачили

• Сумно 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, sergio сказав:

Для меня с 14 по 22 год ничего екстраординарного не произошло.

Хренасе! Я как увидел дым над Крещатиком - сразу понял, чем это пахнет...

Начал грызть локти насчет стройки и думать, шо теперь со всем этим делать...

Посилання на коментар

3 минуты назад, vadimv сказал:

Хренасе! Я как увидел дым над Крещатиком - сразу понял, чем это пахнет...

Начал грызть локти насчет стройки и думать, шо теперь со всем этим делать...

От нас Крещвтик не виден.

На тот момент стройка была  уже закончена. Беседку с барбекю доделывал. 

Посилання на коментар

7 годин тому, Vinka сказав:

Точкін, і Васабі взагалі не розглядали можливість війни. Інші мотиви і так співпало.

Стосовно Васабі " блажен, кто верует"( с). Він, навіть, сидячи під пальмами Тенеріфе, строчив в інтернеті " рузькие маладці". 

Вову Чванова, це те, що зветься "Васабі", я знала в реальному житті і спілкуюсь з тими, хто знав його вже в часи, коли він виїхав з України. Чи спілкуються зараз, то навряд, бо боронять країну в лавах ЗСУ.

Але інтернет творить дива і те, що в житті є смердючою купкою лайна, яку оминаєш якомога далі, тут перетворюється на "позитив" та "молодець". Ця тема тому прикладом.

Точкін мене здивував на початку війни. В гарному сенсі. Своєю людяністю.

• Лайк 4
Посилання на коментар

1 хвилину тому, sergio сказав:

От нас Крещвтик не виден.

А мы в то время часто ездили в Могрицю, откуда с высокого холма над Пслом видно кацапское Гуево...

Сидел, много думал...

Посилання на коментар

1 минуту назад, vadimv сказал:

А мы в то время часто ездили в Могрицю, откуда с высокого холма над Пслом видно кацапское Гуево...

Сидел, много думал...

Та у нас тут тоже ситуация в любой момент может перестать быть однозначной.

• Сумно 1
Посилання на коментар

23 хвилини тому, vadimv сказав:

Напевно краще. Але у євреїв шанс опинитись у концтаборі до 48р був набагато вищим ніж після і до сьогодні. Очевидно власна країна дає більше шансів на виживання народу ніж асиміляція де прийдеться

1 година тому, ks6 сказав:

Тут інша причина, напевно сам хотів. Звільнені не повинні ходити в тцк оформляти відстрочки - вони не скористались цим правом і вже звільнені в запас. Якщо батько живий і з інвалідністю то таких примусово не призивають оскільки немає сенсу - він знову подасть  документи на звільнення

• Лайк 1
Посилання на коментар

32 хвилини тому, allanek сказав:

Стосовно Васабі " блажен, кто верует"( с). Він, навіть, сидячи під пальмами Тенеріфе, строчив в інтернеті " рузькие маладці". 

Принаймні у нього вистачило мозку завчасно виїхати, на відміну від.

те, що в житті є смердючою купкою лайна, яку оминаєш якомога далі

Це помітно, мабуть тема про купу цегли у Франику сама за вами бігає, кожен раз наздоганяє і сере там по кілька купок смердючого лайна, незважаючи на попередження модераторки )

Спитаю ще раз - якого хєра ви поперлися до Європи, а не до свого улюбленого совка на родіну вашого чоловіка в курську область?

Точкін мене здивував на початку війни. В гарному сенсі. Своєю людяністю.

Та да, нарешті припинив писати кожного 9 травня про асвабадітєлів від фашистів

Посилання на коментар

15 хвилин тому, Дощ сказав:

Але у євреїв шанс опинитись у концтаборі до 48р був набагато вищим ніж після і до сьогодні. Очевидно власна країна дає більше шансів на виживання народу ніж асиміляція де прийдеться

Тии не менш більше половини з них вирішили жити поза власною країною.

І після 7 жовтня 2023 їхня кількість тільки збільшилася.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Лос Анжелес палае.

Как говорил чечетов в далёком 13-м, "мы без крови власть не отдадим".

Но вот уже который раз кровь льётся совсем не с той стороны о которой говорил чечетов.

В котроый раз доказано что демократия и силы добра против сатанинской Системы бессильны.

Посилання на коментар

1 година тому, vadimv сказав:

комусь дуже хочеться бути в цьбому таборі вертухаєм. не заважайте мріяти. ще трохи, головне до осені протягнути :flag1:

Посилання на коментар

Только что, US7IGN сказал:

комусь дуже хочеться бути в цьбому таборі вертухаєм. не заважайте мріяти. ще трохи, головне до осені протягнути :flag1:

А що такого  осенью має відбутись, що кардинально все змінить?! Приліт інопланетян, які все пофіксять розглядати не будемо 😎

Посилання на коментар

36 хвилин тому, Дощ сказав:

Очевидно власна країна дає більше шансів на виживання народу ніж асиміляція де прийдеться

тобто еврею в США чи Австралії виживати важче ніж в Ізраїлі?:lol:

• Хаха 2
Посилання на коментар

Тільки що, sergio сказав:

А що такого  осенью має відбутись, що кардинально все змінить?! Приліт інопланетян, які все пофіксять розглядати не будемо 😎

а чого ви у мене питаєте? :lol:

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...