Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

22.07.2025 в 14:46, DimaF сказав:

Ну по факту самый коррупционный орган.

Ни одного дела не раскрыто, зато молодежь из НАБУ хаты по миллиону покупает.

Олег Татаров саме такої думки, після того як НАБУ взяло його за яйця.

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, outdoor24 сказал:

Яка тактика? 

100% голосування фракції ЮВТ за цей горезвісний закон. Нагадування за цей вчинок мало би бути стьобом, бо він ніби нікому не впав в очі.

А в реалі цей вчинок перетворився на звичайнісіньку зраду, бо євроструктури вже починають криво дивитись на нас.

Змінено користувачем kim chen lhoran
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Зауважу, що текст закону мені теж не подобається, але вважаю, що треба згадати 2015 рік, момент формування конкурсних комісій та впровадження НАБУ та САП. Чомусь в той період наявність абсолютно залежних від діючого президента особ у складі комісій нікого крім європейців не бентежила, а саме, 7 з 11 членів комісій були кандидатами (явними чи неявними) від сивочолого олігарха. Після такого вивороту тодішній генпрокурор Шокін навіть виправдовувався перед Єврокомісією та клявся у дотриманні всіх процедур. Результат ми всі побачили - жодна із гучних та грошовитих справ до судів не дійшла і досі. Тому питання щодо "якісної" незалежності структур, керівні особи яких чітко виконують вказівки верхівки влади дуже і дуже проблематичне. Зараз, принаймні, є потенційний цап-відбувайло, якому можна закинути неприємні запитання щодо зависання справ. Але коли бачу радісне святкування прийняття закону та гулянки купи закордонних втікачів від правосуддя, розумію, що недарма вони так весело гуляють, щось відчувають, падлюки. 

• Лайк 4
Посилання на коментар

5 годин тому, outdoor24 сказав:

Наводять цитату Портникова зі змістом, що  корупція не повинна турбувати громадян під час війни, бо війна це найбільша проблема.

Брехня.

"Їх це хвилює більше, ніж російські збройні сили"

Брехня і маніпуляція.

За змістом було сказано не те,що не турбує, а те, що Хвилює більше, ніж російські збройні сили.

І не помітити різницю може тільки ідіот.

Посилання на коментар

19 хвилин тому, Vladdi сказав:

Зауважу, що текст закону мені теж не подобається, але вважаю, що треба згадати 2015 рік, момент формування конкурсних комісій та впровадження НАБУ та САП

Щоб виправдати діючу владу для повноти картини вважаю що треба згадати часи пана Коцького і Івасика Телесика.

• Лайк 3
  • Дякую 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

Брехня і маніпуляція.

воно звісно важко прийняти, коли улюблений інтелектуал, отримувач Шевченківської премії несе муйню, але вже як є.

шо по голосуванню Южаніної?

• Лайк 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, outdoor24 сказав:

несе муйню,

Де саме? Зацитуйте.

• Хаха 1
Посилання на коментар

Європа продовжує охрінівати:

Німеччина та Франція занепокоєні скандальним законом щодо НАБУ та САП: там наголосили, що Україну і надалі оцінюватимуть за прогресом антикорупційних органів
Мовляв незалежність та сила цих інститутів були ключовими факторами реформ в Україні останніх років і зараз за цим будуть ретельно слідкувати, – йдеться у заявах МЗС двох країн.

Глава МЗС Нідерландів Каспар Велдкамп заявив, що обмеження повноважень НАБУ та САП є кроком назад.

Президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн зателефонувала Зеленському та попросила роз’яснень щодо закону, який обмежує незалежність НАБУ і САП.

ЄС погрожує Україні відкликати безвіз і фінансову допомогу - Єврокомісар Марта Кос

Водночас ГУР попереджує:

image.png.b054789d7f900f51c06e2eeb38861540.png

І тут важко не погодитись. Вони б були ідіотами, якщо б не спробували цим скористатись

Ситуація виглядає патовою. 

Питання лише одне - а хто це зробив? 

Питання, звісно, риторичне

• Хаха 2
  • Сумно 5
Посилання на коментар

1 годину тому, Danylo Ivanov сказав:

Олег Татаров саме такої думки, після того як НАБУ взяло його за яйця.

Десь у пеклі мрійливо посміхається Портнов.

Посилання на коментар

6 годин тому, outdoor24 сказав:

А ще вода мокра і вогонь горить.

Мы идём туда, где нас нет))

Посилання на коментар

5 хвилин тому, Alvalk сказав:

Європа продовжує охрінівати:

Німеччина та Франція занепокоєні скандальним законом щодо НАБУ та САП: там наголосили, що Україну і надалі оцінюватимуть за прогресом антикорупційних органів
Мовляв незалежність та сила цих інститутів були ключовими факторами реформ в Україні останніх років і зараз за цим будуть ретельно слідкувати, – йдеться у заявах МЗС двох країн.

Глава МЗС Нідерландів Каспар Велдкамп заявив, що обмеження повноважень НАБУ та САП є кроком назад.

Президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн зателефонувала Зеленському та попросила роз’яснень щодо закону, який обмежує незалежність НАБУ і САП.

ЄС погрожує Україні відкликати безвіз і фінансову допомогу - Єврокомісар Марта Кос

Водночас ГУР попереджує:

image.png.b054789d7f900f51c06e2eeb38861540.png

І тут важко не погодитись. Вони б були ідіотами, якщо б не спробували цим скористатись

Ситуація виглядає патовою. 

Питання лише одне - а хто це зробив? 

Питання, звісно, риторичне

Я не порохобот звісно, але цікаво буде почути місцевих засєдадателей , як вони тепер нашого актора після цього відбілювати будуть

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

4 хвилини тому, МаТраС сказав:

Я не порохобот звісно, але цікаво буде почути місцевих засєдадателей , як вони тепер нашого актора після цього відбілювати будуть

Ви неуважно слухали вечірнє звернення. Потужного ніщо і ніхто не зупинить від знищення чергового кацапського кодла :flag1:

Посилання на коментар

29 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

Де саме? Зацитуйте.

Ок, підем на друге коло, якщо після першого не дійшло:

18 годин тому, Бармалей сказав:

" Я не врач этому идиотизму. Если кого то волнует коррупция в стране больше, чем война - то чемодан - вокзал - Варшава и не морочь никому голову"
(Портников) 

• Дякую 1
Посилання на коментар

25 хвилин тому, US7IGN сказав:

Ви неуважно слухали вечірнє звернення. Потужного ніщо і ніхто не зупинить від знищення чергового кацапського кодла :flag1:

я взагалі його не слухаю) тільки оце знаю, що місцеві гіганти міслі викладають ттут

Посилання на коментар

30 хвилин тому, outdoor24 сказав:

Ок, підем на друге коло, якщо після першого не дійшло:

Ок, це брехня, бо сказано було українською.

Парашут, ,выдал любителя кацапских помоек 

• Хаха 3
Посилання на коментар

1 час назад, outdoor24 сказал:

шо по голосуванню Южаніної?

А що, пані Южаніна таке велике цабе, що від неї доля України залежить?  

А може вона вже на півшляху переходу до "Батьківщини", адже тим можна безперешкодно голосувати, чи "галасувати" як каже завжди Юлія Батьківна.

Посилання на коментар

4 хвилини тому, Vinsol2009 сказав:

Парашут, , выдал

безграмотність. Якщо вже використовуєш, кацапську, то хоч вивчи, як пишеться слово «парашют».

шо там по голосуванню Южаніної? Як так трапилося?

Посилання на коментар

1 хвилину тому, kim chen lhoran сказав:

А що, пані Южаніна таке велике цабе, що від неї доля України залежить?  

Та звісно ні, але цікаво почути трактовку, чому такий нерядовий представник ЄС так проголосував. Як ЄС пояснює цей зашквар своїм виборцям.

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 минут назад, outdoor24 сказал:

Та звісно ні, але цікаво почути трактовку, чому такий нерядовий представник ЄС так проголосував. Як ЄС пояснює цей зашквар своїм виборцям.

Вона в цей горезвісний закон втулила розділ в відповідности з яким, особи що вчинили обшук без санкції судових органів, підлягають негайному покаранню. А так як закон прийнято оперативно, то і покарання не забариться, на що і може був розрахунок.

П.С. Враховуючи, що я і близько не юрист і слухав це ще вчора, коли закон ще не було підписано, то не придав ці інфі значення. І ще є імовірність, що закон відмінять, або дещо пом'якшать, враховуючи який голосний резонанс він викликав.

Посилання на коментар

Тільки що, kim chen lhoran сказав:

Вона в цей горезвісний закон втулила розділ в відповідности з яким, особи що вчинили обшук без санкції судових органів, підлягають негайному покаранню.

Хіба це привід голосувати за бочку лайна, якщо всунула туди ложку меду?

Також який сенс голосувати За те що змінять чи відмінять?

Посилання на коментар

1 час назад, МаТраС сказал:

Рецепт давно відомий - після кожної значущої події - нападай на ЄС.

Посилання на коментар

7 минут назад, outdoor24 сказал:

Також який сенс голосувати За те що змінять чи відмінять?

Але ж це положення можуть залишити - воно же абсолютно в площині європейського розуміння судочинства.

Посилання на коментар

12 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

нападай на ЄС.

Я не нападаю на ЄС. Я вже раніше писав, що вважав їх одними з адекватних у Раді. Але вчора вони мене неприємно здивували. 
ніхто не мав ніяких очікувань щодо СН, БЮТ та недобитків з ОПЗЖ - вони вже давно дискредитували себе.

але в цей раз дискредитували себе і залишки демократичних проєвропейських сил. От мені і цікаво, що саме спонукало їх на цей крок голосувати за відверту лажу?

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...