Propeller Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 7 з 12 крилатих ракет X-101. 0 із 13 балістичних ракет (С-300, С-400). 0 із 6 надзвукових ракет Х-47М2 «Кинджал». 0 із 6 надзвукових ракет Х-22/32. 1 із 6 ракет Х-59/31П. Зазначимо, що понад 20 усіх перелічених засобів повітряного нападу, що не потрапили в статистику збитих, не досягли своїх цілей, внаслідок активної протидії засобами радіоелектронної боротьби! По выделенному. Не знал, что так можно. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 (змінено) 8 часов назад, Canton сказал: Хорошо смеется тот, кто стреляет первым... то ви не уважно вестерни дивилися - як "ковбої" вагаються , перед тим , як хапатися за пістолета : хто перший з двох схопився за Сміта-Вессона/Кольта/Ремінгтона - того й вішали , навіть , якщо він й переміг у двобої Змінено 13 січня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
unreal1975 Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 1 минуту назад, US7IGN сказал: 2-3 тижні (с) озброєння друзяки підкинуть, в от грошики- подивимось 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 5 минут назад, unreal1975 сказал: озброєння друзяки підкинуть, в от грошики- подивимось Та вже закидали зброєю. Тільки дуже таємно щоб кацапи про це не дізналися. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 27 минут назад, Propeller сказал: Волнует в том плане, что на восттановление больше денежек надо. И я тут больше не о ржавом металле, а об обрудовании и движке в т.ч. И шо? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 1 час назад, igor_d70 сказал: Дефакто украинцы сейчас с оружием в руках отстаивают свое право на жизнь. А приятный бонус то что в интересах ВБ это оружие предоставлять в Інтересах ВБ було надати Україні зброю одразу після Першої світової , але ж чомусь вони надавали зброю денікіним , врагелям , колчакам ... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 48 минут назад, Propeller сказал: Есть числа динамики? Начинали с 8\мес, теперь около 80\мес Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 23 минуты назад, Фрай сказал: И шо? Я растерялся. Вопрос очень емкий. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 3 минуты назад, Canton сказал: Начинали с 8\мес, теперь около 80\мес Буду просить источник. Секундочку. Уже прошу. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 1 минуту назад, Propeller сказал: Буду просить источник. Секундочку. Уже прошу. А нету. Просто хорошая память на цифры... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
unreal1975 Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 38 минут назад, US7IGN сказал: Та вже закидали зброєю. Тільки дуже таємно щоб кацапи про це не дізналися. Мав на увазі кацапів. Є варіант продати почку Сибір, але то мабуть нескрєпно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 12 минут назад, unreal1975 сказал: Мав на увазі кацапів. Є варіант продати почку Сибір, але то мабуть нескрєпно Йому те нецікаво. Його, як щирого патріота, більше Україна турбує. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 🔐BILD: Шольц продолжает пользоваться раритетной пневмопочтой XIX века из-за страха перед российскими хакерами. Офис канцлера планировал отказаться от пневматической почты к 2025 году. Эти аппараты ввели ещё в XIX веке во времена Германской империи и кайзеров. Система капсул и труб со сжатым воздухом в офисе главы правительства состоит из 36 станций. Их эксплуатация обходится в 15 000 евро в год, ежемесячно по пневмопочте посылают около 1000 писем. В кабинет канцлера ведёт труба под номером один, в комнату правительства — под номером два. По данным Süddeutsche Zeitung, Олаф Шольц наложил вето на отказ от пневмопочты из-за страха перед российскими хакерами. @berezoview 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 15 минут назад, Canton сказал: А нету. Просто хорошая память на цифры... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 9 минут назад, Вячеслав63 сказал: "Не смотри вверх"(с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 3 години тому, Вячеслав63 сказав: Сусід не тільки відокремив 2-й поверх від першого окремим входом, але й побудував на купленій сусідній ділянці ще один двоповерховий будинок. Тільки діти з ним не живуть. Така собі ідея - жити постійно разом з дітьми, у який вже є свої сім'ї. В мене теж окремий вхід, та ще я узяв у оренду сусідню ділянку, там літня кухня із барбікю, та басейн, мої хотіли садити лише квіти, у цьому році усе засадили овочами. Діти також жили окремо, приїздили на вихідні, або літом. 24 приїхали у півшоствй ранку та в підвал. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 8 минут назад, Vinsol2009 сказал: В мене теж окремий вхід, та ще я узяв у оренду сусідню ділянку, там літня кухня із барбікю, та басейн, мої хотіли садити лише квіти, у цьому році усе засадили овочами. Діти також жили окремо, приїздили на вихідні, або літом. 24 приїхали у півшоствй ранку та в підвал. Все у вас правильно, тільки одна вада... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexNaymk Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 1 час назад, Propeller сказал: Волнует в том плане, что на восттановление больше денежек надо. И я тут больше не о ржавом металле, а об обрудовании и движке в т.ч. Поэтому, думаю, 1000 или сколько вы там взяли из открытых источников можно делить на какое-то число. Поток и нарастает. Опять таки какой диаметр этой струи. Нарастает. Есть числа динамики? На наш пидроздил дали две БМП эхи из соцлагеря,не одна не доехала. Мыши проводку сожрали а вторая с дыркой в баке Обе импортные с хранения,свежевыкрашенные.Это на секунду о боездатности Европы. 1 2 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 57 минут назад, AlexNaymk сказал: Это на секунду о боездатности Европы. я тут бачу таку аналогію. може і помиляюся. це все одно що робити висновок про автопарк європи дивлячись на бляхи. мені здається те що їде сюди на утилізацію і те на чому вони самі їздять - трохи різні речі. навіть у поляків таких проблем не має defence24.pl/sily-zbrojne/wojsko-polskie-odebralo-kolejne-leopard-2pl 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 (змінено) 1 час назад, Canton сказал: Шольц продолжает пользоваться раритетной пневмопочтой XIX века из-за страха перед российскими хакерами. над недолугими кацапами посміялися вже? давайте ще над недолугими німцями посміємося... Змінено 13 січня 2024 користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 (змінено) 7 часов назад, Вячеслав63 сказал: Вибачаюсь одразу за фото цього урода. Але, мені одному здається, що "царь нє настоящій"? 02 апреля 2012, 19:05 5 декабря 2013 то й що ? так званий "пушкін" - то теж колектив авторів - швидше за все - тих самих декабристів , яких сексот саня пушкін здав Бенкедорфу з усіма їхніми тельбухами Змінено 13 січня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 2 часа назад, Canton сказал: Начинали с 8\мес, теперь около 80\мес а які втрати кожного місяця ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 (змінено) 4 часа назад, Propeller сказал: 5 часов назад, Фрай сказал: И шо? Я растерялся. Вопрос очень емкий Я ж не зрадойоп и не русофил, но тоже не люблю когда вешают лапшу про нету денег и ресурсов у рашки, все у них есть! Есть и ресурсы и деньги есть, а если закончатся то будет откуда взять, не переживайте за них. мы же находили за шо ремонтировать ржавые остовы списанной техники купленной для ато у чехов/поляков как бтры? (спасибо свинарчукам) Сцуко, их тупо больше, это ж ежу понятно, и та техника уже на фронте против нас, даже ржавый танк не перестал быть танком для пехотинца в окопе, а у нас благодаря форумной шобле зрадофилов люди не хотят воевать. Кто-то как вадимы и другие сцыкуны, кому-то просто страшно и это понятно, но достаточно тех кто читает высеры ржущих радисток с бондорэмбами на минималках и думает да нах оно мне упало такую власть защищать. То бишь, люди думают не о защите своей земли, «кирпичей», семье/детях/внуках, а под их влиянием проецируют внимание на другие критерии, шо как-бы дают им право на отмазки. (( Змінено 13 січня 2024 користувачем Фрай 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Агидель Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 1 час назад, Фрай сказал: Я ж не зрадойоп и не русофил, но тоже не люблю когда вешают лапшу про нету денег и ресурсов у рашки, все у них есть! Есть и ресурсы и деньги есть, а если закончатся то будет откуда взять, не переживайте за них. мы же находили за шо ремонтировать ржавые остовы списанной техники купленной для ато у чехов/поляков как бтры? (спасибо свинарчукам) Сцуко, их тупо больше, это ж ежу понятно, и та техника уже на фронте против нас, даже ржавый танк не перестал быть танком для пехотинца в окопе, а у нас благодаря форумной шобле зрадофилов люди не хотят воевать. Кто-то как вадимы и другие сцыкуны, кому-то просто страшно и это понятно, но достаточно тех кто читает высеры ржущих радисток с бондорэмбами на минималках и думает да нах оно мне упало такую власть защищать. То бишь, люди думают не о защите своей земли, «кирпичей», семье/детях/внуках, а под их влиянием проецирует внимание на другие критерии, шо как-бы дает им право на отмазки. Ого, я даже не подозревала, что строительный форум - это такая прямо мощь, рулит умами всех граждан.) 3 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 11 хвилин тому, Фрай сказав: у нас благодаря форумной шобле зрадофилов люди не хотят воевать. У нас благодаря совкодрочерным долбодятлам трижды уклонист напутствовал сохранять спокойствие и готовиться к шашлыкам, и не рыть окопы. А когда луди толпились возле военкоматов, их заворачивали назад и предлагали ждать пару месяцев. Потому, как оружия хватало только на тех кто был подготовлен. Не все дождались, отправили семьи в безопасные места и желание воевать поубавилось . 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз