Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

32 минуты назад, Александр Аврамчук сказал:

американських військ у нас не буде. Трамп це казав неоднократно. 

Це звучить так ніби йому шкода життів своїх солдат. Це ще поки йде післявиборча риторика. Добре що у цьому твердженні не присутні цифри, яки йому поки що постелімінаційна публіка дозволяє невимушено плутати. Наприклад він казав нещодавно що США передали 250 млрд. дол. , а Європа 100 млрд. В цей же час лідери ЄС стверджують що грошей надійшло однаково. А якщо чисто по амерзброї, то вона тягне на 27 млрд.

А його твердження що раша почала війну через Байдена, ніби коли той пообіцяв нам НАТО. У цей же час його челядь запевняє що ми не робили заявок.

Змінено користувачем kim chen lhoran
  • Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Українці зараз не хочуть виборів. Я готовий говорити про вибори, але важливо зберегти єдність всередині країни, – Зеленський.

«Йдеться не про мене, а про майбутнє нашої країни. Якщо комусь не подобається, вони можуть вибрати інше громадянство».

• Хаха 1
Посилання на коментар

30 хвилин тому, DmiVady сказав:

не  может ручаться даже за свой собственный завтрашний день

Не говоря уже за свой кишечник )

• Хаха 2
Посилання на коментар

5 минут назад, Скромный прораб сказал:

Українці зараз не хочуть виборів. Я готовий говорити про вибори, але важливо зберегти єдність всередині країни, – Зеленський.

«Йдеться не про мене, а про майбутнє нашої країни. Якщо комусь не подобається, вони можуть вибрати інше громадянство».

Отучаемся говорить за всех. ©😏

По другому пункту теж заперечень немає. 

• Лайк 2
Посилання на коментар

3 минуты назад, sergio сказал:

По другому пункту теж заперечень немає. 

Вот только от украинского отказаться невозможно

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Скромный прораб сказав:

Надо было в Нарву до 1991 выезжать

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 минут назад, Скромный прораб сказал:

Отож бо. 

Посилання на коментар

1 годину тому, Canton сказав:

Українці не хочуть виборів. Якщо комусь це не подобається - вони можуть вибрати інше громадянство, - Зеленський 

Джерело: https://censor.net/ua/n3535965

images.jpg

Таня Адамс все гарно сказала, я так не вмію

Зеленский сказал, что те, кому не нравится Зеленский, может выбрать другое гражданство.

Во-первых, опять на***ел, потому что нет механизма отказа от гражданства до получения иного гражданства, а для этого нужен например дембель. Ты предлагаешь моему мужу СЗЧ и путь пловцов через Тису?

А во-вторых, ты кто блд такой вообще, случайная пена хороших пиарщиков, чтоб твоя потужна персона указывала мне на дверь? Где-то есть такие полномочия президента?

Да, ты мне не нравишься. А гражданство вполне ок. (с)

Иди нахер, Вова

• Лайк 14
  • Дізлайк 4
Посилання на коментар

1 годину тому, kim chen lhoran сказав:

Це звучить так ніби йому шкода життів своїх солдат. Це ще поки йде післявиборча риторика. Добре що у цьому твердженні не присутні цифри, яки йому поки що постелімінаційна публіка дозволяє невимушено плутати. Наприклад він казав нещодавно що США передали 250 млрд. дол. , а Європа 100 млрд. В цей же час лідери ЄС стверджують що грошей надійшло однаково. А якщо чисто по амерзброї, то вона тягне на 27 млрд.

А його твердження що раша почала війну через Байдена, ніби коли той пообіцяв нам НАТО. У цей же час його челядь запевняє що ми не робили заявок.

не шкода йому солдат. американці цього не хочуть. а Трамп популіст і на рейтинги, думки виборця дуже зважає. Тому він і обіцяв що американців солдатів на буде . по цій причині були виведені з Афганістану війська. 

Змінено користувачем Александр Аврамчук
Посилання на коментар

10 хвилин тому, irina1969 сказав:

Зеленский сказал, что те, кому не нравится Зеленский, может выбрать другое гражданство.

Во-первых, опять на***ел, потому что нет механизма отказа от гражданства до получения иного гражданства, а для этого нужен например дембель. Ты предлагаешь моему мужу СЗЧ и путь пловцов через Тису?

А во-вторых, ты кто блд такой вообще, случайная пена хороших пиарщиков, чтоб твоя потужна персона указывала мне на дверь? Где-то есть такие полномочия президента?

Иди нахер, Вова

він  важає себе царем. він навіть українців називає мій народ. 

• Дізлайк 2
Посилання на коментар

6 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

називає мій народ

Це цитата із Біблії )

• Дякую 1
Посилання на коментар

25 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

не шкода йому солдат. американці цього не хочуть. а Трамп популіст і на рейтинги, думки виборця дуже зважає. Тому він і обіцяв що американців солдатів на буде . по цій причині були виведені з Афганістану війська. 

трамп и желания избирателей? ну-ну. ему вообще на все и всех пох. благодаря ему солнце встает, а тут какие-то черти с думками под ногами

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

28 минут назад, vadimv сказал:

Це цитата із Біблії )

"Я атеист, но я поверю в бога если мне будут представлены неопровержимые доказательства его существования." © А. Маск 😎

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

58 минут назад, irina1969 сказал:

Иди нахер, Вова

- А если не нравится, то можешь в любой момент уйти!

- Мне не нравится. Я хочу уйти. Но не могу - ты же меня наручниками приковал!

- АХАХАХАХА! Это потому, что главное - сохранить ЕДИНСТВО! Но, если не нравится - тебя никто не держит! (С)

photo_2025-02-15_12-30-32.jpg

• Лайк 4
Посилання на коментар

3 хвилини тому, sergio сказав:

Ну и ?! 🤔😏

Ну и то!

Лицом к лицу Лица не увидать. Большое видится на расстоянье. (С)

Але хробакам у яблуці по-барабану, вони цілим його не бачать і далі будуть гризти його зсередини.

Кгбшні засланці бабченки та аферистки адамси їм завжди прийдуть на поміч. Ж-)

• Лайк 4
  • Дякую 1
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

2 часа назад, vadimv сказал:

Не говоря уже за свой кишечник )

Никому верить нельза! НИ-КО-МУ! Даже себе! Ведь хотел только пукнуть!!! - приговаривал мужик, стирая в луже трусы...(С)

Посилання на коментар

23 минуты назад, sergio сказал:

Ну и ?! 🤔😏

Президент навіть у таких важких умовах не втрачає почуття гумору.

Про Клічко - 15 хвилина 55 секунда відео.

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

2 часа назад, Скромный прораб сказал:

Звичайно, набагато легше відмовитись від мови. Чи може у вас родичі є на Брайтон-бич

Посилання на коментар

Робочи рукі у Лондонах-Парижах працюють не покладая рук. Як там на Закарпатті, вже прийшли нам на допомогу в мебільному виробництві..?

x.com/i/status/1890635773474439384

Посилання на коментар

5 годин тому, irina1969 сказав:

Відмовляємось казати за всіх.... позначати себе терпілою особисто законом не заборонено, але зазвичай це робиться для :

-нагадування та памяті

-вшанування тих, хто не був терпілою 

а який сенс в цьому коли це не щиро? любити та поважати а примусом? як на мене це чергове протистояння та розпалювання ворожнечі запроваджується. а то досі на шахтарів та інші не ділили...

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 час назад, sergio сказал:

"Я атеист, но я поверю в бога если мне будут представлены неопровержимые доказательства его существования."

А коли є підозри що німецька партія AFD працює на рашу, він мабуть не стане вимагати доказів. І ще -  коли новий очільник розвідки запевняла, що в Україні за Байдена були біолабораторії. А наприклад у Маска в друзях ще є  феноменальний журналіст Карсон.

Змінено користувачем kim chen lhoran
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, irina1969 сказал:

Иди нахер, Вова

Українці, яким не щось не подобається, дослухались до Зеленського Т. Адамс

• Лайк 2
  • Хаха 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...