kim chen lhoran Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого (змінено) 32 минуты назад, Александр Аврамчук сказал: американських військ у нас не буде. Трамп це казав неоднократно. Це звучить так ніби йому шкода життів своїх солдат. Це ще поки йде післявиборча риторика. Добре що у цьому твердженні не присутні цифри, яки йому поки що постелімінаційна публіка дозволяє невимушено плутати. Наприклад він казав нещодавно що США передали 250 млрд. дол. , а Європа 100 млрд. В цей же час лідери ЄС стверджують що грошей надійшло однаково. А якщо чисто по амерзброї, то вона тягне на 27 млрд. А його твердження що раша почала війну через Байдена, ніби коли той пообіцяв нам НАТО. У цей же час його челядь запевняє що ми не робили заявок. Змінено 15 лютого користувачем kim chen lhoran 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 15 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 15 лютого Українці зараз не хочуть виборів. Я готовий говорити про вибори, але важливо зберегти єдність всередині країни, – Зеленський. «Йдеться не про мене, а про майбутнє нашої країни. Якщо комусь не подобається, вони можуть вибрати інше громадянство». 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого 30 хвилин тому, DmiVady сказав: не может ручаться даже за свой собственный завтрашний день Не говоря уже за свой кишечник ) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого 5 минут назад, Скромный прораб сказал: Українці зараз не хочуть виборів. Я готовий говорити про вибори, але важливо зберегти єдність всередині країни, – Зеленський. «Йдеться не про мене, а про майбутнє нашої країни. Якщо комусь не подобається, вони можуть вибрати інше громадянство». Отучаемся говорить за всех. ©😏 По другому пункту теж заперечень немає. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 15 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 15 лютого 3 минуты назад, sergio сказал: По другому пункту теж заперечень немає. Вот только от украинского отказаться невозможно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого 1 хвилину тому, Скромный прораб сказав: Вот только от украинского отказаться невозможно Надо было в Нарву до 1991 выезжать 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого 6 минут назад, Скромный прораб сказал: Вот только от украинского отказаться невозможно Отож бо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого 1 годину тому, Canton сказав: Українці не хочуть виборів. Якщо комусь це не подобається - вони можуть вибрати інше громадянство, - Зеленський Джерело: https://censor.net/ua/n3535965 Таня Адамс все гарно сказала, я так не вмію Зеленский сказал, что те, кому не нравится Зеленский, может выбрать другое гражданство. Во-первых, опять на***ел, потому что нет механизма отказа от гражданства до получения иного гражданства, а для этого нужен например дембель. Ты предлагаешь моему мужу СЗЧ и путь пловцов через Тису? А во-вторых, ты кто блд такой вообще, случайная пена хороших пиарщиков, чтоб твоя потужна персона указывала мне на дверь? Где-то есть такие полномочия президента? Да, ты мне не нравишься. А гражданство вполне ок. (с) Иди нахер, Вова 14 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого (змінено) 1 годину тому, kim chen lhoran сказав: Це звучить так ніби йому шкода життів своїх солдат. Це ще поки йде післявиборча риторика. Добре що у цьому твердженні не присутні цифри, яки йому поки що постелімінаційна публіка дозволяє невимушено плутати. Наприклад він казав нещодавно що США передали 250 млрд. дол. , а Європа 100 млрд. В цей же час лідери ЄС стверджують що грошей надійшло однаково. А якщо чисто по амерзброї, то вона тягне на 27 млрд. А його твердження що раша почала війну через Байдена, ніби коли той пообіцяв нам НАТО. У цей же час його челядь запевняє що ми не робили заявок. не шкода йому солдат. американці цього не хочуть. а Трамп популіст і на рейтинги, думки виборця дуже зважає. Тому він і обіцяв що американців солдатів на буде . по цій причині були виведені з Афганістану війська. Змінено 15 лютого користувачем Александр Аврамчук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого 10 хвилин тому, irina1969 сказав: Таня Адамс все гарно сказала, я так не вмію Зеленский сказал, что те, кому не нравится Зеленский, может выбрать другое гражданство. Во-первых, опять на***ел, потому что нет механизма отказа от гражданства до получения иного гражданства, а для этого нужен например дембель. Ты предлагаешь моему мужу СЗЧ и путь пловцов через Тису? А во-вторых, ты кто блд такой вообще, случайная пена хороших пиарщиков, чтоб твоя потужна персона указывала мне на дверь? Где-то есть такие полномочия президента? Да, ты мне не нравишься. А гражданство вполне ок. (с) Иди нахер, Вова він важає себе царем. він навіть українців називає мій народ. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого 6 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: називає мій народ Це цитата із Біблії ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого 11 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex2064 Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого 25 минут назад, Александр Аврамчук сказал: не шкода йому солдат. американці цього не хочуть. а Трамп популіст і на рейтинги, думки виборця дуже зважає. Тому він і обіцяв що американців солдатів на буде . по цій причині були виведені з Афганістану війська. трамп и желания избирателей? ну-ну. ему вообще на все и всех пох. благодаря ему солнце встает, а тут какие-то черти с думками под ногами 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого 28 минут назад, vadimv сказал: Це цитата із Біблії ) "Я атеист, но я поверю в бога если мне будут представлены неопровержимые доказательства его существования." © А. Маск 😎 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого 58 минут назад, irina1969 сказал: Таня Адамс все гарно сказала, я так не вмію Зеленский сказал, что те, кому не нравится Зеленский, может выбрать другое гражданство. Во-первых, опять на***ел, потому что нет механизма отказа от гражданства до получения иного гражданства, а для этого нужен например дембель. Ты предлагаешь моему мужу СЗЧ и путь пловцов через Тису? А во-вторых, ты кто блд такой вообще, случайная пена хороших пиарщиков, чтоб твоя потужна персона указывала мне на дверь? Где-то есть такие полномочия президента? Да, ты мне не нравишься. А гражданство вполне ок. (с) Иди нахер, Вова - А если не нравится, то можешь в любой момент уйти! - Мне не нравится. Я хочу уйти. Но не могу - ты же меня наручниками приковал! - АХАХАХАХА! Это потому, что главное - сохранить ЕДИНСТВО! Но, если не нравится - тебя никто не держит! (С) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого 5 минут назад, Privet сказал: 5 минут назад, Privet сказал: Ну и ?! 🤔😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого 3 хвилини тому, sergio сказав: Ну и ?! 🤔😏 Ну и то! Лицом к лицу Лица не увидать. Большое видится на расстоянье. (С) Але хробакам у яблуці по-барабану, вони цілим його не бачать і далі будуть гризти його зсередини. Кгбшні засланці бабченки та аферистки адамси їм завжди прийдуть на поміч. 4 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2 часа назад, vadimv сказал: Не говоря уже за свой кишечник ) Никому верить нельза! НИ-КО-МУ! Даже себе! Ведь хотел только пукнуть!!! - приговаривал мужик, стирая в луже трусы...(С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого 23 минуты назад, sergio сказал: Ну и ?! 🤔😏 Президент навіть у таких важких умовах не втрачає почуття гумору. Про Клічко - 15 хвилина 55 секунда відео. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2 часа назад, Скромный прораб сказал: Вот только от украинского отказаться невозможно Звичайно, набагато легше відмовитись від мови. Чи може у вас родичі є на Брайтон-бич Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого Робочи рукі у Лондонах-Парижах працюють не покладая рук. Як там на Закарпатті, вже прийшли нам на допомогу в мебільному виробництві..? x.com/i/status/1890635773474439384 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого 5 годин тому, irina1969 сказав: Відмовляємось казати за всіх.... позначати себе терпілою особисто законом не заборонено, але зазвичай це робиться для : -нагадування та памяті -вшанування тих, хто не був терпілою а який сенс в цьому коли це не щиро? любити та поважати а примусом? як на мене це чергове протистояння та розпалювання ворожнечі запроваджується. а то досі на шахтарів та інші не ділили... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого (змінено) 1 час назад, sergio сказал: "Я атеист, но я поверю в бога если мне будут представлены неопровержимые доказательства его существования." А коли є підозри що німецька партія AFD працює на рашу, він мабуть не стане вимагати доказів. І ще - коли новий очільник розвідки запевняла, що в Україні за Байдена були біолабораторії. А наприклад у Маска в друзях ще є феноменальний журналіст Карсон. Змінено 15 лютого користувачем kim chen lhoran 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого 1 час назад, irina1969 сказал: Таня Адамс все гарно сказала, я так не вмію Зеленский сказал, что те, кому не нравится Зеленский, может выбрать другое гражданство. Во-первых, опять на***ел, потому что нет механизма отказа от гражданства до получения иного гражданства, а для этого нужен например дембель. Ты предлагаешь моему мужу СЗЧ и путь пловцов через Тису? А во-вторых, ты кто блд такой вообще, случайная пена хороших пиарщиков, чтоб твоя потужна персона указывала мне на дверь? Где-то есть такие полномочия президента? Да, ты мне не нравишься. А гражданство вполне ок. (с) Иди нахер, Вова Українці, яким не щось не подобається, дослухались до Зеленського Т. Адамс IMG_6191.MP4 2 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз