Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Але Індія усім допомагає - і наліво, і направо, як власне і Туреччина, хоча як стверджує Ньюсвік, Туреччина ніби увійде у сферу рф, а Індія - у сферу впливу Китаю. Але - це як Трампа оберуть на 3-ий термін.🙃

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

47 хвилин тому, naupv сказав:

.......виконувати дебільні накази дебілоїдів

Я не пр це. Особисто для мене вмерти - це абсолютно не страшно. Я там в хіргії бував. Жить ,якби хотілось,але й коїсь паніки чи страха нуль. А от інвалідність,  полон - це страшно 

Змінено користувачем МаТраС
  • Лайк 2
Посилання на коментар

15 минут назад, kim chen lhoran сказал:

Туреччина ніби увійде у сферу рф🙃

хто ще у  чию  сферу увійде:crazy:

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 2
Посилання на коментар

1 година тому, US7IGN сказав:

Є. І за три роки можна було знайти за бажання. Черчиль якраз і замінив Чемберлена під час нападу, який він спровокував коли зазирав в очі гітлера та будував англійські дороги. Але мудрі поціновувачі калу обирають лише між коричневим та зеленим

. - сказав поціновувач коричневого.

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

44 хвилини тому, kim chen lhoran сказав:

Але Індія усім допомагає - і наліво, і направо, як власне і Туреччина, хоча як стверджує Ньюсвік, Туреччина ніби увійде у сферу рф, а Індія - у сферу впливу Китаю. Але - це як Трампа оберуть на 3-ий термін.🙃

Думаю, Туреччина може ввійти, хіба що між сфер РФ. Рашистський літак вони збили, не задумуючись про ескалацію.

image.png.d8996333081455350a87b7367075b350.png

Змінено користувачем Вячеслав63
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Russia doubles down on the Shahed Russia is intensifying its focus on Shahed. OWA-UAV operations by launching ever-increasing numbers, expanding production capabilities and refining tactics.

Цитата

Russia’s use of one-way attack uninhabited aerial vehicles (OWA-UAVs) in Ukraine intensified during the latter months of 2024 and has shown little sign of slowing in 2025.

Ukrainian Air Force figures show that since June 2024, there has been a month-on-month increase in OWA-UAV attacks, with 2,300 launched in November 2024 and 2,696 in January 2025. This growth has been enabled by Russia’s ability to increase local production of a version of the Iranian Shahed 136 OWA-UAV.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, DmiVady сказав:

Russia doubles down on the Shahed Russia is intensifying its focus on Shahed. OWA-UAV operations by launching ever-increasing numbers, expanding production capabilities and refining tactics.

Хтось більше шахедів робить, хтось більше мобілізує. Дивлюсь кількість вироків по ухилянтам росте, треба нові в'язниці будувати. Європа на це грошима допоможе?

• Сумно 1
Посилання на коментар

45 минут назад, Бездомный сказал:

хто ще у  чию  сферу увійде:crazy:

Так за Трампа ніби вирішив Ньюсвік. Чим у них голови напхані?

91.jpg

• Хаха 2
Посилання на коментар

6 часов назад, outdoor24 сказал:

Іще раз - говорити про передачу грошей кацапії зараз, як доконаний факт - це бздо в кус-кус. Мурава підняв цю тему, виправдовуючи своє підмахування кацапам.

І я не заперечую, що це рішення з реакторами спірне, але не факт, що ми дійдемо до будівництва взагалі.

тобто просто просрали гроші в черговий раз? цікаво буде взнати скільки в кого осілотв карманах. 

• Хаха 2
Посилання на коментар

24 хвилини тому, US7IGN сказав:

Хтось більше шахедів робить, хтось більше мобілізує. Дивлюсь кількість вироків по ухилянтам росте, треба нові в'язниці будувати. Європа на це грошима допоможе?

Як я розумію "план Європи":

- вони будуть підтримувати війну=Зеленського, обіцяючи багато грошей та зброї (але насправді даючи менш необхідного мізеру для оборони) на умовах, що у війні будуть гинути українці, може й до "парагвайського варіанта" (але розумних вивезуть до себе, це капітал) доведуть, якщо українці це дозволять. Опісля зраненою та спаплюженою територією, з десятком(ами) мільйонів інвалідів з ПТРС та просто людей с психічними розладами та травмою війни, можна "поступитися" Путіну (РФ) ... нехай йебуцця з цим, як зможуть, це теж не підсилить РФ. 

За цей час трошки підняти свій захист і передомовитися, по новій, з тим же Путіним про добросусідство і торгівлю.

А оскільки американська ПРО вийде з Європи, то і прецедентів не домовитися у РФ буде менше. 

І да ... про те, чи буде на новій карті Україна, Європі піхууй.

Трампореспубліканці хочуть (озвучують вголос план) закінчити війну і мати офіційну колонію, з населенням, 

яке буде працювати на благо США (і трохи своє, якщо менше красти).

Що хоче Путін, знають форумні експерти, але насправді його дії не збігаються з їх версіями (ніяк не здохне, падло, хоч це й не сильно допоможе).

Питання що хочуть українці відкрите ... вони мають різні думки та плани.

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 2
  • Сумно 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

16 часов назад, murava сказал:

А те, що по суті потужна незламна влада протягнула закон і українці власноруч віддали охуліард грошей за російські реактори, по факту профінансувавши своїми кревними грошима удари по мирним містам - це нікого не пипчить, це нормально, це на часі і канєшно єта жє другоє.

По-перше, не охуліард. По-друге, не віддали. Новини потрібно читати, хоч іноді.

• Лайк 2
Посилання на коментар

13 хвилин тому, DmiVady сказав:

Як я розумію "план Європи":

- вони будуть підтримувати війну=Зеленського, обіцяючи багато грошей та зброї (але насправді даючи менш необхідного мізеру для оборони) на умовах, що у війні будуть гинути українці, може й до "парагвайського варіанта" (але розумних вивезуть до себе, це капітал) доведуть, якщо українці це дозволять. Опісля зраненою та спаплюженою територією, з десятком(ами) мільйонів інвалідів з ПТРС та просто людей с психічними розладами та травмою війни, можна "поступитися" Путіну (РФ) ... нехай йебуцця з цим, як зможуть, це теж не підсилить РФ. 

За цей час трошки підняти свій захист і передомовитися, по новій, з тим же Путіним про добросусідство і торгівлю.

А оскільки американська ПРО вийде з Європи, то і прецедентів не домовитися у РФ буде менше. 

І да ... про те, чи буде на новій карті Україна, Європі піхууй.

Трампореспубліканці хочуть (озвучують вголос план) закінчити війну і мати офіційну колонію, з населенням, 

яке буде працювати на благо США (і трохи своє, якщо менше красти).

Що хоче Путін, знають форумні експерти, але насправді його дії не збігаються з їх версіями (ніяк не здохне, падло, хоч це й не сильно допоможе).

Питання що хочуть українці відкрите ... вони мають різні думки та плани.

Прийшов до таких же висновків, але плани майже ніколи не збуваються так як їх планували, отже продовжуємо спостерігати... 

• Лайк 2
Посилання на коментар

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

Прийшов до таких же висновків, але плани майже ніколи не збуваються так як їх планували, отже продовжуємо спостерігати... 

Класно вам там спостерігати)) один з Англії, другий теж десь там

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

І на це теж, розраховую ) Бо розраховувати на колективний розум: це не моє)

Але ... "На Аллаха сподівайся, а верблюда прив'язуй!! ©  ))) Працюємо над своїм майбутнім самі )))

Донька вчора отримала офіційний сертифікат з англійської С1, як розумію, це дає право навчатись в англомовних закладах без обмежень (звісно, крім обмеження у грошві за навчання 😉 )

Йдемо далі та спостерігаємо )

• Лайк 1
Посилання на коментар

30 хвилин тому, ozzy сказав:

тобто просто просрали гроші в черговий раз? цікаво буде взнати скільки в кого осілотв карманах. 

та ніхто нічого ще не просрав. Болгари на 100 лямів підвищили ціну. Може взагалі тепер відправлять їх лісом.

це все істерики Мурави, якому напхали за виправдовування вбивства кацапами цивільних

Змінено користувачем outdoor24
  • Лайк 3
  • Дякую 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, МаТраС сказав:

Класно вам там спостерігати)) один з Англії, другий теж десь там

Я не Залужний :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, DmiVady сказав:

І на це теж, розраховую ) Бо розраховувати на колективний розум: це не моє)

Але ... "На Аллаха сподівайся, а верблюда прив'язуй!! ©  ))) Працюємо над своїм майбутнім самі )))

Донька вчора отримала офіційний сертифікат з англійської С1, як розумію, це дає право навчатись в англомовних закладах без обмежень (звісно, крім обмеження у грошві за навчання 😉 )

Йдемо далі та спостерігаємо )

Вітаю! Це від країни залежить. Але в Польщі безкоштовно вийде тільки польською навчатися наприклад. В будь якому разі багато мудрості робить життя сумним, але комфортним. Як я кажу своїй доньці, плакати на задньому сидінні власного лімузина з водієм трохи легше ніж в маршрутці Житомир - Бердичів...

Але вона взагалі судячи зі всього плакати не збирається. Хоч хтось в сім'ї мої кращі якості узяв та розвиває :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

13 хвилин тому, US7IGN сказав:

Як я кажу своїй доньці, плакати на задньому сидінні власного лімузина з водієм трохи легше ніж в маршрутці Житомир - Бердичів...

Дуже гарно сформульовано! З вашого дозволу, занотую, й перекажу донці)

З одного боку, бажаю донці бути щасливому по їхньому, по жіночому, але світ змінився ...

У новому світі, де велика кількість хлопців (та й дорослих чоловіків) стали скиглявими обсосами, які не можуть навіть себе захистити та здобути ресурсів на прокорм хоча б однієї людини, дівчатам знадобиться бути сильнішими. Ну, а у світі сильних і сильний хлопець знайдеться ) Я так думаю :)

Змінено користувачем DmiVady
  • Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, DmiVady сказав:

Дуже гарно сформульовано! З вашого дозволу, занотую, й перекажу донці)

З одного боку, бажаю донці бути щасливому по їхньому, по жіночому, але світ змінився ...

У новому світі, де велика кількість хлопців стали скиглявими обсосами, які не можуть навіть себе захистити та здобути ресурсів на прокорм хоча б однієї людини, дівчатам знадобиться бути сильнішими. Ну, а у світі сильних і сильний хлопець знайдеться ) Я так думаю :)

Мені здається що стандарти дітям задають батьки. Якщо вони на нас орієнтуються то на гірше просто не погодяться. Так що продовжуємо працювати над собою :flag1:

Одна з переваг бути юристом це здатність захищати себе, а політиком, - посилати працювати або вмирати когось іншого замість себе. Так що діти робочих нам не друззя :lol:

Змінено користувачем US7IGN
  • Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

42 хвилини тому, US7IGN сказав:

Як я кажу своїй доньці, плакати на задньому сидінні власного лімузина з водієм трохи легше ніж в маршрутці Житомир - Бердичів...

Краще менше, а спокійніше. Сенс багато працювати? Це додає здоров'я? Тупіші щасливіші. Я живу за принципом чим менше відповідальності та обов'язків на собі, тим краще.

Я прихильник того що сенс, щоб мати багато вільного часу, щоб прийти на старість в чудовій формі. А для цього потрібно жити в гармонії з собою ближче до природи. Мій принт простий, здорову їжу можна виростити (город, сад, поле, господарство) і готувати самостійно.

Бо фермер хоче заробити та продати. А ми для себе нічим не кропимо і вирощено, де наче немає заводів поруч.
Продукти, щоб не пластик.. . Тому для себе варто мати своє, щоб їсти запашне.

Примножувати спадок від минулих поколінь, а не розпочинати з нуля. (бо мігранти це перегній для своїх дітей). А сенс класти своє життя для дітей?

Змінено користувачем sat-prof
Посилання на коментар

2 години тому, DmiVady сказав:

Ой, а я не слідкував ...

Тільки те що Індія нам допомагає зброєю та комплектухою, знаю (без подробиць).

Відкрию страшну таємницю. Пакістан нам поставляє 125, 152 калібри ще з 23 року. Не відомо чи будуть вони працювати на два фронта.....

Змінено користувачем naupv
  • Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, naupv сказав:

Відкрию страшну таємницю. Пакістан нам поставляє 125, 152 калібри ще з 23 року. Не відомо чи будуть вони працювати на два фронта.....

Хто або що їм завадить?

Вони керуються своїми інтересами та своїм зиском.

Пакистанському бізнесмену, гадаю, рівно на українську пропаганду, він про гроші.

Посилання на коментар

4 хвилини тому, DmiVady сказав:

Пакистанському бізнесмену, гадаю, рівно на українську пропаганду, він про гроші.

Ой не знаю. Я наприклад не знаю ні однієї країни, щоб зброю давала і нам і пацакам. А пакістанці, да, ті ще комбінатори. Але ж і з цивілізованим світом сваритися не хочеться, як то кажуть -не раісей единой :)

Змінено користувачем naupv
Посилання на коментар

7 хвилин тому, sat-prof сказав:

Краще менше, а спокійніше. Сенс багато працювати? Це додає здоров'я? Тупіші щасливіші. Я живу за принципом чим менше відповідальності та обов'язків на собі, тим краще.

Я прихильник того що сенс, щоб мати багато вільного часу, щоб прийти на старість в чудовій формі. А для цього потрібно жити в гармонії з собою ближче до природи. Мій принт простий, здорову їжу можна виростити (город, сад, поле, господарство) і готувати самостійно.

Бо фермер хоче заробити та продати. А ми для себе нічим не кропимо і вирощено, де наче немає заводів поруч.
Продукти, щоб не пластик.. . Тому для себе варто мати своє, щоб їсти запашне.

Примножувати спадок від минулих поколінь, а не розпочинати з нуля. (бо мігранти це перегній для своїх дітей). А сенс класти своє життя для дітей?

У кожного своє бачення як йому жити. Спокій та надія на старість це самообман. Запитайте хоча б того ж Вадима чи когось з окупований територій. Багато працювати це відносно. Я багато працюю, але з точки зору пересічного я взагалі не працюю. Про спадок я взагалі нічого не знаю. У мене зі спадщини тільки проблеми з серцем і родимка на дупі. У спадок матеріального нічого значущого теж не залишу. Хіба що авторські права.

• Хаха 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...