Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Он вырос в горах Шотландии 400 лет назад...Highlander

Одеса: чоловік поцупив ворожий "Шахед"

За інформацією джерела, чоловік узяв БПЛА і поніс його додому на спині. Дрон-камікадзе лежав у траві, очевидно, він упав і не здетонував. У соцмережах просять повернути БПЛА, адже він може вибухнути будь-якої миті.

"Хто вкрав "шахед" у Совіньоні [селище на півдні Одеси]? Залиште його або поверніть. Викличте спецслужби, не підходьте до них [до дронів]", — зазначає один із користувачів.

У пабліках також показали залишки "Шахеда" і фото чоловіка, який його забрав. Дрон має номер "17305" і називається "Герань-2". Судячи з кадрів, він лежав у траві.

image.png.735193579330494a53c6d1a8d1def62c.png

Змінено користувачем МаТраС
  • Конфуз 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

11 хвилин тому, МаТраС сказав:

В Украине зафиксировано наименьшее число школьников за последние 30 лет — всего 3,74 миллиона, сообщает NGL Media со ссылкой на данные Госстата.

💁При этом каждый десятый ребенок продолжает обучаться в украинской системе образования, находясь за пределами страны.

💁Согласно данным ООН, около 1,4 миллиона украинских беженцев в возрасте от 3 до 17 лет находятся в разных странах мира.

автомата і в учебці навчать тримати :flag1:

прогресивна система в армії вчить дроновіденню за два дні :flag1:

sud.ua/uk/news/ukraine/334914-termin-bazovoyi-viyskovoyi-pidgotovki-zbilshat-do-51-dnya-sirskiy

Змінено користувачем US7IGN
Посилання на коментар

37 хвилин тому, US7IGN сказав:

поки не підпише надпотужний, взагалі ніякого сенсу ті таблички дивитися немає. змінити можуть все що завгодно. і кому з присутніх взагалі та освіта в Україні потрібна станом на сьогодні? вона точно про освіту, а не про дипломи?

бронь будуть мати тільки отримувачі трускавецької освіти 

Змінено користувачем Александр Аврамчук
  • Лайк 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, МаТраС сказав:

Он вырос в горах Шотландии 400 лет назад...

Одеса: чоловік поцупив ворожий "Шахед"

За інформацією джерела, чоловік узяв БПЛА і поніс його додому на спині. Дрон-камікадзе лежав у траві, очевидно, він упав і не здетонував. У соцмережах просять повернути БПЛА, адже він може вибухнути будь-якої миті.

"Хто вкрав "шахед" у Совіньоні [селище на півдні Одеси]? Залиште його або поверніть. Викличте спецслужби, не підходьте до них [до дронів]", — зазначає один із користувачів.

У пабліках також показали залишки "Шахеда" і фото чоловіка, який його забрав. Дрон має номер "17305" і називається "Герань-2". Судячи з кадрів, він лежав у траві.

image.png.735193579330494a53c6d1a8d1def62c.png

відремонтуж у запустить назад?  

Посилання на коментар

Тільки що, Александр Аврамчук сказав:

розбере і здасть на запчастини і метал)

• Лайк 1
Посилання на коментар

Помню детский фильм , в котором один дяденька , пират вроде, пел , что " кто больше знает, тот больше забывает. Кто больше забывает , тот меньше знает. Так скажите ради осьминога , а для чего учиться? " - ведь логично же    

Посилання на коментар

34 хвилини тому, МаТраС сказав:

а що в пту давали відстрочку?)

Ось що в порівняльній таблиці про яку я згадував

image.thumb.png.4a323112195f96f01556906e6eb8e501.png

Просто звичайні ПТУшники і так були до 25 років, а в новому законопроекті відсікли потрепаних життям ПТУшників які на старості літ вирішили здобути собі освіту.

Посилання на коментар

2 хвилини тому, yuragon сказав:

Ось що в порівняльній таблиці про яку я згадував

image.thumb.png.4a323112195f96f01556906e6eb8e501.png

Просто звичайні ПТУшники і так були до 25 років, а в новому законопроекті відсікли потрепаних життям ПТУшників які на старості літ вирішили здобути собі освіту.

ааа, а я то думаю, что намолов мені один знайомий. 45 десь йому,мов, в коледжі навчається. щось про медицину..я кажу, то це мов не вища ж освіта..тепер ясно

Посилання на коментар

10 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

реверс інжинірінг зробить, поділиться кресленнями з сусідами і масштабують гаражне виробництво :flag1:

Посилання на коментар

3 минуты назад, МаТраС сказал:

ааа, а я то думаю, что намолов мені один знайомий. 45 десь йому,мов, в коледжі навчається. щось про медицину..я кажу, то це мов не вища ж освіта..тепер ясно

Ващет " профессионально - техническое"- это техникум , а не пту. Так раньше было, может сейчас поменялось

Посилання на коментар

7 хвилин тому, МаТраС сказав:

хоче людина бойовим медиком бути. поважаю, їх дефіцит :flag1:

Посилання на коментар

Сім’я військкома Бурляя володіє нерухомістю та автівками на майже $1,000,000, - журналістка Бабінець. ВIДЕО Джерело: https://censor.net/ua/n3560831

У матеріалах справи йдеться, що саме Юрій Бурляй запропонував спільникам нову ціль - будинок у Княжичах, на вулиці Шептицького, 22. Нібито це заміський будинок бізнесмена Олександра Кокоріна, де зберігається готівка, зароблена на конвертаційному бізнесі."
Вопрос только один как мент - бандит который учавствовал в разбое в Княжичах в 2017г, стал начальником ТЦК, т.е. рыбу выпустили в воду а теперь удивляются что он наворовал в ТЦК, так еще с расстрела в Княжичах с ним было понятно.
Вопрос риторический, видимо бабло украденое в Княжичах было вложено
на покупку посады начальника ТЦК, т.е. трусить надо кто взял взятку от Бурляя в ГШ и СВ.

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, рыбак сказав:

Ващет " профессионально - техническое"- это техникум , а не пту. Так раньше было, может сейчас поменялось

. технікум ,. коли я вчився, то була середньо-технічна освіта . профтехучилище- це пту, коледж по сучасному

Посилання на коментар

14 хвилин тому, рыбак сказав:

Професійна і професійно-технічна освіта це ПТУ, фахова передвища освіта - це технікуми/коледжі.

Змінено користувачем yuragon
Посилання на коментар

29 минут назад, МаТраС сказал:

розбере і здасть на запчастини і метал)

Sergio, поверни дрон 

• Хаха 10
Посилання на коментар

Львівська обласна військова адміністрація погоджувала виїзд чоловіків за кордон під час повномасштабної війни за листами з вигаданої громадської організації з підписом російського імператора Олександра III та логотипом російського "Газпромбанку".

Про це йдеться у розслідуванні NGL.media, передає Цензор.НЕТ.

"Гуманітарна надія нації", яка називала себе або громадською організацією, або "українсько-французькою групою", оформлювала листи до Львівської ОВА з проханням дозволити виїзд військовозобовʼязаних чоловіків з України. У Мінʼюсті заявили, що інформації про таку ГО немає.

Підробка листів

При цьому офіційного листа до ЛОВА ця організація оформила з явною насмішкою, використавши логотип російського "Газпромбанку" та автограф російського імператора кінця XIX ст. Олександра III. Джерело: https://censor.net/ua/n3560823

Змінено користувачем Александр Аврамчук
  • Лайк 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

3 години тому, murava сказав:

Давав би ще кембрідж відстрочку - тут би півкраїни було б професорами.

Почесними...

Посилання на коментар

37 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

Львівська обласна військова адміністрація погоджувала виїзд чоловіків за кордон під час повномасштабної війни за листами з вигаданої громадської організації з підписом російського імператора Олександра III та логотипом російського "Газпромбанку".

Про це йдеться у розслідуванні NGL.media, передає Цензор.НЕТ.

"Гуманітарна надія нації", яка називала себе або громадською організацією, або "українсько-французькою групою", оформлювала листи до Львівської ОВА з проханням дозволити виїзд військовозобовʼязаних чоловіків з України. У Мінʼюсті заявили, що інформації про таку ГО немає.

Підробка листів

При цьому офіційного листа до ЛОВА ця організація оформила з явною насмішкою, використавши логотип російського "Газпромбанку" та автограф російського імператора кінця XIX ст. Олександра III. Джерело: https://censor.net/ua/n3560823

Порошенко треба було скористатися цими послугами :-) 

Посилання на коментар

7 часов назад, vadimv сказал:

Бгг ) Когда я такое писал в первой теме - меня постоянно банили, а саму тему удалили ))

Трамп вбиває цілу галузь і все що з нею пов'язано 

Китайцям зелена вулиця і потім їх прийдеться доганяти 

Посилання на коментар

7 хвилин тому, karbo сказав:

Трамп вбиває цілу галузь і все що з нею пов'язано 

Впровадженя цієї "галузі" дуже схоже на масштабну диверсію проти Заходу )

7 хвилин тому, karbo сказав:

Китайцям зелена вулиця і потім їх прийдеться доганяти 

Цікаво, як вони їх збираються "доганяти", коли у китайців ледь не монополія на поклади рідкоземельних металів + державні субсидії виробникам + дешева робоча сила.

І головне, НАВІЩО? ))

Змінено користувачем vadimv
  • Дякую 1
Посилання на коментар

В одном из профильных комитетов Верховной Рады...

Увеличение активности деятельности адвокатского сообщества... увеличение количества судебных исков.... и поэтому нам необходимо подготовить такие изменения в законодательство, чтобы вообще нивелировать повод для обжалования уже существующих норм права в сфере выполнения воинской обязанности. 

Переведу. Все адвокаты сволочи. Мы вот придумываем Законы, а они находят нестыковки и противоречия с Конституцией и другими законами, и потом в суде с легкостью побеждают.  Нужно что-то делать. 

Ну, простите, кто виноват, что изначально принимаете такие законы и даже не читаете выводы главного юридического комитета. А там, практически, по всем законам выводы однозначные. Но кто их читает. Задача ведь одна - принять. В общем, все виноваты, кроме депутатов.

t.me/NikolayGolbin/762

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 години тому, US7IGN сказав:

і кому з присутніх взагалі та освіта в Україні потрібна станом на сьогодні? вона точно про освіту, а не про дипломи?

Може більшості й ні, але я поки що ...

Ну не всіх ще вибили тік-токи, на щастя ) Є ще прошарок дітей, що навчаються в Україні(поки що), та мають свої результати)

Далі подивимося, але ще рік тут, якщо різко не зростуть ризики обстрілів, а от далі ... нейробіологи Україні чомусь не потрібні, то якось розглядає інші країни, але ... якщо Америка, то каже тре Трампа міняти на іншого, він їй не подобається, бо про нього пишуть усяке)

Посилання на коментар

9 минут назад, vadimv сказал:

Впровадженя цієї "галузі" дуже схоже на масштабну диверсію проти Заходу )

Цікаво, як вони їх збираються "доганяти", коли у китайців ледь не монополія на поклади рідкоземельних металів + державні субсидії виробникам + дешева робоча сила.

І головне, НАВІЩО? ))

У китайців не поклади зосереджені але лише видобуток і це вирішується. 

Справа в тому що розробок навколо цих електроавтомобілів не буде і щодо там управління керування ефективності і так дальше і це просто буде вирізане

Посилання на коментар

9 минут назад, karbo сказал:

У китайців не поклади зосереджені але лише видобуток і це вирішується. 

spacer.png

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...