vovarpd Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 4 години тому, vovarpd сказав: Так ви замовили по 2шт як я бачу на фото. Це означає що якийсь Джон на нконі взяв пачку з 4 заводських, розпакував, і в процесі перепаковки наставив відбитків, може десь їх переносив підручними засобами типу ременів, може зберігав в брудному гаражі якийсь час, і в результаті оці дрібні нюанси. 3 години тому, Dmode сказав: Звідси можна зробити висновок що нічого Джон не робив. А просто перенаправив коробки споживачам. 4 хвилини тому, Vikctor сказав: А яким чином вона буде заводською, акщо виробник початково пакує їх по 4 комірки, а я та пан Dmode замовили по 2 комірки на особу? Паролоновий захист нкон порізав на дві частини, але ж з коробкою так не зробиш. Ну так от я саме тому і допустив що упаковка не заводська і то вже місцевий Джон на нконі наставив відбитків якимись ремнями, може носив їх якось по брудному гаражу в процесі отої перепаковки. Ячейки виймались, коробка різалась, може десь навіть вдарялись бо виймались неакуратно. Відсутність втулки в терміналах це не пояснює, це вже косяк нкона що заздалегідь не попередив. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 10 вересня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 2 минуты назад, ЯД сказал: Инвертором. Свестит, настройки через ж (через кнопки на инверторе) и отсутствие описания, донгл этот... коды инсталлятора Дивно. Одному замовнику підключав люкспавер на 5кВт за 1200 баксів рік тому. Дуже мені сподобався дрібницями. На відміну від деє в цьому можна непомітно вивести дроти живлення зі стіни під клемами інвертору, бо потім все це місце підключень закривається кришкою і у підсумку маємо красивий металевий девайс на стіні, дроти з якого йдуть тільки до батареї. Оригінальні порти для підключення бо батареї у вигляді швидкоз'ємів. Може вони з батареєю йшли, але теж красиве рішення. І загалом зовні ну дуже якісний інвертор. Єдине що одразу помітили з замовником - переключення в автономний режим відбувається із затримкою достатньою для мерехтіння лед-ламп чи перезавантаження компу. Це незручно але не смертельно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 16 хвилин тому, Gitan сказав: Замовив 16 шт LF280K. Отримав 4 комірки з 16 не відповідної якості: Це в нкона? Ситуація погана, але косяки бувають у всіх з такими то обсягами. Тут більше тішить що вони пішли на зустріч і проблема вирішується (гарна скидка на не такі комірки, відправили 3 шт ще раз, компенсували ремонт). 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 4 хвилини тому, Vikctor сказав: Єдине що одразу помітили з замовником - переключення в автономний режим відбувається із затримкою достатньою для мерехтіння лед-ламп чи перезавантаження компу. Це незручно але не смертельно. увімкнути режим змішування 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 10 вересня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 2 минуты назад, vovarpd сказал: Ну так от я саме тому і допустив що упаковка не заводська і то вже місцевий Джон на нконі наставив відбитків якимись ремнями, може носив їх якось по брудному гаражу в процесі отої перепаковки. Ячейки виймались, коробка різалась, може десь навіть вдарялись бо виймались неакуратно. Відсутність втулки в терміналах це не пояснює, це вже косяк нкона що заздалегідь не попередив. Відсутність заводських втулок якраз можна пояснити тим, що виробник не встигає через надлишковий попит і частину комірок віддає стороннім виробникам для наварювання портів. Ми ж не знаємо чи наварювання оригінальних портів відбувається на виробництві комірок чи потребує логістичних зусиль, бо це в цілях безпеки чи ще якихось відбувається на іншому виробництві. А ось яким чином добитись, щоб на кожній комірці були сліди від "ременю", мені важко зрозуміти, бо в будь-якой збірці контактують з обмежувачами лишень країні комірки. Я це все до того, що косяки в пана Gitan вони кричущі, а те чим незадоволений пан Dmode цілком пояснюється його дотошністю та вибагливістю до дрибниць і зовсім не обов'язково є чимось поганим. з того що я побачив і що доведеться вирішувати - потрібно дізнатись з яким моментом затягувати болти в ці неоригінальні потри, бо 3,2Нм як для сталевих втулок може бути забагато. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 4 хвилини тому, Vikctor сказав: А ось яким чином добитись, щоб на кожній комірці були сліди від "ременю", мені важко зрозуміти, бо в будь-якой збірці контактують з обмежувачами лишень країні комірки. та розпакували сотню другу заводських пачок.. почали то все перепаковувати клієнтам які замовили по 2 штуки.. робити нові коробки, десь переносити.. може чимось перев'язували або щось таке рифлене підкладали в ролі прокладки щоб не контактували комірки між собою. тут вже історія темна ))) чомусь впевнений що то суто на складі нкона вже під час тих перепакувань оті "ремні" і появились. В оригінальних коробках комусь таке попадалось? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 10 вересня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 1 минуту назад, vovarpd сказал: та розпакували сотню другу заводських пачок.. почали то все перепаковувати клієнтам які замовили по 2 штуки.. робити нові коробки, десь переносити.. може чимось перев'язували або щось таке рифлене підкладали в ролі прокладки щоб не контактували комірки між собою. тут вже історія темна ))) чомусь впевнений що то суто на складі нкона вже під час тих перепакувань оті "ремні" і появились. В оригінальних коробках комусь таке попадалось? Підсумовуючи - це платня для тих, хто вирішив налюбити митницю й державу в цілому та замовляв не по 4 комірки на одну особу) 3 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 1 година тому, Gitan сказав: Замовив 16 шт LF280K Клеми бачу теж сторонні. Такі і замовляли? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 1 минуту назад, Dmode сказал: Клеми бачу теж сторонні. Такі і замовляли? Ні. Замовив LF280K як раз із-за сталевих втулок. Але отримав алюмінієві. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 32 хвилини тому, Vikctor сказав: Підсумовуючи - це платня для тих, хто вирішив налюбити митницю й державу в цілому та замовляв не по 4 комірки на одну особу) Ні, бо для того щоб просто перепакувати, ніхто не буде міняти оригінальні термінали на неоригінальні. І наклейок ніяких клеїти не будуть. І клей розмазувати не будуть. В наступній відправці в мене будуть коробки по 4шт. От подивимось. Запитав в Нкон чи в наступній відправці теж будуть колгоспні темінали - поки мовчать. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 1 час назад, Dmode сказал: Не знаю. Можливо в оригіналі ця плівка іде як скотч. А навіть якщо і з клеєм, то жодних місць де він виступає немає. Бачив відео, де показано, що на комірках є 2 шару синього скотчу. Можно зняти один шар і комірка стає наче нова. Потім наклеїти чорні наліпки на верх та низ. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 Отакі гарні штуки знайшов Непогана страховка аби де випадково викрутку не покласти чи якщо впаде. www.printables.com/de/model/961498-eve-lifepo4-lf304-busbar-cover-nkonnl www.printables.com/model/961503-eve-lifepo4-lf304-terminal-cover Можливо хтось балується з 3д друком і може надрукувати (ну якщо не дуже дорого ) ? 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 (змінено) 37 хвилин тому, vovarpd сказав: ну якщо не дуже дорого Зд друк - то не дешево. Часто купити десь - дешевше. А ще він використовує PETG, який плавиться після 60 градусів. Ну типу якщо на акумі шось піде не так - добратись до болтів стане важче) Змінено 10 вересня 2024 користувачем beavis Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 1 година тому, vovarpd сказав: впевнений що то суто на складі нкона вже під час тих перепакувань оті "ремні" і появились. то сліди від поліпропіленової пакувальної стрічки, були збірки, то б/у 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 33 хвилини тому, yur43 сказав: то сліди від поліпропіленової пакувальної стрічки, були збірки, то б/у От і для мене таке пояснення виглядає найбільш простим, хоча звісно хочеться в цьому помилятись. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 8 хвилин тому, Dmode сказав: От і для мене таке пояснення виглядає найбільш простим, хоча звісно хочеться в цьому помилятись. півтора роки тому приїхали мої батарейки з Китаю, вигляд теж не супер. Але я ними повністю задоволений, тягнуть навантаження легко. А заряд бажано менший ставити, хоч допустимий 1С. При 0,5С помітно розігріваються по датчикам БМС. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 10 вересня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 (змінено) 3 часа назад, yur43 сказал: то сліди від поліпропіленової пакувальної стрічки, були збірки, то б/у Причому нкон отримав виключно зовнішні комірки зі збірок, а внутрішні без слідів пакувальной стрічки напевно пішли до автовиробників) А як давно почали виробляти 304 комірки? Чув що 314 в листопаді минулого року, тобто їх вживаних ще в принципі немає. Змінено 10 вересня 2024 користувачем Vikctor Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 10 вересня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 (змінено) Сьогодні отримав запобіжник для акб і трохи охринів від розмирів тримача. Від ціни тримача я ще раніше охринів, але тільки сьогодні зрозумів чому вона така висока. Я сподівався втулити його в короб з ЛДСП, який зробив для комірок - передбачив відділ для бмс, клемників і сподівався запобіжник туди ж вмістити. Не варіант. Коли пройде шок, то щось вигадаю куди його закріпити. Була ж думка придбати автомат DC на алі, але засмутило що потрібні автомати від різних невідомих мені виробників в однаковому формфакторі коштують від 40 до 70 баксів. В сенсі що невідомо чому така різниця в ціні. Для розуміння розмірів тримача сфотографував його на фоні комірки 304. Змінено 10 вересня 2024 користувачем Vikctor 5 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 1 хвилину тому, Vikctor сказав: Сьогодні отримав запобіжник для акб і трохи охринів від розмирів тримача. Від ціни тримача я ще раніше охринів, але тільки сьогодні зрозумів чому вона така висока. Я сподівався втулити його в короб з ЛДСП, який зробив для комірок - передбачив відділ для бмс, клемників і сподівався запобіжник туди ж вмістити. Не варіант. Коли пройде шок, то щось вигадаю куди його закріпити. Була ж думка придбати автомат DC на алі, але засмутило що потрібні автомати від різних невідомих мені виробників в однаковому формфакторі коштують від 40 до 70 баксів. Для розуміння розмірів тримача сфотографував його на фоні комірки 304. Ох блин. Для них свой ящик ещё надо) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 10 вересня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 1 минуту назад, ЯД сказал: Ох блин. Для них свой ящик ещё надо) Напевно, але як закріпити поки не зрозумів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 1 година тому, Vikctor сказав: Напевно, але як закріпити поки не зрозумів. DIN KVL-1 100-150 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 1 час назад, Vikctor сказал: Напевно, але як закріпити поки не зрозумів. Имхо его крепить надо в легком доступе, или под инвертором или снаружи ящика, тоесть вы должны иметь возможность в случае нештатной ситуации его вытащить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 11 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2024 7 годин тому, Vikctor сказав: запобіжник для акб Чому саме 200А? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 11 вересня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2024 (змінено) 1 час назад, Dmode сказал: Чому саме 200А? Це найбільший номінал запобіжника серед спеціалізованой серії ETI NH Battery від цього виробника. Комірки в мене 304Аг і перевищувати 0,5С я не збираюся. Виробник інвертору в мануалі вказує автомат DC на 300А, але ж це виходячи з максимальних можливостей інвертору не розуміючи яка акб буде задіяна з ним 7 часов назад, TaurosRMK сказал: DIN KVL-1 100-150 Я вірно розумію, що потрібно знайти щит, в якому DIN рейки рознесени на потрібну відстань і куди цей тримач влізе по глибині? Змінено 11 вересня 2024 користувачем Vikctor Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 11 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2024 2 години тому, Vikctor сказав: Я вірно розумію, що потрібно знайти щит, в якому DIN рейки рознесени на потрібну відстань і куди цей тримач влізе по глибині? Тут напевно потрібен бокс з монтажною панеллю, розміри є різні, як по ширині і висоті, так і глибині. ІР67, 54, металеві, пластикові, з прозорими/не прозорими дверцятами, але переважно всі вони накладного монтажу. На монтажну панель кріпите дін рейку в потрібному місці, заводите кабелі через гермовводи чи без, і все готово. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз