newbee2020 Опубліковано: 19 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2025 (змінено) 18.12.2025 в 12:49, МакДо сказав: Взагалі, я передзамовив. Але одного разу о 5ій ранку я побачив наявність комірок, наявність яких не анонсували. Тому щоб щось вхопити, краще або передплачувати, або ж часто заходити і перевіряти. почом процесс? замовив репо А 280 по 37, треба родичам щось склепати. вибору не було взагалі, тільки нові 600А+ Змінено 19 грудня 2025 користувачем newbee2020 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 19 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2025 (змінено) 18.12.2025 в 10:23, Куркуль сказав: Але питання як знати на перед який АКБ гівно, а який буде продаватися роками. Начебто знайшов мій амкум в одного продавця, обіцяє вислати, побачу чи не виявиться що насправді на складі нічонгоьнемає. Ще знайшов виробника на алібабі, Може й там замовити в якості експерименту... тому треба брать умовний ваг гольф (на ЖК бмс) а не чері, бо наші самозбори якраз дуже класно масштабуються в паралель і їх було і буде багато Змінено 19 грудня 2025 користувачем newbee2020 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 19 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2025 9 хвилин тому, newbee2020 сказав: почом процесс? 48,95 Highstar 314Ah 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Альт Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня Скільки українці самі встановили собі акумуляторів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня 9 хвилин тому, Альт сказав: Скільки українці самі встановили собі акумуляторів. і шо? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня 3 години тому, Альт сказав: Скільки українці самі встановили собі акумуляторів. Аби виставити... причому, в кожній темі.... та ще й на різних форумах... для чого??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня 11 хвилин тому, sanyas15 сказав: Аби виставити... причому, в кожній темі.... та ще й на різних форумах... для чого??? схоже це його канал, якщо порівнювати з ніком. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 13 січня Автор Поділитись Опубліковано: 13 січня 59 минут назад, sanyas15 сказал: Аби виставити... причому, в кожній темі.... та ще й на різних форумах... для чого??? Сподівається розкрутити канал, стати відомим ютюбером й монетизувати це все. Марні сподівання на жаль чи на щастя, бо не уявляю чи цікавий контент. Тут в темі одного хлопа зі схожими прагненнями відписалася людина що заробляє на розкрутці ютуберів. Вказала на помилки, частина з яких для мене була геть не очевидна. І головне що сказав - якщо з 6-7 відео канал не почав рухатись вверх, то вже ніколи не розкрутиться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AnMig Опубліковано: учора в 13:21 Поділитись Опубліковано: учора в 13:21 Є такий ДБЖ LogicPower LPY-W-PSW-800VA+ (560Вт) 5A/15A з правильною синусоїдою 12V. Працював із свинцево кислотним акумулятором на 150AH. Та акумулятор не тримає уже. Шукаю LiFePo4 варіант на 100 - 150AH. Але не знаю чи будь які моделі підходять до цього ДБЖ (струм заряду 15А). Наприклад такий? Або що порадите? І де зазвичай в інтернеті купують акумулятори, щоб недорого, і не саморобне щось. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 13:37 Поділитись Опубліковано: учора в 13:37 (змінено) 16 хвилин тому, AnMig сказав: Є такий ДБЖ LogicPower LPY-W-PSW-800VA+ (560Вт) 5A/15A з правильною синусоїдою 12V. Працював із свинцево кислотним акумулятором на 150AH. Та акумулятор не тримає уже. Шукаю LiFePo4 варіант на 100 - 150AH. Але не знаю чи будь які моделі підходять до цього ДБЖ (струм заряду 15А). Наприклад такий? Або що порадите? І де зазвичай в інтернеті купують акумулятори, щоб недорого, і не саморобне щось. Будь-які LiFePo4, що зібрані прямими руками, підходять. У вас в характеристиках пристрою це написано: logicpower.ua/ibp-s-pravilnoy-sinusoidoy/ibp-s-pravilnoy-sinusoidoy-12v-lpy-w-psw-800va-560vt-5a-15a?srsltid=AfmBOoqQJtUmDqZHoqcWDDULcQeJvU7dSKF5sD0CXHYLfGS8OvnukACr Де краще купляти не скажу, не цікавився. В мене всі батареї "самозбірні") Змінено учора в 13:37 користувачем DmiVady 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 20 годин тому, AnMig сказав: Є такий ДБЖ LogicPower LPY-W-PSW-800VA+ (560Вт) 5A/15A з правильною синусоїдою 12V. Працював із свинцево кислотним акумулятором на 150AH. Та акумулятор не тримає уже. Шукаю LiFePo4 варіант на 100 - 150AH. Але не знаю чи будь які моделі підходять до цього ДБЖ (струм заряду 15А). Наприклад такий? Або що порадите? І де зазвичай в інтернеті купують акумулятори, щоб недорого, і не саморобне щось. такого плану підійде. але потрібно брати якісний перевірений бренд. бо трапляються з бу комірок з поганими бмс, тощо. дивіться в ютюб огляди, тести. вже є огляди від вітчизняних блогерів по популярним брендам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
msgarry Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 22 часа назад, AnMig сказал: Є такий ДБЖ LogicPower LPY-W-PSW-800VA+ (560Вт) 5A/15A з правильною синусоїдою 12V. Працював із свинцево кислотним акумулятором на 150AH. Та акумулятор не тримає уже. Шукаю LiFePo4 варіант на 100 - 150AH. Але не знаю чи будь які моделі підходять до цього ДБЖ (струм заряду 15А). Наприклад такий? Або що порадите? І де зазвичай в інтернеті купують акумулятори, щоб недорого, і не саморобне щось. Ого ціни в нас. Гляньте цей www.nkon.nl/ru/thuisbatterij/nkon-leisure-pro-12-8v-314ah-lifepo4.html?gad_source=1&gad_campaignid=21848398073&gbraid=0AAAAAD1QO9hPGvr9Kf66G2yPghN0xZzvt&gclid=CjwKCAiA7LzLBhAgEiwAjMWzCKfJ4feriDOEvyk1z223gwS2ZW0l8G8xbySwfFgETNx6ap--ZZPIzhoCz3oQAvD_BwE з доставкою через 10 днів. Аба редодо в нас подивіться. Наче теж непогані. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому На диво на нконі є трохи комірок, хоч і не завжди від іві чи не свіжі. Але ж є. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 13 хвилин тому, Vikctor сказав: На диво на нконі є трохи комірок, хоч і не завжди від іві чи не свіжі. Але ж є. Я кстати взял их (rept) попробовать. Цена у них очень хорошая))) посмотрим что то будет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому Только что, ЯД сказал: Я кстати взял их (rept) попробовать. Цена у них очень хорошая))) посмотрим что то будет Я оці знайшов - Highstar. Наче за описом все норм. Наварених портів під два болти немає, але то таке. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 14 хвилин тому, Vikctor сказав: Я оці знайшов - Highstar. Наче за описом все норм. Наварених портів під два болти немає, але то таке. Репт майже в 2 рази дешевше, хоча 280)) також шпилька То я вирішив їх. Це я в гараж собі))) 24В систему. Але поки постоїть у тещі Змінено 3 години тому користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 година тому, Vikctor сказав: Я оці знайшов - Highstar. Наче за описом все норм. Наварених портів під два болти немає, але то таке. Я їх вже використовую у збірці. Норм комірки за свої гроші) Стоп. Я їх купував по 49 Євро, тому написав за ціну. За 60 Євро нехай нюхають бебру) Змінено 2 години тому користувачем МакДо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 28 минут назад, ЯД сказал: Репт майже в 2 рази дешевше, хоча 280)) також шпилька То я вирішив їх. Це я в гараж собі))) 24В систему. Але поки постоїть у тещі Якщо вдвічі дешевше, то я й собі буду підбирати. Крута ціна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, Vikctor сказав: Якщо вдвічі дешевше, то я й собі буду підбирати. Крута ціна. От блін, тільки що подивився - їх вже немає. Я замовляв у п'ятницю Вони їх 21 січня наче будуть відправляти. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому Маю збірку з комірок 304Аг. Якщо іншу збірку додати скажемо з 280Аг комірок, то я вірно розумію що в мене фактично обидві збірки стануть працювати як 280Аг і більше ніяких траблів? Чи є якись підводні камені. те саме й в зворотній бік - якщо додам збірку на 314Аг комірках, то отримаю дві по 304Аг? В тому режимі як зараз мені існуючой збірки наче вистачає, але вже зрозуміло, що краще ситуація в енергосистемі в найближчей перспективі не стане. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 16 хвилин тому, Vikctor сказав: Маю збірку з комірок 304Аг. Якщо іншу збірку додати скажемо з 280Аг комірок, то я вірно розумію що в мене фактично обидві збірки стануть працювати як 280Аг і більше ніяких траблів? Чи є якись підводні камені. те саме й в зворотній бік - якщо додам збірку на 314Аг комірках, то отримаю дві по 304Аг? В тому режимі як зараз мені існуючой збірки наче вистачає, але вже зрозуміло, що краще ситуація в енергосистемі в найближчей перспективі не стане. Не, это будет как сумма, вы ж параллель их будете подключать. Тут в идеале только одинаковое сопротивление проводников до батарей. Это с точки зрения самих аккумов А у бмс - пока не знаю, будет ли как сумма или по наименьшему Змінено 1 година тому користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, ЯД сказал: Не, это будет как сумма, вы ж параллель их будете подключать. Тут в идеале только одинаковое сопротивление проводников до батарей. Это с точки зрения самих аккумов А у бмс - пока не знаю, будет ли как сумма или по наименьшему Тоді хріново, бо 304Аг на нконі вже взагалі немає як виду... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 хвилину тому, Vikctor сказав: Тоді хріново, бо 304Аг на нконі вже взагалі немає як виду... Тут наверное лучше у практика @МакДо спросить, у него их много) и все подключены. Хз одинакового ли объема Змінено 1 година тому користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому 1 година тому, Vikctor сказав: Маю збірку з комірок 304Аг. Якщо іншу збірку додати скажемо з 280Аг комірок, то я вірно розумію що в мене фактично обидві збірки стануть працювати як 280Аг і більше ніяких траблів? Чи є якись підводні камені. те саме й в зворотній бік - якщо додам збірку на 314Аг комірках, то отримаю дві по 304Аг? В тому режимі як зараз мені існуючой збірки наче вистачає, але вже зрозуміло, що краще ситуація в енергосистемі в найближчей перспективі не стане. не так. Якщо ви зберете в паралель 314 + 304, то отримаєте суму тих Аг, тобто 618. Якщо 314+280, то відповідно 596Аг. Вносите в БМС дані збірок і не паритесь. Окрім розбігу по SOC, яке лікується зарядженням до 100% при нормальному з'єднанні 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому 50 хвилин тому, ЯД сказав: Хз одинакового ли объема Та не так вже і багато. 314 + 314 + 200. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз