Vikctor Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому 57 минут назад, МакДо сказал: Останній мною зібраний АКБ в такому корпусі. Купував у бджоляра і не рекомендую в нього щось купувати. Бо корпус прийшов з легенькими дефектами по фарбі. Я в тік ток йому про це написав, він зняв відео відповідь розхвалюючи фарбу його корпусів. Я закинув в комент фотки і він мене забанив Ці корпуси робляться в Броварах, останній раз 16S бачив за 4450грн. То ж шукайте в ОЛХ продавця з Броварів. По корпусу - мініатюрний. Трішки не зручно в кінці все приєднувати, мало місця між БМС та передньою кришкою. Але в цілому ок, замовлятиму ще раз. А не залишилось посилання на цього Бджоляра? Бо мені видає купу посилань але на одного й того самого продавця - LUMERA. Готовий навіть ризикнути у питаннях неякісного фарбування. До речі він вертикально становиться чи лишень горизонтально? 36 минут назад, ЯД сказал: Я замовляв у Полтаві , вони трохи інші. В принципі ок, але як на мене не до кінця продумане кріплення сталевої пластини - вона прикручується з зовнішньої сторони, коли уже в корпусі 90 кг аккумів... Те саме запитання - можлива вертикальна установка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 5 хвилин тому, Vikctor сказав: До речі він вертикально становиться чи лишень горизонтально? Я десь виставляв фото. Продублюю ще раз 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 11 хвилин тому, Vikctor сказав: Те саме запитання - можлива вертикальна установка? Он вертикально по умолчанию (как на картинках), а вот горизонтально(плашмя) я думаю не предусмотрено. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 16 хвилин тому, МакДо сказав: Я десь виставляв фото. Продублюю ще раз Цей корпус має гумові ніжки внизу (як на фото), а також і на пузі (ними корпус повернутий до зоопарку) апд: тільки просіть, щоб поклали заглушку для екрану, бо: 1. не факт, що хтось хоче ставити. 2. Там велика діра, тому я колхозив. Бо новий екран по 2мм лише лягав Змінено 4 години тому користувачем МакДо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 час назад, МакДо сказал: Цей корпус має гумові ніжки внизу (як на фото), а також і на пузі (ними корпус повернутий до зоопарку) апд: тільки просіть, щоб поклали заглушку для екрану, бо: 1. не факт, що хтось хоче ставити. 2. Там велика діра, тому я колхозив. Бо новий екран по 2мм лише лягав Чудово що заглушка існує, бо той продавець якого я знайшов її навіть не пропонує. А мені екран за 30 євро взагалі без потреби, бо те саме на телефоні безкоштовно. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 часа назад, МакДо сказал: Цей корпус має гумові ніжки внизу (як на фото), а також і на пузі (ними корпус повернутий до зоопарку) апд: тільки просіть, щоб поклали заглушку для екрану, бо: 1. не факт, що хтось хоче ставити. 2. Там велика діра, тому я колхозив. Бо новий екран по 2мм лише лягав Я його таки знайшов. Там просто не вказано що він бджоляр. Лишень ім'я по батькові, але номер телефона саме той. Каже після того як хтось поскаржився на пошкодження фарби нова пошта не приймає його ящики без її пакування - в сині бокси засовують, що відповідно здорожчує вартість. Але в нього ціна все одно на 400грн дешевша ніж я вже готовий був купити в іншого, тож все чудово. Ще раз дякую за наводку. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 хвилини тому, Vikctor сказав: Я його таки знайшов. Там просто не вказано що він бджоляр. Лишень ім'я по батькові, але номер телефона саме той. Каже після того як хтось поскаржився на пошкодження фарби нова пошта не приймає його ящики без її пакування - в сині бокси засовують, що відповідно здорожчує вартість. Але в нього ціна все одно на 400грн дешевша ніж я вже готовий був купити в іншого, тож все чудово. Ще раз дякую за наводку. Ото треба було нормально зі мною поговорити, а не блокувати всюди без пояснень. Проявив слабкість, так сказати. В мене знайомий брав в нього недавно корпус. То те пакування теж трішки ширкає фарбу. Бо корпус впритичок влазить. Діставали корпус витрушуючи його з того контейнера. Вартість доставки 500грн. Тому я знайшов аналоги на пром за 5000грн і замовлятиму там, бо в мене підписка на безкоштовну доставку за 30грн/міс. Має вийти дешевше і гроші підуть іншому підпирємцю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 10 хвилин тому, МакДо сказав: Ото треба було нормально зі мною поговорити, а не блокувати всюди без пояснень. Проявив слабкість, так сказати. В мене знайомий брав в нього недавно корпус. То те пакування теж трішки ширкає фарбу. Бо корпус впритичок влазить. Діставали корпус витрушуючи його з того контейнера. Вартість доставки 500грн. Тому я знайшов аналоги на пром за 5000грн і замовлятиму там, бо в мене підписка на безкоштовну доставку за 30грн/міс. Має вийти дешевше і гроші підуть іншому підпирємцю. Доречі. Там були як коцки від доставки (картоном не закриті кути) так і не запечена/перепечена фарба комками на лицьовій панелі. Але фарба міцна, в мене ключ зірвався і я ним ширкнув по задній стінці. Рукою протер і все ок, без пошкоджень. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 12 минут назад, МакДо сказал: Доречі. Там були як коцки від доставки (картоном не закриті кути) так і не запечена/перепечена фарба комками на лицьовій панелі. Але фарба міцна, в мене ключ зірвався і я ним ширкнув по задній стінці. Рукою протер і все ок, без пошкоджень. Коли я восени 2024р збирав перший акб таки ящики пропонували китайці за 300+ баксів, правда з шинами в комплекті, а також тут була черга в одного продавця місяці на 2-3 і по ціні то було рази в два дорожче. Він свою телеграмгрупу створив під це, в який мене швидко забанили, бо я настирливо цікавився - нах робити ящик зі шпильками посередині між двома рядами? Це ж треба викидати чудову додаткову шину, що я замовив на нконі й щось колхозити. Тож нормального вибору в мене не було і я зібрав ящик з ЛДСП. Але наразі замовивші комірки під другу збірку не хочу розтягувати їх по всієї котельні. А ці металеві ящики встановлені вертикально я зможу красиво і майже зручно розмістити. Хоча в мене вже трішки око сіпає, коли дивлюся загальні витрати на ДБЖ+СЕС. На фото на сторінці бджоляра до речі шпильки тільки по боках. Якщо дійсно посередині немає шпильок, то для мене це прям мега круто. У бджоляра сторінка з ящиком на ОЛХ до речі з найдрібнішим технічним описом у порівнянні з іншими. Змінено 1 година тому користувачем Vikctor 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 хвилин тому, Vikctor сказав: На фото на сторінці бджоляра до речі шпильки тільки по боках. Якщо дійсно посередині немає шпильок, то для мене це прям мега круто. Так, шпильки лише по боках. М6. Коли стягував комірки, то прижимна пластина прогнозовано вигнулася по середині. В мене в комплекті з комірками були мідні нікельовані перемички. І щоб з'єднати в кінці два ряди, я просто відрізав з тієї перемички зайве та просвердлив новий отвір для шпильки комірки. 10 хвилин тому, Vikctor сказав: коли дивлюся загальні витрати на ДБЖ+СЕС Не дивіться. То наркотик 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 28 минут назад, МакДо сказал: Не дивіться. То наркотик Мені дружина так само каже, хоча я намагався пояснити, що друга збірка мені потрібна не тільки для більш тривалого резервування, але й для підтримання високого рівня генерації в часи регулярних вимкнень світла і навіть автівку вночі зможу заряджати накопиченою енергією вдень. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз