Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Як обрати акумулятори до інвертору

Vikctor

Рекомендовані повідомлення

6 часов назад, Александр Аврамчук сказал:

float це якщо батарея стоіть довго без роботи під зарядом. у випадку СЕС такого нема. у випадку без СЕС з частими відключеннями щодні теж нема, батарея постійно або заряджаеться або розряджаеться.  

у моего солнечного инвертора есть настройки значений напряжения высокого напряжения и напряжения float зарядки  а так же можно задать продолжительность  стадии повышенного напряжения заряда

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

11 часов назад, igorrius сказал:

у Вашего инвертора нельзя задать напряжение заряда ?

Можно, конечно. Но плавающее напряжение может быть только меньше или равно ему. Инвертор сам исправляет, я как-то ошибся.

Посилання на коментар

Парни, с NKON посылка едет, сегодня получил уведомление: Шановный клиент! Мытное оформление посылки .. требует дополнительных материалов. Detali я та понимаю можно просто игнорировать и ждать? Сколько по времени средне проходили таможенные действия? 

Посилання на коментар

1 хвилину тому, bulaniy.sv сказав:

Парни, с NKON посылка едет, сегодня получил уведомление: Шановный клиент! Мытное оформление посылки .. требует дополнительных материалов. Detali я та понимаю можно просто игнорировать и ждать? Сколько по времени средне проходили таможенные действия? 

Якщо не надсилати доки, то треба чекати 3-5 днів. Якщо надіслати - 1-2 дні

• Лайк 2
Посилання на коментар

5 минут назад, МакДо сказал:

Якщо не надсилати доки, то треба чекати 3-5 днів. Якщо надіслати - 1-2 дні

...

Змінено користувачем bulaniy.sv
Посилання на коментар

Є таке завдання. Треба пускати кілька станків. Всі трьох фазні, найпотужніший на 4 кВт. Генератор на 8 кВт не запускає. Думаю пускати інвертором,а потім підрубати генератор на 5-7кВт.

Думав взяти інвертор на 10-12 квт і аккум на 5 кВт.Але думаю що у аккума не вистачить пускового струму.

Порадьте якої мін потужності взяти аккумулятор і може якийсь недорогий інвертор.

• Конфуз 1
Посилання на коментар

Дешевле будет плавный пуск или сразу частотники поставить. А "пускати інвертором,а потім підрубати генератор" ваще не вариант.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...