igorrius Опубліковано: учора в 19:33 Поділитись Опубліковано: учора в 19:33 6 часов назад, Александр Аврамчук сказал: float це якщо батарея стоіть довго без роботи під зарядом. у випадку СЕС такого нема. у випадку без СЕС з частими відключеннями щодні теж нема, батарея постійно або заряджаеться або розряджаеться. у моего солнечного инвертора есть настройки значений напряжения высокого напряжения и напряжения float зарядки а так же можно задать продолжительность стадии повышенного напряжения заряда Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 11 часов назад, igorrius сказал: у Вашего инвертора нельзя задать напряжение заряда ? Можно, конечно. Но плавающее напряжение может быть только меньше или равно ему. Инвертор сам исправляет, я как-то ошибся. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bulaniy.sv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Парни, с NKON посылка едет, сегодня получил уведомление: Шановный клиент! Мытное оформление посылки .. требует дополнительных материалов. Detali я та понимаю можно просто игнорировать и ждать? Сколько по времени средне проходили таможенные действия? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 хвилину тому, bulaniy.sv сказав: Парни, с NKON посылка едет, сегодня получил уведомление: Шановный клиент! Мытное оформление посылки .. требует дополнительных материалов. Detali я та понимаю можно просто игнорировать и ждать? Сколько по времени средне проходили таможенные действия? Якщо не надсилати доки, то треба чекати 3-5 днів. Якщо надіслати - 1-2 дні 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bulaniy.sv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 5 минут назад, МакДо сказал: Якщо не надсилати доки, то треба чекати 3-5 днів. Якщо надіслати - 1-2 дні ... Змінено 6 годин тому користувачем bulaniy.sv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
msgarry Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Є таке завдання. Треба пускати кілька станків. Всі трьох фазні, найпотужніший на 4 кВт. Генератор на 8 кВт не запускає. Думаю пускати інвертором,а потім підрубати генератор на 5-7кВт. Думав взяти інвертор на 10-12 квт і аккум на 5 кВт.Але думаю що у аккума не вистачить пускового струму. Порадьте якої мін потужності взяти аккумулятор і може якийсь недорогий інвертор. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chatter Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Дешевле будет плавный пуск или сразу частотники поставить. А "пускати інвертором,а потім підрубати генератор" ваще не вариант. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз