igorrius Опубліковано: 9 лютого Поділитись Опубліковано: 9 лютого 6 часов назад, Александр Аврамчук сказал: float це якщо батарея стоіть довго без роботи під зарядом. у випадку СЕС такого нема. у випадку без СЕС з частими відключеннями щодні теж нема, батарея постійно або заряджаеться або розряджаеться. у моего солнечного инвертора есть настройки значений напряжения высокого напряжения и напряжения float зарядки а так же можно задать продолжительность стадии повышенного напряжения заряда Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 10 лютого Поділитись Опубліковано: 10 лютого 11 часов назад, igorrius сказал: у Вашего инвертора нельзя задать напряжение заряда ? Можно, конечно. Но плавающее напряжение может быть только меньше или равно ему. Инвертор сам исправляет, я как-то ошибся. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bulaniy.sv Опубліковано: 10 лютого Поділитись Опубліковано: 10 лютого Парни, с NKON посылка едет, сегодня получил уведомление: Шановный клиент! Мытное оформление посылки .. требует дополнительных материалов. Detali я та понимаю можно просто игнорировать и ждать? Сколько по времени средне проходили таможенные действия? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 10 лютого Поділитись Опубліковано: 10 лютого 1 хвилину тому, bulaniy.sv сказав: Парни, с NKON посылка едет, сегодня получил уведомление: Шановный клиент! Мытное оформление посылки .. требует дополнительных материалов. Detali я та понимаю можно просто игнорировать и ждать? Сколько по времени средне проходили таможенные действия? Якщо не надсилати доки, то треба чекати 3-5 днів. Якщо надіслати - 1-2 дні 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bulaniy.sv Опубліковано: 10 лютого Поділитись Опубліковано: 10 лютого (змінено) 5 минут назад, МакДо сказал: Якщо не надсилати доки, то треба чекати 3-5 днів. Якщо надіслати - 1-2 дні ... Змінено 10 лютого користувачем bulaniy.sv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
msgarry Опубліковано: 10 лютого Поділитись Опубліковано: 10 лютого Є таке завдання. Треба пускати кілька станків. Всі трьох фазні, найпотужніший на 4 кВт. Генератор на 8 кВт не запускає. Думаю пускати інвертором,а потім підрубати генератор на 5-7кВт. Думав взяти інвертор на 10-12 квт і аккум на 5 кВт.Але думаю що у аккума не вистачить пускового струму. Порадьте якої мін потужності взяти аккумулятор і може якийсь недорогий інвертор. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chatter Опубліковано: 10 лютого Поділитись Опубліковано: 10 лютого Дешевле будет плавный пуск или сразу частотники поставить. А "пускати інвертором,а потім підрубати генератор" ваще не вариант. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
orkonavt Опубліковано: В п'ятницю в 18:30 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 18:30 10.02.2026 в 19:56, msgarry сказав: Є таке завдання. Треба пускати кілька станків. Всі трьох фазні, найпотужніший на 4 кВт. Генератор на 8 кВт не запускає. Думаю пускати інвертором,а потім підрубати генератор на 5-7кВт. Думав взяти інвертор на 10-12 квт і аккум на 5 кВт.Але думаю що у аккума не вистачить пускового струму. Порадьте якої мін потужності взяти аккумулятор і може якийсь недорогий інвертор. Для початку треба розуміти який пусковий струм у станка, що він не може запуститись від генератора на 8 кВт. Чи ви пробуєте запускати їх разом? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 23 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 23 години тому Мені тут алі запропонував придбати гребінки (чи як вони називаються) з балансувальними дротами, що встановлюються на більшості готових збірок. Прикольно і не так щоб захмарно дорого. Для самозбірника перфекціониста саме те. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 22 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 22 години тому Я не розумію - для спостерігача це задорого чи йому не довподоби що ці плати/гребінки не кольорові? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 40 хвилин тому, Vikctor сказав: Мені тут алі запропонував придбати гребінки (чи як вони називаються) з балансувальними дротами, що встановлюються на більшості готових збірок. Прикольно і не так щоб захмарно дорого. Для самозбірника перфекціониста саме те. А киньте плиз линку на листинг в приват Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 21 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 21 година тому 32 минуты назад, ЯД сказал: А киньте плиз линку на листинг в приват Та нащо в особисті? Хай буде на загал. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chatter Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому На загал треба так www.aliexpress.com/item/1005007216321451.html На приличных форумах за реферальные ссылки банят автоматом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 4 години тому, Vikctor сказав: Мені тут алі запропонував придбати гребінки (чи як вони називаються) з балансувальними дротами, що встановлюються на більшості готових збірок. Прикольно і не так щоб захмарно дорого. Для самозбірника перфекціониста саме те. За 1,5к я краще обіжму комплектні дроти Тим паче на останніх двох збірках різав балансувальні дроти по довжині до електрода +1см запасу, уникаючи тих складених в двоє-троє кобилячих хвостів) Лише термодатчики лишив рідною довжиною. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 18 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 1 минуту назад, МакДо сказал: За 1,5к я краще обіжму комплектні дроти Тим паче на останніх двох збірках різав балансувальні дроти по довжині до електрода +1см запасу, уникаючи тих складених в двоє-троє кобилячих хвостів) Лише термодатчики лишив рідною довжиною. Я ж написав що то для перфекціоністів. Ми з вами вочевидь між жлобством та перфекціонізмом обираємо перше). Ще й незрозуміло як ці гребінки подружаться зі стягуючими кронштейнами корпусів від бджоляра. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 20 хвилин тому, Vikctor сказав: Ще й незрозуміло як ці гребінки подружаться зі стягуючими кронштейнами корпусів від бджоляра. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 52 хвилини тому, Chatter сказав: На загал треба так www.aliexpress.com/item/1005007216321451.html На приличных форумах за реферальные ссылки банят автоматом. тут за коструктивну розмову і лінки (ссилки) і т.д. не банять 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chatter Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 4 часа назад, Dr.Yura сказал: лінки (ссилки) і т.д. не банять чистка линка, даже без реферала, это знак хорошего тона, элементарная вежливость и уважение к собеседнику, но если вам угодно с требухой ... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 16 годин тому, Vikctor сказав: Я ж написав що то для перфекціоністів. Ми з вами вочевидь між жлобством та перфекціонізмом обираємо перше). Ще й незрозуміло як ці гребінки подружаться зі стягуючими кронштейнами корпусів від бджоляра. на роботу це ні як не впливає... якщо таку красу ставити то не потрібно закривати ні чим щоб усі бачили. інакше втрачаеться сенс. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз