Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Як обрати акумулятори до інвертору

Vikctor

Рекомендовані повідомлення

6 часов назад, Александр Аврамчук сказал:

float це якщо батарея стоіть довго без роботи під зарядом. у випадку СЕС такого нема. у випадку без СЕС з частими відключеннями щодні теж нема, батарея постійно або заряджаеться або розряджаеться.  

у моего солнечного инвертора есть настройки значений напряжения высокого напряжения и напряжения float зарядки  а так же можно задать продолжительность  стадии повышенного напряжения заряда

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

11 часов назад, igorrius сказал:

у Вашего инвертора нельзя задать напряжение заряда ?

Можно, конечно. Но плавающее напряжение может быть только меньше или равно ему. Инвертор сам исправляет, я как-то ошибся.

Посилання на коментар

Парни, с NKON посылка едет, сегодня получил уведомление: Шановный клиент! Мытное оформление посылки .. требует дополнительных материалов. Detali я та понимаю можно просто игнорировать и ждать? Сколько по времени средне проходили таможенные действия? 

Посилання на коментар

1 хвилину тому, bulaniy.sv сказав:

Парни, с NKON посылка едет, сегодня получил уведомление: Шановный клиент! Мытное оформление посылки .. требует дополнительных материалов. Detali я та понимаю можно просто игнорировать и ждать? Сколько по времени средне проходили таможенные действия? 

Якщо не надсилати доки, то треба чекати 3-5 днів. Якщо надіслати - 1-2 дні

• Лайк 2
Посилання на коментар

5 минут назад, МакДо сказал:

Якщо не надсилати доки, то треба чекати 3-5 днів. Якщо надіслати - 1-2 дні

...

Змінено користувачем bulaniy.sv
Посилання на коментар

Є таке завдання. Треба пускати кілька станків. Всі трьох фазні, найпотужніший на 4 кВт. Генератор на 8 кВт не запускає. Думаю пускати інвертором,а потім підрубати генератор на 5-7кВт.

Думав взяти інвертор на 10-12 квт і аккум на 5 кВт.Але думаю що у аккума не вистачить пускового струму.

Порадьте якої мін потужності взяти аккумулятор і може якийсь недорогий інвертор.

• Конфуз 1
Посилання на коментар

Дешевле будет плавный пуск или сразу частотники поставить. А "пускати інвертором,а потім підрубати генератор" ваще не вариант.

Посилання на коментар

10.02.2026 в 19:56, msgarry сказав:

Є таке завдання. Треба пускати кілька станків. Всі трьох фазні, найпотужніший на 4 кВт. Генератор на 8 кВт не запускає. Думаю пускати інвертором,а потім підрубати генератор на 5-7кВт.

Думав взяти інвертор на 10-12 квт і аккум на 5 кВт.Але думаю що у аккума не вистачить пускового струму.

Порадьте якої мін потужності взяти аккумулятор і може якийсь недорогий інвертор.

Для початку треба розуміти який пусковий струм у станка, що він не може запуститись від генератора на 8 кВт. Чи ви пробуєте запускати їх разом?

Посилання на коментар

Мені тут алі запропонував придбати гребінки (чи як вони називаються) з балансувальними дротами, що встановлюються на більшості готових збірок. Прикольно і не так щоб захмарно дорого. Для самозбірника перфекціониста саме те.

1293698235_.png.6e8136f35665929ded3da412d922d54b.png

1528898459_.thumb.png.772d6ca75eb3b0dd06a05cdff0f0478e.png

• Лайк 3
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Я не розумію - для спостерігача це задорого чи йому не довподоби що ці плати/гребінки не кольорові?:)

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

40 хвилин тому, Vikctor сказав:

Мені тут алі запропонував придбати гребінки (чи як вони називаються) з балансувальними дротами, що встановлюються на більшості готових збірок. Прикольно і не так щоб захмарно дорого. Для самозбірника перфекціониста саме те.

А киньте плиз линку на листинг в приват

Посилання на коментар

32 минуты назад, ЯД сказал:

А киньте плиз линку на листинг в приват

Та нащо в особисті? Хай буде на загал.

• Лайк 1
  • Дякую 2
Посилання на коментар

На загал треба так www.aliexpress.com/item/1005007216321451.html

На приличных форумах за реферальные ссылки банят автоматом.

Посилання на коментар

4 години тому, Vikctor сказав:

За 1,5к я краще обіжму комплектні дроти :) Тим паче на останніх двох збірках різав балансувальні дроти по довжині до електрода +1см запасу, уникаючи тих складених в двоє-троє кобилячих хвостів) Лише термодатчики лишив рідною довжиною.

• Лайк 3
Посилання на коментар

1 минуту назад, МакДо сказал:

За 1,5к я краще обіжму комплектні дроти :) Тим паче на останніх двох збірках різав балансувальні дроти по довжині до електрода +1см запасу, уникаючи тих складених в двоє-троє кобилячих хвостів) Лише термодатчики лишив рідною довжиною.

Я ж написав що то для перфекціоністів. Ми з вами вочевидь між жлобством та перфекціонізмом обираємо перше). Ще й незрозуміло як ці гребінки подружаться зі стягуючими кронштейнами корпусів від бджоляра.

• Хаха 2
Посилання на коментар

20 хвилин тому, Vikctor сказав:

Ще й незрозуміло як ці гребінки подружаться зі стягуючими кронштейнами корпусів від бджоляра.

463309671_.png.93453131b6e632f6c9d53fa5409dcef5.png

• Хаха 1
Посилання на коментар

52 хвилини тому, Chatter сказав:

На загал треба так www.aliexpress.com/item/1005007216321451.html

На приличных форумах за реферальные ссылки банят автоматом.

тут за коструктивну розмову і лінки (ссилки) і т.д. не банять :-)

• Лайк 4
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

4 часа назад, Dr.Yura сказал:

лінки (ссилки) і т.д. не банять

чистка линка, даже без реферала, это знак хорошего тона, элементарная вежливость и уважение к собеседнику, но если вам угодно с требухой ...

• Лайк 1
Посилання на коментар

16 годин тому, Vikctor сказав:

Я ж написав що то для перфекціоністів. Ми з вами вочевидь між жлобством та перфекціонізмом обираємо перше). Ще й незрозуміло як ці гребінки подружаться зі стягуючими кронштейнами корпусів від бджоляра.

на роботу це ні як не впливає... якщо таку красу ставити то не потрібно закривати ні чим щоб усі бачили. інакше втрачаеться сенс.   

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...