igorrius Опубліковано: 9 лютого Поділитись Опубліковано: 9 лютого 6 часов назад, Александр Аврамчук сказал: float це якщо батарея стоіть довго без роботи під зарядом. у випадку СЕС такого нема. у випадку без СЕС з частими відключеннями щодні теж нема, батарея постійно або заряджаеться або розряджаеться. у моего солнечного инвертора есть настройки значений напряжения высокого напряжения и напряжения float зарядки а так же можно задать продолжительность стадии повышенного напряжения заряда Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 10 лютого Поділитись Опубліковано: 10 лютого 11 часов назад, igorrius сказал: у Вашего инвертора нельзя задать напряжение заряда ? Можно, конечно. Но плавающее напряжение может быть только меньше или равно ему. Инвертор сам исправляет, я как-то ошибся. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bulaniy.sv Опубліковано: 10 лютого Поділитись Опубліковано: 10 лютого Парни, с NKON посылка едет, сегодня получил уведомление: Шановный клиент! Мытное оформление посылки .. требует дополнительных материалов. Detali я та понимаю можно просто игнорировать и ждать? Сколько по времени средне проходили таможенные действия? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 10 лютого Поділитись Опубліковано: 10 лютого 1 хвилину тому, bulaniy.sv сказав: Парни, с NKON посылка едет, сегодня получил уведомление: Шановный клиент! Мытное оформление посылки .. требует дополнительных материалов. Detali я та понимаю можно просто игнорировать и ждать? Сколько по времени средне проходили таможенные действия? Якщо не надсилати доки, то треба чекати 3-5 днів. Якщо надіслати - 1-2 дні 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bulaniy.sv Опубліковано: 10 лютого Поділитись Опубліковано: 10 лютого (змінено) 5 минут назад, МакДо сказал: Якщо не надсилати доки, то треба чекати 3-5 днів. Якщо надіслати - 1-2 дні ... Змінено 10 лютого користувачем bulaniy.sv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
msgarry Опубліковано: 10 лютого Поділитись Опубліковано: 10 лютого Є таке завдання. Треба пускати кілька станків. Всі трьох фазні, найпотужніший на 4 кВт. Генератор на 8 кВт не запускає. Думаю пускати інвертором,а потім підрубати генератор на 5-7кВт. Думав взяти інвертор на 10-12 квт і аккум на 5 кВт.Але думаю що у аккума не вистачить пускового струму. Порадьте якої мін потужності взяти аккумулятор і може якийсь недорогий інвертор. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chatter Опубліковано: 10 лютого Поділитись Опубліковано: 10 лютого Дешевле будет плавный пуск или сразу частотники поставить. А "пускати інвертором,а потім підрубати генератор" ваще не вариант. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
orkonavt Опубліковано: 13 лютого Поділитись Опубліковано: 13 лютого 10.02.2026 в 19:56, msgarry сказав: Є таке завдання. Треба пускати кілька станків. Всі трьох фазні, найпотужніший на 4 кВт. Генератор на 8 кВт не запускає. Думаю пускати інвертором,а потім підрубати генератор на 5-7кВт. Думав взяти інвертор на 10-12 квт і аккум на 5 кВт.Але думаю що у аккума не вистачить пускового струму. Порадьте якої мін потужності взяти аккумулятор і може якийсь недорогий інвертор. Для початку треба розуміти який пусковий струм у станка, що він не може запуститись від генератора на 8 кВт. Чи ви пробуєте запускати їх разом? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: В понеділок в 11:08 Автор Поділитись Опубліковано: В понеділок в 11:08 Мені тут алі запропонував придбати гребінки (чи як вони називаються) з балансувальними дротами, що встановлюються на більшості готових збірок. Прикольно і не так щоб захмарно дорого. Для самозбірника перфекціониста саме те. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: В понеділок в 11:46 Автор Поділитись Опубліковано: В понеділок в 11:46 Я не розумію - для спостерігача це задорого чи йому не довподоби що ці плати/гребінки не кольорові? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: В понеділок в 11:49 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 11:49 40 хвилин тому, Vikctor сказав: Мені тут алі запропонував придбати гребінки (чи як вони називаються) з балансувальними дротами, що встановлюються на більшості готових збірок. Прикольно і не так щоб захмарно дорого. Для самозбірника перфекціониста саме те. А киньте плиз линку на листинг в приват Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: В понеділок в 12:22 Автор Поділитись Опубліковано: В понеділок в 12:22 32 минуты назад, ЯД сказал: А киньте плиз линку на листинг в приват Та нащо в особисті? Хай буде на загал. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chatter Опубліковано: В понеділок в 15:16 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 15:16 На загал треба так www.aliexpress.com/item/1005007216321451.html На приличных форумах за реферальные ссылки банят автоматом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: В понеділок в 15:32 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 15:32 4 години тому, Vikctor сказав: Мені тут алі запропонував придбати гребінки (чи як вони називаються) з балансувальними дротами, що встановлюються на більшості готових збірок. Прикольно і не так щоб захмарно дорого. Для самозбірника перфекціониста саме те. За 1,5к я краще обіжму комплектні дроти Тим паче на останніх двох збірках різав балансувальні дроти по довжині до електрода +1см запасу, уникаючи тих складених в двоє-троє кобилячих хвостів) Лише термодатчики лишив рідною довжиною. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: В понеділок в 15:37 Автор Поділитись Опубліковано: В понеділок в 15:37 1 минуту назад, МакДо сказал: За 1,5к я краще обіжму комплектні дроти Тим паче на останніх двох збірках різав балансувальні дроти по довжині до електрода +1см запасу, уникаючи тих складених в двоє-троє кобилячих хвостів) Лише термодатчики лишив рідною довжиною. Я ж написав що то для перфекціоністів. Ми з вами вочевидь між жлобством та перфекціонізмом обираємо перше). Ще й незрозуміло як ці гребінки подружаться зі стягуючими кронштейнами корпусів від бджоляра. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: В понеділок в 15:59 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 15:59 20 хвилин тому, Vikctor сказав: Ще й незрозуміло як ці гребінки подружаться зі стягуючими кронштейнами корпусів від бджоляра. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: В понеділок в 16:10 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 16:10 52 хвилини тому, Chatter сказав: На загал треба так www.aliexpress.com/item/1005007216321451.html На приличных форумах за реферальные ссылки банят автоматом. тут за коструктивну розмову і лінки (ссилки) і т.д. не банять 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chatter Опубліковано: В понеділок в 20:31 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 20:31 4 часа назад, Dr.Yura сказал: лінки (ссилки) і т.д. не банять чистка линка, даже без реферала, это знак хорошего тона, элементарная вежливость и уважение к собеседнику, но если вам угодно с требухой ... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: У вівторок в 08:11 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 08:11 16 годин тому, Vikctor сказав: Я ж написав що то для перфекціоністів. Ми з вами вочевидь між жлобством та перфекціонізмом обираємо перше). Ще й незрозуміло як ці гребінки подружаться зі стягуючими кронштейнами корпусів від бджоляра. на роботу це ні як не впливає... якщо таку красу ставити то не потрібно закривати ні чим щоб усі бачили. інакше втрачаеться сенс. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Eve LF230 В Наличии 57,00 € Цікаво за скількі розірвуть www.nkon.nl/ru/eve-lf230-prismatic-230ah-230a-lifepo4.html А хто шо думає за ці REPT Battero www.nkon.nl/ru/rept-battero-72174l4-324ah-prismatic-324ah-lifepo4-3-2v-grade-a.html 2024р може якась шляпа, але ціна солодка як за 324Ah - 51,65 € Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 11 минут назад, Enot123h сказал: Eve LF230 В Наличии 57,00 € Цікаво за скількі розірвуть Так ще 8-10 днів тому можна було за ту ж ціну замовити LF280K з датою відправки 18 лютого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 година тому, Enot123h сказав: хто шо думає за ці REPT Battero www.nkon.nl/ru/rept-battero-72174l4-324ah-prismatic-324ah-lifepo4-3-2v-grade-a.html 2024р може якась шляпа, але ціна солодка як за 324Ah - 51,65 € Я брал не что 2022, 280ач Норм ячейки, особенно за ту цену)) Единственное - посмотрите спеки этих, в разделе документы. У них по-моему заряд 0.35с номинальный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 21 минуту назад, ЯД сказал: У них по-моему заряд 0.35с номинальный Ага, Standard charge rate 0.33C 107A, Maximum charge rate 1.0C 324A Ну мій інвертор 80А макс, буду копити гроші Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 58 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 58 хвилин тому 1 хвилину тому, Enot123h сказав: Ага, Standard charge rate 0.33C 107A, Maximum charge rate 1.0C 324A Ну мій інвертор 80А макс, буду копити гроші Ну тут да, 100А для многих достаточно на заряд 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 48 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому 1 минуту назад, ЯД сказал: Ну тут да, 100А для многих достаточно на заряд Я лишень у січні підняв з 60А до 80А струм заряду. Сонце теж більше не давало, бо в період високої генерації заряджав акб може пару разів. До нового сезону встигну встановити другу збірку і тоді сонце точно не перевищуватиме 80А під час заряду на збірку. Бо більше 8кВт сонячной генерації в моменті я в себе не бачив. Це я до того що обмеження не надто важливе в моєму випадку. Я там коли рився в призматиках на нконі, то бачив варіант чи то 2С чи то навіть 3С в якіхось комірках. Можливо йшлося про discharge. Точно не пам'ятаю. Але в мене немає потреби в такії силі струму. Там до речі в коментах до якихось комірок бачив, що незважаючи на вказану в описі дату виробництва недорогих комірок (йшлося про 1,5-2 річні комірки) насправді до покупців приїздять свіжі. І взагалі не знайшов ані в ютубі ані при спілкуванні з ШІ відповіді наскільки то взагалі погано купити скажемо дворічні комірки. Родич саме таки й купив, бо дешево. Приїдуть в квітні, то покажу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз