Vikctor Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 57 минут назад, МакДо сказал: Останній мною зібраний АКБ в такому корпусі. Купував у бджоляра і не рекомендую в нього щось купувати. Бо корпус прийшов з легенькими дефектами по фарбі. Я в тік ток йому про це написав, він зняв відео відповідь розхвалюючи фарбу його корпусів. Я закинув в комент фотки і він мене забанив Ці корпуси робляться в Броварах, останній раз 16S бачив за 4450грн. То ж шукайте в ОЛХ продавця з Броварів. По корпусу - мініатюрний. Трішки не зручно в кінці все приєднувати, мало місця між БМС та передньою кришкою. Але в цілому ок, замовлятиму ще раз. А не залишилось посилання на цього Бджоляра? Бо мені видає купу посилань але на одного й того самого продавця - LUMERA. Готовий навіть ризикнути у питаннях неякісного фарбування. До речі він вертикально становиться чи лишень горизонтально? 36 минут назад, ЯД сказал: Я замовляв у Полтаві , вони трохи інші. В принципі ок, але як на мене не до кінця продумане кріплення сталевої пластини - вона прикручується з зовнішньої сторони, коли уже в корпусі 90 кг аккумів... Те саме запитання - можлива вертикальна установка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 хвилин тому, Vikctor сказав: До речі він вертикально становиться чи лишень горизонтально? Я десь виставляв фото. Продублюю ще раз 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 хвилин тому, Vikctor сказав: Те саме запитання - можлива вертикальна установка? Он вертикально по умолчанию (как на картинках), а вот горизонтально(плашмя) я думаю не предусмотрено. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 16 хвилин тому, МакДо сказав: Я десь виставляв фото. Продублюю ще раз Цей корпус має гумові ніжки внизу (як на фото), а також і на пузі (ними корпус повернутий до зоопарку) апд: тільки просіть, щоб поклали заглушку для екрану, бо: 1. не факт, що хтось хоче ставити. 2. Там велика діра, тому я колхозив. Бо новий екран по 2мм лише лягав Змінено 1 година тому користувачем МакДо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 47 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому 1 час назад, МакДо сказал: Цей корпус має гумові ніжки внизу (як на фото), а також і на пузі (ними корпус повернутий до зоопарку) апд: тільки просіть, щоб поклали заглушку для екрану, бо: 1. не факт, що хтось хоче ставити. 2. Там велика діра, тому я колхозив. Бо новий екран по 2мм лише лягав Чудово що заглушка існує, бо той продавець якого я знайшов її навіть не пропонує. А мені екран за 30 євро взагалі без потреби, бо те саме на телефоні безкоштовно. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз