МакДо Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 хвилин тому, Vikctor сказав: Приїдуть в квітні, то покажу. Я так корнекси замовив, які буцімто 10-2023. Виявилося 08-2025. Ось ще замовив калб 280мі 2023го року. Подивимось) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 18 минут назад, МакДо сказал: Я так корнекси замовив, які буцімто 10-2023. Виявилося 08-2025. Ось ще замовив калб 280мі 2023го року. Подивимось) Ось ці? Родич теж їх замовив за моїй наводкою. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 40 хвилин тому, Vikctor сказав: Ось ці? Родич теж їх замовив за моїй наводкою. Так. Гарна ціна, навіть якщо їм 2+ роки))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 година тому, Enot123h сказав: Ага, Standard charge rate 0.33C 107A, Maximum charge rate 1.0C 324A Ну мій інвертор 80А макс, буду копити гроші Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 19 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 19 хвилин тому 50 хвилин тому, ЯД сказав: Якийсь козел одну комірку купив. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vanski Опубліковано: 7 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 7 хвилин тому Іноді сайт Nkon підвисає, скрольте сторінку донизу, де під інформаційним бюлетенем можливо побачити інформацію про залишки продукту, "salable quantity". Скріншот додається Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз