Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Где купить инвертор и LiFePO аккумулятор для дома?

Neou

Рекомендовані повідомлення

1 година тому, Danylo Ivanov сказав:

Але вентилятори під навантаженням шумлять

В своїх інверторах в квартирах поставив кнопку яка виключає вентилятор на заряді. Ну але це не просто кнопка,  а логіка роботи вбудованого Silence Fan асистента від виробника.  Зарядний струм падає автоматично, залежно від температури.
Якщо час зарядки не критичний то нормальне рішення для тихішої роботи в квартирі. А в DVCC якщо просто обмежити вручну то воно все одно крутить вентиляторами, і важко вгадати оптимальні обмеження.

Можна виключати або на заряді, або при заряді і при інвертуванні. 

• Лайк 5
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

В 30.12.2024 в 14:06, Vikctor сказал:

Може у багатьох чи хоча б в декого немає бажання купляти нонейм інвертор та ще й з вбудованой в один корпус батареєю? Це взагалі не те щоб дуже поширенне рішення - два в одному.

Якщо прийняти до уваги таку собі пропозицію як

В 30.12.2024 в 14:06, Vikctor сказал:

Ще б зверху гнучкими сонячними панелями той корпус обкліїти і можна одразу на дах монтувати.

То відповідь очевидна - продовження теми в цьому руслі це все одно що папуасам розповідати про переваги та недоліки різних типів літаків.

Посилання на коментар

В 30.12.2024 в 19:02, Danylo Ivanov сказал:

Ніхто не ризикне віддати 2000$ за "кота в мішку" - девайс з невідомими параметрами, на який навіть нормального datasheet немає, я вже не кажу про інструкцію з налаштування.

Все там є. І даташити, і інструкції, і навіть працюючі вже чимало часу пристрої. Те, що наші продавани не мають бажання займатись дійсно корисними речами, не означає, що таких речей не існує. У моїх колег найпопулярнішими стали моделі на 2,56+3 кВт та 5+5 кВт. Головна проблема, як я бачу, лише одна - продавати окремі детальки набагато вигідніше та безпечніше, маржа така ж, але ніяких гарантійних ризиків та клопоту з налаштуванням та підключенням. Це і є різниця між цивілізацією та нашим диким базаром.

• Лайк 1
Посилання на коментар

12 минут назад, Vladdi сказал:

...продовження теми в цьому руслі це все одно що папуасам розповідати про переваги та недоліки різних типів літаків.

Або власнику надійного рішення по автономному живленню будинка вислуховувати від папуасів, що аналогічні за призначенням  вироби тільки з пальмового листя в одному корпусі мають не аби які переваги на отіми вашими незрозумілими рішеннями.

Причому ці офігезні рішення той папуас де тільки не рекламує, бо я як мінімум ще в двох темах це читав раніше. А ще іноді цей папуас рекламує якісь свінцеві акб, які на відміну від їх технологічних родичей працюватимуть чи не десяток років, але він вам його не покаже, бо вони не для продажу. Як і вироби два в одному з пальмового листя.

Посилання на коментар

38 минут назад, Vladdi сказал:

Все там є. І даташити, і інструкції, і навіть працюючі вже чимало часу пристрої. Те, що наші продавани не мають бажання займатись дійсно корисними речами, не означає, що таких речей не існує. У моїх колег найпопулярнішими стали моделі на 2,56+3 кВт та 5+5 кВт. Головна проблема, як я бачу, лише одна - продавати окремі детальки набагато вигідніше та безпечніше, маржа така ж, але ніяких гарантійних ризиків та клопоту з налаштуванням та підключенням. Це і є різниця між цивілізацією та нашим диким базаром.

То киньте посилання на даташити, гадаю усім буде цікаво і корисно.

Посилання на коментар

Для прихильників посуду з пальмового листя просто одне фото з каталогу. Це одна з лінійок, меншої потужності та з найменшими габаритами. Для квартири або невеликого будинку саме те, габарити досить компактні. Єдиний недолік - наявність двох вентиляторів, це данина компактному корпусу.

LPWONE.thumb.JPG.53651812cfda9d2244733def70b41633.JPG

Реальні пристрої теж саме такі, вони працюють у колег. Можете зробити щось аналогічне, що не вимагає збирання ящиків, пайки та влаштування дротів в самосклепних корпусах, тощо? Якщо ні, то навіщо постити, звиняйте, херню щодо ноунейм, невідомих марок, тощо. Я раніше в пості висловив лише невдоволення тим, що за наявності відпрацьованих та робочих рішень, які не вимагають від споживача ніяких зусиль для використання, всі місцеві дилери націлені на продаж окремих деталей, але виріб в цілому, який цікавить 99% споживачів, продавати ніхто не хоче. Тому й проблему вирішують всі як можуть, це створює масу проблем, від фінансових втрат до пожеж та травмувань.

Посилання на коментар

4 минуты назад, Danylo Ivanov сказал:

То киньте посилання на даташити, гадаю усім буде цікаво і корисно.

Посилання створює той, хто бажає та може забезпечити роздрібний продаж. Виробник не продає в роздріб. В цьому головна проблема. 

Посилання на коментар

1 минуту назад, Vladdi сказал:

Для прихильників посуду з пальмового листя просто одне фото з каталогу. Це одна з лінійок, меншої потужності та з найменшими габаритами. Для квартири або невеликого будинку саме те, габарити досить компактні. Єдиний недолік - наявність двох вентиляторів, це данина компактному корпусу.

LPWONE.thumb.JPG.53651812cfda9d2244733def70b41633.JPG

Реальні пристрої теж саме такі, вони працюють у колег. Можете зробити щось аналогічне, що не вимагає збирання ящиків, пайки та влаштування дротів в самосклепних корпусах, тощо? Якщо ні, то навіщо постити, звиняйте, херню щодо ноунейм, невідомих марок, тощо. Я раніше в пості висловив лише невдоволення тим, що за наявності відпрацьованих та робочих рішень, які не вимагають від споживача ніяких зусиль для використання, всі місцеві дилери націлені на продаж окремих деталей, але виріб в цілому, який цікавить 99% споживачів, продавати ніхто не хоче. Тому й проблему вирішують всі як можуть, це створює масу проблем, від фінансових втрат до пожеж та травмувань.

Рекламний проспект і даташит це геть різні речі. Яка інформація має бути наведена в нормальному даташиті - можете подивитись на прикладі Deye.

Наприклад, по батареї у мене відразу питання: максимальний струм заряду/розряду, кільксть циклів життя і за яких умов.

Посилання на коментар

Хто порадить якусь заводську батарею для 24v ємністю 200A з комунікацією по can і можливістю ставити в паралель 2шт?
Для інвертора 24/3000 з піком 6квт, тобто струм розряду бажано щоб покривав 6квт хоча б на 1 секунду.
Щось в гуглі негусто.  

Посилання на коментар

6 годин тому, Vladdi сказав:

Посилання створює той, хто бажає та може забезпечити роздрібний продаж. Виробник не продає в роздріб. В цьому головна проблема. 

А як можна купити одне?

Посилання на коментар

Посилання на коментар

Можу лише сказати, що на жодному з посилань зовсім не ті пристрої, про які я казав вище. Технічно, може, й дещо подібні, але виробники точно різні. Проте це не важливо, головне, що такого обладнання існує певний вибір у багатьох виробників та постачальників. Але зазначена на більшості посилань вартість ну дуже завищена. Втім, зараз у нас, на жаль, вартість більшості "роздрібного" обладнання для кінцевого споживача визначається лише рівнем жадібності продавця...

Посилання на коментар

14 часов назад, razzil сказал:

А як можна купити одне?

В тому то й справа, що купити один у первинного виробника неможливо, це може бути лише поставка якоїсь партії (щодо кількості треба домовлятись із постачальником) або частина якогось більшого контракту на різні типи виробів.

Посилання на коментар

20 часов назад, Danylo Ivanov сказал:

Рекламний проспект і даташит це геть різні речі.

100500й раз - я не маю бажання та необхідності рекламувати будь-яку продукцію. Оскільки нею не торгую і не збираюсь цього робити. А щодо параметрів, то можу сказати, що в даному випадку комплектування пристроїв батареями здійснюється самим виробником батарей. А в наших з ними договорах прописані та узгоджені всі необхідні параметри. Скажу лише, наприклад, що навіть за кількістю циклів вбудована ліферна збірка від виробника а не перепакувальника відрізняється в рази. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

Приїхав другий комплект батарей eve 280 з нкону. На відміну від випуклих 23 р.в. які приїхали пару місяців тому- ці приїхали "впуклі" на 1-2 мм. Дата виробництва 1-2 жовтня 24 року. Спротив та ємність поміряти нема як, але нкон обіцяв мінімум 308 А/г

Посилання на коментар

13 часов назад, msgarry сказал:

але нкон обіцяв мінімум 308 А/г

А можна в подробицях про цю обіцянку?

Посилання на коментар

звичайно в нових нормальних комірках емність більше за паспортну на 5%-7%. але через рік вже буде паспортна емність. в перший рік йде найбільші втрата емності.  так що я и би сильно не розрахрвува на більшу від паспортної емність. 

Посилання на коментар

10 часов назад, Vikctor сказал:

А можна в подробицях про цю обіцянку?

Мінімальна ємність партії 308 А/г - було в описі.

• Лайк 1
Посилання на коментар

• 1 місяць потому...

Добрий вечір ,хтось купляв інвертор з алібаби? Який зазор по ціні з доставкою і нашим ринком і які строки доставки приблизно?

Посилання на коментар

44 хвилини тому, Asot сказав:

Добрий вечір ,хтось купляв інвертор з алібаби? Який зазор по ціні з доставкою і нашим ринком і які строки доставки приблизно?

Якщо розглядати Дею, то в Україні вони вже дешевші, ніж купувати на алібаба та платити за доставку.

• Лайк 3
Посилання на коментар

58 минут назад, МакДо сказал:

Якщо розглядати Дею

Саме так ! Цікавить мережева дея ,ось і міркую ,чи нова за 37 тис чи б/у хуавей за 26 на олх ..чи алібаба ,звісно ,якщо хоч мінімум 3 тис вистрілить , за менше не хочеться гратись 

Посилання на коментар

2 години тому, Asot сказав:

Саме так ! Цікавить мережева дея ,ось і міркую ,чи нова за 37 тис чи б/у хуавей за 26 на олх ..чи алібаба ,звісно ,якщо хоч мінімум 3 тис вистрілить , за менше не хочеться гратись 

Поки мій приплив, то вдома вже дешевше продавали. У Сливки на каналі кожні два тижні ціни повзуть вниз на Дею. 

Цитата

15 січня Deye SUN-6K-SG03LP1-EU - 915$;
27 січня Deye SUN-6K-SG03LP1-EU – 880 баксів,
4 лютого DEYE SUN-6K-SG03LP1-EU 35000грн/800€

t.me/forum_sdv_solar/24/148928

• Лайк 2
  • Сумно 1
Посилання на коментар

17 часов назад, МакДо сказал:

Якщо розглядати Дею, то в Україні вони вже дешевші, ніж купувати на алібаба та платити за доставку.

А якщо дешеві інвертори з аліекспрес, то знаю цілу телеграм групу, в якій повно страждальців, що замовили інвертори ще минулого літа й досі чекають. Причому здебільшого не на інвертори вже а на повернення грошей...

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Vikctor сказав:

А якщо дешеві інвертори з аліекспрес, то знаю цілу телеграм групу, в якій повно страждальців, що замовили інвертори ще минулого літа й досі чекають. Причому здебільшого не на інвертори вже а на повернення грошей...

Так, тут кожен це читав в групі VM... Шкода людей.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Переконливо звучить,буду купувати у нас ,37 тис дея 12 квт ,10 ку можна і до 30 взяти ,але хай буде 12

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...