Crazy Опубліковано: 27 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2024 11 часов назад, mib сказал: похоже прийдется блок питания покупать А якщо одну фазу, як генератор підключати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Слободарий Опубліковано: 27 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2024 В 24.08.2024 в 15:25, newbee2020 сказал: якщо в характеристиках панелі вказано макс струм 13,4А то їх не можна ставити до інвертору в якому зазначено макс 13А? Маю гарантійку від відомого інсталятора. Там написано, що негарантійний випадок, це коли струм панелей більше ніж на 30% номіналу інвертора. Сиджу чухаю репу. Все вже стоїть. Запасу немає. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 27 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2024 2 години тому, Слободарий сказав: Там написано, що негарантійний випадок, це коли струм панелей більше ніж на 30% номіналу інвертора. Про який саме струм йдеться? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 27 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2024 3 години тому, Crazy сказав: А якщо одну фазу, як генератор підключати? А синхронізувати його як з існуючою мережею? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 27 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2024 3 години тому, volomoto сказав: Про який саме струм йдеться? Ну наприклад у 12-ти кіловатному мануалі написано що максимальна потужність це 15600. 15600/12000 це якраз 1.3 Правда там ще є якась потужність Max. PV Access Power (W): 24000 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 27 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2024 29 хвилин тому, k-master сказав: Ну наприклад у 12-ти кіловатному мануалі написано що максимальна потужність це 15600. 15600/12000 це якраз 1.3 Правда там ще є якась потужність Max. PV Access Power (W): 24000 Мова йшла про струм, а не потужність, тому мені цікаво, який саме струм брали за номінальний. Щодо потужності, то 15600 – це максимальна потужність, яку інвертор одночасно може взяти з двох трекерів. Далі вона буде якось розподілятись між АС та зарядккою акума. Звичайно, що для того щоб брати 15.6 кВт з панелей, то пікова потужність сонця має бути більшою, але не більше 24 кВт. Тобто на цей інвертор можна спокійно вішати 24 кВт панелей, але більше 15.6 в один момент він не візьме, при цьому більший трекер має програмне обмеження в 12 кВт, а менший – 6 кВт. 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 27 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2024 7 минут назад, volomoto сказал: при цьому більший трекер має програмне обмеження в 12 кВт, а менший – 6 кВт. це в 12кВт інверторі? І як в 6 кВт - є така інформація? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 27 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2024 36 хвилин тому, sly сказав: це в 12кВт інверторі? Це для 12 кВт 3ф. 38 хвилин тому, sly сказав: І як в 6 кВт - є така інформація? Не знаю і експериментально не мав можливості перевірити, але на більше 4 кВт я б не розраховував. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 27 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2024 24 минуты назад, volomoto сказал: але на більше 4 кВт я б не розраховував. другого трекеру? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 27 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2024 16 хвилин тому, sly сказав: другого трекеру? З кожного, тобто 2х4 кВт. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 27 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2024 Наконец то, приехала вторая батарейка, сам забрал, ибо 5 дней мариновал Мист с доставкой💪, подумал от греха подальше и поехал в Дарницкие ебеня...) 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 27 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2024 2 часа назад, volomoto сказал: З кожного, тобто 2х4 кВт. а, ну в принципі, все вірно... Хоча я вже запланував та перебрав електрощити під подвійні 6 кВт, тому буде норм. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 27 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2024 1 минуту назад, DimaF сказал: ибо 5 дней мариновал Мист с доставкой вони вміють, ага Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 27 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2024 5 минут назад, sly сказал: вони вміють, ага Начали закрадываться мысли, что хотят скиздить, поэтому поехал - забрал)) 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 28 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2024 14 часов назад, DimaF сказал: Начали закрадываться мысли, что хотят скиздить, поэтому поехал - забрал)) Схоже, скиздить хотів Наблюдатель. 1 8 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 28 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2024 21 час назад, DimaF сказал: Наконец то, приехала вторая батарейка, сам забрал, ибо 5 дней мариновал Мист с доставкой💪, подумал от греха подальше и поехал в Дарницкие ебеня...) мені вони сказали що доставка лише пн/середа/пт, і трохи на розсуд відділу кур'єрської, тобто вони і ніхто точно не знає коли це станеться фактично. Мені тричі переносили і коли дали прямий телефон кур'єра, то стало зрозуміло шо він взагалі не горить бажанням ото кудись їхати та щось везти, мабуть розрахунок що всі як ви зламаються і заберуть самі ) Це вам не НП, але значно дешевше да 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 28 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2024 32 минуты назад, standov сказал: Це вам не НП, але значно дешевше да НП не знаю как такие грузы из Европы доставляет, да и взяла бы наверное пол цены от батарейки. Сам забрал и то хорошо.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 28 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2024 1 минуту назад, DimaF сказал: НП не знаю как такие грузы из Европы доставляет, да и взяла бы наверное пол цены от батарейки. Сам забрал и то хорошо.... нормально доставляє але дорого ) плюс вони особливо не паряться стосовно грошей клієнта, тобто в мене був сценарій коли було 2 посилки і вони їх подали на таможню як одне відправлення і просто поставили перед фактом що отака сума акцизу, не подобається - приїздіть на термінал і доводьте самі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 28 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2024 4 години тому, standov сказав: нормально доставляє але дорого ) плюс вони особливо не паряться стосовно грошей клієнта, тобто в мене був сценарій коли було 2 посилки і вони їх подали на таможню як одне відправлення і просто поставили перед фактом що отака сума акцизу, не подобається - приїздіть на термінал і доводьте самі. Ну так вони з тебе ще й за розмитнення щось возьмуть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 28 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2024 1 минуту назад, k-master сказал: Ну так вони з тебе ще й за розмитнення щось возьмуть. так,в цьому плані вони мудаки 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 (змінено) 20.08.2024 в 12:10, volomoto сказав: 15600 – це макс. потужність, яку інвертор може взяти з панелей, а не макс. потужність панелей, які можна до нього підключити. В мене наприклад Max. DC Input Power (W) - 13000, а панелей на 15.5 кВт. Ну і я не кажу підключати всі три стрінги по 9 панелей, а просто якщо що в одному стрінгу є 9 панелей, то інвертор працює з меншими втратами, правда це важливо, якщо інвертор весь час працює на макс. потужності, наприклад у випадку зеленого тарифу. В іншому випадку це не так критично. А 3*10 панелей по 585W з Rated voltage (Vmpp / V) 43.27v не можна? У 12кВт Deye 125-425 ... P. S. Заплутався в цих панелях. Є дея на 12квт, треба оптимально підібрати панелі, бажано 30шт. Змінено 30 серпня 2024 користувачем anabioz Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 1 година тому, anabioz сказав: А 3*10 панелей по 585W з Rated voltage (Vmpp / V) 43.27v не можна? Ні, бо треба дивитись на Voc, яка в даному випадку більше 50В і чим нижча температура – тим вища напруга. 9 таких панелей в одному стрінгу – це максимум для цього інвертора. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 6 хвилин тому, volomoto сказав: Ні, бо треба дивитись на Voc, яка в даному випадку більше 50В і чим нижча температура – тим вища напруга. 9 таких панелей в одному стрінгу – це максимум для цього інвертора. Тобто, максимум, що я зможу повісити, це 27 панелей? А паралельно-послідовно якось можна гратися зі збільшенням струму? Читаю про цей Voc, треба його збільшувати на 10-20% для зими чи це вже з урахуванням? І за базу вхідної напруги кожного порта, який вольтаж інвертора брати, 425 чи 500? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 34 хвилини тому, anabioz сказав: Тобто, максимум, що я зможу повісити, це 27 панелей? А паралельно-послідовно якось можна гратися зі збільшенням струму? Якщо по одному стрінгу на трекер, то макс. 27 панелей. Але можна вішати два стрінги на трекер, тоді можна втиснути більше, наприклад, можна підключити 2х(6-7), але тоді при прямому сонці буде трохи обрізання по потужності, бо трекер макс. візьме 6 кВт, і будуть більші втрати, щоб піднімати напругу панелей до напруги шини. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikingua Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 база 500 як написано Voc треба збільшувати, бо на панелі ж написано для 25градусів... тому 9 точно, 10 теж буде працювати, але можливий варіант що буде помилка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз