Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Deye інвертори гібридні

yur43

Рекомендовані повідомлення

12 хвилин тому, volomoto сказав:

Прочитайте в мануалі про цей параметр і там все чітко пише.

натикав кнопками 500 - точно імпорт, починає підбирати з мережі.

Тоді у випадку того хто задавав питання - сонце направляється на заряд батареї (параметри заряду і обмеження нам невідомі) і на компенсацію споживання вище отих 500w (які він встановив), при малому споживанні теж виходить варіант що сонце просто пропадає.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 минут назад, professori сказал:

Вероятно прошивку нужно обновить до актуальной.

У вас однофазний інвертор? Я питав у китайців - для трифазних немає такої прошивки.

• Лайк 3
Посилання на коментар

7 хвилин тому, professori сказав:

Вероятно прошивку нужно обновить до актуальной.

714374572_.png.574e8a84d5dbb5f4d776f624f3168491.png

Це ж 1ф інвертор. у 3ф такого немає. По Low Noise Mode видно)

• Лайк 1
Посилання на коментар

32 минуты назад, МакДо сказал:

В мене кабель від лічильника заходить і підвал, де я розмістив інвертор. «Менеджмент» :-) фаз виконувався з такиии клемниками.

IMG_2652.jpeg

Це дорбе шо так все спланували, я собі взагалі думав буде мережевий інвертор відповідно ніяких додаткових кабелів не заклав.
Але я все-таки б робив по схемі: один основний щиток а в решту просто йде по 2, так більш гнучко, наприклад якшо колись батареї подешевшаюсь - можна буде зробити х4 і не паритись, хай і ТН працює від батарей

Посилання на коментар

49 хвилин тому, sidus сказав:

Це ідеальне рішення, і якби я зараз всю проводку клав то обовязково би завів по 2 кабеля в кожен щиток (один резервувався би на ЛОАД), а так зараз це майже не варіант нажаль, бо ТН в котельні, котельня в підвалі, а щит основний в інший частині будинку

Ну щось вести доведеться. Щоб не вести то може допомогти "розумний будинок" - при відсутності світла він дає команду насосу вимкнутись, коли з'явиться - увімкнутись. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

57 минут назад, sidus сказал:

А підкажить плз, ось працює в ночі потужний споживач (тепловий насос), всі сплять, вирубають світло і дея зїдає за нічь всю батарейку, я прокидаюсь і навіть кави не можу зробити.
Як ви таке вирішуєте?

І до речі ще одне рішення, якого ще не пропонували: автоматизація, якшо ТН & Deye інтегровані до HA, то він може вимикати його програмно (змінюючи min/max)

Посилання на коментар

1 минуту назад, k-master сказал:

Ну щось вести доведеться. Щоб не вести то може допомогти "розумний будинок" - при відсутності світла він дає команду насосу вимкнутись, коли з'явиться - увімкнутись. 

Поки писав цей варіант, ви його запропонували ) так це було б в моєму випидку ідеально, бо кабеля красиво вже не заведешь, буде колхоз

Посилання на коментар

10 минут назад, sidus сказал:

якшо колись батареї подешевшаюсь

Ви зараз тут.)

Посилання на коментар

32 хвилини тому, МакДо сказав:

Це ж 1ф інвертор. у 3ф такого немає. По Low Noise Mode видно)

В 3ф це є по замовчуванню і не відключається.

• Лайк 3
Посилання на коментар

1 час назад, sidus сказал:

А підкажить плз, ось працює в ночі потужний споживач (тепловий насос), всі сплять, вирубають світло і дея зїдає за нічь всю батарейку, я прокидаюсь і навіть кави не можу зробити.
Як ви таке вирішуєте?

Если вы в клубе адептов 3ф инверторов, то никак.

Если у вас по инвертору на фазу с общей батареей, то просто поставьте выше Shutdown SOC на него.

• Лайк 1
Посилання на коментар

51 минуту назад, deemage сказал:

Не згоден. Це можливо, якщо ТН підключити між СТ та входом інвертора. При наявності сонця та мережі - буде компенсація споживання ТП. Коли мережа пропадатиме - ТН не працюватиме. Крім того, якщо сонця вже немає і є мережа, а батарея заряджена більше, ніж вказано у Time Use, Буде компенсація ТН з батареї до вказаних у Time Use відсотків.

Змінено користувачем yurriy
  • Лайк 2
Посилання на коментар

20 хвилин тому, deemage сказав:

Та ну. Я вище описав простий і працюючий спосіб.

• Лайк 3
Посилання на коментар

25 минут назад, deemage сказал:

Зі всіх функцій форумського двигуна мені особисто вконче не вистачає значка фейспалм серед значків швидкого реагування на повідомлення.

• Лайк 2
  • Хаха 2
Посилання на коментар

2 часа назад, volomoto сказал:

В ТН є сухий контакт для термостата. Розривайте його, коли зникла напруга в мережі.

Ок, а як зрозуміти, шо вона зникла? це треба знов тягнути сигнальний кабель від інвертора? або ж розумний будинок той самий

Посилання на коментар

38 минут назад, deemage сказал:

Если у вас по инвертору на фазу с общей батареей, то просто поставьте выше Shutdown SOC на него.

И что такая схема позволяет заменить 3ф инвертор? А перекос фаз? а синхронизация? у меня ж 3ф потребитель

Змінено користувачем sidus
Посилання на коментар

2 минуты назад, sidus сказал:

Ок, а як зрозуміти, шо вона зникла? це треба знов тягнути сигнальний кабель від інвертора? або ж розумний будинок той самий

Розумний будинок повинен все бачити і все виправляти!☝️

• Хаха 2
Посилання на коментар

9 хвилин тому, sidus сказав:

це треба знов тягнути сигнальний кабель від інвертора?

Достатньо безпровідного сухого контакту. Навіть на кілька км можна прокинути, а не то що з одної кімнати в іншу - vi.aliexpress.com/item/1005003172817780.html

• Лайк 2
Посилання на коментар

6 минут назад, sidus сказал:

И что такая схема позволяет заменить 3ф инвертор? А перекос фаз? а синхронизация? у меня ж 3ф потребитель

Тогда никак.

Ну или перед инвертором как тут предлагают, но никто ж не думает как ТН потом выйдет на режим, так что лучше батарею добавьте.

Посилання на коментар

1 минуту назад, deemage сказал:

но никто ж не думает как ТН потом выйдет на режим

Який зв'язок між способом підключення ТН та його виходом на режим?

• Лайк 1
Посилання на коментар

7 минут назад, yurriy сказал:

Який зв'язок між способом підключення ТН та його виходом на режим?

ТН нужен для того, что бы выйти на режим с макс. коп в межсезон и дальше непрерывно работать на компенсацию теплопотерь. А если его отключить на 3 часа, то потом эти условные 30квт тепла откуда взять?

Посилання на коментар

11 минут назад, deemage сказал:

ТН нужен для того, что бы выйти на режим с макс. коп в межсезон и дальше непрерывно работать на компенсацию теплопотерь. А если его отключить на 3 часа, то потом эти условные 30квт тепла откуда взять?

Скажу вам честно - я врубаю свой ТН только ночью ) при температуре +-0 этого с головой

• Лайк 2
Посилання на коментар

8 хвилин тому, deemage сказав:

Є така штука як теплова інерція, тому нічого будинку не буде за кілька годин непрацюючого опалення.

• Лайк 1
Посилання на коментар

44 хвилини тому, sidus сказав:

DEYE мають опцію 3-фазної синхронізації між однофазними інверторами

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 часа назад, yurriy сказал:

Це опція тільки для однофазних інверторів.

А як воно працює, можете пояснити?

Посилання на коментар

18 минут назад, newbee2020 сказал:

А як воно працює, можете пояснити?

Своїми словами - це один з методів пошуку точки максимальної потужності сонячного поля. Якщо поле рівномірно засвічене, без часткового затінення, такий максимум один. І даний метод тільки збільшить час його пошуку. Якщо ж є часткове затінення, таких максимумів декілька, і multi point scanning дозволяє знайти найвищий. Тоді як звичайний послідовний метод зупиниться на першому ж. А він може бути не найвищим. Якось так.

Змінено користувачем yurriy
  • Лайк 5
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...