Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Deye інвертори гібридні

yur43

Рекомендовані повідомлення

1 година тому, sidus сказав:

Дякую, як раз хотів штудіювати тему чаржерів, попередньо такий приглянув vi.aliexpress.com/item/1005007441950945.html
Але він керується вручну

vi.aliexpress.com/item/1005005417150374.html?sourceType=1&spm=a2g0o.wish-manage-home.0.0&gatewayAdapt=glo2vnm

я дивлюся на оце, тут 0-10v є керування

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

22 минуты назад, yur43 сказал:

я дивлюся на оце, тут 0-10v є керування

Такі будуть кращі, багатообертовим потенціометром можна доволі точно напругу виставити.

Посилання на коментар

12 часов назад, yurriy сказал:

Скоріш балансування. 

Можливо. Я лишень можу впевнено казати про jk bms і тут балансування не таке за власними спостереженнями. Вмикається короткочасно (мова про кілька секунд) але високим струмом.

11 часов назад, yurriy сказал:

У вас зараз фаза В транслюється на фазу А, коли є мережа.

А при цьому взагалі не повинно трапитись чогось значно гірше ніж off grid на інверторі? По типу дуже дивних показників напруги на фазах чи взагалі міжфазне кз...

• Лайк 2
Посилання на коментар

3 минуты назад, Vikctor сказал:

А при цьому взагалі не повинно трапитись чогось значно гірше ніж off grid на інверторі? По типу дуже дивних показників напруги на фазах чи взагалі міжфазне кз...

Якщо у будинку немає трифазного споживача, то взагалі нічого не трапиться. Офф грід скоріше з нейтраллю пов'язано.

• Лайк 2
Посилання на коментар

15 годин тому, Фрай сказав:

мій генератор не тягне навіть половини. (ЗП Купол)

Бо ваша зарядка – це шматок лайна за великі гроші. На таку потужність і за такі гроші там мав би бути коректор коефіцієнта потужності, але його нема, що створює великі піки струму, які генератор не взмозі видати.

• Хаха 1
Посилання на коментар

10 часов назад, xkansler сказал:

Здається "продаванам" такі пости не подобаються - тоді точно знайду час, і в максимильно стислі строки доведу проект до "продакшину".
Весь код, детальні схеми, графіки вимірювань, фото - викладу в відкритий доступ (з проєктом на github).
P.S.
Дяка "дислайкеру" з красномовним ніком "Наблюдатель" за заохочення...

prodavan.jpg

Це не продаван а місцевий єбанат опущений.

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, volomoto сказав:

Бо ваша зарядка – це шматок лайна за великі гроші. На таку потужність і за такі гроші там мав би бути коректор коефіцієнта потужності, але його нема, що створює великі піки струму, які генератор не взмозі видати.

Це ви розумієте, а я у цій галузі профан, мені його порадили, ще й чекав поки зроблять. )

Посилання на коментар

5 минут назад, volomoto сказал:

Бо ваша зарядка – це шматок лайна за великі гроші. 

Аж мені стало цікаво, але такого не знайшов:

image.png.3ae9f25bc7787d452d1e83dd4707e0fc.png

Це дійсно Купол, чи Кулон ?

Посилання на коментар

7 минут назад, S K сказал:

От хоч би слово сказав Наблюдатель за що всім дизлайки ставить. Ніякої конкретики...

Коли воно починає писати, то стає зрозумілим що воно тупе русняве бидло і русняве тут не для зв'язкі слів. До речі червоний - це його улюблений колір, бо це єдина потвора на форумі яка пише тексти червоним кольором, що взагалі то заборонено. Не знаю - може батько синяк за 9 місяців до народження спостеригача  запліднив місцеву бомжиху розпиваючи з нею червоне міцне, але факт що червоний його улюблений колір. Ще б почав на червоний дорогу переходити - хоч якась користь для суспільства)

Змінено користувачем Vikctor
  • Хаха 5
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

35 минут назад, Vikctor сказал:

Коли воно починає писати

Спойлер

, то стає зрозумілим що воно тупе русняве бидло і русняве тут не для зв'язкі слів. До речі червоний - це його улюблений колір, бо це єдина потвора на форумі яка пише тексти червоним кольором, що взагалі то заборонено. Не знаю - може батько синяк за 9 місяців до народження спостеригача  запліднив місцеву бомжиху розпиваючи з нею червоне міцне, але факт що червоний його улюблений колір. Ще б почав на червоний дорогу переходити - хоч якась користь для суспільства)

Оце ж Вас порвало !😱

Накіпєло ?!

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

Только что, volomoto сказал:

Скіко хочуть за неї?

не питав, можу спамчик перекинути на пошту якщо треба

Посилання на коментар

Не пройшло і місяця з того моменту як повісив інвертор, і я доробив нарешті батарейку. Десь на другому тижні я почав думати чи вліз би я знову в це. Якось об'єм роботи вийшов значно більше ніж я розраховував.

На відміну від звичної конструкції, де комірки стягуються шпільками, я вирішив їх стискати. Це дає доступ до комірки, не розбираючи всю батарейку. Хто його зна, що буде з ними в довгостроковій перспективі.

IMG_20241217_130624.thumb.jpg.af0005c53a395cd996137f3b8bb3d65e.jpg

IMG_20241217_130615.thumb.jpg.37cd25fccf0b9b54af538128aca038a3.jpg

Так як знаходиться це все в майстерні без постійного опалення, то заклав гріючий кабель з термостатом, а саму конструкцію утеплив ЕППС. Він кріпиться на ліпучки, тож знімається просто і швидко.

IMG_20241217_154716.thumb.jpg.b2088b19c8dfdcbc107fecf2733e0bd9.jpg

Комунікаційним кабелем до інвертора, ще не підключав. Виставив контроль по вольтажу та роблю перший заряд поступово збільшуючи напругу, щоб підвести під самий верх для балансування, бо 8 комірок з батареї яка тримала будинок до цього, 8 2023го року, та 16 2024го. Тож треба їм дати час ужитися.

• Лайк 11
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

11 хвилин тому, razzil сказав:

Комунікаційним кабелем до інвертора, ще не підключав. 

от це неправильно.

з'єднайте і нехай працює.

Змінено користувачем yur43
  • Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

4 години тому, razzil сказав:

вирішив їх стискати

Це рішення застосоване в моїй заводській батарейці, а також в DIY kit'ах від Seplos. Напевно так дешевше у масовому виробництві.

• Лайк 1
Посилання на коментар

20 часов назад, razzil сказал:

Не пройшло і місяця з того моменту як повісив інвертор, і я доробив нарешті батарейку. Десь на другому тижні я почав думати чи вліз би я знову в це. Якось об'єм роботи вийшов значно більше ніж я розраховував.

На відміну від звичної конструкції, де комірки стягуються шпільками, я вирішив їх стискати. Це дає доступ до комірки, не розбираючи всю батарейку. Хто його зна, що буде з ними в довгостроковій перспективі.

IMG_20241217_130624.thumb.jpg.af0005c53a395cd996137f3b8bb3d65e.jpg

IMG_20241217_130615.thumb.jpg.37cd25fccf0b9b54af538128aca038a3.jpg

Так як знаходиться це все в майстерні без постійного опалення, то заклав гріючий кабель з термостатом, а саму конструкцію утеплив ЕППС. Він кріпиться на ліпучки, тож знімається просто і швидко.

IMG_20241217_154716.thumb.jpg.b2088b19c8dfdcbc107fecf2733e0bd9.jpg

Комунікаційним кабелем до інвертора, ще не підключав. Виставив контроль по вольтажу та роблю перший заряд поступово збільшуючи напругу, щоб підвести під самий верх для балансування, бо 8 комірок з батареї яка тримала будинок до цього, 8 2023го року, та 16 2024го. Тож треба їм дати час ужитися.

А як ви комунікаційник кабель будете підключати? у вас же 2 батареї паралельно, в кожної своя БМС, а на інверторі 1 порт CAN
А можете плз сфоткати як у вас в тому щитку від батарей комутуються кабелі в один до інвертора? теж думаю, може колись 2у збірку додам, то цікавлюсь

Посилання на коментар

43 хвилини тому, sidus сказав:

А як ви комунікаційник кабель будете підключати? у вас же 2 батареї паралельно, в кожної своя БМС, а на інверторі 1 порт CAN

Інверторні JK бмс паралелляться. Одна виступає у ролі головної і звʼязується з інвертором, а до неї підключається друга. Головна бмс передає інвертору дані з обох.

Змінено користувачем razzil
  • Лайк 2
Посилання на коментар

42 хвилини тому, sidus сказав:

А можете плз сфоткати як у вас в тому щитку від батарей комутуються кабелі в один до інвертора? теж думаю, може колись 2у збірку додам, то цікавлюсь

то просто ящик з двома отакимми шинами:

image.thumb.png.680dbdf55a98111b4d4fea689f9579ed.png

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

22 часа назад, razzil сказал:

Комунікаційним кабелем до інвертора, ще не підключав. Виставив контроль по вольтажу та роблю перший заряд поступово збільшуючи напругу, щоб підвести під самий верх для балансування

які налаштування використовуються в інверторі? Використовується режим USE в інверторі* Я вже другий день батарейку доводжу до напруги 3.65 на комірку.

• Конфуз 1
Посилання на коментар

22 години тому, razzil сказав:

На відміну від звичної конструкції, де комірки стягуються шпільками, я вирішив їх стискати.

Я також так спочатку в себе планував, але коли тоді все навантаження припадає на раму стелажа, яка працює на вигин і розрив зватрих швів. Зусилля та може бути великим (до 7кН якщо говорити про МВ31 314Агод), тому вирішив таки використати шпильки. Якщо зробити притискні пластини із прорізами, що шпильку можна витягнути на бік, бо нема ніяких труднощів із розбиранням.

• Лайк 2
Посилання на коментар

17.12.2024 в 16:11, yur43 сказав:

от це неправильно

Шо дійсно було неправильно, так це робити збірку не переконавшись що комірки однаково заряджені. Думав балансир все порішає. Де там.. Пройшла доба і розбіг капітальний між старими і новими комірками.

Довелося робити трепанацію і добивати 4 штуки. Ампер 30 точно увійшло, балансиром чекав би вічність.

IMG_20241218_161124.thumb.jpg.736b51bb66ddbe9bf7f53ab2fc6b0ef3.jpg

• Лайк 3
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...