DimaF Опубліковано: 30 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2025 18 минут назад, Vikctor сказал: Дам вам таємний код, який змусить ваш інвертор підкоритися вам - 7777. Код я знаю, даже вводил когда то) Но забыл алгоритм)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 30 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2025 20 минут назад, DimaF сказал: Код я знаю, даже вводил когда то) Но забыл алгоритм)) В бейсик сетингс галочку убрать и ввести код, но оно вам не поможет пока сеть не стабилизируется меняй не меняй порядок фаз толку не будет 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Слободарий Опубліковано: учора в 10:23 Поділитись Опубліковано: учора в 10:23 (змінено) Прошу допомоги. Перестала відображатись потужність споживання при наявності мережі. Користуюся Деєю вже три роки. Однофазна, 6кВт. Все працювало як треба: Сонце, мережа, акумулятори. Маю нічний тариф і використовував акумулятори в тому числі для зменшення витрат: Заряжав вночі, вдень користувався. Тиждень тому функціонування інвертора змінилось. Він перестав бачити вхідну потужність і потужність споживачів при наявності мережі. Тобто пакує в акумулятори 5кВт, потужність зарядки на екрані відображається, мережа показано що є, а вхід з мережі 0Вт. Вдень теж, При наявності мережі показує що бере з мережі нуль, споживання навантаження (будиночок) нуль, з батареї нічого не йде, при цьому ввімкнений чайник. Коли мережі немає - коректно відображає споживання навантаження і з акумулятора. Сьогодні дивився на графіки Соларману - споживання близько кіловату, а так не мало бути, дивлюсь на окремий лічильник навантаження - споживання 200-300Вт. А по струму акумуляторів - кіловат кудись таки іде. Схоже, що йшов в мережу. При заміні інвертора на заздалегідь робочий меншої потужності і який до цього раніше нормально працював в системі і був налаштовани - симптоми ті ж самі. Відчуваю себе блондинкою. Куди шукати? Змінено учора в 10:31 користувачем Слободарий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Слободарий Опубліковано: учора в 10:51 Поділитись Опубліковано: учора в 10:51 (змінено) Питання вирішується. Проводились перекомутації у щитку, інвертор переводився на іншу фазу. Щось пішло не так. При повернені з'єднань як було - все працює коректно. Буду розбиратись в чому причина. З.І. Трансформатор струму лишався на іншій фазі. З.З.І. Лишилася не перевіреною гіпотеза, чи покращило б ситуацію відімкнення зовнішнього трансформатора струму (який був на іншій фазі). Спробую відмикати в поточному варіанті. Змінено 4 години тому користувачем Слободарий 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз