Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Deye інвертори гібридні

yur43

Рекомендовані повідомлення

18 минут назад, Vikctor сказал:

Дам вам таємний код, який змусить ваш інвертор підкоритися вам - 7777.

Код я знаю, даже вводил когда то)

Но забыл алгоритм))

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

20 минут назад, DimaF сказал:

Код я знаю, даже вводил когда то)

Но забыл алгоритм))

В бейсик сетингс галочку убрать и ввести код, но оно вам не поможет пока сеть не стабилизируется меняй не меняй порядок фаз толку не будет

• Дякую 1
Посилання на коментар

• 2 тижні потому...

Прошу допомоги.

Перестала відображатись потужність споживання при наявності мережі.

Користуюся Деєю вже три роки. Однофазна, 6кВт. Все працювало як треба: Сонце, мережа, акумулятори. 
Маю нічний тариф і використовував акумулятори в тому числі для зменшення витрат: Заряжав вночі, вдень користувався. 
Тиждень тому функціонування інвертора змінилось. 
Він перестав бачити вхідну потужність і потужність споживачів при наявності мережі.
Тобто пакує в акумулятори 5кВт, потужність зарядки на екрані відображається, мережа показано що є, а вхід з мережі 0Вт.
Вдень теж, При наявності мережі показує що бере  з мережі нуль, споживання навантаження (будиночок) нуль, з батареї нічого не йде, при цьому ввімкнений чайник.
Коли мережі немає - коректно відображає споживання навантаження і з акумулятора.

Сьогодні дивився на графіки Соларману - споживання близько кіловату, а так не мало бути, дивлюсь на окремий лічильник навантаження - споживання 200-300Вт. А по струму акумуляторів - кіловат кудись таки іде. Схоже, що йшов в мережу.
При заміні інвертора на заздалегідь робочий меншої потужності і який до цього раніше нормально працював в системі і був налаштовани - симптоми ті ж самі.

Відчуваю себе блондинкою.
Куди шукати?

Змінено користувачем Слободарий
Посилання на коментар

Питання вирішується. Проводились перекомутації у щитку, інвертор переводився на іншу фазу. Щось пішло не так.
При повернені з'єднань як було - все працює коректно. Буду розбиратись в чому причина.

З.І. Трансформатор струму лишався на іншій фазі.

З.З.І. Лишилася не перевіреною гіпотеза, чи покращило б ситуацію відімкнення зовнішнього трансформатора струму (який був на іншій фазі). Спробую відмикати в поточному варіанті.

Змінено користувачем Слободарий
  • Лайк 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...